Paw samler på spillemaskiner, men han spiller aldrig på dem
Tech

Paw samler på spillemaskiner, men han spiller aldrig på dem

DBA Guide
DBA Guide

Hvis du har et Tivoli nede i kælderen, ville du så ik’ prøve forlystelserne engang imellem? Ikke hvis du er Paw. 38-årige Paw samler på gamle spillemaskiner, som han har fyldt flere og flere kælderrum op med, men han spiller stort set aldrig på dem og de skal IKKE sælges! I podcasten GODT BRUGT kan du høre, hvad Paw får ud af sin samling, som efterhånden er 100.000 kroner værd.

De larmer, de blinker .. og så fylder de også en hel del. Spillemaskiner er ikke ligefrem nogle, der går i ét med tapetet, og måske er det netop derfor, Paw fra Århus C har forvist sine ned i kælderen.

38-årige Paw samler på spillemaskiner, og han har maskinerne så kær, at han kun har ville flytte, hvis det kunne lade sig gøre at få sine mange spillemaskiner med.

Det kunne det i det lejlighedskompleks, som Paw bor i i dag, hvor en del af kælderen er spækket med maskinerne. Siden har Paw måtte udvide sit råderum i kælderen for at få plads til sin voksende samling. En samling, han blandt andet shopper ind til på DBA.

I podcasten GODT BRUGT har værten Tom Kampman aflagt Paw Visby Bunch et besøg, og du kan blandt andet få svar på, præcis hvor mange spillemaskiner, Paw ejer, og hvor dyr bare én enkelt er.

Spillemaskiner til salg på DBA:

 1. Thors H Orient Ex, spilleautomat, Perfekt, Sælger begge automater Thorshammer Orient Expressen røve

  Thors H Orient Ex, spilleautomat, Perfekt, Sælger begge automater Thorshammer Orient Expressen røverkøb til den heldige køber alt virker ingen fejl tager i mod alle mønter fra 50øre til 20er og 20kr

  12.000,00 kr.05-12-2022
 2. spilleautomat, Rimelig, Yatzymaskine. Spillemaskine fra compu game. Virker som den skal. Sjovt spil,

  spilleautomat, Rimelig, Yatzymaskine. Spillemaskine fra compu game. Virker som den skal. Sjovt spil, hvor man skal spille 2 personer mod hinanden Maskinen kører på 2 kroner. Kabinettet har set bedr

  4.000,00 kr.04-12-2022
 3. spilleautomat, Submarine i DAE kabinet.
Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager a

  spilleautomat, Submarine i DAE kabinet. Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager alle danske mønter, smider 20 kr i hopperen. Fast pris Hør evt. om mulighed for levering.

  3.000,00 kr.04-12-2022
 4. spilleautomat, Mount Everest i DAE kabinet.
Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tage

  spilleautomat, Mount Everest i DAE kabinet. Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager alle danske mønter, smider 20 kr i hopperen. Fast pris Hør evt. om mulighed for levering.

  3.000,00 kr.04-12-2022
 5. spilleautomat, Joker i DAE kabinet.
Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager alle d

  spilleautomat, Joker i DAE kabinet. Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager alle danske mønter, smider 20 kr i hopperen. Fast pris Hør evt. om mulighed for levering.

  3.000,00 kr.04-12-2022
 6. spilleautomat, Hot Shot i DAE kabinet.
Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager all

  spilleautomat, Hot Shot i DAE kabinet. Incl datprint så lige til og sætte i stikkontakten. Tager alle danske mønter, smider 20 kr i hopperen. Fast pris Hør evt. om mulighed for levering.

  3.000,00 kr.04-12-2022

Her kan du se nogle af de spillemaskiner, der lige nu er til salg på DBA.

En kælder fyldt med spillemaskiner – men ingen spillelyst

Hvis du ejede en spillemaskine, som du kvit og frit kunne spille på, ville du så ik’ tage et spil i ny og næ? Det skulle man i hvert fald tro, men hos Paw er lysten der ikke, og den har faktisk aldrig været der.

Jeg vil aldrig selv komme til at bruge dem
fortæller Paw i podcasten om sin samling.

LÆS OGSÅ: Video – Guld i gemmerne: Se hvilke skatte vi fandt i denne kælder i Charlottenlund

Men hvorfor så have en samling? Paw afviser dét, som du sikkert lige nu sidder og tænker.

- Det er ikke med salg for øje, for det ville simpelthen være en for dårlig forretning, fortæller samleren i podcasten.

