DBAs dyreste rejsetaske
Video

DBAs dyreste rejsetaske

Kristoffer og Julie
Kristoffer og Julie

Det er dyrt. Det er rigtig dyrt. Men kan man forestille sig andet, når to eksklusive brands går sammen om en kollektion? Nu har du muligheden for at købe denne rød-hvide taske, som er resultatet af samarbejdet mellem Louis Vuitton og Supreme. Hvis du altså har råd.

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er tasken blevet solgt

Det er dyrt at rejse til Los Angeles, Maimi, Beijing, Tokyo og Sydney. Men det havde i den grad kunne betale sig, hvis du havde købt en tur-returbillet til en af disse byer for at kunne få fat i en af de produkter, der kom ud af Louis Vuitton x Supremes 2017-kollektion.

Den hypede kollektion blev nemlig kun udgivet i udvalgte pop-up-shops i disse byer samt Paris, Seoul og London, og det har medført, at produkterne i dag er steget ekstremt i videresalgsværdi.

19-årige Victor ejer en taske fra den berømte kollektion. Men kun lidt endnu. Victor Justesen har sat tasken til salg på DBA, og den er så dyr, at den i dag er DBAs dyreste rejsetaske. Du kan se nærmere på tasken i videoen herover.

Denne taske er et resultat af samarbejdet mellem to af verdens mest genkendelige brands. Et samarbejde, der gav genlyd i kulturverdenen, da det blev lanceret i starten af 2017
Denne taske er et resultat af samarbejdet mellem to af verdens mest genkendelige brands. Et samarbejde, der gav genlyd i kulturverdenen, da det blev lanceret i starten af 2017

Så dyr er tasken

75.000 kroner. Så mange penge skal du som minimum have op ad lommen, hvis du skal købe tasken fra ny hos anerkendte forhandlere, forklarer Victor. Nogle steder kan de endda finde på at tage helt op mod 200.000 kroner for tasken.

I det lys virker Victors pris helt billig.

Jeg sælger den for blot 50.000 kroner
siger Victor med et glimt i øjet.

Taskens model er en ’Keepall Bandouliere’, og i bredden måler det kostbare stykke taske 45 centimeter. Rejsetasken er produceret i epilæder, og den kan både transporteres i hånden, som en håndtaske eller over skulderen. Tasken har nemlig monteret en justerbar skulderrem.

Den røde og hvide taske fremstår som ny, og alt det, den blev købt med, har Victor også gemt. Se det hele i videoen, som du finder øverst i artiklen.

Find det på DBA

 1. Rejsetaske, Retro, Retro taske fra 1950erne 
Med særlige mærker og billetter på

  Rejsetaske, Retro, Retro taske fra 1950erne Med særlige mærker og billetter på

  800,00 kr.18-06-2024
 2. Rejsetaske, The north face, Duffelbag. Gul. XL. Brugt 1 gang.

  Rejsetaske, The north face, Duffelbag. Gul. XL. Brugt 1 gang.

  850,00 kr.18-06-2024
 3. Rejsetaske, Th North Face, Duffelbag. Medium. Sort. Brugt men god stand.

  Rejsetaske, Th North Face, Duffelbag. Medium. Sort. Brugt men god stand.

  700,00 kr.18-06-2024
 4. Rejsetaske, iD Living, Meget rummelig herre rejsetaske i sort læder, mål 60 cm/30 cm aldrig været i

  Rejsetaske, iD Living, Meget rummelig herre rejsetaske i sort læder, mål 60 cm/30 cm aldrig været i brug!

