DBAs dyreste: Skrivebord
Video

DBAs dyreste: Skrivebord

Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf
Astrid og Kristoffer // Skribent og fotograf

Udover at være en nordisk design-perle er DBA’s dyreste skrivebord også enhver gamers vildeste drøm. Og det afspejles i prisen. Hvad bordet koster, kan du blive klogere på i artiklen, her.

Opdatering: DBAs dyreste skrivebord er blevet solgt. 

”Den er grim og fylder ALT for meget”. Er du træt af at høre på din kærestes evige beklagelser over, hvor hæslig din gamercomputer er? Her er løsningen! Med DBAs dyreste skrivebord vil du aldrig høre din kæreste sige ét ondt ord om din gamerstation igen.

Dette skrivebord er nemlig som at have en ’Dragon Lore’ i Counter Strike – altså det vildeste skin, der findes!

Manden bag det famøse skrivebord er Mads Alexander Krogh Simonsen fra Aarhus. I en alder af blot 25 år har han kreeret et skrivebord, de fleste gamere vil sende misundelige blikke (efter?). Men nu kan det blive dit! Mads Alexanders gamer-skrivebord er netop sat til salg på DBA. Se det i videoen øverst i artiklen.

Sådan ser det famøse skrivebord ud. Alt du selv skal gøre er at tilslutte skærm, mus og tastatur.
Sådan ser det famøse skrivebord ud. Alt du selv skal gøre er at tilslutte skærm, mus og tastatur.

Det koster skrivebordet

Skal du have fingrene i skrivebordet, skal du have den store tegnebog frem. Bordet sælges nemlig for intet mindre end 30.000 kroner, hvilket gør det til DBA’s dyreste af slagsen.

Selvom det lyder af hulens mange moneter, løber alene materialeomkostningerne op i knap 27.000 kroner, hvilket naturligvis skal dækkes. Desuden er det ikke et helt almindeligt skrivebord, du får fat i, hvis du køber Mads Alexanders håndlavede gamerstation.

Selve bordet er udført i 100 procent egetræ med en speciallavet computer i skuffen under bordet. Hvilke specifikationer computeren har, kan du læse dig til herunder.

Find det på DBA

 1. Hjørneskrivebord med hylder og skab (gratis levering)

  Hjørneskrivebord med hylder og skab (gratis levering)

  Skrivebord, Hvis du mangler et hjørneskrivebord, der kan hjælpe dig med at udnytte pladsen i dit værelse eller kontor, så er dette skrivebord en mulighed. Vores hjørneskrivebord med hylde og skaber er

  1.599,00 kr.28-02-2023
 2. Skrivebord, Kinnarps, b: 160 d: 90, Kinnarps elektrisk hæve-sænkebord med birkefinéret bordplade med

  Skrivebord, Kinnarps, b: 160 d: 90, Kinnarps elektrisk hæve-sænkebord med birkefinéret bordplade med centreret mavebue. Mål på bordplade 160 x 90 x 77 cm Skal afhentes i Virum og selv bæres op

  1.000,00 kr.02-06-2023
 3. Skrivebord, Fra jysk, b: 105 d: 50 h: 75, Nyt skrivebord ikke brugt meget. Flot og fejler intet.

  Skrivebord, Fra jysk, b: 105 d: 50 h: 75, Nyt skrivebord ikke brugt meget. Flot og fejler intet.

  500,00 kr.02-06-2023
 4. Skrivebord, Linak, b: 180 d: 100, Bordet fremstår pæn med få ridser

  Skrivebord, Linak, b: 180 d: 100, Bordet fremstår pæn med få ridser

  600,00 kr.02-06-2023
 5. Skrivebord, b: 160 d: 80, Justerbar skrivebord fra Ikea

  Skrivebord, b: 160 d: 80, Justerbar skrivebord fra Ikea

  500,00 kr.02-06-2023
 6. Skrivebord, Neptun, b: 110 d: 50 h: 77, Neptun skrivebord 

Skrivebord med 3 skuffer

Materiale: Sor

  Skrivebord, Neptun, b: 110 d: 50 h: 77, Neptun skrivebord Skrivebord med 3 skuffer Materiale: Sort aske melamin Stel: pulverlakeret metal Mål: H. 77 cm x B. 110 cm x D. 50 cm Skuffe, indvendigt

  700,00 kr.02-06-2023

Lige nu kan du finde mere end 1.027 skriveborde på DBA.

Disse specifikationer har computeren

Computeren har speciallavet vandkølingssystem, Asus ROG strix x570-f motherboard, AMD ryzen 7 3800x CPU, Asus raedon rx 5700 xt GPU, G.skill tridentz neo 32 GB 3600 RAM, 1 TB Corsair nvme SSD 4. Gen. Altså med andre ord – det her er computerens Ferrari.

Alle komponenter er nøje udvalgt for at maksimere oplevelsen, og du skal ikke bekymre dig om FPS drops, når du gamer Valorant, Battlefield eller LoL på højeste graphic-settings. De computer-interesserede kan finde mere information i salgsannoncen nedenfor.

Elsker du selv at nørde med computerens sammensætning, er der fri leg, hvis du køber DBAs dyreste skrivebord. Mads Alexander fortæller nemlig, at det er muligt at udskifte komponenterne selv.

Det eneste, der ikke medfølger ved køb af skrivebordet, er skærm, mus og tastatur. Det er dog nemt selv at tilslutte.

SE OGSÅ: Hvad kan vi bytte os til på Roskilde Festival for en cola

I salgsannoncen kan du se alle computerens specifikation.
I salgsannoncen kan du se alle computerens specifikation.

