DBAs dyreste outfit
Video

DBAs dyreste outfit

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Det er dyrt, det er hypet, og det er eksklusivt. Sharun har sat sin hoodie og sine jeans til salg på DBA for hele 65.000 kroner. Eller ”kun” 65.000 kroner, som han siger. I videoen herover kan du høre, hvorfor den høje pris af Sharun betragtes som et scoop.

Opdatering: DBAs dyerste outfit er blevet solgt.

349 kroner koster et par jeans, hvis du skal finde dem billigt fra nye. I det lys kan det synes fuldstændig vanvittigt at give 65.000 kroner for et par jeans, du tilmed ikke køber fra en butik, men i videresalg.

Men det er nu engang det beløb, som 18-årige Sharun fra Aalborg fortæller, at hans sjældne jeans koster op mod i videresalg. Sharun Vimals bukser er nemlig helt særlige. De er resultatet af et populært samarbejde mellem det eksklusive brand, Louis Vuitton og det hippe, kostbare mærke, Supreme. En kollektion, som Sharun ejer andre items fra. Blandt andet en hoodie.

Nu har den 17-årige aalborgenser valgt at sætte både hoodie og bukser til salg, og annoncen med det kostbare sæt er gået hen og blevet DBAs dyreste i sin kategori. I alt håber Sharun nemlig på at få 65.000 kroner for både hoodie og bukser til sammen. I videoen herover kan du kaste et blik på det eksklusive tøj, som i skrivende stund er DBAs dyreste outfit.

’Fordi trøjen og bukserne er brugte, sætter jeg outfittet til salg for ”kun” 65.000 kroner’, fortæller Sharun.
’Fordi trøjen og bukserne er brugte, sætter jeg outfittet til salg for ”kun” 65.000 kroner’, fortæller Sharun.

Så mange penge er hoodien i sig selv værd

De fleste ved, at så snart du kører din nye bil ud af forhandlerens butik, har den mistet rigtig meget i værdi. Det samme sker med flere andre nye ting, men ikke med Sharuns mærkevarejeans og -hoodie.

Skal man tro ham, er de sjældne to items udelukkende steget i værdi, siden han erhvervede sig dem. Det er nemlig ikke nemt at få fat på netop disse to modeller.

Hoodien blev udgivet i 2017. Hvis du skal købe trøjen i ny stand nu, koster den helt op mod 95.000 kroner
fortæller Sharun.

Og som før skrevet, vurderer Sharun, at bukserne i dag kan videresælges i perfekt stand for op mod 65.000 kroner.

Sharun kunne derfor vælge at sætte sit outfit til salg for hele 160.000 kroner, men for at give lidt mængderabat, har den unge aalborgenser valgt at gå hele 95.000 kroner ned i pris, så sættet nu udbydes på DBA til 65.000 kroner.

Således er det DBAs dyreste outfit. Med længder.

Find det på DBA

 1. Bæltetaske, Supreme

  Bæltetaske, Supreme

  500,00 kr.12-03-2023
 2. Anden taske, Gucci taske, Har en GUCCI (GG Supreme Messengertaske) tilsalg. 

Køb for 5.142kr,- på F

  Anden taske, Gucci taske, Har en GUCCI (GG Supreme Messengertaske) tilsalg. Køb for 5.142kr,- på Farfetch Sælges kun pga. jeg har fået en anden taske jeg går mere med. Helt fejlfri og fed taske til

  3.500,00 kr.09-03-2023
 3. Skoletaske, Jeva supreme festival, Rigtig fin pige skoletaske med flotte farverige blomster. Brugt 2

  Skoletaske, Jeva supreme festival, Rigtig fin pige skoletaske med flotte farverige blomster. Brugt 2-3 gange, er som ny. 2 i-én-rygsæk. 2 store rum hvoraf det ene indeholder organizer. Stor frontlom

  230,00 kr.05-03-2023
 4. Weekendtaske, Supreme, Ønsker hurtigt salg af denne fede Supreme Tote Bag
Er åben for bud skriv hvis

