5 slags holdere til din tablet, som du kan købe billigt brugt
Tech

5 slags holdere til din tablet, som du kan købe billigt brugt

Elektronista
Elektronista

Skal den kunne lade tablet’en op? Skal den være i stand til at variere i højden? Der findes mange forskellige variationer af holdere til en tablet. Derfor får du nu en guide til, hvad de forskellige holdere til tablets kan, og hvor meget du sparer ved at købe den brugt.

1. Til den produktive
Hvis du er typen, der bruger din tablet til at arbejde på, vil du formentlig gerne have en holder med et tastatur. Men ofte er det faktisk omvendt. Ofte er der tale om et tastatur med en holder, eller også er det et cover med et tastatur indbygget, hvor tablet’en kan stilles op ved, at man folder coveret på en bestemt måde.

Tablet-holderen fra Zagg, hvis taster minder mere om et rigtigt tastatur.
Tablet-holderen fra Zagg, hvis taster minder mere om et rigtigt tastatur.

Eksempler på det sidste er dem fra Logitech, der kan fås brugt fra omkring 200 kroner til iPad. Der er også dem fra Zagg, hvis taster minder mere om et rigtigt tastatur, og som fås for omkring 350 kroner brugt.

Find en tablet-holder fra Zagg på DBA

 1. Tastatur, trådløs, Logitech, Zagg, God, Logitech Zagg tastetur til Ipad sælges. Tasteturet og taster

  Tastatur, trådløs, Logitech, Zagg, God, Logitech Zagg tastetur til Ipad sælges. Tasteturet og tasterne er i god stand, men der er et par ridser på bagsiden. Der findes en video anmeldelse af tasteture

  100,00 kr.11-06-2020
 2. Tastatur, trådløs, ZAGG, Z411UG, Perfekt, Trådløst tastatur, som fungerer både til IOS, Android, og

  Tastatur, trådløs, ZAGG, Z411UG, Perfekt, Trådløst tastatur, som fungerer både til IOS, Android, og Windows. Straksoverførsel via bank eller Mobilepay accepteres som betaling. Kontanter modtages ikk

  400,00 kr.13-10-2019

2. Til denmusikglade 
Der findes naturligvis også højttalerdocks, der kan huse ens tablet og samtidig spille musik ud igennem dens indbyggede højttalere. Disse har været blandt det mest populære tilbehør til tablets lige siden kategorien fik nyt liv med iPad. Men hvis man skal have sådan én, kan man lige så godt gøre det ordentligt.

Samsungs DA-E670-højttaler er en af de lidt større af slagsen, så der er gods i lyden. Den har en universal-
dock til tablets og telefoner, man kan folde ud bagpå og fås brugt for omkring 850 kroner brugt. Eller man kan gøre det noget mindre med en 200-kroners universal-dock fra Logitech, hvor højttalerne er gemt væk bag selve tablet’en. 

3. Til den filmglade 
Hvis man bare gerne vil se film eller tv-serier på sin iPad eller Android-tablet, kræver det en holder, der kan holde tablet’en på den brede led. Ikke nok med det, man skal faktisk også helst kunne indstille den vinkel, den skråner i, for ellers kan man hurtigt få ondt i nakken eller blive irriteret over genskin i skærmen fra lyset i stuen.

Tabletten til filmelskeren
Tabletten til filmelskeren

Der findes et hav af disse, der koster under 200 kroner. De er typisk lavet i plastik med forskellige indstillingsmuligheder, og nogle kan endda monteres på for eksempel motionscyklen, så du ikke keder dig for meget, når du motionerer. Andre er lavet som puder eller som små sækkestole og kan derfor nemt tages med i seng. 

4. Til bilen
På lange bilture er der ikke noget, der kan holde ungerne i ro på bagsædet som en tablet. Men hvis du ikke vil have halvdyrt gadgetgrej til at flyve rundt i bilen under en uventet, hård opbremsning, kan det være en god idé at sætte den fast.

Det kan du gøre med en nakkestøtteholder, som den fra
 Griffin, der kan fås til 100-200 kroner brugt. Fordelen ved den er, at den pakker en iPad ind i blødt materiale, så den ikke skader nogen, hvis den skulle løsrive sig fra de velcrobånd, der går rundt om stængerne i nakkestøtten.

Men det kunne jo også være, du gerne ville have en lille tablet til at sidde oppe foran hos chaufføren til navigation og musik. Her skal du blot kigge i det overflødighedshorn af sugekop-monterede eller klemme-baserede holdere, der findes i
 brugtmarkedet.

