Nu skal du sælge din brugte iPhone
Tech

Nu skal du sælge din brugte iPhone

John G
John G

Det er nu du skal sætte din iPhone til salg, hvis du vil have den højeste pris.

I september lancerer Apple næsten altid nye iPhones, og i år er ingen undtagelse. Vil du have en fabriksny iPhone, er det på tide, du får solgt din gamle iPhone.

Nye iPhones skaber altid lidt turbulens i brugtmarkedet, hvor priserne typisk falder lidt, da mange vil sælge deres iPhone samtidigt.

Vi har tidligere foretaget analyse af brugthandlerne for iPhones. Da iPhone 6 blev lanceret, forøgede DBA således antallet af brugte iPhones i databasen med næsten 200 procent. Intet tyder på, at dette har ændret sig.

Ifølge ’The Telegraph’ dykker iPhone-priserne på brugtmarkedet i september. Det viser tal fra Compare and Recycle, der har set på prisudviklingen på det britiske brugtmarked.

På DBA er der lige nu over 2.000 privatannoncer for brugte iPhones i alle afskygninger, så konkurrencen om køberne er allerede hård, men hvis du venter med at sætte din iPhone til salg, bliver konkurrencen kun hårdere.

De mange brugte iPhones og de typisk lave priser i september taler for, at du skal få sat din iPhone til salg NU - før din nabo - hvis du vil have en god pris for den. For når folk først har købt den nye mobdel, sætter de deres gamle til salg, og så kan det være svært at få det for din iPhone, som du håber. 

Her er sidste års iPhone topmodeller:

 1. iPhone XS, 256 GB, sort, God, Sælger pga opgradering til ny iPhone model - telefonen er i rigtig god

  iPhone XS, 256 GB, sort, God, Sælger pga opgradering til ny iPhone model - telefonen er i rigtig god stand, er opgraderet til Apple’s seneste softwareversion iOS 17.0.1 - batterikapacitet 80%

  1.700,00 kr.23-09-2023
 2. iPhone XS, 256 GB, hvid, Perfekt, Sælger min iPhone XS i perfekt stand, da jeg har opgraderet til ny

  iPhone XS, 256 GB, hvid, Perfekt, Sælger min iPhone XS i perfekt stand, da jeg har opgraderet til nyere model. Altid haft panzerglass samt cover på, hvilket telefonen tydeligt bære præg af. 85% af ori

  1.600,00 kr.19-09-2023
 3. iPhone XS, 256 GB, sort, God, Sælger min iPhone XS i perfekt stand, da jeg har opgraderet til nyere

  iPhone XS, 256 GB, sort, God, Sælger min iPhone XS i perfekt stand, da jeg har opgraderet til nyere model. Altid haft panzerglass samt cover på, hvilket telefonen tydeligt bære præg af. 79% af origina

  2.000,00 kr.19-09-2023

De store Apple-nyheder i 2018 var iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Du kan lige nu finde mange velholdte modeller fra iPhone X-serien på DBA.

Sådan får du mest for den brugte iPhone

Hvis du har passet godt på din iPhone, får du den højeste pris på brugtmarkedet. Det er en kæmpe fordel, hvis du stadig kan finde salgsæsken og det tilbehør, som var med til telefonen.

Rengør telefonen og tag nogle flotte billeder til din brugsalgsannonce. Jo mere lækker den ser ud, jo større er chancen for at tiltrække købere, som vil betale en fornuftig pris.

Find også kvitteringen frem. Dette er særligt vigtigt, hvis der stadig er garanti på den iPhone, du sælger.

Inden du giver telefonen til en anden, skal du huske at logge ud af dit Apple ID og slette alt dit personlige indhold.

Sådan sletter du en iPhone rigtigt:
Indstillinger -> Generelt -> Nulstil -> Slet alt indhold og alle indstillinger.
Dette er et eksempel på en brugt iPhone 8, der er flot pakket sammen i salgspakken med opladeren
Dette er et eksempel på en brugt iPhone 8, der er flot pakket sammen i salgspakken med opladeren

5 råd til succesfuldt mobilsalg

1. Sæt den rigtige pris
Tjek hvad andre tilsvarende telefoner står til

2. Ærlig beskrivelse
Fortæl ærligt om produktet også om ridser

3. Gode billeder
Benyt altid dine egne billeder og gør dig umage – husk, at du gratis kan have op til 8 billeder på din annonce. Udnyt det gerne.