  Weekendtaske, Supreme, Ønsker hurtigt salg af denne fede Supreme Tote Bag Er åben for bud skriv hvis der ønskes flere oplysninger. Har selv købt dem ved supreme i 2018

  1.500,00 kr.05-03-2023
 5. Rygsæk, The north face x Supreme, Ønsker hurtigt salg af supreme x north face taske.
Har haft den si

  Rygsæk, The north face x Supreme, Ønsker hurtigt salg af supreme x north face taske. Har haft den siden 2018 aldrig åbnet bestilte direkte ved supreme. Skriv hvis der ønskes flere oplysninger er åben

  2.500,00 kr.05-03-2023
 6. Crossbody, Gucci, Ophidia GG Supreme mini bag.
Købt fra Paris februar 2022.
Kvittering og æsken medf

  Crossbody, Gucci, Ophidia GG Supreme mini bag. Købt fra Paris februar 2022. Kvittering og æsken medfølger. Ingen skader på tasken. Byd ikke, prisen er fast

  5.300,00 kr.26-02-2023

Lige nu er der 46 tasker fra Supreme til salg på DBA.
  

Det gav Sharun selv for sit outfit

Unge, der ligger i kæmpe køer foran butikker på Strøget. Køer, der udgøres af telte, så folk kan overnatte i flere dage for at få den bedste plads i rækken. Sådan går det af og til for sig, når de populære brands timer op med særlige designere. For kollektionerne udgives ofte kun i et begrænset antal, og det får priserne til at stryge til vejs, så snart papirsposerne med indholdet har forladt butikken.

Det samme må siges at være gældende for Sahron. I hvert fald har han ikke selv givet det, der ligner for sin kostbare hoodie og sine sjældne jeans.

Hoodien blev udgivet sammen med resten af kollektionen. Dengang var prisen 5.450 kroner
fortæller den 17-årige sælger.

Bukserne pungede han ud med 4.500 kroner for.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste kostume

967 annoncer matcher lige nu søgningen ’Supreme’ på DBA
967 annoncer matcher lige nu søgningen ’Supreme’ på DBA

Sharun: Jeg får opmærksomhed. Det er fremragende.

Bliver du den nye ejer af Sharuns limited-editions outfit, skal du ikke kun indstille dig på at passe rigtig godt på dit tøj. Du skal også være klar på at blive behandlet som en kendt. I hvert fald er ’all eyes on you’, hvis du skulle få lyst til at gå udenfor iført dine Supreme & Louis Vuitton-cowboybukser og hoodien.

Det kan Sharun skrive under på, og han elsker alt ved det:

- Når jeg har det tøj på, får jeg i hvert fald opmærksomhed, og det er fremragende, siger han med et kæmpe smil.

Men der er heller ikke noget at sige til, at folk kigger. For de får nemlig et sjældent syn at se:

- Det her outfit – de her to dele - har jeg aldrig set til salg sammen i Danmark før, forklarer Sharun.

Dermed skal du ikke være nervøs for, at din klassekammerat har valgt at troppe op i det samme tøj som dig i morgen i skolen. For det kommer aldrig til at ske forsikrer den 17-årige jyde:

Hvis du går i byen med det her outfit, er du helt sikker på, at der ikke er andre, der har samme tøj på som dig.
I skrivende stund matcher 26 annoncer søgningen ’Louis Vuitton og Supreme’ på DBA. 862 annoncer matcher lige nu søgningen ’Louis Vuitton’ på DBA
I skrivende stund matcher 26 annoncer søgningen ’Louis Vuitton og Supreme’ på DBA. 862 annoncer matcher lige nu søgningen ’Louis Vuitton’ på DBA

Find det på DBA

 1. Sneakers, Air Jordan, str. 42, God men brugt, Nike Air Jordan 4 “Black Canvas” 
Vanvittig sko til p

  Sneakers, Air Jordan, str. 42, God men brugt, Nike Air Jordan 4 “Black Canvas” Vanvittig sko til pengene! Størrelse 42,5/ US 9 Cond 8/10 - intet starloss, små flaws på skoen Intet og med, legit

