Video: Teknologi-nostalgi
Video

Video: Teknologi-nostalgi

Elektronista
Elektronista

Fra en tid hvor blikkenslageren Mario tjente flere penge end Vin Diesel og hvor en Gameboy Colour var toppen af det elektroniske bjerg, har vi denne gang fundet de lidt mere nostalgisk spændende gadgets frem.

Vi er alle sammen begejstrede for ny teknologi, men der er nu alligevel noget ved de gamle apparater der varmer indeni og kaster en tilbage til en tid hvor en bums inden en skolefest kunne sidestilles med andre store katastrofer i verden?

Jeg ved ikke med jer, men der skal ikke meget mere end den skrattende nål på en grammofonplade til, før jeg levende mindes julemorgen hos mine forældre hvor vi, forventningsfulde og høje på juleadrenalin, skulle se det juletræ mine forældre havde pyntet aftenen forinden.

Og det er jo netop det der er det sjove ved at mindes en tidligere og mere simpel tid. En tid hvor telefonen ikke kunne sige 900 forskellige lyde for at gøre os opmærksom på et tweet, en Facebookbesked, en SMS, en mail, en SnapChat, eller en af de mange, mange andre grunde til at den bipper hele dagen.

Hvis du ville have nye baner til din Gameboy, måtte du i BR legetøj og hente dem!

Netop derfor har vi fundet nogle devices som vi måske helt har afskrevet i dag, men som i virkeligheden stadig er sjove og fulde af minder.

Ting der er brugt, men ikke brugt op...

Læs også om den originale iPod - Endnu en retro gadget der er i høj kurs

Find det på DBA

 1. Kirbys Dream Land, Gameboy, Kirby's Dream Land.

Kan spilles på;
Nintendo Gameboy Classic,
Nintendo

  Kirbys Dream Land, Gameboy, Kirby's Dream Land. Kan spilles på; Nintendo Gameboy Classic, Nintendo Gameboy Color, Nintendo Gameboy Advance, Advance SP. Forsendelse er altid en mulighed, sender både

  125,00 kr.07-02-2023
 2. Suoer Mario Land, Gameboy, Super Mario Land.

Kan spilles på;
Nintendo Gameboy Classic,
Nintendo Gam

  Suoer Mario Land, Gameboy, Super Mario Land. Kan spilles på; Nintendo Gameboy Classic, Nintendo Gameboy Color, Nintendo Gameboy Advance, Advance SP. Forsendelse er altid en mulighed, sender både med

  175,00 kr.07-02-2023
 3. Wario Land, Gameboy, Wario Land.

Kan spilles på;
Nintendo Gameboy Classic,
Nintendo Gameboy Color,

  Wario Land, Gameboy, Wario Land. Kan spilles på; Nintendo Gameboy Classic, Nintendo Gameboy Color, Nintendo Gameboy Advance, Advance SP. Forsendelse er altid en mulighed, sender både med Coolrunner,

  150,00 kr.07-02-2023
 4. Pokemon - Emerald, Gameboy Advance

  Pokemon - Emerald, Gameboy Advance

  400,00 kr.07-02-2023
 5. Pokemon Sapphire, Gameboy Advance

  Pokemon Sapphire, Gameboy Advance

  400,00 kr.07-02-2023
 6. Pokemon - Ruby, Gameboy Advance

  Pokemon - Ruby, Gameboy Advance

  400,00 kr.07-02-2023

Relaterede artikler