Så meget kan du spare ved at øge sikkerheden i din bolig med DBA-fund
Tech

Så meget kan du spare ved at øge sikkerheden i din bolig med DBA-fund

Peter Hoffmann
Peter Hoffmann

DBA kan hjælpe dig med at gøre din bolig mere sikker, når du ikke er hjemme. Her finder du videoovervågning og forskellige typer af alarmer til salg langt billigere end i butikkerne, og med et par klik på DBA kan du spare op til flere tusinde kroner på overvågningsudstyr.

De fleste af os har nok ind imellem tanken, at der kan komme ubudne gæster, når vi ikke er hjemme. Heldigvis kan du selv gøre meget for at øge sikkerheden og lave livet surt for uvedkommende. På DBA kan du finde forskellige produkter, der kan give dig øget sikkerhed, uanset om du bor i hus eller lejlighed, og det gælder i øvrigt også, hvis du vil holde et vågent øje med kontoret eller dit sommerhus.  
  

Overvågningskameraer i mange prisklasser

Et overvågningskamera kan være en god ide, fordi det giver mulighed for at vise myndighederne, hvad der er sket og muligvis også kan bruges til at identificere tyvene. Samtidig kan det skræmme indbrudstyvene væk, når de opdager, at de bliver filmet.

Der findes mange forskellige slags overvågningskameraer til hjemmet. På DBA kan du finde alt fra komplette alarmsystemer, hvor flere kameraer eller sensorer er forbundet til en central boks, der gemmer optagelserne til de mere simple muligheder, hvor du bruger et enkelt kamera.

Når du skal vælge kamera, bør du gå efter et, der som minimum har en opløsning på 720p, men også gerne en højere opløsning som 1080p. Der er nemlig ikke meget ved at have videoovervågning, hvis billedet er i så dårlig opløsning, at du ikke kan få øje på detaljer, som kan være relevante for at fange en eventuel indbrudstyv.

Arlo, Logitech og D-Link producerer nogle rigtigt gode kameraer, og her er der penge at spare på DBA i forhold til i butikkerne. Et D-Link kamera kan koste over 1.000 kroner i butikken, og på DBA begynder prisen helt nede omkring 199 kroner.
Leder du efter et nyere Arlo Pro 2-system, koster de i butikken fra 3.999 kroner, og på DBA kan du finde samme system med tre kameraer fra 3.100 kroner.

Logitech har lavet nogle fantastiske indendørs og udendørs overvågningskameraer. Det er ikke alle deres dyreste kameraer, der er tilgængelige i Danmark, men på Amazon kan man finde et Logitech Alert-kamera til 999 dollars, cirka 6.700 kroner. På DBA har vi fundet samme kamera fra 1.300 kroner – altså en besparelse på over 5.000 kroner.

Bo fra Horsens har lige nu sine tre Arlo Pro 2 kameraer til salg for 3.100 kroner på DBA. Så får du også tre kameraer, der kun er et halvt år gamle
Bo fra Horsens har lige nu sine tre Arlo Pro 2 kameraer til salg for 3.100 kroner på DBA. Så får du også tre kameraer, der kun er et halvt år gamle

Her vil jeg helt klart anbefale, at du finder nogle af de kameraer på DBA, der kan forbindes trådløst med det lokale netværk. Det gør det muligt for dig at tjekke kameraerne, uanset hvor i verden du befinder dig, så længe du har adgang til internettet.
Nogle apps gør det muligt at livestreame fra overvågningskameraerne, så du løbende kan tjekke boligen. Og nogle af kameraerne er udstyret med bevægelsessensorer, så de via en app automatisk giver dig besked eller sender dig video, når de registrerer en bevægelse.

Hos nogle producenter giver kameraet også mulighed for at gemme videooptagelser eller fotos online. Dermed kan ubudne gæster ikke slette deres spor ved for eksempel at løbe med kameraet eller optagelser gemt på lokale harddiske.

Her stiller nogle producenter online-servere til rådighed, så du kan gemme optagelser i skyen i en periode. Men du kan også abonnere på tjenester, hvor du kan gemme video fra kameraerne i en bestemt periode, så du kan downloade dem, hvis der sker indbrud. Det behøver ikke at koste en bondegård, og så får du noget tryghed med i købet.

Overvågningskameraer til salg på DBA lige nu:

 1. Overvågningskamera, Ezviz, Har været brugt i lejlighed i ca 2,5 år
Virker stadig perfekt 
Har aldrig

  Overvågningskamera, Ezviz, Har været brugt i lejlighed i ca 2,5 år Virker stadig perfekt Har aldrig været brugt ude Kan bruges med app men man skal betale for at gemme i skyen.

