Så meget kan du spare ved at øge sikkerheden i din bolig med DBA-fund
Tech

Så meget kan du spare ved at øge sikkerheden i din bolig med DBA-fund

Peter Hoffmann
Peter Hoffmann

DBA kan hjælpe dig med at gøre din bolig mere sikker, når du ikke er hjemme. Her finder du videoovervågning og forskellige typer af alarmer til salg langt billigere end i butikkerne, og med et par klik på DBA kan du spare op til flere tusinde kroner på overvågningsudstyr.

De fleste af os har nok ind imellem tanken, at der kan komme ubudne gæster, når vi ikke er hjemme. Heldigvis kan du selv gøre meget for at øge sikkerheden og lave livet surt for uvedkommende. På DBA kan du finde forskellige produkter, der kan give dig øget sikkerhed, uanset om du bor i hus eller lejlighed, og det gælder i øvrigt også, hvis du vil holde et vågent øje med kontoret eller dit sommerhus.  
  

Overvågningskameraer i mange prisklasser

Et overvågningskamera kan være en god ide, fordi det giver mulighed for at vise myndighederne, hvad der er sket og muligvis også kan bruges til at identificere tyvene. Samtidig kan det skræmme indbrudstyvene væk, når de opdager, at de bliver filmet.

Der findes mange forskellige slags overvågningskameraer til hjemmet. På DBA kan du finde alt fra komplette alarmsystemer, hvor flere kameraer eller sensorer er forbundet til en central boks, der gemmer optagelserne til de mere simple muligheder, hvor du bruger et enkelt kamera.

Når du skal vælge kamera, bør du gå efter et, der som minimum har en opløsning på 720p, men også gerne en højere opløsning som 1080p. Der er nemlig ikke meget ved at have videoovervågning, hvis billedet er i så dårlig opløsning, at du ikke kan få øje på detaljer, som kan være relevante for at fange en eventuel indbrudstyv.

Arlo, Logitech og D-Link producerer nogle rigtigt gode kameraer, og her er der penge at spare på DBA i forhold til i butikkerne. Et D-Link kamera kan koste over 1.000 kroner i butikken, og på DBA begynder prisen helt nede omkring 199 kroner.
Leder du efter et nyere Arlo Pro 2-system, koster de i butikken fra 3.999 kroner, og på DBA kan du finde samme system med tre kameraer fra 3.100 kroner.

Logitech har lavet nogle fantastiske indendørs og udendørs overvågningskameraer. Det er ikke alle deres dyreste kameraer, der er tilgængelige i Danmark, men på Amazon kan man finde et Logitech Alert-kamera til 999 dollars, cirka 6.700 kroner. På DBA har vi fundet samme kamera fra 1.300 kroner – altså en besparelse på over 5.000 kroner.

Bo fra Horsens har lige nu sine tre Arlo Pro 2 kameraer til salg for 3.100 kroner på DBA. Så får du også tre kameraer, der kun er et halvt år gamle
Bo fra Horsens har lige nu sine tre Arlo Pro 2 kameraer til salg for 3.100 kroner på DBA. Så får du også tre kameraer, der kun er et halvt år gamle

Her vil jeg helt klart anbefale, at du finder nogle af de kameraer på DBA, der kan forbindes trådløst med det lokale netværk. Det gør det muligt for dig at tjekke kameraerne, uanset hvor i verden du befinder dig, så længe du har adgang til internettet.
Nogle apps gør det muligt at livestreame fra overvågningskameraerne, så du løbende kan tjekke boligen. Og nogle af kameraerne er udstyret med bevægelsessensorer, så de via en app automatisk giver dig besked eller sender dig video, når de registrerer en bevægelse.

Hos nogle producenter giver kameraet også mulighed for at gemme videooptagelser eller fotos online. Dermed kan ubudne gæster ikke slette deres spor ved for eksempel at løbe med kameraet eller optagelser gemt på lokale harddiske.

