DBAs dyreste fjernstyrede båd
Video

DBAs dyreste fjernstyrede båd

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

DBA dyreste fjernstyrede båd er ret vild. Den kan sejle enormt hurtigt, den har to benzintanke, og så er den bygget sådan, at den kan klare både høje bølger og åbent hav. Hvis uheldet er ude, og den vælter, er der bygget en badebold ind i den, som holder den oppe. Nu kan den blive din. 

DBAs dyreste fjernstyrede båd er det, man kalder en ’Power boat’. Modellen hedder ’MHZ No Mercy’, og så er den gul.

Det gule lyn fik Martin Carretero fra Lyngby fingrene i efter en tur til Holland for at overtale den tidligere ejer til at sælge den. I første omgang ville den tidligere ejer ikke af med nåden, men Martin var vedholdende, og til sidst blev han altså ejer af båden.

- Så fik jeg min drømmebåd, jeg havde kigget på i en del år, fortæller Martin.

Men nu er det altså blevet tid til, at den skal have ny ejer igen, og det kan blive dig. Det eneste krav, 49-årige Martin har til den nye bådejer, er, at du passer godt på den. Han sælger den, fordi han ikke længere får den brugt nok, og det, synes han, er synd.

- Grunden, til at jeg skal af med min drømmebåd, er, at den ikke skal stå på hylden. Den skal ud at sejle, den skal i vandet, og der er nogle nye, der skal ud at race med den, fortæller Martin.

I videoen øverst i artiklen kan du opleve, hvordan den fjernstyrede båd ser ud, når den sejler i fuld fart over vandet. I artiklen her kan du blive meget klogere på, hvorfor denne båd er så vild, og hvorfor du ikke kommer til at skulle bruge meget tid på at overtale kæresten til at få den hjem og stå.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret båd, Traxxas Spartan, En flot (metallic rød/grå) fjernstyret modelspeedbåd. Spartan er

  Fjernstyret båd, Traxxas Spartan, En flot (metallic rød/grå) fjernstyret modelspeedbåd. Spartan er hurtig (>80 km/t) og sødygtig. Den har udseendet, størrelsen og hastigheden med sig. Det V-formede s

  2.500,00 kr.02-06-2023
 2. DIELLENIA I

  DIELLENIA I

  Fjernstyret båd, Diellenia I er en ældre dame, der kan trække vand ind, nok fra akslen der skal smøres. Men den synker ikke på stedet :) Så det er en båd der skal bruges lidt kærlighed på, til gengæ

  1.500,00 kr.29-05-2023
 3. SKAGERRAK sælges

  SKAGERRAK sælges

  Fjernstyret båd, Skagerrak er nummer to af de tre både jeg har og som er sat til salg. Den er også med nyt batteri samt fjernstyring hvor jeg har brugt almindelige AA batterier. Prisen har jeg sat ef

  6.000,00 kr.29-05-2023
 4. ISAFOLD sælges

  ISAFOLD sælges

  Fjernstyret båd, Isafold er en båd jeg har haft i siden Corona startede, men jeg har aldrig rigtigt fået sejlet. Den kan købes alene, eller du kan købe Skagerrak og den ældre båd Diellenia I sammen

  6.000,00 kr.29-05-2023
 5. Fjernstyret båd

  Fjernstyret båd

  Fjernstyret båd, Sælger mine tre "Corona" både. Desværre fangede interessen aldrig, selvom jeg bor tæt ved en sø. Der er nyere batterier og standard fjernstyring. De kan sejle frem, tilbage og drej

  6.000,00 kr.28-05-2023
 6. Fjernstyret båd, Kæmpe hjemmebygget slæbebåd. Bygget af gammel sømand. Mange fine detaljer og glasfi

  Fjernstyret båd, Kæmpe hjemmebygget slæbebåd. Bygget af gammel sømand. Mange fine detaljer og glasfiberskrog men kræver absolut en kærlig hånd. Måler 170 lang og 32 bred cm Der leveres kun båd - ele

  1.200,00 kr.28-05-2023

Der er i skrivende stund 44 fjernstyrede både til sal på DBA. Find dem, her.

Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd

Båden er lavet i skalaen 1:5, og den er 188 centimeter lang. Men selvom den er noget mindre end en båd, du selv kunne sidde i og nyde en tur på de blå bølger i, er den altså meget virkelighedsnær i alle de andre ting, den kan.

Den fjernstyrede speedbåd er ikke snoldet, når det kommer til hestekræfter. Mange modelskibe på samme størrelse som ’MHZ No Mercy’ har 3,5 hestekræfter.

- Den her har altså et sted mellem 15 og 18 heste, fortæller Martin.

De mange hestekræfter gør også, at motoren, som er en 50 kubik Polini, kan få båden op i ret høj fart. Du kan på stille vand få power boaten til at sejle op mod 90 kilometer i timen, så det er altså med at have godt fat i controlleren.

Udover, at den kan sejle hurtigt, kan den også stå helt stille på vandet, fordi den har slyngkobling.

Når nu den kommer op i høj fart, er det godt, at den også kan køle, og denne båd har altså fire vandkølere omkring motoren og udstødningen.

LÆS OGSÅ: Disse Porsche-modelbiler er steget i værdi

Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.

Det koster båden

Martin har, siden han overtog båden, lavet nogle justeringer, som han syntes passede til, og som han mente gjorde det nemmere at bruge båden. Han har blandt andet lavet ny ræling og et benzindæksel. Martin har altså på den måde fået båden tilpasset til ham.

- Gennem 10-12 år er den blevet min båd, fortæller Martin.

Og så er det jo også klart, at når han har brugt så meget tid på power boaten, vil han gerne have lidt for arbejdet – måske også fordi han også føler sig forbundet til båden.

