DBAs dyreste fjernstyrede båd
Video

DBAs dyreste fjernstyrede båd

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

DBA dyreste fjernstyrede båd er ret vild. Den kan sejle enormt hurtigt, den har to benzintanke, og så er den bygget sådan, at den kan klare både høje bølger og åbent hav. Hvis uheldet er ude, og den vælter, er der bygget en badebold ind i den, som holder den oppe. Nu kan den blive din. 

DBAs dyreste fjernstyrede båd er det, man kalder en ’Power boat’. Modellen hedder ’MHZ No Mercy’, og så er den gul.

Det gule lyn fik Martin Carretero fra Lyngby fingrene i efter en tur til Holland for at overtale den tidligere ejer til at sælge den. I første omgang ville den tidligere ejer ikke af med nåden, men Martin var vedholdende, og til sidst blev han altså ejer af båden.

- Så fik jeg min drømmebåd, jeg havde kigget på i en del år, fortæller Martin.

Men nu er det altså blevet tid til, at den skal have ny ejer igen, og det kan blive dig. Det eneste krav, 49-årige Martin har til den nye bådejer, er, at du passer godt på den. Han sælger den, fordi han ikke længere får den brugt nok, og det, synes han, er synd.

- Grunden, til at jeg skal af med min drømmebåd, er, at den ikke skal stå på hylden. Den skal ud at sejle, den skal i vandet, og der er nogle nye, der skal ud at race med den, fortæller Martin.

I videoen øverst i artiklen kan du opleve, hvordan den fjernstyrede båd ser ud, når den sejler i fuld fart over vandet. I artiklen her kan du blive meget klogere på, hvorfor denne båd er så vild, og hvorfor du ikke kommer til at skulle bruge meget tid på at overtale kæresten til at få den hjem og stå.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret båd, billing boats emilie robin nr 0430, skala 1::33, et godt vinter projekt er påbegynd

  Fjernstyret båd, billing boats emilie robin nr 0430, skala 1::33, et godt vinter projekt er påbegyndt men blev stoppet grundet sygdom sælges billigt nypris hos modelskibet 1800kr

  1.000,00 kr.30-11-2023
 2. Fjernstyret båd, Fishing Sufer RC Foderbåd- til fiskeri med gps, Hel ny Fishing Sufer RC Foderbåd- t

  Fjernstyret båd, Fishing Sufer RC Foderbåd- til fiskeri med gps, Hel ny Fishing Sufer RC Foderbåd- til fiskeri med GPS. Se mere på linket https://www.youtube.com/watch?v=rGaGa1026JQ

  2.200,00 kr.28-11-2023
 3. Fjernstyret båd, Nitro bil tiger, skala 1/10, hejsa jeg har en fjernstyret nitro bil og den er 43 c

  Fjernstyret båd, Nitro bil tiger, skala 1/10, hejsa jeg har en fjernstyret nitro bil og den er 43 cm lang og har en topfart på 50 km i timen men motoren har svært ved og suge brændstof så det skal li

  1.000,00 kr.28-11-2023
 4. Fjernstyret båd, Racing Bost FT009, Sælger denne velholdte fjernstyrede båd fra Morfars. Den virker

  Fjernstyret båd, Racing Bost FT009, Sælger denne velholdte fjernstyrede båd fra Morfars. Den virker upåklageligt og godt. Kan afhentes i Kokkedal eller sendes.

  375,00 kr.26-11-2023
 5. Fjernstyret båd Sejlbåd, Stort fjernstyret modelskib. Styring af ror, motor frem og bak og styring a

  Fjernstyret båd Sejlbåd, Stort fjernstyret modelskib. Styring af ror, motor frem og bak og styring af sejl. Længde 135 cm. Bredde 37 cm. Højde 182 cm.Komplet fjernstyringsanlæg medfølger.

  3.650,00 kr.26-11-2023
 6. Fjernstyret båd, DragonForce 65 v6, skala 1:1, Sælger denne båd som har ligget i kassen i knap 5 år.

  Fjernstyret båd, DragonForce 65 v6, skala 1:1, Sælger denne båd som har ligget i kassen i knap 5 år. 100% som ny, kun åbnet for at tage billede.