  1.000,00 kr.26-01-2023
 2. Overvågningskamera, Honeywell, Helt nyt overvågningskamera

  Overvågningskamera, Honeywell, Helt nyt overvågningskamera

  1.000,00 kr.26-01-2023
 3. Overvågningskamera, Honeywell, Helt nyt overvågnings kamera

  Overvågningskamera, Honeywell, Helt nyt overvågnings kamera

  500,00 kr.26-01-2023
 4. Overvågningskamera, Dekco spritny, DEKCO 2K udendørs overvågningskamera, 2-pak, udendørs WiFi-overvå

  Overvågningskamera, Dekco spritny, DEKCO 2K udendørs overvågningskamera, 2-pak, udendørs WiFi-overvågningskameraer Pan-Tilt 360° visning, 3MP overvågningskameraer med bevægelsesdetektion og sirene, 2-

  500,00 kr.26-01-2023
 5. Overvågningskamera, Batteri uden strøm.
Solar den oplader selv 
Brugt meget lidt 
Udendørs indendørs

  Overvågningskamera, Batteri uden strøm. Solar den oplader selv Brugt meget lidt Udendørs indendørs

  200,00 kr.26-01-2023
 6. Overvågningskamera, HIK, HIK vision kamera.
model DS-2CD4312F-IZS.
Har kun været pakket ud, aldrig m

  Overvågningskamera, HIK, HIK vision kamera. model DS-2CD4312F-IZS. Har kun været pakket ud, aldrig monteret

  500,00 kr.25-01-2023

Der findes mange modeller af overvågningskameraer, og de billigste begynder ved cirka 200 kroner på DBA.
  

DBA har alle typer af alarmer

Hvis du ikke synes, at du har behov for et setup med kameraer og online overvågning, kan du i stedet købe en alarm eller et alarmsystem, der dækker indgange som døre og vinduer, eller som kan overvåge bestemte rum eller områder indenfor eller udenfor boligen.

Der findes altså mange forskellige typer af alarmer, så du kan tilpasse sikkerheden alt efter behov og pengepung. Hvis du køber et alarmsystem med flere sensorer til døre og vinduer samt en sirene og kontrolpanel, koster det nemt fra 1.300 kroner og op til flere tusinde i butikkerne.
På DBA kan du allerede finde komplette alarmsystemer fra 350 kroner, og dermed får du virkelig besparelsen at mørke.
Et alarmsystem, hvor du både får sensorer og et kamera med i købet, koster for det billigste mærke fra cirka 1.120 kroner i butik – på DBA begynder priserne på et komplet system med kamera fra cirka 800 kroner.

LÆS OGSÅ: Her kan du få et overblik over alle DBAs tech-produkter

En elektronisk døralarm gør det nemt at styre, hvem der kommer ind, også når du ikke er hjemme
En elektronisk døralarm gør det nemt at styre, hvem der kommer ind, også når du ikke er hjemme

Alarmer til dig, der vil sikre døre eller vinduer

Der findes blandt andet alarmer, der sættes op ved vinduer eller døre. For eksempel monterer du en sensor på dør og dørkarm, og når døren åbnes, bliver det registreret, og alarmen går. Denne type alarm findes i simple versioner, der blot udløser en høj sirene, og hvor du dermed ikke får besked om, at der er ubudne gæster, hvis du befinder dig et andet sted.

Her er alarmens fornemste funktion at alarmere naboerne og forhåbentlig på samme tid at skræmme indbrudstyvene, så de stikker af, inden de kan nå at gennemsøge boligen, kontoret eller sommerhuset for værdier.

En ny døralarm koster i butikkerne cirka fra 110 kroner og op, og på DBA kan du finde dem fra cirka 45 kroner, og så får du typisk alarmer i højere kvalitet end de billigste i butikkerne. Her kan det godt betale sig at give lidt ekstra ud, da du så typisk får flere funktioner og features med i købet.  

Her finder du alarmer til døre og vinduer til salg på DBA:

 1. Døralarm, 10 stk 100.-
NYE DøralarmerSikkerhed på rejsen
TravelLock virker uafhængdig af den faste d

  Døralarm, 10 stk 100.- NYE DøralarmerSikkerhed på rejsen TravelLock virker uafhængdig af den faste dørlås og kan anvendes i de fleste døre verden over TravelLock på- og afmonteres med et snuptag Ved f

  20,00 kr.25-01-2023
 2. Døralarm, , Bimler når døren åbnes, Døralarm, Flot og med en dejlig lyd

Flot og med en dejlig blid

  Døralarm, , Bimler når døren åbnes, Døralarm, Flot og med en dejlig lyd Flot og med en dejlig blid lyd. 50 Ved Kontakt husk nr 5854

  50,00 kr.18-01-2023
 3. Døralarm, Ring, Ring video dørklokke + ekstra overvågningskamera. 
Kameraet har været brugt i ca 5 m

