5 nytårs-gadgets, der ikke ødelægger julegavebudgettet
Tech

5 nytårs-gadgets, der ikke ødelægger julegavebudgettet

Elektronista
Elektronista

Alle kender opskriften på en god nytåraften. Der skal være masser af snacks, en god middag og nok af de våde varer. Desværre glemmer de fleste, at underholdning også er en vigtig del af festen. Disse 5 brugte gadgets redder festen og sørger for, at der stadig er penge til de sidste julegaver.

Når man holder en nytårsfest er champagne, stjernekastere og glimmer nok det vigtigste. Men du skal ikke undervurdere effekten af godt lir, festlege og aktiviteter til efter maden. Her er en guide til at give din nytårsfest et ekstra nøk, med 5 forslag til brugte party-gadgets.

Det gode ved, at købe disse ting brugt er naturligvis, at de er billigere, så du får flere penge til sprut og ekstra klapstole (som man altid mangler, når det kommer til stykket). Og så har du også stadig penge til at købe de sidste julegaver.

Hvad der er endnu bedre ved at købe brugt er, at du ikke er helt så ømtålelig omkring tingene - og det er ok, hvis de ikke overlever helt til næste nytårsfest, skulle uheldet være ude.

En diskokugle, der gerne må falde på gulvet

Du skal ikke gå ned på festlige lys til en nytårsfest. Nytår er en lysfest - og det ville være ærgerligt, hvis din fest ikke også var det. Lamper, lys og pærer kan godt være dyre fra ny - og det er surt at købe sig fattig i belysning, der kun skal bruges til festerne. Det bugner af billige lyskæder og festbelysning på DBA. Her er nogle forslag til lys, der kan sætte stemning på festen:

Én mulighed er, at købe en håndfuld brugte Philips Hue-pærer - eller noget der ligner - på DBA. De kan både indstilles til fest og farver, og du kan faktisk bruge pærerne hele året rundt, fordi de er smarte, intelligente og ultra blærede.

Diskokugle til salg på DBA:

 1. Disco kugle, I original indpakning. 
Måler 20 cm i diameter. 
Kuglen hænges op i batteri drevet rota

  Disco kugle, I original indpakning. Måler 20 cm i diameter. Kuglen hænges op i batteri drevet rotations-del. Der er batterier i og rotations-delen, som netop er afprøvet og virker. Kan afhentes fo

  110,00 kr.02-05-2024
 2. '4 i en T-BOM LED SOUND SPOT LIGHT' Udlejes, EuroLite KLS-801 - TCL DMX LIGHT SET, 
inkl. Stativ DM

  '4 i en T-BOM LED SOUND SPOT LIGHT' Udlejes, EuroLite KLS-801 - TCL DMX LIGHT SET, inkl. Stativ DMX Kabler, bærer taske (DMX Light Controler) • Udlejes pr døgn: man - tors -dag 500 kr - 24 timer.

  500,00 kr.25-03-2024
 3. 4 i en JBSYSTEMS Pro Series' Udlejes , "SMART Flower MOON" Pro Series sæt., 

4 stk. LED Diskolys sp

  4 i en JBSYSTEMS Pro Series' Udlejes , "SMART Flower MOON" Pro Series sæt., 4 stk. LED Diskolys spejl Lys & effekt m. ”FLOWER MOON Effekt”, & *Basis lysstativ til din fest. Lyset kan justeret så det

  500,00 kr.17-03-2024
 4. '4 i en 'T-BOM LED SOUND SPOT LIGHT' Udlejes, Eurolite KLS-801 LED LYS, UDLEJES 4 i en - Eurolite KL

  '4 i en 'T-BOM LED SOUND SPOT LIGHT' Udlejes, Eurolite KLS-801 LED LYS, UDLEJES 4 i en - Eurolite KLS-801 LED LYS Alt inkl. DMX Light Controler, DMX Kabler, bærer taske, og stativ. • Udlejes pr døgn

  500,00 kr.29-10-2023
 5. Disko - kugle, Disko - kugle - den store model, 25 cm i diameter, virker fint. Befinder sig på lande

  Disko - kugle, Disko - kugle - den store model, 25 cm i diameter, virker fint. Befinder sig på landevejen mellem løkken og Hjørring.