Her stiller nogle producenter online-servere til rådighed, så du kan gemme optagelser i skyen i en periode. Men du kan også abonnere på tjenester, hvor du kan gemme video fra kameraerne i en bestemt periode, så du kan downloade dem, hvis der sker indbrud. Det behøver ikke at koste en bondegård, og så får du noget tryghed med i købet.

Overvågningskameraer til salg på DBA lige nu:

 1. Overvågningskamera

  Overvågningskamera

  Overvågningskamera, Hd1080p Blub camera, Beskrivelse: Dette trådløse kamera er nemt at installere ved hjælp af en almindelig E27-pærebase (110V ~ 240V). Download blot appen på din mobiltelefon, og b

  249,00 kr.12-05-2024
 2. Overvågningskamera, Reolink Augus 3 Ultra, Med indbygget batteri samt original 6W solcelleoplader, s

  Overvågningskamera, Reolink Augus 3 Ultra, Med indbygget batteri samt original 6W solcelleoplader, som hele tiden holder kameraet opladt. 4K 8MP Ultra HD video, 2.4/5GHz Dual-Band WiFi, Color Night Vi

  800,00 kr.20-06-2024
 3. Overvågningskamera, UV20, Denne PTZ Camera er udstyret med 80-100 M. IR-Lys, 
Cameraet kan gå 360* r

  Overvågningskamera, UV20, Denne PTZ Camera er udstyret med 80-100 M. IR-Lys, Cameraet kan gå 360* rundt i alle stillinger og leverer et skarpt billede der giver alarm når der er bevægelse i billedet.

  3.200,00 kr.20-06-2024
 4. Overvågningskamera, AXIS Q 1755, Et fantastisk Net camers med knivskarp billede.

er udstyret med us

  Overvågningskamera, AXIS Q 1755, Et fantastisk Net camers med knivskarp billede. er udstyret med usynligt Nattelys til 60-80 meter, Kan også leveres med PTZ 360* fod Nypris > 15.000 , sælges for

  4.000,00 kr.20-06-2024
 5. Overvågningskamera, Arlo pro 4, 2 Arlo pro 4 wifi kamera med tilhørende udendørs magnet holdere. Lad

  Overvågningskamera, Arlo pro 4, 2 Arlo pro 4 wifi kamera med tilhørende udendørs magnet holdere. Lader kabel medfølger

  1.400,00 kr.20-06-2024
 6. Overvågningskamera, Connecto Home, Helt nyt.

  Overvågningskamera, Connecto Home, Helt nyt.

  200,00 kr.18-06-2024

Der findes mange modeller af overvågningskameraer, og de billigste begynder ved cirka 200 kroner på DBA.
  

DBA har alle typer af alarmer

Hvis du ikke synes, at du har behov for et setup med kameraer og online overvågning, kan du i stedet købe en alarm eller et alarmsystem, der dækker indgange som døre og vinduer, eller som kan overvåge bestemte rum eller områder indenfor eller udenfor boligen.

Der findes altså mange forskellige typer af alarmer, så du kan tilpasse sikkerheden alt efter behov og pengepung. Hvis du køber et alarmsystem med flere sensorer til døre og vinduer samt en sirene og kontrolpanel, koster det nemt fra 1.300 kroner og op til flere tusinde i butikkerne.
På DBA kan du allerede finde komplette alarmsystemer fra 350 kroner, og dermed får du virkelig besparelsen at mørke.
Et alarmsystem, hvor du både får sensorer og et kamera med i købet, koster for det billigste mærke fra cirka 1.120 kroner i butik – på DBA begynder priserne på et komplet system med kamera fra cirka 800 kroner.

LÆS OGSÅ: Her kan du få et overblik over alle DBAs tech-produkter

En elektronisk døralarm gør det nemt at styre, hvem der kommer ind, også når du ikke er hjemme
En elektronisk døralarm gør det nemt at styre, hvem der kommer ind, også når du ikke er hjemme

Alarmer til dig, der vil sikre døre eller vinduer

Der findes blandt andet alarmer, der sættes op ved vinduer eller døre. For eksempel monterer du en sensor på dør og dørkarm, og når døren åbnes, bliver det registreret, og alarmen går. Denne type alarm findes i simple versioner, der blot udløser en høj sirene, og hvor du dermed ikke får besked om, at der er ubudne gæster, hvis du befinder dig et andet sted.

