Brugte julegaver, der hitter
Livsstil

Brugte julegaver, der hitter

Louise // Mortilmernee.dk
Louise // Mortilmernee.dk

Finder man nogensinde sine julegaver brugte?….. Mange vil nok i første omgang tænke…. “øh nej”, andre tænker det som helt naturligt. Men til Jer som måske ikke har tænkt i de baner før, så vil jeg gerne prøve komme med et par forslag til, hvor du rent faktisk kan finde mange julegaverønsker på dba.

Først skal man naturligvis være helt 100% sikker på, at vedkommende der ønsker sig gaven, er ret sikker på, at det faktisk er ‘et ønske. Den eneste “aberdabei” der er på dba er jo, at man ikke rigtig har nogen returret….. Ha det i mente’ når du går på shoppesøgning….. Og så ellers bare shop løs.

Som eksempel kan jeg selv nævne nogle af vores ønsker i familien, både for år tilbage og til i år.
 
Min piger har ønsket sig Brio tog bane til jul for nogle år siden, og vi ved alle, at det faktisk er hunde dyrt…. Jeg gik på dba og søgte, og der kom simpelthen så mange pakker op. Der findes jo mange børn der ude, som nu er vokset fra brio, og eftersom Brio er kvalitetslegetøj, så holder det bare generation efter generation….. Det lykkedes mig at finde en kæmpe stor pakke med masser af baner, tog, broer, mennesker, både, træer osv osv, og det kostede ikke en brøkdel af, hvad vi skulle have givet fra ny….. Virkelig en god ide at søge efter på dba. I år har vi allerede selv solgt selvsamme pakke, da vores piger nu var vokset fra det selv.
Barbie har også stået højt på ønskelisten, og gør det faktisk stadig, her kan man også finde både huse, dukker, biler og du kan finde store pakker hvor der er det hele…..
 
Min mand har også ønsket sig appleTV sidste år, den kan du også finde på dba, både den gamle og den nye udgave. I år tror jeg faktisk han ønsker sig en til soveværelset…. jeg er i hvert fald gået på jagt :-/
 
I år ønsker han sig også en gasgrill, og jeg har allerede søgt efter flere forskellige varianter på dba, og lige præcis en grill, den er jo smart at finde på den her årstid. Det er ikke rigtig sæson for at grille, så udvalget er stort, og priserne måske endnu bedre…
 
Sidste år skulle vi også købe Ipad da Merle startede i skole, skolen havde opfordret til at ønske det i julegave, så også her søgte jeg på dba, og fandt en rigtig fin Ipad…. (det blev dog ikke julegave, men den blev fundet på dba)
 
Vores piger har aldrig rigtig interesseret sig for spillekonsoller, men min veninde har en dreng der ønsker sig en playstation rigtig meget, mit råd til hende var, prøv at kig på dba, jeg er sikker på du kan finde en billigt, og endda med masser af spil også…. Hun ringede til mig et par dage senere og sagde tak for rådet, hun havde nu fundet en super fin playstation, og med masser af fede fodboldspil tilhørende……
Da jeg selv fyldte år i sommers, der ønskede jeg mig en Arne Jacobsen klassiker, T-stolen, jeg søgte selv efter den på dba, og det lykkedes mig også at finde en, som jeg så fik af mine forældre i gave…. Middagstallerkener har jeg også haft ønsket mig fra Royal Copenhagen, og ligeledes har jeg fundet et par af dem på dba…..
 
Jeg går virkelig ind for genbrug, at man ikke bare smider væk “one man’s trash is another man’s treasure”…… Det har længe været mit motto, og nu hvor jeg virkelig har fået dba ind under huden, så vil jeg gerne være med til at råbe højt og udbrede budskabet…… Der er ikke nogen grund til at købe nyt i dyre domme, hvis du faktisk kan få det samme, til meget billigere penge…. Og måske endda få en lille historie med omkring dit køb…. Det er da guld værd.
 
 Hos DBA spår vi om de 5 mest populære brugte julegaver i år!
 
1. iPhone
2. Play Station
3. LEGO
4. Royal Copenhagen
5. Hay

Mon vi får ret??

Relaterede artikler