Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid
SjovLivsstil

Her er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid

Julie Schoen
Julie Schoen

140 kroner koster DBAs mest usælgelige ting. En ting, der helt ekstraordinært har været til salg på DBA siden 2012. Sælgeren bag er 66-årige Beata fra Hvidovre: ’Der sker ikke en dyt’ beklager hun. Her kan du læse, hvad det er, der har været til salg på DBA i længst tid!

7 ud af 10 danskere har inden for de seneste 12 måneder enten købt eller solgt brugt, og derfor skifter de brugte ting på DBA heldigvis hurtig ejere. Men i denne artikel dykker vi ned i et særtilfælde. For vi har fundet den annonce på DBA, der er ældst – altså den ting på DBA, som hat været til salg længst tid.

DBAs mest usælgelige ting tilhører 66-årige Beata Nielsen fra Hvidovre. Hun er nemlig sælgeren bag DBAs ældste annonce.

I 27. november 2012 klokken 8 satte Beata sin mintgrønne nederdel fra mærket ’Mode Bruckmann’ til salg på DBA. Nederdelen har i alle årerne på DBA kostet 140 kroner, men der er desværre ikke nogen, som er hoppet på det tilbud.

- Jeg synes ikke, der sker en dyt på den annonce. Der har ikke været nogen som helst aktivitet på den, fortæller Beata Nielsen, da DBA Guide ringer hende op og overbringer hende nyheden om, at hun, med sin forholdsvist neutrale nederdel, har slået en form for rekord.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Lang nederdel , str. 40, Ralph Lauren, Grønne nuancer , Kunststof , Næsten som ny, Sælger denne l

  Lang nederdel , str. 40, Ralph Lauren, Grønne nuancer , Kunststof , Næsten som ny, Sælger denne lækre Ralph Lauren nederdel den er brugt men i rigtig fin stand. Kan sendes på købers regning.

  350,00 kr.10-12-2023
 2. Lang viscose/uld , str. 36, Münthe Simonsen , Grå , Viskose/uld, God men brugt, Fin lang nederdel

  Lang viscose/uld , str. 36, Münthe Simonsen , Grå , Viskose/uld, God men brugt, Fin lang nederdel i uld/viskose blanding med broderet træ foran. Nederdelen er mørkegrå og de små kantebånd er lilla.

  200,00 kr.10-12-2023
 3. str. 38, Ralph Lauren, Mørkeblå, God men brugt, Polo Ralph Lauren nederdel - mørkeblå - str M - må

  str. 38, Ralph Lauren, Mørkeblå, God men brugt, Polo Ralph Lauren nederdel - mørkeblå - str M - måler 74 cm omkreds foroven - 76 cm lang - 62% Viscose - 35% nylon - 3% elastan - brugt men stadig fun

  200,00 kr.10-12-2023
 4. Lang nederdel, str. 38, Neo Noir, Næsten som ny, Lang nederdel i flere lag. Kan bruges efterår/vint

  Lang nederdel, str. 38, Neo Noir, Næsten som ny, Lang nederdel i flere lag. Kan bruges efterår/vinter

  175,00 kr.09-12-2023
 5. Nederdel, str. 36, H&M, Brune, sorte og gyldne nuancer, 95 % polyester, 4 % metalfibre, 1 % elasta

  Nederdel, str. 36, H&M, Brune, sorte og gyldne nuancer, 95 % polyester, 4 % metalfibre, 1 % elastan, Næsten som ny, 43 cm lang, tætsiddende nederdel i flot stof. Metallynlås midt bag Nederdelen har

  40,00 kr.09-12-2023
 6. LANG SORT NEDERDEL, str. 42, Eibi, Sort, Trevira = polyester, God men brugt, Enkel og elegant lan

  LANG SORT NEDERDEL, str. 42, Eibi, Sort, Trevira = polyester, God men brugt, Enkel og elegant lang nederdel i strukturvævet strækstof. (Nærbilledet er lysnet, så strukturen i stoffet træder frem. N

  65,00 kr.09-12-2023

7.681 nederdele er netop nu til salg på DBA, og der er flest i størrelse medium (38-40).

Derfor tror Beata, at hendes nederdel endnu ikke er blevet solgt

Beata har været bruger på DBA siden 2007 og er i dag DBA Plus-bruger. Det betyder, at hendes annoncer fornyer sig selv, når de efter en måneds liggetid ellers ville udløbe.

- Jeg tror, den manglende aktivitet på annoncen hænger sammen med, at jeg ikke har sat nederdelen ned i pris eller har gjort andet ved annoncen. Jeg plejer som regel bare at oprette annoncerne på DBA og så ikke gøre mere ved dem, indtil mulige købere henvender sig, fortæller Beata.

Lige for tiden har hun 210 ting til salg på DBA, og det er primært sko, tøj, tasker og ting til køkkenet. Beata oplyser, at mange af hendes andre ting til salg på DBA har været til salg på sitet i flere år.