  1.400,00 kr.26-11-2023

Der er i skrivende stund 44 fjernstyrede både til sal på DBA. Find dem, her.

Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd

Båden er lavet i skalaen 1:5, og den er 188 centimeter lang. Men selvom den er noget mindre end en båd, du selv kunne sidde i og nyde en tur på de blå bølger i, er den altså meget virkelighedsnær i alle de andre ting, den kan.

Den fjernstyrede speedbåd er ikke snoldet, når det kommer til hestekræfter. Mange modelskibe på samme størrelse som ’MHZ No Mercy’ har 3,5 hestekræfter.

- Den her har altså et sted mellem 15 og 18 heste, fortæller Martin.

De mange hestekræfter gør også, at motoren, som er en 50 kubik Polini, kan få båden op i ret høj fart. Du kan på stille vand få power boaten til at sejle op mod 90 kilometer i timen, så det er altså med at have godt fat i controlleren.

Udover, at den kan sejle hurtigt, kan den også stå helt stille på vandet, fordi den har slyngkobling.

Når nu den kommer op i høj fart, er det godt, at den også kan køle, og denne båd har altså fire vandkølere omkring motoren og udstødningen.

LÆS OGSÅ: Disse Porsche-modelbiler er steget i værdi

Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Båden er Martins drømmebåd, men han får den ikke brugt nok.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.
DBAs dyreste fjernstyrede båd er 1:5 af den båd, den er lavet efter.

Det koster båden

Martin har, siden han overtog båden, lavet nogle justeringer, som han syntes passede til, og som han mente gjorde det nemmere at bruge båden. Han har blandt andet lavet ny ræling og et benzindæksel. Martin har altså på den måde fået båden tilpasset til ham.

- Gennem 10-12 år er den blevet min båd, fortæller Martin.

Og så er det jo også klart, at når han har brugt så meget tid på power boaten, vil han gerne have lidt for arbejdet – måske også fordi han også føler sig forbundet til båden.

- Hvis du drømmer om at få en af Danmarks måske hurtigste og måske største power boats, så kan den blive din for 15.000 kroner, fortæller Martin.

Med i prisen på den fjernstyrede båd får du også et cover og en specialfremstillet trailer til at transportere den.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvor vildt det ser ud, når DBAs dyreste fjernstyrede båd er i aktion på vandet.

LÆS OGSÅ: Disse gamle modeltog er steget i værdi

Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Martin Carretero fra Lyngby sælger DBAs dyreste fjernstyrede båd til 15.000 kroner.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.
Der er masser detaljer på båden, der skal sikre, at den ikke kommer under vandet.

Denne detalje sikrer dig, at kæresten tillader båden i hjemmet

Båden har benzinmotor, og den har to tanke. Det har den, fordi Martin gerne ville have, at tyngdepunktet var så stabilt som muligt. Og du skal ikke tænke på, om den ene tank så ikke bare tømmes først og dermed forskyder tyngdepunktet. Tankene tømmes på samme tid, så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Da der er benzin på motoren, frygter du måske, at kæresten vil synes, det lugter for meget til at ville have den stående derhjemme. Men der kan du meget enkelt sikre dig, at det ikke bliver et problem.

- Jeg bruger kun Aspen miljøbenzin, og det er der én simpel årsag til: Den kan stå indenfor, uden at den lugter. Og så er du sikker på, at kæresten ikke bliver sur på dig, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: De seks vildeste fund i DBAs historie

DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.
DBAs dyreste fjernstyrede båd kan ramme en fart på omkring 90 kilometer i timen.

Disse steder kan du sejle med båden

Du skal ikke være det mindste nervøs for at slippe den fjernstyrede båd fri på det åbne hav – også selvom der er vind og bølger. Det kan DBAs dyreste fjernstyrede båd sagtens klare, forsikrer Martin.

Når du får båden op nær tophastigheden, frygter du måske, at den nemt vælter ved retningsskift. Men også det er der tænkt over. Båden har nemlig to ror bagpå, som sikrer, den ikke vælter lige så nemt. Derudover sidder også en speciallavet propel og et drev, der kan justeres efter, hvordan man sejler.

