DBAs dyreste: Fjernstyrede lastbil
VideoMotor

DBAs dyreste: Fjernstyrede lastbil

Kristoffer og Stine
Kristoffer og Stine

Roterende katastrofeblink og et horn, der kan skræmme naboens kat væk. Brians lastbil er noget særligt. Og så er den lille. Ekstremt lille. Den er nemlig DBAs dyreste, fjernstyrede af slagsen. Du kan opleve den i videoen ovenfor.

Opdatering: Siden denne artikel er blevet skrevet, er bilen blevet solgt

Drømmer du om at løbe rundt i indkørslen med en fjernbetjening i hånden og styre en minibil? Eller har du altid drømt om at køre lastbil, men ikke fået taget det store kørekort? Nu får du chancen, du kan nemlig købe en fjernstyret lastbil på DBA. Men ikke bare en billig legetøjsmodel. Denne er noget helt særligt, og så er den meget virkelighedsnær. I videoen ovenfor kan du opleve den dyreste fjernstyrede lastbil til salg på DBA.

Det er 59-årige Brian Kresten Andersen fra Skibby, der sælger den dyreste fjernstyrede lastbil på DBA. Den kan nærmest alt det, en lastbil, der kører ned gennem Europa læsset med alverdens gods, kan. Den kan bare hverken køre lige så langt eller lige så hurtigt. Det fedeste ved den fjernstyrede lastbil er, at du nu kan komme til at køre lastbil uden at skulle købe en rigtig en.

Læs med her og find ud af, hvad der gør lastbilen ekstra speciel i forhold til andre fjernstyrede biler, hvilket fællesskab du kan blive en del af som den nye ejer af en fjernstyret lastbil, og hvad den koster - den er jo DBAs dyreste fjernstyrede lastbil.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret bil, Traxxas Rustler 4x4 VXL og Rustler 4x4, skala 1/10, Begge biler skal have nyt batte

  Fjernstyret bil, Traxxas Rustler 4x4 VXL og Rustler 4x4, skala 1/10, Begge biler skal have nyt batteri. 1 stk Oplader EZ-Peak dual medfølger ved samlet salg. Sælges samlet eller delt Grøn bil 2200,

  3.500,00 kr.24-06-2024
 2. Fjernstyret bil, Xmods kits, Står du lige og mangler lidt lir til dine Xmods biler har du her muligh

  Fjernstyret bil, Xmods kits, Står du lige og mangler lidt lir til dine Xmods biler har du her muligheden for at få masser af lir og gejl. Alt er nyt sælges samlet til prisen.

  500,00 kr.24-06-2024
 3. Fjernstyret bil, Team acadamy Nye dele, Er du til oldschool Rc biler så er muligheden her for at sa

  Fjernstyret bil, Team acadamy Nye dele, Er du til oldschool Rc biler så er muligheden her for at samle dine helt egne biler fra bunden der er lidt til offroad udgaven og lidt til onroad udgaven der e

  1.500,00 kr.24-06-2024
 4. Fjernstyret bil, Cen Blandet dele, skala 1/10-1/8, Har fundet en større mængde af nye dele til div

  Fjernstyret bil, Cen Blandet dele, skala 1/10-1/8, Har fundet en større mængde af nye dele til div cen biler,det er primært til 1/10 str og 1/8 str det er blandet dele og det sælges samlet til prisen

  500,00 kr.24-06-2024
 5. Fjernstyret bil, Wltoys Pathfinder/automic, skala 1:12, Hejsa. Jeg har denne fede automic/pathfinder

  Fjernstyret bil, Wltoys Pathfinder/automic, skala 1:12, Hejsa. Jeg har denne fede automic/pathfinder til salg. Bilen er en størrelse 1:12 med baghjulstræk. Den har fået ny motor da den anden var stå

  349,00 kr.24-06-2024
 6. Fjernstyret bil, FG Beetle, samt nogle løse dæk, FG Beetle, samt nogle løse dæk, skala 1:5/1:8/1:10,

  Fjernstyret bil, FG Beetle, samt nogle løse dæk, FG Beetle, samt nogle løse dæk, skala 1:5/1:8/1:10, Sælges: Jeg har lidt forskellige dæk til salg, herunder et sæt FG-dæk, som tidligere har siddet på

  300,00 kr.24-06-2024

Der findes mange forskellige typer fjernstyrede biler til både børn og barnlige sjæle på DBA.