Her er alarmens fornemste funktion at alarmere naboerne og forhåbentlig på samme tid at skræmme indbrudstyvene, så de stikker af, inden de kan nå at gennemsøge boligen, kontoret eller sommerhuset for værdier.

En ny døralarm koster i butikkerne cirka fra 110 kroner og op, og på DBA kan du finde dem fra cirka 45 kroner, og så får du typisk alarmer i højere kvalitet end de billigste i butikkerne. Her kan det godt betale sig at give lidt ekstra ud, da du så typisk får flere funktioner og features med i købet.  

Her finder du alarmer til døre og vinduer til salg på DBA:

 1. Døralarm, Yale, Yale Doorman V2N dørlås sælges ubrugt og helt ny. 

Nypris: 3.500 kr - sælges til 1.

  Døralarm, Yale, Yale Doorman V2N dørlås sælges ubrugt og helt ny. Nypris: 3.500 kr - sælges til 1.600 kr. Læs mere om låsen her: https://www.bygmax.dk/yale-doorman-uden-lasekasse-v2n-solv.html

  1.600,00 kr.20-06-2024
 2. Døralarm, Arlo Video Doorbell Wire-Free, 
Det kan godt være svært at få den på ARLO APPEN

Som du ka

  Døralarm, Arlo Video Doorbell Wire-Free, Det kan godt være svært at få den på ARLO APPEN Som du kan se virker den (Billede) Arlo Video Doorbell Wire-Free - Sort (Model: AVD2001B-100EUS) er en avanc

  795,00 kr.20-06-2024
 3. Døralarm, Salto, Salto XS4 2.0 CU hjælpeenhed / gateway / kontrolkasse til elektroniske dørsystemer

  Døralarm, Salto, Salto XS4 2.0 CU hjælpeenhed / gateway / kontrolkasse til elektroniske dørsystemer - model CU42E0GEU. Ny, ubrugt i kasse - 3 stk. haves og prisen er pr. stk. Kan afhentes i Odense C

  1.599,00 kr.17-06-2024
 4. Døralarm, Salto, Salto XS4 2.0 CU hjælpeenhed / gateway / kontrolkasse til elektroniske dørsystemer

  Døralarm, Salto, Salto XS4 2.0 CU hjælpeenhed / gateway / kontrolkasse til elektroniske dørsystemer - model CU4200GEU. Ny, ubrugt i kasse - 4 stk. haves og prisen er pr. stk. Kan afhentes i Odense C

  1.399,00 kr.17-06-2024
 5. Døralarm, Nedis, Helt ny ubrugt Nedis Dørbevægelsesalarm sælges.

Beskrivelse:
Denne brugervenlige N

  Døralarm, Nedis, Helt ny ubrugt Nedis Dørbevægelsesalarm sælges. Beskrivelse: Denne brugervenlige Nedis®-dørbevægelsesalarm registrerer bevægelser ved hjælp af en CDS-sensor, hvilket betyder, at en m

  50,00 kr.15-06-2024
 6. Døralarm, Nye Tuya WiFi / Zigbee Dør Sensor 
Smart dør åbne/lukke Detektor 
Wifi vindue/dør Sensor t

  Døralarm, Nye Tuya WiFi / Zigbee Dør Sensor Smart dør åbne/lukke Detektor Wifi vindue/dør Sensor til Smartlife/Tuya APP kompatibel med Google Home & Alexa

  95,00 kr.14-06-2024

Alarmerne findes både med og uden kamera, og de billigste døralarmer koster fra 100 kroner på DBA.
  