  1.795,00 kr.19-03-2023
 2. Sneakers, Air Jordan, str. 44, God men brugt, Nike Air Jordan 4 “Motorsport” 
Vanvittig stilren sko

  Sneakers, Air Jordan, str. 44, God men brugt, Nike Air Jordan 4 “Motorsport” Vanvittig stilren sko, perfekt til konfirmanden. Størrelse 44 EU/ US 10 Cond 8/10 - en smule starloss, små Flaws på sk

  2.595,00 kr.19-03-2023
 3. Sneakers, Air Jordan, str. 43, Ubrugt, Nike Air Jordan 1 High “Lost and Found” 

Den mest legendari

  Sneakers, Air Jordan, str. 43, Ubrugt, Nike Air Jordan 1 High “Lost and Found” Den mest legendariske colorway nogensinde! Skoen kommer med er vanvittigt vintage/aged look, og har en vild kvalitet.

  3.195,00 kr.19-03-2023
 4. Sneakers, Air Jordan , str. 42,5, Ubrugt, Nike Air Jordan 1 High “Lost and Found” 

Den mest legend

  Sneakers, Air Jordan , str. 42,5, Ubrugt, Nike Air Jordan 1 High “Lost and Found” Den mest legendariske colorway nogensinde! Skoen kommer med er vanvittigt vintage/aged look, og har en vild kvalite

  3.195,00 kr.19-03-2023
 5. Fritidssko, Valentino, str. 38, Pink , Næsten som ny, Hejsa sælger et par Valentino sko, rigtig fi

  Fritidssko, Valentino, str. 38, Pink , Næsten som ny, Hejsa sælger et par Valentino sko, rigtig fin stand som ses på billederne. Dustbags samt snørebånd medfølger. Kom med et bud ellers.

  499,00 kr.19-03-2023
 6. Fritidssko, Gucci, str. 38, Hvid, God men brugt, Hejsa sælger et par Gucci sko i størrelse 38. De

  Fritidssko, Gucci, str. 38, Hvid, God men brugt, Hejsa sælger et par Gucci sko i størrelse 38. De er stadig i rigtigt god stand og kan holde mange år endu. Boksen medfølger Gucci

  399,00 kr.19-03-2023

Klik her og se alle de Supreme-sneakers, du lige nu kan finde til mænd på DBA.
  

Supreme og Louis Vuittons samarbejde

Det var 30. juni 2017, at de man første gang havde mulighed for at købe et produkt, som var et resultat af samarbejdet mellem Louis Vuitton og Supreme. Kollektionen blev dengang solgt fra otte popup-butikker rundt omkring i verden - blandt andet i Paris og London, og kort efter blev produkterne solgt videre til skyhøje priser. Og det siger ikke så lidt, for i forvejen var selv de mest enkle produkter dyre at betale.

En T-shirt fra kollektionen skulle du punge ud med hele 2.900 kroner for, og i videresalgspris blev den set til salg for priser, der svingede mellem 8.000 – 63.000 kroner.

Supreme er kendt som et skatermærke, der er utrolig hypet her i Danmark. Blandt andet fordi, det er svært at få fat på. Ind til videre er der kun én butik i Danmark, der sælger Supremes kollektioner, men du kan være heldig at købe det på brugtsites som foreksempel DBA, og ellers må du på nettet for at bestille det hjem.

Louis Vuitton kender de fleste nok. Det franske modehus har i mange år været førende inden for mode, og derfor var det noget af en overraskelse, verden fik sig, da det i januar 2017 under herremodeugen i Paris blev annonceret, at de to brands slog pjalterne sammen for en kort stund.

Supreme er det, man kalder for et streetwaer-mærke, og Louis Vuitton er et highend-mærke
forklarer Sharun.
DBAs dyreste T-shirt er også indvolveret i Supreme, og du kan se den i videoen nederst i artiklen
DBAs dyreste T-shirt er også indvolveret i Supreme, og du kan se den i videoen nederst i artiklen
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Her er DBA-annoncen
Her er DBA-annoncen

Supreme og Louis Vuitton på DBA

Det kan være rigtig, rigtig svært at få sat i noget fra Supreme og Louis Vuitton, men på DBA har du flere muligheder. Hele 26 faktisk. For det er det antal annoncer, der matcher søgningen ’Louis Vuitton og Supreme’ på DBA. De fleste ting til salg på DBA fra dette samarbejde er herresneakers.

