Shop genbrugsguld fra sommerhuset uden at løfte en finger
Udeliv

Shop genbrugsguld fra sommerhuset uden at løfte en finger

Louise Guldager
Louise Guldager

Ok, du kommer nok ikke uden om at løfte fingeren. Men faktisk kræver det ikke mere end få klik med musen at scanne dit lokalområde for genbrugsguld på DBA, mens du drikker kaffe på terrassen i sommerhuset. Og der er tilmed penge at spare. Det kræver egentlig bare, at du benytter dig af lokalitetsfunktionen på DBA, og her viser jeg dig, hvor nemt det er.

Uanset om familiens mindste mangler nyt legetøj, om det er stuen, der skal have en ny sovesofa til overnattende sommergæster, eller om det er årets bryllup, der udfordrer din garderobe, så kan din sommerhusferie godt gå hen og vise sig at blive din bedste redning.

Ofte findes det ægte genbrugsguld nemlig ude i afkrogene af det danske land, hvor man ikke er hoppet med på storbyernes hypede vintagebølge og stadig sætter brugt til salg for lidt håndører og en kold øl. På DBA og på DBA´s app, som du downloader til telefonen, er det blot at slå radius-funktionen til, og vupti: så åbner der sig et helt nyt shoppe-mekka for øjnene af dig.

Radius funktionen sikrer, at du altid kun ser annoncer, der ligger i nærheden af, hvor du befinder dig, så du nemt og hurtigt kan aftale afhentning.

Se billedet herunder, hvor jeg viser dig, hvor du finder DBA's radiusfunktion:

Sådan gør du

I venstre margen klikker du blot af, i hvor stor en radius du ønsker, at søgningen skal finde sted. Gå til ’Hvor er Varen’ og udfyld selv, hvor stor en radius fra dit eget postnummer, du ønsker, søgningen skal foretages i. Du behøver altså ikke blot nøjes med at udfylde, at søgningen skal holdes til Sjælland eller Fyn – du kan lave søgningen meget specifik.

En anden version er, at du blot indtaster det postnummer, du gerne vil søge varer i, så foretager radiusfunktionen automatisk en sortering, så du kun ser salgsannoncer fra det specifikke postnummer. Denne model går du til ved at udfylde postnummeret i det nederste postnummerfelt, som du ser på billedet ovenover.

På DBA kan du indtaste det postnummer, du vil shoppe fra, og du kan også indtaste, hvor langt væk fra dét postnummer, DBA-varerne må være og vupti, så får du et søgeresultat frem
På DBA kan du indtaste det postnummer, du vil shoppe fra, og du kan også indtaste, hvor langt væk fra dét postnummer, DBA-varerne må være og vupti, så får du et søgeresultat frem

Eksempler på specifikke lokalsøgninger

I stedet for at lede efter en rigtig patinerede havebænk på Indre Nørrebro sammen med alle de andre hipstere, eller at skulle opkøbe teaktræs-møbler i storbyerne til vilde overpriser, så kan du altså prøve lokaleområdet af ved dit sommerhus. Her står ofte ægte guld og venter på nye ejere. Og til en brøkdel af prisen, fordi det netop er udkants-shopping. Her er nogle eksempler:

- Her har jeg lavet en søgning, hvor jeg søger på teaktræs-møbler 20 kilometer fra Sjællands Odde.

- Her har jeg søgt på treaktræs-møbler 7 kilometer fra Hornbæk.

- Hvis du er interesseret i en havebænk, og har sommerhus i Rørvig, så er denne søgning noget for dig. Her er de havebænke, der dukker op, når jeg sætter radiussen 30 kilometer fra Rørvig.

- Her kan du se de havebænke, du kan købe, hvis du er i sommerhus i Kerteminde og kun er interesseret i at bevæge dig 16 kilometer væk.

Teak træs-møbler til salg på DBA

 1. Indskudsbord, teaktræ, b: 41 l: 59 h: 50, Smukt indskudsbord i teaktræ. Trænger til en omgang olie o

  Indskudsbord, teaktræ, b: 41 l: 59 h: 50, Smukt indskudsbord i teaktræ. Trænger til en omgang olie og så er det som nyt igen. Mål for de enkelte borde: Det store bord: 40,5 cm bred, 59 cm lang og 50

  450,00 kr.05-12-2022
 2. Sofabord, Retro sofabord i teaktræ og egetræ. Det er med en hylde og tilspidset ben. Det er i super

  Sofabord, Retro sofabord i teaktræ og egetræ. Det er med en hylde og tilspidset ben. Det er i super flot stand. L 140 cm B 52cm H 55cm Danskdesign.