4. Gem kvitteringen
Skriv i teksten, hvis du har kvitteringen

5. Brug NemID
Benyt NemID på din salgsprofil 

Denne billige iPhone er stadig fed:

 1. iPhone 8, 64 GB, I god stand og uden ridser. Cover følger med

  iPhone 8, 64 GB, I god stand og uden ridser. Cover følger med

  750,00 kr.27-09-2023
 2. iPhone 8, 64 GB, sort, Perfekt, Meget fin iphone 8! Virker upåklageligt.
Batterikapacitet på 100%

  iPhone 8, 64 GB, sort, Perfekt, Meget fin iphone 8! Virker upåklageligt. Batterikapacitet på 100%

  800,00 kr.27-09-2023
 3. iPhone 8, 64 GB, sort, Defekt, Skal repareres! Indvendig højtaler kan ikke skrues ret meget op og de

  iPhone 8, 64 GB, sort, Defekt, Skal repareres! Indvendig højtaler kan ikke skrues ret meget op og den udvendige højtaler har dårlig lyd. Er ellers i perfekt stand..

  500,00 kr.27-09-2023
 4. iPhone 8, 8 GB, God stand ingen ridser. Har cover med.

  iPhone 8, 8 GB, God stand ingen ridser. Har cover med.

  500,00 kr.27-09-2023
 5. iPhone 8, 64 GB, rød, God, Da vores datter har fået en nye iPhone så har hun denne som hun ikke brug

  iPhone 8, 64 GB, rød, God, Da vores datter har fået en nye iPhone så har hun denne som hun ikke bruger mere. Der er usb kabel med, der er ridse på det ene hjørne men ellers er den rigtig fin. Den

  500,00 kr.26-09-2023
 6. iPhone 8, 64 GB, sort, God, Sælger iPhone 8 64GB.
Denne iPhone er i god stand og virker upåklageligt

  iPhone 8, 64 GB, sort, God, Sælger iPhone 8 64GB. Denne iPhone er i god stand og virker upåklageligt, der er dog nogle forbrugsmærker i kanterne som kan forventes af en lidt ældre iPhone. Batteriet h

  799,00 kr.26-09-2023

Selvom iPhone 8 langt fra er sidste nye skrig, så er det stadig en rigtig god telefon. Der er langt over 100 annoncer på DBA for iPhone 8 til priser på mellem 2.000 og 3.000 kroner.

Holder prisen godt

En iPhone er en af de bedste investeringer du kan lave, når det handler om smartphones.

I 2017 kom iPhone X på markedet til 10.249 kroner for 512 GB versionen. Det var en historisk høj pris for en iPhone. Siden har Apple fjernet denne version fra hylderne og introduceret en 256 GB udgave til en lavere pris. Dagsprisen er cirka 8.300 kroner, ifølge Pricerunner.

Apple kannibaliserer altså ikke varerne ved for eksempel at sætte prisen ned på den store version.

Her to år efter lanceringen af iPhone X (256 GB) kan den stadig sælges for op mod 5.000-6.000 kroner via DBA – alt efter standen naturligvis. 

LÆS OGSÅ: Guide til dig, der vil købe en brugt iPhone

Nogle gange kan du være heldig at finde en fabriksny iPhone på DBA. Denne iPhone Xs har aldrig været pakket ud og sælges næsten 2.000 kroner under butiksprisen. Sælgeren har kvittering, fremgår det af annoncen
Nogle gange kan du være heldig at finde en fabriksny iPhone på DBA. Denne iPhone Xs har aldrig været pakket ud og sælges næsten 2.000 kroner under butiksprisen. Sælgeren har kvittering, fremgår det af annoncen

Samsung Galaxy S8+, der kom samme år som iPhone X, startede på 6.999 kroner. I dag skal du ikke regne med at få mere end 2.500 kroner for en brugt Galaxy S8+ på DBA.

Samsungs tidligere topmodel har haft et fald på 64 procent. iPhone X (256 GB) er kun faldet cirka 33 procent. Dette er når startprisen i butikkerne sammenlignes med brugtpriserne netop nu.

Der er sund fornuft i at købe en brugt smartphone fremfor en fabriksny. Læs vores guide til køb af brugte smartphones her. Alternativt kan du bruge den gamle smartphone til smarte ting i hjemmet.

Løber din mobil konstant tør for strøm? Så kunne det godt tyde på, at den trænger til et nyt batteri. Sådan ét kan du selv lægge i din mobil. I videoen herunder viser vi dig, hvordan du gør.


Du kan læse mere om, hvordan du skifter batteriet, i artiklen, her.

Relaterede artikler