Det er dog en helt særlig grund til, at Paw køber disse spillemaskiner, og hvis du vil vide, hvad den er, så lyt med i podcasten, som du kan afspille øverst i artiklen.

Her kan du se nogle af de spillemaskiner, som Paw har stående i sin kælder. En samling, der kan blive temmelig indbringende for ham. Læs herunder, præcis hvor indbringende, og hvordan han selv kan mærke spillemaskinernes stigende popularitet
Her kan du se nogle af de spillemaskiner, som Paw har stående i sin kælder. En samling, der kan blive temmelig indbringende for ham. Læs herunder, præcis hvor indbringende, og hvordan han selv kan mærke spillemaskinernes stigende popularitet

Paws hobby er guld værd

Paws samling er 100.000 kroner værd, konkluderer værten i GODT BRUGT, Tom Kampman. Og hvis Paw har kælderplads nok til at kunne holde på hele samlingen i flere år endnu, kan formuen meget muligt blive endnu mere værd.

Lige nu er de (læs: spillemaskiner) frygtelig populære, og priserne stiger helt vildt specielt nede i Tyskland
fortæller Paw i podcasten.

LÆS OGSÅ: Disse biler var der færrest til salg af på DBA i 2017

Han kan godt mærke spillemaskinernes stigende popularitet. Paw søger nemlig på DBA efter spillemaskiner, men efterhånden er der færre og færre, der er villige til at gå af med deres.

Hvis du sidder derude med en spillemaskine på hånden, så kan du kontakte Paw via hans DBA-profil, her.

Flippermaskiner til salg på DBA:

 1. Gottlieb Hollywood Heat, flippermaskine, God, Miami Vice flipper sælges.
Spiller fint og fremstår pæ

  Gottlieb Hollywood Heat, flippermaskine, God, Miami Vice flipper sælges. Spiller fint og fremstår pæn med nye gummi og LED lamper. Fed maskine hvir du bliver taget “ back to the 80’s” Kan prøves i v

  18.500,00 kr.04-12-2022
 2. VIVE, flippermaskine, Perfekt, Kun brugt lidt, alle delene er her

  VIVE, flippermaskine, Perfekt, Kun brugt lidt, alle delene er her

  1.500,00 kr.27-11-2022
 3. Black Rose flippermaskine Pinball, flippermaskine, Lækker stand
Black Rose flippermaskine fra Bally

  Black Rose flippermaskine Pinball, flippermaskine, Lækker stand Black Rose flippermaskine fra Bally Williams Pinball. Spiller fantastisk, fuldstændig fejlfri, klar til spil. Er blevet renoveret med

  35.000,00 kr.25-11-2022
 4. Bally, flippermaskine, God, Bally Radical flippermaskine fra 1990 sælges

Sjælden flipper (kun produ

  Bally, flippermaskine, God, Bally Radical flippermaskine fra 1990 sælges Sjælden flipper (kun produceret i 1315 eksemplarer) med skateboard som tema. Maskinen har 4 flippere, 2 bolds multiball og to

  25.000,00 kr.24-11-2022
 5. Williams, flippermaskine, God, Williams Getaway II, en rigtig klassiker fra designer Steve Ritchie.

  Williams, flippermaskine, God, Williams Getaway II, en rigtig klassiker fra designer Steve Ritchie. #59 på Pinside, hurtig og sjov maskine. Har fået nye gummi, nye kugler, nyt LED, Kabinet er fint - m

  41.000,00 kr.02-11-2022
 6. FIRE BALL BALLY, flippermaskine, God, Super sjælden og fed flippèrmaskine

  FIRE BALL BALLY, flippermaskine, God, Super sjælden og fed flippèrmaskine

  25.000,00 kr.30-10-2022

I skrivende stund er der 58 flippermaskiner til salg på DBA, og de fleste koster over 2.000 kroner.

Paw er langt fra den eneste samler, der plejer sin samling med shopping på DBA. Du kan for eksempel møde Lars-Ole, der samler på guitarer. Han har en kæmpe samling og mangler kun få guitarer, for at samlingen er komplet. Hør, hvilke guitarer han mangler, hvor stor hans samling er, og hvordan han har overtalt tidligere kærester til at møblere udenom samlingen, her.

Du kan også møde Eigil, der samler på noget ekstremt barnligt. En samling, der er så stor, at Eigil har måtte bygge et helt specifikt møbel til samlingen. Nu har han valgt at sætte sin hobby til salg på DBA, og det indebærer også møblet. Her kan du høre, hvad det er, Eigil samler på.

Relaterede artikler