Derfor har Mads Alexander produceret skrivebordet

Det kræver en del fingersnilde at designe og fremstille sådan et bord. Og det er evner, Mads Alexander besidder. Bordet er fremstillet i forbindelse med Mads Alexanders’ snedker-eksamen.

Her var målet at fremstille et klassisk, minimalistisk, nordisk design kombineret med moderne teknologi. Som Mads Alexander fortæller, findes der masser af skriveborde med indbygget computere, men ikke noget der er så stilrent som dette.

SE OGSÅ: VIDEO – DBAs dyreste kampvogn

Her kan du se selve computeren, der er monteret i skrivebordets skuffe.
Her kan du se selve computeren, der er monteret i skrivebordets skuffe.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Sådan så den første rigtige tegning er bordet ud.
Sådan så den første rigtige tegning er bordet ud.

En stor udfordring

En sådan løsning med at have en computer boende i et skrivebord har én akilleshæl: Det kræver at et godt ’airflow’. Dette problem har Mads Alexander løst ved at skære en række huller i siden af skrivebordet. På indersiden af hullerne er fire blæsere monteret, der trækker luft ind til computeren. Dertil er der yderligere fire blæsere, der trækker luften igennem en 35 millimeter radiator.

At have et ’airflow’ samt kølingssystem er utrolig vigtigt, så computeren ikke overopheder. Mads Alexanders skrivebord og indbyggede computer er altså andet end lækkert design – funktionaliteten er også helt i top.

SE OGSÅ: VIDEO – DBAs dyreste højtalere

Mads Alexander har altid drømt om at lave et fedt PC-bord.
Mads Alexander har altid drømt om at lave et fedt PC-bord.

Nordisk design møder gamer-PC

- Jeg har altid haft en drøm om at lave et fedt PC-skrivebord, fortæller Mads Alexander. Og det må siges at være lykkedes. Tre måneder med benhårdt arbejde betaler sig.

Mads Alexander har med afsæt i teknologi og nordisk design, hvor træets struktur og det minimalistiske udtryk er fremtrædende, skabt et helt unikt skrivebord. Al kabelføring er gemt af vejen, så du får et stilrent design.

Glaspladen i skrivebordet gør det muligt at se computerens forskellige komponenter. I stedet for at gemme elektronikken væk i en sort plastikkasse, har den fået en synlig og yderst central plads i designet. Rummet omkring skrivebordet oplyses af det indbyggede RGB-lys, der flyder ud igennem glaspladen. Se dette med egne øjne i videoen øverst i artiklen.

Find det på DBA

 1. Kontorstol, Piranha, Piranha gamerstol camouflage farver. Nypris kr 1499,-
Nærmest ubrugt

  Kontorstol, Piranha, Piranha gamerstol camouflage farver. Nypris kr 1499,- Nærmest ubrugt

  600,00 kr.31-05-2023
 2. Kontorstol, Gear4U, Stolen er købt d.21 maj 2023 hos proshop og har været pakket ud, brugt i 1 time,

  Kontorstol, Gear4U, Stolen er købt d.21 maj 2023 hos proshop og har været pakket ud, brugt i 1 time, og derefter pakket i kassen igen. Stolen passer desværre ikke særlig godt til mig. Der er returret

  800,00 kr.31-05-2023
 3. Kontorstol, Sælger min High-end gamerstol, da jeg ikke bruger mit setup længere

Stolen blev købt fo

  Kontorstol, Sælger min High-end gamerstol, da jeg ikke bruger mit setup længere Stolen blev købt for 1 år siden for 2600kr Stolen er i perfekt stand, og lavet i nappalæder Pris på stolen 900kr Sto

  900,00 kr.30-05-2023
 4. Kontorstol, Arozzi, Super fed gamerstol i rød/sort med nakkepude med mange indstillinger perfekt til

  Kontorstol, Arozzi, Super fed gamerstol i rød/sort med nakkepude med mange indstillinger perfekt til den unge kræsne gamer. Godt tilbud! 1799 nypris, sælges for 799. Sendes ikke. Send pb.

  799,00 kr.29-05-2023
 5. Kontorstol, GRUPPSPEL Gamerstol, Gunnared sort/grå, Cool gamingstol sælges. Den har mange smarte fun

  Kontorstol, GRUPPSPEL Gamerstol, Gunnared sort/grå, Cool gamingstol sælges. Den har mange smarte funktioner, så du kan indstille ryglæn, sæde, ryglænets vinkel, vippefunktionen, armlæn og nakkestøtte

  2.200,00 kr.29-05-2023
 6. Kontorstol, Arozzi, Sælger denne Gamer-stol for min bror, da han er flyttet til USA. Stolen er en Ar

  Kontorstol, Arozzi, Sælger denne Gamer-stol for min bror, da han er flyttet til USA. Stolen er en Arozzi Verona Pro v2 gaming-stol (karbon sort) og den koster for ny 2499kr. (Købt i Elgiganten). Afhe

  800,00 kr.29-05-2023

Se alle gamerstole på DBA, her.

På DBA kan du finde gaming, gadgets og andre tech-produkter til gode priser – og ofte kan du endda støde på produkter på sitet, som ikke er til at købe i Danmark endnu. I artiklen her giver vi dig et overblik over alle de tekniske varer, du kan købe af private og forhandlere på DBA.

Kan du heller ikke få gaming-udstyr nok? Det er du bestemt ikke alene om. I videoen nedenfor kan du møde Brian, der er indehave af DBA’s vildeste gamerstol. Stolen har en værdi af 70.000 kroner og er fløjet hjem fra Canada!


Vil du vide mere og Brian og den unikke gamerstol, kan du læse med her.

Relaterede artikler