  350,00 kr.18-06-2024
 5. Rejsetaske, Leonardo Guizzetti, b: 55 l: 32 h: 38, Weekendtasken er håndsyet af den italienske læder

  Rejsetaske, Leonardo Guizzetti, b: 55 l: 32 h: 38, Weekendtasken er håndsyet af den italienske læderdesigner Leonardo Guizzetti. Den indeholder en enkelt lomme med lynlås og har det oprindelige for, d

  1.500,00 kr.18-06-2024
 6. Rejsetaske, Kvalitets rejsetaske med hjul og bæreremne. Indeni er der mulighed for at pakke skjorter

  Rejsetaske, Kvalitets rejsetaske med hjul og bæreremne. Indeni er der mulighed for at pakke skjorter eller jakker i den indbefattede dragtpose. Den er virkelig rumlig. Desværre får jeg den ikke brugt.

  250,00 kr.17-06-2024

5.431 rejsetasker er lige nu til salg på DBA. Find dufflebags, her.
  

Alt det, der følger med tasken

For de 50.000 kroner får du mere end bare en taske. Du får et stykke eksklusivt design, og så får du også en masse tilbehør:

Det, der følger med tasken, er en historiebog, lås og nøgler, pose til lås og nøgle, bagagemærke, kvittering, dustbag og materialepapir
fortæller Victor.

Han forklarer følgende om tasken:

- Den er med sølvtonet hardware, et trykt logo foran, et hængende bagagemærke, en hængelåsdetalje, en dobbelt lynlåslukning i toppen, runde håndtag foroven, en indvendig lynlåslomme og fuld foring.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste outfit er Louis Vuittons møde med Supreme

Vil du have en taske, der er et mix af verdens største luksusbrand, Louis Vuitton, som møder skaterkulturens streetwear-mærke, er det denne taske, du leder efter
Vil du have en taske, der er et mix af verdens største luksusbrand, Louis Vuitton, som møder skaterkulturens streetwear-mærke, er det denne taske, du leder efter
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
’Hvis du gerne vil høre mere om tasken eller vil have flere billeder, må du meget gerne skrive’, oplyser Victor på sin DBA-annonce.
’Hvis du gerne vil høre mere om tasken eller vil have flere billeder, må du meget gerne skrive’, oplyser Victor på sin DBA-annonce.

Derfor har Victor den sjældne taske

Kollektionen, hvor logoerne på de fleste items nærmest kæmper om pladsen, udkom som tidligere skrevet kun i udvalgte, udenlandske pop-up-shops. Men Victor fik fingre i tasken, fordi Louis Vuitton udvalgte få af deres allerbedst kunder i Danmark til at få mulighed for at købe tasken.

I den forbindelse ved Victor, at en dansk kendis var interesseret i tasken, men Victors taske blev købt for næsen af ham:

- Nicklas Bendtner prøvede at få fat i tasken, men nu har jeg den, fortæller Victor smilende og pointerer, at det i hvert fald er sådan, legenden lyder.

Victor kan også fortælle, at udenlandske kendisser som sangeren Justin Bieber og fodbold-ikonet David Beckham er blevet set gå med en taske magen til Victors.

- Den taske er praktisk talt umulig for almindelige mennesker at få fat i, fortæller Victor.

Find det på DBA

 1. Jakke, str. L, Gucci, Sort/Cremet Hvid, Ubrugt, Sælger denne Gucci GG Supreme reversible bomber ja

  Jakke, str. L, Gucci, Sort/Cremet Hvid, Ubrugt, Sælger denne Gucci GG Supreme reversible bomber jacket, da jeg ikke får den brugt - købt fra Farfetch til 11.250,- Kvittering haves Jakken kan vend

  10.000,00 kr.18-06-2024
 2. Cowboyjakke, str. M, supreme x levi’s, blå og orange, Næsten som ny, Supreme® x Levi's® Quilted Re

  Cowboyjakke, str. M, supreme x levi’s, blå og orange, Næsten som ny, Supreme® x Levi's® Quilted Reversible Trucker Jacket fra 2018 Størrelse M StockX/Grailed = 390-500 USD Den er blevet autentific