  250,00 kr.20-02-2021

Klik her for at se de disco-kugler, der netop nu er til salg på DBA.

LÆS OGSÅ: 5 brugte ting til det intelligente hjem

Hvis de brugte Philips Hue-pærer er lidt over budgettet - og du ikke har lyst til, at dine lamper skal være på internettet, så bør du som minimum købe den klassiske diskokugle i forskellige farver. Den vil med garanti åbne dansegulvet - og hvis din champagneglade ven danser ind i den til Abba med smæk på - så er det jo en formildende omstændighed, at du har fået den brugt for en 50’er på DBA.

Er du lidt mere en 80’er diskotype, så kan du også gå spejlkugle-vejen og kø
be en sådan en med spot til.

Du kan finde et billigt begyndersæt på DBA som dette (set til 100 kroner). Let the dance party begin
Du kan finde et billigt begyndersæt på DBA som dette (set til 100 kroner). Let the dance party begin

Spejlkugler og diskokugler koster gerne det dobbelte eller tredobbelte af priserne på DBA fra ny, hvis du skal ud og finde det i en fest- eller legetøjsbutik. Det er en skam at betale for meget, hvis den alligevel risikerer at ryge på gulvet under festen. 

Her kan du se nogle af de diskolys og -kugler, der er til salg på DBA lige nu (mange af dem til omkring 50 kroner):

 1. Soundcandy Diskokugle - Musikinstrumenter Hos Coop

  Soundcandy Diskokugle - Musikinstrumenter Hos Coop

  Soundcandy Diskokugle - Musikinstrumenter Hos Coop, Soundcandy Diskokugle - Musikinstrumenter Hos Coop, SoundCandy, Højtaler-diskokugle fra SoundCandy Gardinet er trukket for. Lyset er slukket. Højtal

  230,00 kr.21-09-2023
 2. Andet legetøj, Discokugle, Star Trading, Sød lille LED disco-kugle-lampe, aldrig brugt. Tilsluttes s

  Andet legetøj, Discokugle, Star Trading, Sød lille LED disco-kugle-lampe, aldrig brugt. Tilsluttes stikkontakt. Sælges uden returret :)

  300,00 kr.26-04-2020
 3. Blandet legetøj, Monster High roterende discokugle med kulørte pærer - 75 kr.

Hatchimals, interakti

  Blandet legetøj, Monster High roterende discokugle med kulørte pærer - 75 kr. Hatchimals, interaktiv legetøj, som nye. 3 stk. haves - pr. stk. 100 kr. - alle tre 200 kr. Playmobil Dragons - 100 kr.

  75,00 kr.28-12-2018

Se flere discokugler, her.

2. Røgmaskinen; en moderne men overset klassiker

En røgmaskine er et klassisk party-trick. Det viser, at du har overskud som vært, at du har skaffet røg til festen. Kender du ellers nogle andre, der har en røgmaskine? Ikke rigtigt vel? Derfor er det ret blæret at fyre op for en omgang kunstig røg til din nytårsfest, når den sidste bid er sunket, og dansegulvet skal åbnes.

Det eneste du nok må ud og investere i fra ny - er den væske, der skal hæ
ldes på maskinen for at lave røg. Hvis røgen ikke fanger an eller falder i god jord, så kan maskinen jo godt være et engangsknald - og du kan sætte den til salg på DBA igen, når festen er slut. Så kan den gå videre til den næste kreative festarrangør.

Der er mange penge at spare på en røgmaskine, hvis man finder det rigtige mærke. Denne røgmaskine af mærket Antari ligger til omring 2.000 kroner fra ny. På DBA kan den findes til 800 kroner.

