DBAs dyreste outfit
Video

DBAs dyreste outfit

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Det er dyrt, det er hypet, og det er eksklusivt. Sharun har sat sin hoodie og sine jeans til salg på DBA for hele 65.000 kroner. Eller ”kun” 65.000 kroner, som han siger. I videoen herover kan du høre, hvorfor den høje pris af Sharun betragtes som et scoop.

Opdatering: DBAs dyerste outfit er blevet solgt.

349 kroner koster et par jeans, hvis du skal finde dem billigt fra nye. I det lys kan det synes fuldstændig vanvittigt at give 65.000 kroner for et par jeans, du tilmed ikke køber fra en butik, men i videresalg.

Men det er nu engang det beløb, som 18-årige Sharun fra Aalborg fortæller, at hans sjældne jeans koster op mod i videresalg. Sharun Vimals bukser er nemlig helt særlige. De er resultatet af et populært samarbejde mellem det eksklusive brand, Louis Vuitton og det hippe, kostbare mærke, Supreme. En kollektion, som Sharun ejer andre items fra. Blandt andet en hoodie.

Nu har den 17-årige aalborgenser valgt at sætte både hoodie og bukser til salg, og annoncen med det kostbare sæt er gået hen og blevet DBAs dyreste i sin kategori. I alt håber Sharun nemlig på at få 65.000 kroner for både hoodie og bukser til sammen. I videoen herover kan du kaste et blik på det eksklusive tøj, som i skrivende stund er DBAs dyreste outfit.

’Fordi trøjen og bukserne er brugte, sætter jeg outfittet til salg for ”kun” 65.000 kroner’, fortæller Sharun.
’Fordi trøjen og bukserne er brugte, sætter jeg outfittet til salg for ”kun” 65.000 kroner’, fortæller Sharun.

Så mange penge er hoodien i sig selv værd

De fleste ved, at så snart du kører din nye bil ud af forhandlerens butik, har den mistet rigtig meget i værdi. Det samme sker med flere andre nye ting, men ikke med Sharuns mærkevarejeans og -hoodie.

Skal man tro ham, er de sjældne to items udelukkende steget i værdi, siden han erhvervede sig dem. Det er nemlig ikke nemt at få fat på netop disse to modeller.

Hoodien blev udgivet i 2017. Hvis du skal købe trøjen i ny stand nu, koster den helt op mod 95.000 kroner
fortæller Sharun.

Og som før skrevet, vurderer Sharun, at bukserne i dag kan videresælges i perfekt stand for op mod 65.000 kroner.

Sharun kunne derfor vælge at sætte sit outfit til salg for hele 160.000 kroner, men for at give lidt mængderabat, har den unge aalborgenser valgt at gå hele 95.000 kroner ned i pris, så sættet nu udbydes på DBA til 65.000 kroner.

Således er det DBAs dyreste outfit. Med længder.

Find det på DBA

 1. Bæltetaske, Supreme, Superfin trendy Supreme bæltetaske nypris 499,-
Sælges til kr. 100,-

Som ny en

  Bæltetaske, Supreme, Superfin trendy Supreme bæltetaske nypris 499,- Sælges til kr. 100,- Som ny en gave som ikke er brugt da jeg fik flere tasker.

  100,00 kr.04-12-2022
 2. Skuldertaske, Laves på bestilling. Kan bestilles i andre farver. Farvemulighederne kan ses under mit

  Skuldertaske, Laves på bestilling. Kan bestilles i andre farver. Farvemulighederne kan ses under mit highlight “plush yarn” på min Instagram mathildescreativity, eller sendes privat. Alle størrelser

  500,00 kr.30-11-2022
 3. Crossbody, GUCCI, GG supreme Messenger Unisex Gucci bag med kvittering og kasse samt dustbag sælges.

  Crossbody, GUCCI, GG supreme Messenger Unisex Gucci bag med kvittering og kasse samt dustbag sælges. Brugt kun 2 gange i ca et par timer. Næsten ubrugt Kun seriøse bud.

  9.500,00 kr.24-11-2022
 4. Rygsæk, supreme

  Rygsæk, supreme

  300,00 kr.20-11-2022
 5. Rygsæk, Supreme, Sælger denne Supreme rygsæk, tasken fejler ingen ting.

Tasken er fra deres FW17 dr

  Rygsæk, Supreme, Sælger denne Supreme rygsæk, tasken fejler ingen ting. Tasken er fra deres FW17 drop, som blev udgivet i august 2017 Kvittering haves. Er åben overfor bud

  1.200,00 kr.16-11-2022
 6. Skoletaske, Jeva supreme festival, Rigtig fin pige skoletaske med flotte farverige blomster. Brugt 2

  Skoletaske, Jeva supreme festival, Rigtig fin pige skoletaske med flotte farverige blomster. Brugt 2-3 gange, er som ny. 2 i-én-rygsæk. 2 store rum hvoraf det ene indeholder organizer. Stor frontlom

  300,00 kr.16-11-2022

Lige nu er der 46 tasker fra Supreme til salg på DBA.
  

