Lækkert køkkenudstyr til den halve pris
TechBolig

Lækkert køkkenudstyr til den halve pris

Søren J.
Søren J.

Hvis du ikke har noget imod at købe brugt?

I dagens Danmark behøver de lune hjemmelavede boller ikke betyde, at du har brugt hele formiddagen i køkkenet. Der findes et hav af køkkenmaskiner, der kan aflaste med alskens opgaver eller bare forsøde tilværelsen. Om dejen skal æltes, eller der skal brygges en noget mere eksotisk kop kaffe end den klassiske filterkaffe, så findes den perfekte maskine til opgaven.

Lækker mad og drikke kan hurtigt blive en krævende post på tidsbudgettet. Vi nyder alle det gode måltid eller den lækre kop kaffe, men vil alligevel hellere prioritere at bruge tiden på ungerne, manden eller med stængerne oppe i sofaen. Her kommer køkkenmaskinerne ind i billedet. Med lidt ekstra elektronisk hjælp i køkkenet kan du med et snuptag fikse nogle af de ting, der kan gøre måltidet lidt lækrere.

Eneste lille sten i skoen er, at disse maskiner hurtigt kan koste en mindre bondegård — specielt hvis du skal investere i de gode modeller, som er lette at betjene og rengøre. Derfor kan en brugt model være en løsning. Der findes mange gode maskiner, som stadig har masser af leveår tilbage, men som du kun skal give omkring halv pris for. Så kan du alligevel få den hjælp i køkkenet, du ønsker.

Hvad skal du overveje, inden du køber en maskine?

Først og fremmest skal du gøre dig nogle overvejelser omkring, hvad for et mærke du godt kunne tænke dig. Der er masser at vælge imellem, så det er lidt en smagssag, hvilket et der passer til dig. Nogle lægger meget vægt på design, mens andre udelukkende har fokus på funktionalitet. Nogle at de populære mærker herhjemme er Kenwood, KitchenAid, Philips og OBH Nordica. De varierer alle i pris, men især KitchenAid lægger sig i spidsen med dyre priser, men til gengæld også et skarpt design og høj kvalitet.

Køkkenmaskiner på dba.dk

 1. Kødhakker, OBH Nordica

  Kødhakker, OBH Nordica

  Kødhakker, Kødhakker, OBH Nordica OBH Nordica kødhakker.7601 Kødhakkemaskine med forskellige hakkemuligheder. BESKRIVELSE Kødhakker til køkkenmaskine 6681 og 6682, 6684. Zeus Hercules First Kitchen

  775,00 kr.30-03-2023
 2. KitchenAid Artisan køkkenmaskine 5KSM125EAC - cream

  KitchenAid Artisan køkkenmaskine 5KSM125EAC - cream

  Kitchen machine, Kitchenaid, Udstyr dit køkken med denne lækre køkkenmaskine fra KitchenAid. Med 5 års garanti sikrer denne maskine en langvarig service med perfekte mikse-resultater. Den cremede farv

  2.894,00 kr.27-11-2023
 3. Kenwood Chef XL køkkenmaskine KVL4120S - sølv TÆNK TESTVINDER

  Kenwood Chef XL køkkenmaskine KVL4120S - sølv TÆNK TESTVINDER

  Kitchen machine, Kenwood, Bagning bliver endnu sjovere takket være denne Kenwood Chef XL køkkenmaskine KVL4120S, der vil håndtere alle mikse- og ælteopgaver uden problemer. Tænk bedst i test november

  2.697,00 kr.08-11-2023
 4. Køkkenmaskine, Køkkenmaskine 4,8 liter med 6 hastighedstrin

Medfølger:
1 piskeris
1 dejkrog
1 fladp

  Køkkenmaskine, Køkkenmaskine 4,8 liter med 6 hastighedstrin Medfølger: 1 piskeris 1 dejkrog 1 fladpisker 1 låg Brugt, i god stand. Afhentes på Vesterbro i København.

  500,00 kr.27-11-2023
 5. Køkkenmaskine, Point Gourmet Artist, Point Gourmet Artist Køkkenmaskine
1 800 W motor
Stålskål 6,7 l

  Køkkenmaskine, Point Gourmet Artist, Point Gourmet Artist Køkkenmaskine 1 800 W motor Stålskål 6,7 liter og glasskål 5,5 liter Elektronisk timer Trinløs hastighedsregulering Otte hastighedsindstilling

  1.100,00 kr.27-11-2023
 6. Food Processor, Kitchenaid, Køkkenmaskine. Model 5KFPM770. Sort. 650W. Pæn stand. Helt ny arbejdsskå

  Food Processor, Kitchenaid, Køkkenmaskine. Model 5KFPM770. Sort. 650W. Pæn stand. Helt ny arbejdsskål str. 2,8L, mellem skål 2,4L og lille skål 950ML. Se billede for tilbehør. Inkl. Brugsanvisning/ops

  599,00 kr.27-11-2023

Derefter er det også relevant at overveje, hvor stor den skal være. Har du en mindre husholdning, så er det ikke sikkert, det er nødvendigt med en 4-5 liters røremaskine, der kan lave en ordentlig omgang dej, så hele børnehaven er morgenfodret. Man fristes hurtigt til at sige: “Det skader jo aldrig med lidt ekstra plads” og “hellere for meget end for lidt”, men sagen er, at maskinerne ofte fylder mere, hvis de er større. Derfor kan du blive begrænset på pladsen, hvis du tager de store modeller.

Sidste punkt overses hurtigt, og netop derfor fremhæves det her — hvor nem er maskinen at rengøre. Vi bliver hurtigt draget af den smarte køkken gadget, der på den halve tid kan snitte, ælte og røre alt sammen. Det er dog så sikkert som ammen i kirken, at du ikke kommer til at bruge den særlig ofte, hvis den er besværlig at rengøre. Derfor er det relevant at overveje, hvor lang tid du er villig til at bruge på rengøring af maskinen. Kan delene for eksempel ryge i opvaskeren, så bliver rengøringen en leg.

Når din prioritering er på plads, så er det bare med at kaste sig ud på dba’s marked
Søren J.

Så om du er på jagt efter en røre- eller kaffemaskine, multifunktionsblenderen eller juiceren, så kan du med fordel gøre dig overvejelser omkring de tre ovenstående punkter. Når din prioritering er på plads, så er det bare med at kaste sig ud på dba’s marked, der byder på Nespresso kaffemaskiner, køkkenmaskiner fra KitchenAid og adskillige andre lækre mærker — alt sammen til en slik i forhold til nyprisen.

Relaterede artikler