Få besked, hvis der er ubudne gæster

Ud over døralarmer findes der også systemer, hvor du installerer en bevægelsessensor i et eller flere rum. Når du ikke er hjemme, og en af sensorerne registrerer en bevægelse, udløser det alarmen. Det kan både være med en sirene lokalt i boligen eller en alarm, der går videre til et vagtselskab.

Sidstnævnte kræver dog, at du har et abonnement hos pågældende selskab, så de registrerer alarmen og kan handle, hvis der bliver registreret en bevægelse hjemme hos dig. Køber du bevægelsessensoren i en butik, koster de fra cirka 200 kroner, og på DBA kan du ind imellem finde dem til priser på 40-50 kroner.

Her finder du bevægelsessensorer, der kan overvåge både inde og ude:

 1. Overvågningskamera

  Overvågningskamera

  Overvågningskamera, Hd1080p Blub camera, Beskrivelse: Dette trådløse kamera er nemt at installere ved hjælp af en almindelig E27-pærebase (110V ~ 240V). Download blot appen på din mobiltelefon, og b

  249,00 kr.12-05-2024
 2. Videoovervågning, Arlo Go 1 Gen, Smart overvågningskamera - genialt til sommerhus eller lignende, hv

  Videoovervågning, Arlo Go 1 Gen, Smart overvågningskamera - genialt til sommerhus eller lignende, hvor der ikke er adgang til wifi eller hvis hvis wifi ikke kan nå. Bruger ikke meget data og brugt me

  800,00 kr.21-06-2024
 3. Tyverialarm, SikkertHjem, S6evo alarmsystem. Indeholder følgende:
1 stk. SmartBox
1 stk. SmartPad
2

  Tyverialarm, SikkertHjem, S6evo alarmsystem. Indeholder følgende: 1 stk. SmartBox
1 stk. SmartPad
2 stk. Nøglebrik
2 stk. Åbningskontakt (kontaktsensor), til opsætning på dør eller vindue.
2 stk. Bevæ

  799,00 kr.17-06-2024
 4. Philips Hue sikkerhedskamera (batteri/sort)

  Philips Hue sikkerhedskamera (batteri/sort)

  Surveillance battery, Philips HUE, Beskyt dit hjem med et Philips Hue sikkerhedskamera, med en opløsning på 1080p, nattesyn og bevægelsessensor, vil du altid vide hvad der foregår. Benyt 2-vejs lyden

  1.491,00 kr.23-04-2024
 5. Dørklokke, Eufy Doorbell, Eufy 2K Video Doorbell er trådløs og leverer skarp 2K HD WDR kvalitet og 2

  Dørklokke, Eufy Doorbell, Eufy 2K Video Doorbell er trådløs og leverer skarp 2K HD WDR kvalitet og 2-vejs lyd, så du kan se besøgende klart og tydeligt og tale med dem. Takket være wi-fi forbindelsen

  595,00 kr.12-06-2024
 6. D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera

  D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera

  Surveillance Wired, D-Link, Dette D-Link DCS-8000LHV2 mini Full HD wi-fi smartkamera er udstyret med en intelligent bevægelsessensor, som genkender forskellen på personer og genstande i bevægelse. Nyd

  545,00 kr.20-12-2023

Du kan finde sensorer til overvågning fra priser på 100-300 kroner på DBA.
  

Med en elektronisk lås kan du lukke folk ind, selv om du er ude

På DBA kan du også finde andre produkter, der kan gøre hjemmet mere sikkert og samtidig også kan gøre livet lettere.

Det gælder for eksempel elektroniske låse, der gør det muligt at låse døren op, selv om du ikke hjemme. Hvis du ofte har gæster eller håndværkere, der skal ind og ud, kan det måske være en ide at anskaffe en elektroniks dørlås.

Her findes der modeller, som gør det muligt at tildele andre en elektronisk adgangsnøgle, så de med deres mobil kan låse din dør op. På den måde kan du lukke alt fra pakkeposten til moster Frida fra Gundsømagle ind, uden at du behøver at være på adressen.