  2.000,00 kr.09-06-2024
 3. Regnjakke, str. XL, Luit Vuitton Supreme

  Regnjakke, str. XL, Luit Vuitton Supreme

  1.000,00 kr.05-06-2024
 4. Anorak, str. L, Supreme, Sort

  Anorak, str. L, Supreme, Sort

  750,00 kr.25-05-2024
 5. Andet, str. XL, Off-White, Sort, Uld, Varsity / College jakke. Alle originale mærker / tags, kvitt

  Andet, str. XL, Off-White, Sort, Uld, Varsity / College jakke. Alle originale mærker / tags, kvittering samt kasse den blev leveret i haves. Nypris ca 16.000,- dkk Kun brugt få gange. Det er en “s

  3.900,00 kr.01-05-2024
 6. Jakke, str. M, Supreme, Sort, Bomuld/polyester, Næsten som ny, Lækker jakke med for - og ribkante

  Jakke, str. M, Supreme, Sort, Bomuld/polyester, Næsten som ny, Lækker jakke med for - og ribkanter

  1.100,00 kr.28-04-2024

Klik her og se de 46 jakker til mænd, som i skrivende stund er til salg på DBA. 23 af dem er ubrugte.
  

Victor øje for de dyre mærkeitems

50.000 kr. for en taske kan lyde af meget, men Victor er lettere vant til, at det koster kassen, når han vil fornye garderoben. Han har nemlig også en kærlighed til sneakers, og de er også i priser deroppe af:

Jeg har nogle sneakers, ’Air Jordan 1 Off-White Chicago’, som jeg lige har solgt for 12.000 kroner. Men det var også en god pris
fortæller Victor.

Hans sneakers-beholdning tæller også sko som ’Nike Off-White Grimm Reaper’ og ’Nike Chunky Dunky’. Skoene er henholdsvis 4.000 og 10.000 kroner værd, anslår Victor.

LÆS OGSÅ: LISTE: Her kan du få overblik over alt det Supreme, du kan finde på DBA

’Personligt møde foretrækkes’, skriver Victor på sin DBA-annonce og forklarer, at han bor i København. På billedet her kan du se nogle af hans sneakers. Han har lige solgt et par af dem
’Personligt møde foretrækkes’, skriver Victor på sin DBA-annonce og forklarer, at han bor i København. På billedet her kan du se nogle af hans sneakers. Han har lige solgt et par af dem

Supreme på DBA

Er du vild med det hvide og røde streetwear-mærke, men har du ikke råd til Victors kostbare rejsetaske, kan du finde andre items fra supreme på DBA.

I skrivende stund er der 325 annoncer med Supreme-herretøj på DBA, og 52 af de ting koster 300 kroner eller derunder.

I DBAs taskekategori matcher 46 annoncer ‘Supreme’-søgeordet.

Her kan du se Victors DBA-annonce. Louis Vuitton og Supremes samarbejde blev allerede inden, kollektionen var præsenteret, kaldt for det vigtigste samarbejde, også kaldet for ’collab’ blandt især unge.
Her kan du se Victors DBA-annonce. Louis Vuitton og Supremes samarbejde blev allerede inden, kollektionen var præsenteret, kaldt for det vigtigste samarbejde, også kaldet for ’collab’ blandt især unge.

Ulovligt, Supreme

Supreme er et brand, der kendetegnes på dets røde og hvide logo, som ofte tager plads på firmaets produkter. Supreme blev grundlagt i 1994 af James Jebbia i New York.

Supreme er lidt ”den frække dreng i klassen”, og det kreative brand var da også frækkere, end politiet tillader, da de, forinden deres ”collab” med Louis Vuitton, tillod sig at udgive skateboards, hvor de havde placeret det, der lignede logoet fra verdens største luksusbrand, Louis Vuitton.

Det førte til en retsag, som mediet Complex skriver, og med det for øje var modeverdenen derfor ekstremt overrasket, da der forinden modeugen i paris 2017 gik rygter om, at de to kreative brands blandede blod.