Se røgmaskinerne, der er tilsalg på DBA - mange af dem er næsten ubrugte og har medfølgende væske. Så går hele dit budget ikke op i røg, tøhø.

 1. Pioneer ddj 400 , Pioneer Ddj400, Ddj 400
Røgmaskine 
Pioneer hovedtelefoner alt virker. 

Samlet 2

  Pioneer ddj 400 , Pioneer Ddj400, Ddj 400 Røgmaskine Pioneer hovedtelefoner alt virker. Samlet 2500 kr.

  2.500,00 kr.20-06-2024
 2. Hazer, antari HZ-100, Hazer sælges, maskine der laver Haze / fog / tåge. brugt som røgmaskine til fo

  Hazer, antari HZ-100, Hazer sælges, maskine der laver Haze / fog / tåge. brugt som røgmaskine til foto/video. der medfølger 2L hazevæske. nypris 4400kr Den skal nok hentes eftersom den er ret tung. De

  2.000,00 kr.18-06-2024
 3. Røgmaskine m LED, ADJ ADJ Fog Fury Jett, Røgmaskine med LED 
Super Røgmaskine der giver fede effekte

  Røgmaskine m LED, ADJ ADJ Fog Fury Jett, Røgmaskine med LED Super Røgmaskine der giver fede effekter! kan styres manuelt og trådløst med fjernbetjening. købt i 2019 Power: 650 Watt Fog emission: 566

  2.500,00 kr.13-06-2024
 4. Fjernbetjæning, Universal, Fjernbetjening til røgmaskine med 5 polet xlr stik.

  Fjernbetjæning, Universal, Fjernbetjening til røgmaskine med 5 polet xlr stik.

  150,00 kr.09-06-2024
 5. Røgmaskine , Haze base DMX 512, Hej Alle 

Sælger denne vilde røgmaskine fra haze base 

Der virkeli

  Røgmaskine , Haze base DMX 512, Hej Alle Sælger denne vilde røgmaskine fra haze base Der virkelig smæk på! Kommer med controller Og kan også køre på interface Kommer med 5M dmx kable Skriv

  3.249,00 kr.01-06-2024
 6. Movinghead , Stairville Blandet, Movinghead i flightcase på hjul mål B 93 x D 50 x H 64

Indeholder

  Movinghead , Stairville Blandet, Movinghead i flightcase på hjul mål B 93 x D 50 x H 64 Indeholder Movinghead 4 stks MH-X20 DMX styring eller stand alone. Kørt max 100 timer. Står som nye. Passet og

  4.999,00 kr.29-05-2024

Her kan du se de røgmaskiner, der er til salg lige nu.

Husk lige at afbryde dine røgalarmer, som du har købt brugt på DBA, før du går røgamok.

Læs også: Så meget sparer du ved at købe røgalarmen brugt

3. Spil op til leg uden at skulle spare op

Der findes utallige sjove lege, man kan lege indtil klokken slår 12 (...altså 24). Men du kan sørge for, at du har de fedeste lege, fordi du har været på DBA og fundet noget klassisk festunderholdning. Her er nogle bud på sjove ting, du kan lege med dine gæster, før dansegulvet åbnes for alvor:

(læs med under billedet)

Du kan være heldig at finde en virkelig ambitiøs udgave af DJ-Hero - som denne - på DBA
Du kan være heldig at finde en virkelig ambitiøs udgave af DJ-Hero - som denne - på DBA

Køb guitarhero brugt. Du ved, at du har en ven, der har brugt alt for lang tid på at spille det spil - og det er altid sjovt at overvære en nørd, der nørder ud på en falsk guitar uden strenge. Alle kan være med, når du hiver plastikguitarerne frem.