Hvis du sælger meget på DBA og bor i hus, kan du for eksempel sætte en elektronisk lås på dit skur eller på døren til bryggerset. Hvis døren fra bryggerset til resten af huset er låst, kan du nemt lade dine DBA-salg stå klar og så lukke køberne ind, selv om du ikke er hjemme.

De elektriske låse findes både med og uden video, og nogle af dem gør det endda muligt for dig at svare, når nogen ringer på.

Her er de elektroniske dørlåse på DBA:

 1. Elektronisk dørlås

  Elektronisk dørlås

  Dørlås, Jasa, Elektronisk dørlås. Helt ny. Gevinst som jeg ikke har brug for. Sælges til under halv pris.

  1.500,00 kr.13-06-2024
 2. Dørlås, SCHMERSAL, Schmersal AZM 170 Sikkerhedsendestopkontakt med magnetlås Låst med strøm 24 V ac/

  Dørlås, SCHMERSAL, Schmersal AZM 170 Sikkerhedsendestopkontakt med magnetlås Låst med strøm 24 V ac/dc NY ENHED OG HAR IKKE VÆRET MONTERET Nypris ca. 2200 Kan sendes NB. KUN MAGNETLÅS, IKKE AKTUAT

  1.500,00 kr.06-06-2024
 3. Dørlås, Dana Lock, 2 stk danalock, den ene med HomeKit funktion

500,- for pr lås 

En lås er monter

  Dørlås, Dana Lock, 2 stk danalock, den ene med HomeKit funktion 500,- for pr lås En lås er monteret og begge virker fint. Nye batterier medfølger.

  500,00 kr.30-05-2024
 4. Dørlås, August, August WiFi smart lock

Smart lock, fungere med Google, Apple Homekit og Alexa.

Ind

  Dørlås, August, August WiFi smart lock Smart lock, fungere med Google, Apple Homekit og Alexa. Indbygget bridge så den kan forbinde til internettet. Generation 4 sælges pga flytning og passer ikke

  1.500,00 kr.27-05-2024
 5. Dørlås, Zafe T-Lock, Bluetooth smartlås Fra Zafe med dansk app. 

Kan åbnes med:
- Fingeraftryk
- Pi

  Dørlås, Zafe T-Lock, Bluetooth smartlås Fra Zafe med dansk app. Kan åbnes med: - Fingeraftryk - Pinkoder - Nøglebrikker - Dansk app Man kan oprette håndværkerkoder eller sommerhuskoder (tidsbestem

  1.800,00 kr.26-05-2024
 6. Dørlås, EL 580, Ellås el580
2 stk. Låsene er testet og der medfølger tilbehør til montering af cylin

  Dørlås, EL 580, Ellås el580 2 stk. Låsene er testet og der medfølger tilbehør til montering af cylinder og greb De er brugt men i god stand. Pris er incl. fragt.

  900,00 kr.23-05-2024

En Jacob Jensen-dørlås koster typisk over 1.000 kroner i butik, men på DBA kan du finde dem helt ned til 299 kroner.

Når vi taler om alarmer, er det også en god ide altid at have mindst én røgalarm i hjemmet, for indbrudstyve er ikke det eneste, der kan ødelægge det gode humør. Derfor kan du her finde en guide til, hvordan du sparer mange penge på røgalarmer lige her på DBA.

Hvis du i øvrigt ikke lige har råd til at købe en alarm nu og her, kan du overveje at sælge ud af dit eget gemte skatte på DBA. Hold op med at horde og få sat dine skønne og brugbare ting til salg på DBA. Der er altid nogen, som kan bruge tingene. Hvis du ikke lige har styr på salget, kan du følge denne guide med 8 konkrete tips til, hvordan du får gang i dit salg på DBA.

I videoen herunder kan du se, hvordan du selv kan lave dig et overvågningskamera, som sparker røv. Et kamera, hvor du burde kunne få alle detaljer med, for det er kæmpe stort. Og så er det genbrug.

Læs mere om kameraet fra videoen i artiklen, her.

Relaterede artikler