Det gav Sharun selv for sit outfit

Unge, der ligger i kæmpe køer foran butikker på Strøget. Køer, der udgøres af telte, så folk kan overnatte i flere dage for at få den bedste plads i rækken. Sådan går det af og til for sig, når de populære brands timer op med særlige designere. For kollektionerne udgives ofte kun i et begrænset antal, og det får priserne til at stryge til vejs, så snart papirsposerne med indholdet har forladt butikken.

Det samme må siges at være gældende for Sahron. I hvert fald har han ikke selv givet det, der ligner for sin kostbare hoodie og sine sjældne jeans.

Hoodien blev udgivet sammen med resten af kollektionen. Dengang var prisen 5.450 kroner
fortæller den 17-årige sælger.

Bukserne pungede han ud med 4.500 kroner for.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste kostume

967 annoncer matcher lige nu søgningen ’Supreme’ på DBA
967 annoncer matcher lige nu søgningen ’Supreme’ på DBA

Sharun: Jeg får opmærksomhed. Det er fremragende.

Bliver du den nye ejer af Sharuns limited-editions outfit, skal du ikke kun indstille dig på at passe rigtig godt på dit tøj. Du skal også være klar på at blive behandlet som en kendt. I hvert fald er ’all eyes on you’, hvis du skulle få lyst til at gå udenfor iført dine Supreme & Louis Vuitton-cowboybukser og hoodien.

Det kan Sharun skrive under på, og han elsker alt ved det:

- Når jeg har det tøj på, får jeg i hvert fald opmærksomhed, og det er fremragende, siger han med et kæmpe smil.

Men der er heller ikke noget at sige til, at folk kigger. For de får nemlig et sjældent syn at se:

- Det her outfit – de her to dele - har jeg aldrig set til salg sammen i Danmark før, forklarer Sharun.

Dermed skal du ikke være nervøs for, at din klassekammerat har valgt at troppe op i det samme tøj som dig i morgen i skolen. For det kommer aldrig til at ske forsikrer den 17-årige jyde:

Hvis du går i byen med det her outfit, er du helt sikker på, at der ikke er andre, der har samme tøj på som dig.
I skrivende stund matcher 26 annoncer søgningen ’Louis Vuitton og Supreme’ på DBA. 862 annoncer matcher lige nu søgningen ’Louis Vuitton’ på DBA
I skrivende stund matcher 26 annoncer søgningen ’Louis Vuitton og Supreme’ på DBA. 862 annoncer matcher lige nu søgningen ’Louis Vuitton’ på DBA

Find det på DBA

 1. Sneakers, Air Jordan Low, str. 43, Ubrugt, 

Sælger mine sindsygt fede Jordan 1 / UNC som har ligge

  Sneakers, Air Jordan Low, str. 43, Ubrugt, Sælger mine sindsygt fede Jordan 1 / UNC som har ligget på mit værelse i alt for lang tid. De er kun prøvet på indenfor, og har aldrig været udenfor. Købt

  1.300,00 kr.03-12-2022
 2. Sneakers, Nike og supreme, str. 45,5

  Sneakers, Nike og supreme, str. 45,5

  800,00 kr.28-11-2022
 3. Sneakers, Supreme Nike Air Force 1, str. 43, Hvid, Næsten som ny, Jeg sælger disse Supreme Air For

  Sneakers, Supreme Nike Air Force 1, str. 43, Hvid, Næsten som ny, Jeg sælger disse Supreme Air Forces, som næsten er som nye, dog er de hvide snørebånd ikke så hvide længere. Jeg foretrækker hvis k

  1.300,00 kr.27-11-2022
 4. Sneakers, Nike, str. 42,5, Blå hvid , Læder og stof, Næsten som ny, Sælger min Nike dunk sb da je

  Sneakers, Nike, str. 42,5, Blå hvid , Læder og stof, Næsten som ny, Sælger min Nike dunk sb da jeg ikke kan passe dem og jeg kun fik dem brugt kun 2 gange Søge ord Jordan 1 Nike dunk sb Ad

  2.000,00 kr.24-11-2022
 5. Sneakers, Air Jordan High PSG, str. 43, Ubrugt, 

Sælger mine Air Jordan 1 High "PSG" som jeg aldri

  Sneakers, Air Jordan High PSG, str. 43, Ubrugt, Sælger mine Air Jordan 1 High "PSG" som jeg aldrig har fået brugt Boks, ekstra laces og originale laces medfølger ?? Kom gerne med bud :D Søgeor

  1.250,00 kr.23-11-2022
 6. Sneakers, Yeezy, str. 42, Grå blå grøn orange hvid, God men brugt, Sælger mine yeezy wave runner d

  Sneakers, Yeezy, str. 42, Grå blå grøn orange hvid, God men brugt, Sælger mine yeezy wave runner da jeg ik kan passe dem mere.. hvis man gør dem lidt rene er de nærmest som nye! Kan sende og man ka

  950,00 kr.20-11-2022

Klik her og se alle de Supreme-sneakers, du lige nu kan finde til mænd på DBA.
  