Så virkelighedsnær er den fjernstyrede lastbil

Den fjernstyrede lastbil, Brian sælger, er meget virkelighedsnær. Detaljegraden er i højsædet, og der mangler ikke noget. Lastbilen er lavet efter en oprindelig lastbil af mærket Scania, og modellen er en R620 Topline.

Det er en fjernstyret E14-model. Lastbilens trailer kan tippe, og dermed kan du altså fragte ting og læsse det af lastbilen, hvis det skulle blive nødvendigt. Den kan bære op til 15 kilo.

Udover, at lastbilen fuldstædig ligner en fuldstørrelse lastbil på udseendet, når den er slukket, lyder og lyser den også som en rigtig lastbil, når den er tændt:

Lygterne kan blinke og lyse både blåt og gult. Derudover lyser for- og baglygter selvfølgelig, når den kører og bremser. Hvis du kører galt med den, har den katastrofeblink, ligesom den lyser blåt i siderne, når du kører om natten. Skulle nogen komme i vejen for lastbilen, kan hornet tude, og så lyder bilen, som om den har en rigtig motor, når den er tændt.

- Det er jo det virkelige liv for mig at sidde og lege med sådan noget, fortæller Brian.

LÆS OGSÅ: 4 billige autocampere på DBA til sommerens udflugter

Den fjernstyrede lastbil lyser som en rigtig lastbil. Den har udover for- og baglygter også katastrofelys, lys hen langs traileren, blå natlys og så kan lygterne blinke.
Den fjernstyrede lastbil lyser som en rigtig lastbil. Den har udover for- og baglygter også katastrofelys, lys hen langs traileren, blå natlys og så kan lygterne blinke.

Det koster den fjernstyrede lastbil

Du kan komme i gang med at lege med den fjernstyrede lastbil uden for meget slinger i valsen. Du skal blot købe en fjernbetjening til at styre den. Og så skal du selvfølgelig grave en smule dybt i lommerne, for at få råd til DBAs dyreste fjernstyrede lastbil. Brian sælger den nemlig for 30.000 kroner.

Med de fede detaljer og det faktum at du rent faktisk kan fragte ting i traileren på lastbilen, hvad holder dig så tilbage fra at købe?

Jeg sælger den her Scania R620 med det hele – bortset fra fjernbetjeningen. Der sidder en modtager i den, så det er bare at gå ud og købe en fjernbetjening, så er du kørende. 30.000 kroner, og prisen kan forhandles. Sådan er det.
Fastslår Brian.
Brian har, siden han var 18 år, kørt lastbil. Det har dog ikke stoppet ham fra også at køre med de små lastbiler i fritiden.
Brian har, siden han var 18 år, kørt lastbil. Det har dog ikke stoppet ham fra også at køre med de små lastbiler i fritiden.
Skal vi filme din ting næste gang?
Har du en ting til salg på DBA, som er DBAs dyreste i sin kategori? Eller har du en ting, du pønser på at sætte til salg på DBA, som vil blive den dyreste i sin kategori? Så tøv ikke med at skrive til os på Julie.schoen(snabel-a)schibsted.com. Så kan det være, det er din ting, den næste 'DBAs dyreste'-video omhandler.
Brian leger med sine lastbiler sammen med andre entusiaster i en klub, hvor de kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads.
Brian leger med sine lastbiler sammen med andre entusiaster i en klub, hvor de kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads.

En stor passion for lastbiler

Brian har kørt lastbil, siden han var 18 år. Derfor er det en rutineret herre, der har den lille lastbil til salg. Han har kørt mange forskellige lastbiler med forskellig last gennem de mange år. Derfor ved han også en hel del om de store biler.

Hans viden og passion for lastbiler har smittet af på hans fritid, hvor han samler på fjernstyrede lastbiler. Detaljegraden er ikke mindre ved de øvrige fjernstyrede lastbiler i Brians samling.

- For mig er det de små detaljer, der gør miraklerne, siger Brian.

Det er ikke kun små lastbiler, Brian leger med. Du kan i videoen øverst i artiklen se, hvilke andre fjernstyrede transportmidler Brian ejer.

LÆS OGSÅ: Keder du dig? Her er 5 ting du kan underholdes med

På Brians DBA-profil sælger han ud af sine fjernstyrede lastbiler med jævne mellemrum.
På Brians DBA-profil sælger han ud af sine fjernstyrede lastbiler med jævne mellemrum.