  Døralarm, Ring, Ring video dørklokke + ekstra overvågningskamera. Kameraet har været brugt i ca 5 måneder og ringklokken i et års tid. Kan sendes for købers regning eller hentes I Odense

  900,00 kr.15-01-2023
 4. Døralarm, Flot og med en dejlig lyd, Døralarm,

Flot og med en dejlig blid lyd.
50 Ved Kontakt husk

  Døralarm, Flot og med en dejlig lyd, Døralarm, Flot og med en dejlig blid lyd. 50 Ved Kontakt husk nr 5854

  50,00 kr.02-01-2023
 5. Døralarm, Bimler når døren åbnes, Døralarm, Flot og med en dejlig lyd

Flot og med en dejlig blid ly

  Døralarm, Bimler når døren åbnes, Døralarm, Flot og med en dejlig lyd Flot og med en dejlig blid lyd. 50 Ved Kontakt husk nr 5854

  50,00 kr.19-12-2022
 6. Døralarm, GRIPO HA-52 S, GRIPO alarmsystem med div dele, bl.a kontrolpanel, fjernbetjening, se bille

  Døralarm, GRIPO HA-52 S, GRIPO alarmsystem med div dele, bl.a kontrolpanel, fjernbetjening, se billede. Brugsanvisning medfølger ikke, men kan downloades.

  200,00 kr.16-12-2022

Alarmerne findes både med og uden kamera, og de billigste døralarmer koster fra 100 kroner på DBA.
  

Få besked, hvis der er ubudne gæster

Ud over døralarmer findes der også systemer, hvor du installerer en bevægelsessensor i et eller flere rum. Når du ikke er hjemme, og en af sensorerne registrerer en bevægelse, udløser det alarmen. Det kan både være med en sirene lokalt i boligen eller en alarm, der går videre til et vagtselskab.

Sidstnævnte kræver dog, at du har et abonnement hos pågældende selskab, så de registrerer alarmen og kan handle, hvis der bliver registreret en bevægelse hjemme hos dig. Køber du bevægelsessensoren i en butik, koster de fra cirka 200 kroner, og på DBA kan du ind imellem finde dem til priser på 40-50 kroner.

Her finder du bevægelsessensorer, der kan overvåge både inde og ude:

 1. Videoovervågning, Nextsmart, Komplet sæt video overvågning med 3 kameraer, samt tyveri alarm set med

  Videoovervågning, Nextsmart, Komplet sæt video overvågning med 3 kameraer, samt tyveri alarm set med 2 dør sensorer, bevægelsessensor til rum. Super fint sæt som er let at sætte op i app. Smart Life s

  2.450,00 kr.24-01-2023
 2. Sensor, S6evo, 2 stk. S6evo trådløs infrarød bevægelsessensor samt 1 stk. kraftig 90dB indendørs sir

  Sensor, S6evo, 2 stk. S6evo trådløs infrarød bevægelsessensor samt 1 stk. kraftig 90dB indendørs sirene. Samlet nypris: 707,- Sælges samlet for 350,- Kan sendes mod betaling eller leveres i området

  350,00 kr.22-01-2023
 3. Tyverialarm, Wire-free, Premium Wire-Free Home Alarm System (WS Series) - WS200

Inkluderer:

 LCD d

  Tyverialarm, Wire-free, Premium Wire-Free Home Alarm System (WS Series) - WS200 Inkluderer: LCD display Smart Panel 2 x nøglefjernbetjening med panikknap 1 x passiv infrarød bevægelsessensor

  450,00 kr.19-01-2023
 4. Overvågningskamera, Somfy, 2x Udendørs Overvågningskameraer.
- Fuld HD med night vision.
- Kraftig s

  Overvågningskamera, Somfy, 2x Udendørs Overvågningskameraer. - Fuld HD med night vision. - Kraftig sirene (110dB). - Bevægelsessensor. - Indbygget mikrofon og højtaler, så du kan snakke til uvedkommen

  3.000,00 kr.10-01-2023
 5. Overvågningskamera, Somfy, Home Alarm & Outdoor Camera - Grå
Der medfølger alarm, kamera, bevægelses

  Overvågningskamera, Somfy, Home Alarm & Outdoor Camera - Grå Der medfølger alarm, kamera, bevægelsessensor, højtaler & mikrofon og indendørs sirene. Kamera har night vision og fuld HD. Det er aldrig

  4.000,00 kr.10-01-2023
 6. Kamera, ARLO GO Kamera, 

ARLO GO kamera (til SIM-kort)
med lader, batteri, 2gb SD kort og holder.