På DBA kan du finde flere sæt med både guitar og spil til både Playstation 3 og 4 samt til Nintendo Wii for et par hundrede. Nogle sælger ovenikøbet konsollen med for et par hundrede oveni. Så er du godt kørende i en fart. Til sammenligning, skal du ud og spenderer nogle hundrede kroner på spillet alene og så kommer guitar og konsol oveni.

Det er en billig løsning, der nok skal skabe begejstring.

Find hele sættet til Nintendo Wii og vær heldig, at du får konsollen med for en plovmand (500 kroner):

 1. Nintendo Wii, Sælger Guitar Hero spil til Nintendo Wii,
Kan afhentes i Skejby (Aarhus N) eller sende

  Nintendo Wii, Sælger Guitar Hero spil til Nintendo Wii, Kan afhentes i Skejby (Aarhus N) eller sendes på købers regning

  75,00 kr.13-06-2024
 2. Nintendo Wii, Perfekt, Nintendo Wii med spil og guitar Hero sælges samlet

  Nintendo Wii, Perfekt, Nintendo Wii med spil og guitar Hero sælges samlet

  1.000,00 kr.05-06-2024
 3. Nintendo Wii, God, Wii konsol med alle ledninger.
Inklusiv kontrollere, rat og guitar til guitar her

  Nintendo Wii, God, Wii konsol med alle ledninger. Inklusiv kontrollere, rat og guitar til guitar hero.

  949,00 kr.29-05-2024
 4. Nintendo Wii, BAND HERO med trommer og guitar og mikrofon., God, Band hero med guitar og trommer og

  Nintendo Wii, BAND HERO med trommer og guitar og mikrofon., God, Band hero med guitar og trommer og mikrofon og Guitar Hero 3 spil. Flot og velholdt. Skal afhentes, sendes ikke. Bemærk: Guitar Hero

  1.200,00 kr.04-05-2024
 5. ⭐️- Wii Spillekonsol - SORT

  ⭐️- Wii Spillekonsol - SORT

  Nintendo DS, redoctane Guitar Grip 95327.805, Oplev Guitar Hero på farten med denne Nintendo DS-controller! Denne specielt designede controller giver spændende og interaktiv gameplay, så du kan rocke

  148,00 kr.01-02-2024
 6. Nintendo Wii, God, Nintendo Wii,

Wii, med tilbehør, remote controlere og 9 spil + et stk. mikrofon

  Nintendo Wii, God, Nintendo Wii, Wii, med tilbehør, remote controlere og 9 spil + et stk. mikrofon + Balanceboard Wii konsol Strømkabel + skærmkabel Sensorbar Balance Board 2 controllere 2 nunchucks

  1.000,00 kr.04-12-2022

Til dig, der har en Play Station i forvejen - klik her

Man kan næsten ikke sige guitar-hero uden også at sige DJ-hero. Den mindre kendte, men ikke alt for kedelige DJ-version af den moderne klassisker, kan faktisk være en udmærket nytårsleg. Her gælder det om at scratche, som du aldrig har gjort det før, og fordi det aldrig blev det største hit, så findes de virkelig billigt på DBA.

Det kan være svært at finde DJ-hero fra ny til salg - så hvis du skal have fingrene i klenodiet, så er DBA stedet. Visse steder på nettet sælges de for 200-300 kroner - på DBA kan det erhverves helt ned til omkring en 50'er

Billige DJ-Hero spil (ned til 50 kroner) til dem, der allerede har konsollen:

 1. Xbox 360, DJ HERO RENEGADE, God, DJ HERO RENEGADE Edition sælges, det bliver ikke brugt ??

  Xbox 360, DJ HERO RENEGADE, God, DJ HERO RENEGADE Edition sælges, det bliver ikke brugt ??

  1.800,00 kr.16-05-2024
 2. Controller, Playstation 3, DJ Hero wireless turntable controller , God, DJ Hero wireless turntable c

  Controller, Playstation 3, DJ Hero wireless turntable controller , God, DJ Hero wireless turntable controller til PS2 & PS3 Den er i flot og 100% funktionel stand Kommer fra ikke-ryger hjem Kan

  200,00 kr.25-12-2023

Her får du den ultimative pakke for kun 650 kroner - så behøver du ikke at købe andet underholdning nogensinde igen.