Kan du ”nøjes” med noget, der kun er fra Supreme, har du langt flere muligheder. I denne artikel har vi foldet alt det ud, som du lige nu kan købe fra Supreme på DBA.

Du kan også blot klikke her for at gå på opdagelse i DBAs herrekategori og se udvalget af Supreme-items til salg.

Tasker og tilbehør findes der også meget fra Supreme af, og du kan lure på nogle af annoncerne, her. 

Find det på DBA

 1. Sweater, Suprême , str. XXL, Sort, Ubrugt, Sælger denne supreme trøje da jeg har fået fat i to sty

  Sweater, Suprême , str. XXL, Sort, Ubrugt, Sælger denne supreme trøje da jeg har fået fat i to styks. Den er stockx verificeret og deadstock. Hullet i posen er lavet af stockx da de skulle verificer

  2.000,00 kr.10-02-2023
 2. T-shirt, Supreme, str. M, Sort, Næsten som ny, Hej.

Jeg sælger mine sorte Supreme Wombat Tee.

En

  T-shirt, Supreme, str. M, Sort, Næsten som ny, Hej. Jeg sælger mine sorte Supreme Wombat Tee. En af de federe supreme trøjer i min optik, og en som ikke er lige til at skaffe længere. Trøjen er s

  370,00 kr.19-03-2023
 3. Anden trøje, Off White, supreme, Anti social social Club , str. M, God men brugt, FORVENTES AT VÆRE

  Anden trøje, Off White, supreme, Anti social social Club , str. M, God men brugt, FORVENTES AT VÆRE SOLGT Supreme, Anti social social Club og off White! Michael Jackson t-Shirt, Supreme, str m med

  1.100,00 kr.19-03-2023
 4. T-shirt, Suprême, BLS, Adidas, m.fl., str. XL, Pris er for alle, skriv hvis du kun ønsker at købe no

  T-shirt, Suprême, BLS, Adidas, m.fl., str. XL, Pris er for alle, skriv hvis du kun ønsker at købe nogle bestemte. Blå fra magasin str. XL - som ny Hvid Adidas str. XL - som ny Råhvid BLS str. L - ny

  650,00 kr.19-03-2023
 5. Pre-owned Supreme t-shirts

  Pre-owned Supreme t-shirts

  T-shirt, Supreme, str. M, Bomuld, God men brugt, Sælger disse tre Supreme t-shirts - har alle været brugt. Sælges for 150 kr stk og 500 samlet. Punany train, mørkeblå, str medium Jesus Christ, what

  150,00 kr.19-03-2023
 6. T-shirt, Supreme New York City, str. L, Grå, 100% Cotton, Ubrugt, Helt ny ubrugt Supreme New York

  T-shirt, Supreme New York City, str. L, Grå, 100% Cotton, Ubrugt, Helt ny ubrugt Supreme New York City t-shirt. 100% Cotton. Grå. Str. Large. Købt hos Supreme

  700,00 kr.18-03-2023

Se alle de T-shirts, sweatshirts og skjorter, du kan købe fra Supreme til mænd, her.

Det kan godt være, outfittet er dyrt, men det er næppe lige så dyrt som de dyreste sneakers i verden, der for nyligt blev solgt. Læs hvilke det var, her.

Du kan også møde Mads, der samler på kasketter med forskellige labels. Mads har så mange kasketter, at han har måtte indgå en særlig aftale med kæresten.

Er du vild med Supreme, så tag et kig på Lukas’ T-shirt. Den er nemlig fra Supreme. Og den er dyr. Rigtig dyr. Faktisk DBAs dyreste T-shirt. Se med i videoen, herunder:

Tjek ud, om Lukas stadig har sin dyre T-shirt til salg – klik her.

Relaterede artikler