  Kamera, ARLO GO Kamera, ARLO GO kamera (til SIM-kort) med lader, batteri, 2gb SD kort og holder. Ikke brugt særligt meget. Arlo Go Mobile HD-sikkerhedskamera er verdens første 100 % ledningsl

  950,00 kr.08-01-2023

Du kan finde sensorer til overvågning fra priser på 100-300 kroner på DBA.
  

Med en elektronisk lås kan du lukke folk ind, selv om du er ude

På DBA kan du også finde andre produkter, der kan gøre hjemmet mere sikkert og samtidig også kan gøre livet lettere.

Det gælder for eksempel elektroniske låse, der gør det muligt at låse døren op, selv om du ikke hjemme. Hvis du ofte har gæster eller håndværkere, der skal ind og ud, kan det måske være en ide at anskaffe en elektroniks dørlås.

Her findes der modeller, som gør det muligt at tildele andre en elektronisk adgangsnøgle, så de med deres mobil kan låse din dør op. På den måde kan du lukke alt fra pakkeposten til moster Frida fra Gundsømagle ind, uden at du behøver at være på adressen.

Hvis du sælger meget på DBA og bor i hus, kan du for eksempel sætte en elektronisk lås på dit skur eller på døren til bryggerset. Hvis døren fra bryggerset til resten af huset er låst, kan du nemt lade dine DBA-salg stå klar og så lukke køberne ind, selv om du ikke er hjemme.

De elektriske låse findes både med og uden video, og nogle af dem gør det endda muligt for dig at svare, når nogen ringer på.

Her er de elektroniske dørlåse på DBA:

 1. Dørlås, yale, yale doorman aldrig været monteret, fejlkøb.

  Dørlås, yale, yale doorman aldrig været monteret, fejlkøb.

  3.000,00 kr.15-01-2023
 2. Dørlås, LK, Får ikke brug for mine LK IHC kodetastatur alligevel.
Har 2 stk. Det ene er som nyt, det

  Dørlås, LK, Får ikke brug for mine LK IHC kodetastatur alligevel. Har 2 stk. Det ene er som nyt, det andet er der ca. 1,5m ledning på. Har været monteret i ca. 4 mdr. Nypris: 1.810,- 1100 for det nye

  800,00 kr.08-01-2023
 3. Dørlås, NUKI, Elektronisk dørlås. Nem installation da den sættes udenpå eksisterende lås. Ca. 2½ år.

  Dørlås, NUKI, Elektronisk dørlås. Nem installation da den sættes udenpå eksisterende lås. Ca. 2½ år. Brugt i ferielejlighed i Spanien og også købt der. Kan styres via keypad, mobil, wifi etc. Lås, wif

  400,00 kr.07-01-2023
 4. Dørlås, Abloy, Abloy el502, virker 100% som det skal. Sælges da jeg har købt en anden alarm som ikke

  Dørlås, Abloy, Abloy el502, virker 100% som det skal. Sælges da jeg har købt en anden alarm som ikke kan styre det.

  1.500,00 kr.03-01-2023
 5. Dørlås, Elektronisk motorlås til dør med trådløst tastatur, fjernbetjening og proximity brikker.
Tas

  Dørlås, Elektronisk motorlås til dør med trådløst tastatur, fjernbetjening og proximity brikker. Tastatur til udendørs brug (IP66). Det hele får strøm af batterier og kommunikerer trådløst og sikkert.

  750,00 kr.29-12-2022
 6. Dørlås, August, Defekt August smartlås. Kablet vist på billedet skal sættes fast og så burde den vir

  Dørlås, August, Defekt August smartlås. Kablet vist på billedet skal sættes fast og så burde den virke igen. Jeg kan ikke selv fikse den.

  400,00 kr.29-10-2022

En Jacob Jensen-dørlås koster typisk over 1.000 kroner i butik, men på DBA kan du finde dem helt ned til 299 kroner.

Når vi taler om alarmer, er det også en god ide altid at have mindst én røgalarm i hjemmet, for indbrudstyve er ikke det eneste, der kan ødelægge det gode humør. Derfor kan du her finde en guide til, hvordan du sparer mange penge på røgalarmer lige her på DBA.

Hvis du i øvrigt ikke lige har råd til at købe en alarm nu og her, kan du overveje at sælge ud af dit eget gemte skatte på DBA. Hold op med at horde og få sat dine skønne og brugbare ting til salg på DBA. Der er altid nogen, som kan bruge tingene. Hvis du ikke lige har styr på salget, kan du følge denne guide med 8 konkrete tips til, hvordan du får gang i dit salg på DBA.

I videoen herunder kan du se, hvordan du selv kan lave dig et overvågningskamera, som sparker røv. Et kamera, hvor du burde kunne få alle detaljer med, for det er kæmpe stort. Og så er det genbrug.

Læs mere om kameraet fra videoen i artiklen, her.

Relaterede artikler