4. Stik dine venner en plade

Man kan opgradere ovenstående forslag til de mere øvede DJ’s i selskabet med en vaskeægte grammofon fra fordums tid. DBA flyder over med brugte pladespillere og uddaterede lp-plader, som kan købes for ingen penge lige nu.

Få gang i en DJ-konkurrence blandt gæsterne til din julefrokost og fyr den af med scratch en times tid eller to, indtil du har gennemslidt pladerne og ødelagt pick-up-nålen (bare roligt - det er genbrug). Det kan virke som frås, men det er trods alt bedre, at pladerne dør under festlige omstændigheder, end at de bare bliver smidt ud eller rådner op i en papkasse i morfars kælder.

Du kan eventuelt sætte noget dansemusik på anlægget (se nedenfor) og scratche lidt jazzrytmer indover.

Mange nyere pladespillere kan sættes direkte til computeren via USB - som denne Numark eksempelvis
Mange nyere pladespillere kan sættes direkte til computeren via USB - som denne Numark eksempelvis

Du skal dog være opmærksom på, at du enten skal købe en grammofon, der kan sættes til computeren med et USB-kabel, eller at dit anlæg har en forstærker med indbygget forforstærker til en grammofon - ellers må du også ud og lede efter sådan en.

Det er dog muligt at finde til et par hundrede kroner. Fra ny koster en pladespiller gerne over 1.000 kroner - på DBA får du en for under det halve.

Her kan du finde pladespillere, der kan sættes direkte i USB, så du ikke behøver en forforstærker:

 1. Pladespiller, 

Denver,
Model: VPL-100

- Fin stand,
- Afspiller fint,
- 3 hastigheder (33-45-78'er)

  Pladespiller, Denver, Model: VPL-100 - Fin stand, - Afspiller fint, - 3 hastigheder (33-45-78'er), - LINE udgang så den kan sættes til alm anlæg. - USB udgang / tilslutning (til PC), - Kan afhente

  290,00 kr.22-06-2024
 2. Pladespiller, AGK, 10541 (NY I ÆSKE), Perfekt, 
- NY og ikke anvendt,
- I original æske,
- 3 hastigh

  Pladespiller, AGK, 10541 (NY I ÆSKE), Perfekt, - NY og ikke anvendt, - I original æske, - 3 hastigheder: "33-45-78'er" - Med LINE & USB out, - USB kanel medfølger! - Kan afhentes eller sende (Porto +

  445,00 kr.22-06-2024
 3. Pladespiller, Andet, Madison, Perfekt, Optag dine LP’er via USB og SD-kort. Bluetooth Pladespiller i

  Pladespiller, Andet, Madison, Perfekt, Optag dine LP’er via USB og SD-kort. Bluetooth Pladespiller i lækkert retrolook. Det smarte design gør det let, at tage afspilleren med overalt. (Indbyggede højt

  350,00 kr.21-06-2024
 4. Pladespiller, Maginon HS-T08, Perfekt, 

USB pladespiller med konverteringsfunktion
Indbygget højtta

  Pladespiller, Maginon HS-T08, Perfekt, USB pladespiller med konverteringsfunktion Indbygget højttaler med 2 x 1 W RMS (2 x 10 W PMPO) udgangseffekt Direkte kodning til MP3 - ingen computer påkrævet

  400,00 kr.17-06-2024
 5. Pladespiller, Andet, Perfekt, Kompakt plade spiller med USB. Ny i pakken. 
#pladespiller#

  Pladespiller, Andet, Perfekt, Kompakt plade spiller med USB. Ny i pakken. #pladespiller#

  250,00 kr.16-06-2024
 6. Pladespiller, Andet, HAV-TT20USB, Perfekt, Kønig Pladespller aldrig brugt Digital USB

  Pladespiller, Andet, HAV-TT20USB, Perfekt, Kønig Pladespller aldrig brugt Digital USB

  200,00 kr.16-06-2024

LP pladerne kan du købe som en stor bunke eller for 10 kroner stykket - så der skulle være nok at vælge imellem.