Her finder du en brugt tablet-holder til bilen

 1. Bilholder, t. iPad, 2x Mercedes justerbar tabletholder, til nakkestøtter. Passer til de populære App

  Bilholder, t. iPad, 2x Mercedes justerbar tabletholder, til nakkestøtter. Passer til de populære Apple og Samsung tablets. Roter 360° til lodret og vandret brug. Tabletholderen er en del af Style & T

  999,00 kr.16-03-2023
 2. Andet tilbehør, t. iPad, Vogels 1020 holder til nakkestøtten i bil

  Andet tilbehør, t. iPad, Vogels 1020 holder til nakkestøtten i bil

  300,00 kr.04-03-2023
 3. Andet tilbehør, t. iPad, Perfekt, ipad holder kit. Bemærk inkl. nakkestøtte holder. 2 stk haves og

  Andet tilbehør, t. iPad, Perfekt, ipad holder kit. Bemærk inkl. nakkestøtte holder. 2 stk haves og prisen er pr stk. rabat ved køb af begge. Nypris 800 kr pr stk. Sendes eller afhentes i Nibe eller A

  300,00 kr.24-01-2023
 4. Andet tilbehør, t. iPad, God, 2 stk. VW Ipad bilholder med basismodul til Ipad 1-4.

Basismodul pass

  Andet tilbehør, t. iPad, God, 2 stk. VW Ipad bilholder med basismodul til Ipad 1-4. Basismodul passer på nakkestøtter. Nypris 1.269,- pr. holder + 299,- pr. basismodul. Kr. 350,- pr. sæt eller kr.

  350,00 kr.08-01-2023
 5. Andet tilbehør, t. iPad, God, Car Mount gør det nemt og sikkert at montere din tablet på nakkestøtte

  Andet tilbehør, t. iPad, God, Car Mount gør det nemt og sikkert at montere din tablet på nakkestøtten, og placere den i en behagelig vinkel. Du skal blot klikke Vogels Tablet Holderen på din tablet,

  300,00 kr.19-08-2022
 6. Holder, t. iPad, Perfekt, Smart tablet holder til bilen. Sættes på nakkestøtten. Kan vinkles op og n

  Holder, t. iPad, Perfekt, Smart tablet holder til bilen. Sættes på nakkestøtten. Kan vinkles op og ned samt til siden.

  150,00 kr.06-11-2021

5. Til den optrædende
Hvis man har en lille musiker eller DJ i sig eller måske bare holder en tale engang imellem, hvor der er et mikrofonstativ til stede, kan man bruge sin tablet som teleprompter til sangtekster, taler eller stikord. Der findes et udvalg af tabletholdere, der er lavet til at sætte på mikrofonstativer eller lignende, typisk med en indbygget skruetvinge.

For
 DJ's kan det især være praktisk, hvis man bruger for eksempel en iPad som musikkilde, og skruetvingen kan sættes fast på ens DJ-udstyr på forskellige måder. Et eksempel er holderne fra K&M (König og Meyer), der koster fra omkring 250 kroner brugt. 

En tabletholder, der er bygget til at sætte på et mikrofonstativ
En tabletholder, der er bygget til at sætte på et mikrofonstativ

Lige meget hvilken type du er, skal der nok være en tablet-holder, der passer lige til dine behov og din smag. På DBA er der lige nu 216 holdere til tablets til salg, hvoraf halvdelen kan fås til 200 kroner eller mindre. Du kan se et udvalg af de mange, forskellige tablet-holderne herunder.

Holdere til tablets på DBA, som koster under 200 kroner

 1. Holder, Perfekt, Perfekt stand pc holder
Næsten ikke brugt , som ny, sort farve
Kan monteres på vægg

  Holder, Perfekt, Perfekt stand pc holder Næsten ikke brugt , som ny, sort farve Kan monteres på væggen eller andre steder Pris 96kr

  96,00 kr.16-03-2023
 2. Holder, Perfekt, Vægbeslag der passer til alle IPads (se spec på foto). Med rotation og udtræk.
Aldr

  Holder, Perfekt, Vægbeslag der passer til alle IPads (se spec på foto). Med rotation og udtræk. Aldrig brugt. Afhentes i Nødebo eller køber betaler porto.

  100,00 kr.13-03-2023
 3. Holder, t. iPad, Perfekt, Apple iPad vægholder. Helt ny

Tablet mount with sturdy metal housing
Suit

  Holder, t. iPad, Perfekt, Apple iPad vægholder. Helt ny Tablet mount with sturdy metal housing Suitable for iPad 1, 2, 3, and 4th generation Suitable for wall mounting or connecting to a wall mount H

  125,00 kr.08-03-2023
 4. Holder, t. iPad, iPad ophæng. Kan trækkes ud og drejes - god til fx køkken evt

  Holder, t. iPad, iPad ophæng. Kan trækkes ud og drejes - god til fx køkken evt

  100,00 kr.28-02-2023
 5. Holder, t. iPad, Perfekt, Adam hall stand, SLT 001E til laptop sælges.
Aldrig brugt, stadig i origin

  Holder, t. iPad, Perfekt, Adam hall stand, SLT 001E til laptop sælges. Aldrig brugt, stadig i original emballage.

  100,00 kr.19-02-2023
 6. Holder, Tablet holder / iPad holder / stander

  Holder, Tablet holder / iPad holder / stander

  150,00 kr.19-02-2023

Hvis du allerede har en tablet og en holder til den og i virkeligheden mere mangler en computer, så er det også en ting, du bør overveje at købe brugt. Du sparer nemlig 75 procent ved at købe computeren brugt gennem DBA. Læs vores guide om brugtpriser på computere, her.

Relaterede artikler