Bliv en del af et fællesskab med en fjernstyret lastbil

Det er ikke kun hjemme i indkørslen, Brian kører med sin lastbil. Faktisk er han medlem af en klub, hvor han og andre med samme interesse for fjernstyrede lastbiler mødes og leger.

De kører rundt med lastbilerne, som om de arbejdede på en byggeplads. De læsser jord og sten på og af, kører rundt mellem hinanden og parkerer lastbilerne. Men det er ikke kun legen, der lokker medlemmerne ned i klubben:

- Det er samværet og hyggen dernede, der er noget af det fedeste, siger Brian.

Det samvær kan du altså også blive en del af, hvis du bliver den nye ejer af en fjernstyret lastbil.

Find det på DBA

 1. Fjernstyret lastbil, Tamiya Mercedes Arocs 3348 Tiipper Truck model 56357, skala 1/14, Uåbnet kasse.

  Fjernstyret lastbil, Tamiya Mercedes Arocs 3348 Tiipper Truck model 56357, skala 1/14, Uåbnet kasse. Sælger denne superfede fjernstyrede lastbil. Billigste udslagspris jeg har fundet er 4.800 kr.

  4.000,00 kr.22-06-2024
 2. Fjernstyret lastbil, Tamiya Globe liner Truck, skala 1/14, Pakken er uåbnet. Sælger denne fine RC la

  Fjernstyret lastbil, Tamiya Globe liner Truck, skala 1/14, Pakken er uåbnet. Sælger denne fine RC lastbil, grundet dødsfald. Laveste udsalgspris jeg har fundet er 2.700 kr. Se mine andre annoncer for

  2.000,00 kr.22-06-2024
 3. Fjernstyret bil, To sendere til RC fly / lastbil, Har sådan to basser jeg vil sælge. Jeg bruger dem

  Fjernstyret bil, To sendere til RC fly / lastbil, Har sådan to basser jeg vil sælge. Jeg bruger dem ikke, og har aldrig fløjet, så tænker en anden skal have glæde af dem. Det er en Spektrum DX4E og en

  200,00 kr.20-06-2024
 4. Fjernstyret lastbil, Scania 620, skala 1/14, Scania med traileren sevonat m20 og lyd modul i masse a

  Fjernstyret lastbil, Scania 620, skala 1/14, Scania med traileren sevonat m20 og lyd modul i masse af lys og fjernbetjening med

  6.700,00 kr.17-06-2024
 5. Fjernstyret lastbil, Fjernstyret lastbil og gravemaskine Mercedes-Benz, skala 1/14, Lastbil kun stå

  Fjernstyret lastbil, Fjernstyret lastbil og gravemaskine Mercedes-Benz, skala 1/14, Lastbil kun stået til pynt ekstra batter og lader medfølger gravemaskine er brugt men i orden samlet pris 1500 kr

  1.200,00 kr.17-06-2024
 6. Fjernstyret lastbil, Bruder, skala 1-14, Jeg har disse fjernstyret maskiner til salg!

1 stk lastbil

  Fjernstyret lastbil, Bruder, skala 1-14, Jeg har disse fjernstyret maskiner til salg! 1 stk lastbil med hænger og den virker som den skal dvs køre,dreje,tippe osv + fjernbetjening med batteri! 1 st

  3.800,00 kr.26-05-2024

Fjernstyrede lastbiler er en mere sjælden ting på DBA. Find alle til salg på DBA lige nu.

Er du mere til rigtige biler, hvor du selv får lov til at sidde bag rattet? Så kan DBAs bilekspert Simon Hallenslev hjælpe dig godt på vej til at komme ud på landevejen. I marts fandt han månedens 5 udvalgte biler til salg på DBA. Der er både en trehjulet og en racer blandt de udvalgte. Se og læs om bilerne i artiklen på DBA Guide, her.

Hvis du kan lide konceptet med de dyreste ting til salg i sin kategori, kan du herunder finde DBAs dyreste skolebus. Bussen er solgt, men det gør den ikke mindre værd at kigge på. Bussen har en noget broget karriere, og så er den de senere år blevet brugt til at glæde mange unge mennesker med gode oplevelser. Se den i videoen herunder. 

Du kan læse mere om skolebussen og dens daværende ejer Bo i artiklen på DBA Guide, her.

Relaterede artikler