Find det på DBA

 1. T-shirt, Stussy, str. findes i flere str., Pink/Rosa & Sort, Ubrugt, Stussy Soccer Jersey Rosa/Sor

  T-shirt, Stussy, str. findes i flere str., Pink/Rosa & Sort, Ubrugt, Stussy Soccer Jersey Rosa/Sort* - Størrelse M & L - Helt ny, aldrig brugt - Nypris ligger på 1.500,- Skriv til mig hvis du har s

  975,00 kr.16-06-2024
 2. Polo t-shirt, Stussy, str. findes i flere str., Blå & Hvid, Ubrugt, Stussy Longsleeve Polo Blå/Hvi

  Polo t-shirt, Stussy, str. findes i flere str., Blå & Hvid, Ubrugt, Stussy Longsleeve Polo Blå/Hvid* - Størrelse M & L - Helt ny, aldrig brugt - Nypris ligger på 1.500,- ‘Køb nu’, for at sikre dig

  975,00 kr.16-06-2024
 3. T-shirt, Stussy, str. findes i flere str., Sort & Hvid, Ubrugt, Stussy Longsleeve Polo Sort/Hvid*

  T-shirt, Stussy, str. findes i flere str., Sort & Hvid, Ubrugt, Stussy Longsleeve Polo Sort/Hvid* - Størrelse M & L - Helt ny, aldrig brugt - Nypris ligger på 1.500,- Skriv til mig hvis du har spør

  975,00 kr.16-06-2024
 4. T-shirt, Supreme tee x Futura box logo, str. L, Hvid, Cotton, Ubrugt, Supreme tee x Futura box lo

  T-shirt, Supreme tee x Futura box logo, str. L, Hvid, Cotton, Ubrugt, Supreme tee x Futura box logo Str. Large Hvid 100% Cotton Helt ny i original indpakning. Købt hos Supreme Made in USA Her er

  600,00 kr.16-06-2024
 5. Hættetrøje, Supreme, str. L, Fed hoodie fra Supreme. Er gået løst i stoffet ved det ene bånd v/ hals

  Hættetrøje, Supreme, str. L, Fed hoodie fra Supreme. Er gået løst i stoffet ved det ene bånd v/ hals + plet v/ håndled. Ikke forsøgt fjernet.

  850,00 kr.15-06-2024
 6. T-shirt, Stussy x Nike, str. findes i flere str., Sort & Grå, Ubrugt, Custom Nike x Stussy Soccer

  T-shirt, Stussy x Nike, str. findes i flere str., Sort & Grå, Ubrugt, Custom Nike x Stussy Soccer Jersey* - Størrelse M & L - Sort Brazil Spillertrøje - Køb nu, til kun 395,- Skriv til mig hvis du

  495,00 kr.14-06-2024

159 herreskjorter, -sweatre, -T-shirts og -bluser kan du lige nu finde med Supreme på DBA. Der er flest i størrelse medium.

Du er nok væltet bagover af prisen på DBAs dyreste rejsetaske, og vi kan endnu gang få dig til at måbe. Du skal blot klikke på denne video og se, hvor meget DBAs dyreste sneakers koster. De er sat til salg af 18-årige August, og sneakersne er af mærket Nike, der har lavet et ganske specielt samarbejde.

Går du med kasket, bør du møde 34-årige Mads, der har hjemmet fyldt med kasketter. Mads fortæller selv, han ikke har hørt om nogen i Danmark, der har lige så mange kasketter, som han har. Du kan se hans flotte samling i videoen, her.

DBAs dyreste T-shirt er den, som du kan se i videoen herunder. Den er hvid, men ganske særlig. Dog ikke, hvis du spørger faren til den knægt, der har sat det hvide stykke stof til salg. Se videoen, her:

Du kan se, om T-shirten stadig er til salg i artiklen, her.

Relaterede artikler