5. Ingen salmesang til festen, tak

Når du har kåret en vinder i din amatør-dj-konkurrence, skal der sættes dansabel festmusik på anlægget. Her er et trick, der vil redde din computer fra druknedøden. Find en gammel iPod Touch, iPhone eller anden ældre smartphonemodel til få penge og få en risikofri jukeboks hele dagen og natten lang.

Du logger ind på Spotify og lægger telefonen ved anlægget. Så kan alle styre de gennemtærskede hits uden at skulle hive jack-stikket ud og ind af devices og adaptere. Druknedøden er naturligvis stadig en risiko, men du vil ikke miste alle dine dyrebare filer, hvis det sker.

En gammel iPhone 4 kan du få smidt i nakken for 200 kroner - hvor den du har i lommen til dagligt sikkert koster flere tusind kroner, men hvor det digitale indhold garanteret er uvurderligt. Det er der ingen grund til at sætte på spil.

Hvis batteriet på den gamle telefon er lidt sløvt - så er det gode ved de gamle smartphones, at de både kan oplades OG afspille musik på samme tid. Det kan de nye ikke…

Her kan du se alle iPhone 4 til salg på DBA.dk til 200 kroner:

 1. iPhone 4, 16 GB, sort, Perfekt, Original iPhone 4 box for sale

Attention: Box only, not phone.

  iPhone 4, 16 GB, sort, Perfekt, Original iPhone 4 box for sale Attention: Box only, not phone.

  50,00 kr.21-06-2024
 2. iPhone 11, 8 GB, iPhone 11 læder cover.
Helt nyt - sælges pga. jeg købte forkert model.

  iPhone 11, 8 GB, iPhone 11 læder cover. Helt nyt - sælges pga. jeg købte forkert model.

  50,00 kr.21-06-2024
 3. iPhone 6, 32 GB, aluminium, Rimelig, Virker som den skal. Er lidt i tvivl om det er 16 eller 32GB. D

  iPhone 6, 32 GB, aluminium, Rimelig, Virker som den skal. Er lidt i tvivl om det er 16 eller 32GB. Den har et par flænger på skærmen men er ikke så dybe så man kan mærke dem under berøring og betjenin

  125,00 kr.21-06-2024
 4. iPhone 11, 64 GB, hvid, God, iPhone 11

Byd

  iPhone 11, 64 GB, hvid, God, iPhone 11 Byd

  1,00 kr.20-06-2024
 5. iPhone 5S, 64 GB, guld, Rimelig, Sælger den her iPhone 5s kan ikke have simkort da den til simkort m

  iPhone 5S, 64 GB, guld, Rimelig, Sælger den her iPhone 5s kan ikke have simkort da den til simkort mangler Lidt brugsspor men virker fint batteri er dog ikke så godt som det har været Lader medføl

  150,00 kr.19-06-2024
 6. iPhone 7, 64 GB, sort, Kan ikke huske hukommelse

  iPhone 7, 64 GB, sort, Kan ikke huske hukommelse

  200,00 kr.19-06-2024

Lige nu er der 115 annoncer for iPhone 4, 4S, 5, 5S og 5C på DBA.

Alt i alt skal din fest nok blive et hit med disse alternative festartikler, men hvis den stadig ikke er i top - så kan det være, at du skal ud og lede efter nogle nye venner. Dem kan man desværre ikke finde brugt på DBA endnu.

Når din billige nytårsfest er overstået, så har du stadig penge tilbage til de sidste julegaver. Mangler du inspiration, så læs denne artikelHer på redaktionen ønsker mange af os retro bip-bip-spil.

Relaterede artikler