- Hvis du drømmer om at få en af Danmarks måske hurtigste og måske største power boats, så kan den blive din for 15.000 kroner, fortæller Martin.

Med i prisen på den fjernstyrede båd får du også et cover og en specialfremstillet trailer til at transportere den.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvor vildt det ser ud, når DBAs dyreste fjernstyrede båd er i aktion på vandet.

LÆS OGSÅ: Disse gamle modeltog er steget i værdi

Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.

Denne detalje sikrer dig, at kæresten tillader båden i hjemmet

Båden har benzinmotor, og den har to tanke. Det har den, fordi Martin gerne ville have, at tyngdepunktet var så stabilt som muligt. Og du skal ikke tænke på, om den ene tank så ikke bare tømmes først og dermed forskyder tyngdepunktet. Tankene tømmes på samme tid, så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Da der er benzin på motoren, frygter du måske, at kæresten vil synes, det lugter for meget til at ville have den stående derhjemme. Men der kan du meget enkelt sikre dig, at det ikke bliver et problem.

- Jeg bruger kun Aspen miljøbenzin, og det er der én simpel årsag til: Den kan stå indenfor, uden at den lugter. Og så er du sikker på, at kæresten ikke bliver sur på dig, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: De seks vildeste fund i DBAs historie

DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.
DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.

Disse steder kan du sejle med båden

Du skal ikke være det mindste nervøs for at slippe den fjernstyrede båd fri på det åbne hav – også selvom der er vind og bølger. Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd sagtens klare, forsikrer Martin.

Når du får båden op nær tophastigheden, frygter du måske, at den nemt vælter ved retningsskift. Men også det er der tænkt over. Båden har nemlig to ror bagpå, som sikrer, den ikke vælter lige så nemt. Derudover sidder også en speciallavet propel og et drev, der kan justeres efter, hvordan man sejler.

- Skulle det gå galt, når båden kommer ud, hvilket det jo godt kan, fik jeg den fikse ide at smide en badebold ud foran i båden, fortæller Martin.

Dermed holder båden sig oppe, indtil den kommer ind til land igen, og du kan tømme den for vand.

Og der er ikke meget at bekymre sig om ved båden, den er sikret mod alle slags uheld. Bagpå båden er et lille hul med en kugle, så båden kan tømmes for vand, hvis der skulle komme noget ind. Kuglen sikrer, at der kun kan komme vand ud og ikke ind i den.

Derudover har den indbygget en servo, som gør, at den kan justeres efter, om der er høje bølger eller helt stille vand.

- Jeg har faktisk været ude at sejle med den i 40 cm høje bølger, fortæller Martin.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Hbx Stealth X09, skala    1 : 10, Fin, Velholdt og Solide Fjernstyret bil x09 S

  Fjernstyret bil, Hbx Stealth X09, skala 1 : 10, Fin, Velholdt og Solide Fjernstyret bil x09 Stealth. 4wd, 1 : 10, Blå/sort, pæn karosse, og alu-bund. Lige til at køre med. Brugt batteri og lade

  600,00 kr.03-06-2023
 2. Fjernstyret bil, Hotbodies Minizilla, skala 1:18, 

2 stk. Hot Bodies Minizilla 1:18 Scale
Den ene b

  Fjernstyret bil, Hotbodies Minizilla, skala 1:18, 2 stk. Hot Bodies Minizilla 1:18 Scale Den ene bil er køreklar med opgraderet motorsystem fra Castle Creations Mamba 25 med en 6800kv Brushless Moto

  500,00 kr.03-06-2023
 3. Fjernstyret bil, Kyosho Twin Force, skala 1:8, 
3 stk. Kyosho Twinforce 1:8 Scale
Den ene bil er kør

  Fjernstyret bil, Kyosho Twin Force, skala 1:8, 3 stk. Kyosho Twinforce 1:8 Scale Den ene bil er køreklar med en opgraderet brushless motor og Esc (Novak HV-maxx) med 2 helt nye Gens ace Bashing 5500m

  1.800,00 kr.03-06-2023
 4. Fjernstyret bil, Cen Genesis 46 Limited Edition, skala 1:8, komplet bil i god stand. Motoren har kør

  Fjernstyret bil, Cen Genesis 46 Limited Edition, skala 1:8, komplet bil i god stand. Motoren har kørt omkring 8-10 tanke nitro. Motoren er taget ud af den årsag at få den serviceret/klargjort inden ma

  1.200,00 kr.03-06-2023
 5. Fjernstyret bil, Kyosho Mini z, Farrari i perfekt stand

  Fjernstyret bil, Kyosho Mini z, Farrari i perfekt stand

  500,00 kr.03-06-2023
 6. Fjernstyret bil, Losi, Losi biler den ene virker og en masse reservedele. Der medfølger ikke fjer

  Fjernstyret bil, Losi, Losi biler den ene virker og en masse reservedele. Der medfølger ikke fjernbetjening. Giv evt. Et bud

  4.500,00 kr.03-06-2023

Er du mere til fart på landjorden, så kan du finde alle fjernstyrede biler til salg på DBA, her.

Er du mere til både, hvor du selv kan gå ombord og sejle ud og nyde sommeraftenerne på? Du kan opleve en båd, der i 2018 var DBAs dyreste båd. Prisen lå på et niveau de færreste har råd til, men den er også pivlækker og smækfyldt med luksus.

Det er ikke kun på vandet, fjernstyrede transportmidler kan være meget virkelighedsnære. Brian Kresten Andersen har tidligere haft den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA. Lastbilen er lavet i miniudgave, men havde detaljer der virkede meget livagtige. Se den i videoen herunder.

 

Du kan læse mere om DBAs dyreste fjernstyrede lastbil, her.

Relaterede artikler