  1.000,00 kr.05-12-2022
 3. Sofabord, Retro teak, teaktræ, b: 50 l: 100 h: 58, Flot Retro sofabord med teak kahlet kant og egetr

  Sofabord, Retro teak, teaktræ, b: 50 l: 100 h: 58, Flot Retro sofabord med teak kahlet kant og egetræ stel. Midte bord har fået mineral paint fra silk all in one i Rosa farve der hedder conch. Farven

  1.500,00 kr.05-12-2022
 4. Sofabord

  Sofabord

  Sofabord, Vildbjerg møbelfabrik, teaktræ, b: 36 l: 55 h: 47, Mindre lampe/sofabord i teaktræ,på shaker stel. Design Kai Kristiansen. Pæn stand. Evt kan lev aftales.

  950,00 kr.26-10-2021
 5. Dansk møbelproducent. To sengeborde / kommoder, teaktræ og egetræ (2)

  Dansk møbelproducent. To sengeborde / kommoder, teaktræ og egetræ (2)

  Dansk møbelproducent. To sengeborde / kommoder, te, -, Dansk møbelproducent. To sengeborde / kommoder hvor enkelt af massivt og fineret egetræ med front af enkelt skuffe med par greb. H. 41 B. 83 D. 3

  1.350,00 kr.05-12-2022
 6. vidaXL konsolbord 130x40x80 cm massivt genbrugstræ

  vidaXL konsolbord 130x40x80 cm massivt genbrugstræ

  vidaXL konsolbord 130x40x80 cm massivt genbrugstræ, Ikke angivet, Tilføj et rustikt touch til din indretning med vores konsolbord i massivt, genanvendt træ! Dets bordplade i hårdt træ giver en stabil

  1.352,00 kr.07-10-2022

Du behøver altså ikke bevæge dig ned på det lokale loppemarked ved havnen hver anden søndag gennem sommeren og gå i gåsegang sammen med alle de andre sommerhusgæster blandt overfyldte boder. Alt imens børnene leger i sandkassen, og grillen står og varmer, der kan du med ganske få klik scanne lokalområdet for gamle skjulte skatte.

Det gode ved at shoppe fra sommerhuset er også, at der er langt færre om at jagte byttet. Der er dermed større træfsikkerhed på de unikke køb. Så jeg kan for eksempel anbefale dig at gå på jagt efter originalt børnelegetøj og gamle, smukke karlekammerskabe, der har stået og pyntet siden, farfar var dreng. Især eksemplet med børnetøjet er meget aktuelt her til sommer, for DBAs tal viser, at der er otte procent flere annoncer med børneting på DBA i foråret og om sommeren. 

Legetøj til børn, sat til salg på DBA

 1. Andet legetøj, Monster truck lastbil og monster truck bil. Uden fjernbetjening.

  Andet legetøj, Monster truck lastbil og monster truck bil. Uden fjernbetjening.

  75,00 kr.05-12-2022
 2. Lego Bionicle, 8602, Lego Bionicle Toa Metru
Sæt 8602
Fra 2004

TOA NOKAMA

Komplet figur m alle del

  Lego Bionicle, 8602, Lego Bionicle Toa Metru Sæt 8602 Fra 2004 TOA NOKAMA Komplet figur m alle dele. Desværre ingen byggevejledning Sælges kr 45,- Sender gerne, køber betaler porto Må også gerne

  45,00 kr.05-12-2022
 3. Parkeringskælder bil bane, Den perfekt jule gave til en dreng eller pige

  Parkeringskælder bil bane, Den perfekt jule gave til en dreng eller pige

  30,00 kr.05-12-2022
 4. GI Joe Vehicle Tiger Force TIGER CAT w Frostbit 19, Hasbro, GI Joe Vehicle Tiger Force TIGER CAT w F

  GI Joe Vehicle Tiger Force TIGER CAT w Frostbit 19, Hasbro, GI Joe Vehicle Tiger Force TIGER CAT w Frostbit 1988 Komplet God stand Sendes på købers regning eller hentes i Herning

  400,00 kr.05-12-2022
 5. Andet legetøj, Orbeez vandperler.

  Andet legetøj, Orbeez vandperler.

  75,00 kr.05-12-2022
 6. Carreca GO!!!, Carreca, Dejlig racerbane med transformator den er 3,6 m Lang og kører rigtig fint al

  Carreca GO!!!, Carreca, Dejlig racerbane med transformator den er 3,6 m Lang og kører rigtig fint alle dele af der

  150,00 kr.05-12-2022

Relaterede artikler