- Skulle det gå galt, når båden kommer ud, hvilket det jo godt kan, fik jeg den fikse ide at smide en badebold ud foran i båden, fortæller Martin.

Dermed holder båden sig oppe, indtil den kommer ind til land igen, og du kan tømme den for vand.

Og der er ikke meget at bekymre sig om ved båden, den er sikret mod alle slags uheld. Bagpå båden er et lille hul med en kugle, så båden kan tømmes for vand, hvis der skulle komme noget ind. Kuglen sikrer, at der kun kan komme vand ud og ikke ind i den.

Derudover har den indbygget en servo, som gør, at den kan justeres efter, om der er høje bølger eller helt stille vand.

- Jeg har faktisk været ude at sejle med den i 40 cm høje bølger, fortæller Martin.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Sælger denne store rc-bil som virker perfekt.
Der medfølger helt nye batterier til

  Fjernstyret bil, Sælger denne store rc-bil som virker perfekt. Der medfølger helt nye batterier til kontroller. Samt batteri og lader til bilen.

  299,00 kr.07-12-2023
 2. Fjernstyret bil, Arrma Typhon V5 roller med servo, rc bil 6s, Jeg har sådan en laban her jeg gerne v

  Fjernstyret bil, Arrma Typhon V5 roller med servo, rc bil 6s, Jeg har sådan en laban her jeg gerne vil afsætte. Bilen står som roller men inklusiv en lækker, monteret servo. Det er en 2400BL - den er

  1.595,00 kr.07-12-2023
 3. Fjernstyret bil, Traxxas TQi sender og modtager med bluetooth link, Jeg vil gerne sælge dette fine s

  Fjernstyret bil, Traxxas TQi sender og modtager med bluetooth link, Jeg vil gerne sælge dette fine sæt sender og modtager, da det er kommet i overskud. Det er taget direkte ud fra en ret ny 8s X-maxx,

  395,00 kr.07-12-2023
 4. Fjernstyret bil, Traxxas Unlimited desert racer, skala 1/7, Hermed sælges en virkelig fed Traxxas Un

  Fjernstyret bil, Traxxas Unlimited desert racer, skala 1/7, Hermed sælges en virkelig fed Traxxas Unlimited Dessert Racer. Bilen er RTR med lys kit, sender, kasse osv. Dog uden batterier og lader. K

  3.850,00 kr.07-12-2023
 5. Fjernstyret bil, Iader 4b6, skala 1/10, Smart lader kan lade alle batterier og 4 af gangen. Med denn

  Fjernstyret bil, Iader 4b6, skala 1/10, Smart lader kan lade alle batterier og 4 af gangen. Med denne lader og 4 batterier kommer du ikke til at stå og vente. Virker som den skal. 20a strømforsyning

  1.000,00 kr.07-12-2023
 6. Fjernstyret bil, CNHL 10.000mah 100c, Hej
Sælger disse helt nye lipo 4s med hele 10.000mah og 100c.

  Fjernstyret bil, CNHL 10.000mah 100c, Hej Sælger disse helt nye lipo 4s med hele 10.000mah og 100c. Spritnye i original pakke. Der er qs8 stik på og 8awg ledning. Pris pr stk 690kr og begge for 1250k

  690,00 kr.07-12-2023

Er du mere til fart på landjorden, så kan du finde alle fjernstyrede biler til salg på DBA, her.

Er du mere til både, hvor du selv kan gå ombord og sejle ud og nyde sommeraftenerne på? Du kan opleve en båd, der i 2018 var DBAs dyreste båd. Prisen lå på et niveau de færreste har råd til, men den er også pivlækker og smækfyldt med luksus.

Det er ikke kun på vandet, fjernstyrede transportmidler kan være meget virkelighedsnære. Brian Kresten Andersen har tidligere haft den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA. Lastbilen er lavet i miniudgave, men havde detaljer der virkede meget livagtige. Se den i videoen herunder.

 

Du kan læse mere om DBAs dyreste fjernstyrede lastbil, her.

Relaterede artikler