Supreme og Louis Vuittons samarbejde

Det var 30. juni 2017, at de man første gang havde mulighed for at købe et produkt, som var et resultat af samarbejdet mellem Louis Vuitton og Supreme. Kollektionen blev dengang solgt fra otte popup-butikker rundt omkring i verden - blandt andet i Paris og London, og kort efter blev produkterne solgt videre til skyhøje priser. Og det siger ikke så lidt, for i forvejen var selv de mest enkle produkter dyre at betale.

En T-shirt fra kollektionen skulle du punge ud med hele 2.900 kroner for, og i videresalgspris blev den set til salg for priser, der svingede mellem 8.000 – 63.000 kroner.

Supreme er kendt som et skatermærke, der er utrolig hypet her i Danmark. Blandt andet fordi, det er svært at få fat på. Ind til videre er der kun én butik i Danmark, der sælger Supremes kollektioner, men du kan være heldig at købe det på brugtsites som foreksempel DBA, og ellers må du på nettet for at bestille det hjem.

Louis Vuitton kender de fleste nok. Det franske modehus har i mange år været førende inden for mode, og derfor var det noget af en overraskelse, verden fik sig, da det i januar 2017 under herremodeugen i Paris blev annonceret, at de to brands slog pjalterne sammen for en kort stund.

Supreme er det, man kalder for et streetwaer-mærke, og Louis Vuitton er et highend-mærke
forklarer Sharun.
DBAs dyreste T-shirt er også indvolveret i Supreme, og du kan se den i videoen nederst i artiklen
DBAs dyreste T-shirt er også indvolveret i Supreme, og du kan se den i videoen nederst i artiklen
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Her er DBA-annoncen
Her er DBA-annoncen

Supreme og Louis Vuitton på DBA

Det kan være rigtig, rigtig svært at få sat i noget fra Supreme og Louis Vuitton, men på DBA har du flere muligheder. Hele 26 faktisk. For det er det antal annoncer, der matcher søgningen ’Louis Vuitton og Supreme’ på DBA. De fleste ting til salg på DBA fra dette samarbejde er herresneakers.

Kan du ”nøjes” med noget, der kun er fra Supreme, har du langt flere muligheder. I denne artikel har vi foldet alt det ud, som du lige nu kan købe fra Supreme på DBA.

Du kan også blot klikke her for at gå på opdagelse i DBAs herrekategori og se udvalget af Supreme-items til salg.

Tasker og tilbehør findes der også meget fra Supreme af, og du kan lure på nogle af annoncerne, her. 

Find det på DBA

 1. Hættetrøje, Supreme, str. XL, Rød, God men brugt, Supreme illegal business controls america sweats

  Hættetrøje, Supreme, str. XL, Rød, God men brugt, Supreme illegal business controls america sweatshirt fra SS18, det er en XL størrelse, ingen problemer bortset fra nogle revner på printet på bagsid

  2.000,00 kr.02-12-2022
 2. T-shirt, Supreme, Vans, Dickies, Ellesse, Id, str. S, God men brugt, 6 t-shirts - sælges samlet.

  T-shirt, Supreme, Vans, Dickies, Ellesse, Id, str. S, God men brugt, 6 t-shirts - sælges samlet.

  150,00 kr.01-12-2022
 3. T-shirt, Supreme T-shirt, str. M, Hvid, Næsten som ny

  T-shirt, Supreme T-shirt, str. M, Hvid, Næsten som ny

  500,00 kr.28-11-2022
 4. T-shirt, Supreme Mouse Tee, str. M, Orange, Næsten som ny

  T-shirt, Supreme Mouse Tee, str. M, Orange, Næsten som ny

  500,00 kr.28-11-2022
 5. T-shirt, Supreme, str. L, Navy, Bomuld, God men brugt, Rigtig fed og sjælden Supreme tshirt.
Kan

  T-shirt, Supreme, str. L, Navy, Bomuld, God men brugt, Rigtig fed og sjælden Supreme tshirt. Kan sendes.

  500,00 kr.21-11-2022
 6. T-shirt, Supreme, str. XL, Hvid, Rød og Grå, 100% Bomuld, Næsten som ny, - Supreme Wilfred Limoni

  T-shirt, Supreme, str. XL, Hvid, Rød og Grå, 100% Bomuld, Næsten som ny, - Supreme Wilfred Limonius Buy Off The Bar Tee i størrelse XL : 375 kr. - Supreme Mirage Tee i størrelse XL : 375 kr. - Supr

  653,00 kr.19-11-2022

Se alle de T-shirts, sweatshirts og skjorter, du kan købe fra Supreme til mænd, her.

Det kan godt være, outfittet er dyrt, men det er næppe lige så dyrt som de dyreste sneakers i verden, der for nyligt blev solgt. Læs hvilke det var, her.

Du kan også møde Mads, der samler på kasketter med forskellige labels. Mads har så mange kasketter, at han har måtte indgå en særlig aftale med kæresten.

Er du vild med Supreme, så tag et kig på Lukas’ T-shirt. Den er nemlig fra Supreme. Og den er dyr. Rigtig dyr. Faktisk DBAs dyreste T-shirt. Se med i videoen, herunder:

Tjek ud, om Lukas stadig har sin dyre T-shirt til salg – klik her.

Relaterede artikler