- Jamen jeg har flere ting, der har jubilæum. Blandt andet nogle sko og noget kongeligt porcelæn – det kan fejre fire års ”fødselsdag” på DBA. Så længe har de ting været til salg, griner Beata.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Danskerne slår rekord igen - læs hvor mange der handler brugt 

Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne
Her er Beatas nederdel, som har været til salg på DBA siden 2012, og som derfor er den ting på DBA, der har været til salg i længst tid. I annoncen skriver Beata: Nederdel, lang, str. 40, Bruckmann. Ubrugt lang nederdel (købt i Tyskland), mærke: "Mode Bruckmann". Str.40, længte:91 cm, taljen 78 cm. Langt nederdel med spændene lag samt slids i siderne

Beata: Jeg er til at handle med

Beta erkender, at hun godt kunne gøre en større indsats for at få sine ting solgt. Og blandt andet derfor skulle vi hilse og sige fra Beata, at hun er villig til at gå ned i pris, hvis du er interesseret i hendes fine, mintgrønne nederdel:

 

Jeg er selvfølgelig til at handle med
oplyser Beata, der er CPR-valideret på genbrugssitet.

Nederdelen har hun faktisk aldrig brugt, og derfor kan du altså blive den første til at bære den mintgrønne sag.

- Jeg fik den af min mor, men jeg har været syg i flere år og har i den forbindelse brug for tøj i en anden størrelse end, hvad jeg kunne passe inden mit sygdomsforløb. Desuden går jeg generelt ikke så meget i nederdele. Jeg skal ikke ud og danse fandango. Jeg er mest til joggintøj, forklarer Beata.

Nederdelen er en størrelse 40. Den er 91 centimeter lang på sit længste sted og 78 centimeter i taljen.

Men du skal ikke regne med at få succes, hvis du skambyder på Beatas nederdel. Selvom Beata er handlevillig, går hun ikke af med sin nederdel for hver en pris:

- Hvis folk byder alt for meget under prisen, takker jeg nej – også hvis det betyder, at jeg ikke kan få solgt mine ting. Så vil jeg hellere donere tingene til Folkekirkens Nødhjælp, lyder det fra Beata.

Andre nederdele til salg på DBA:

 1. Kort nederdel, str. 36, Munthe, Sort med kirsebær, Næsten som ny, Sort med kirsebær

  Kort nederdel, str. 36, Munthe, Sort med kirsebær, Næsten som ny, Sort med kirsebær

  100,00 kr.09-12-2023
 2. A-formet nederdel, str. 36, H&M, Sort/Beige/Lyserød, Polyester/Elastane, Næsten som ny, Sød kort

  A-formet nederdel, str. 36, H&M, Sort/Beige/Lyserød, Polyester/Elastane, Næsten som ny, Sød kort nederdel med elastik i god stand. Sendes ikke, men kan afhentes på Amager ved Lergravsparken eller e

  40,00 kr.09-12-2023
 3. Kort nederdel, str. 36, H&M, Sort, Næsten som ny, Sort nederdel med lynlås bagpå og lommer foran.

  Kort nederdel, str. 36, H&M, Sort, Næsten som ny, Sort nederdel med lynlås bagpå og lommer foran. Har kun været brugt få gange og er desværre for lille. Den er 37 cm i taljen lige over og 38 cm i læ

  25,00 kr.09-12-2023
 4. Flot stribet nederdel, str. 42, Tiger of Sweden, multi, Næsten som ny, Superflot nederdel med fors

  Flot stribet nederdel, str. 42, Tiger of Sweden, multi, Næsten som ny, Superflot nederdel med forskellige slags striber, der er lynlås i siden, og den er kortere bagtil end fortil Modelnavn: Leoda

  250,00 kr.09-12-2023
 5. Flot sort nederdel i stretch lærred med lynlås, str. 36, CHA CHA, Sort Stretch, Flot sort nederdel

  Flot sort nederdel i stretch lærred med lynlås, str. 36, CHA CHA, Sort Stretch, Flot sort nederdel i stretch lærred med lynlås, Ubrugt, Flot sort nederdel i stretch lærred med lynlås og 3 originale

  60,00 kr.09-12-2023
 6. Flot og gennemført Eva & Claudi nederdel , str. 40, Eva & Claudi, Sort med fine finesser, Næsten s

  Flot og gennemført Eva & Claudi nederdel , str. 40, Eva & Claudi, Sort med fine finesser, Næsten som ny, Meget flot nederdel sort i det fine mærke Eva & Claudi. Kort. Nederdelen er lavet i et meget

  85,00 kr.08-12-2023

1.866 af de nederdele, som lige nu er til salg på DBA, er ubrugte. Langt størstedelen af de nederdelene koster mindre end 200 kroner.

Disse ting har Beata senest fået solgt

Men på trods af Beatas manglende ”pleje” af sine annoncer, får hun alligevel solgt nogle af sine ting ind imellem:

- Den seneste ting, jeg har solgt på DBA, var et par babykondisko. New balance sneakers, som jeg havde sat til salg for 140 kroner. Vi blev enige om at mødes på 100 kroner for skoene plus prisen for porto. Køberen boede nemlig i Jylland, siger Beata og tilføjer:

- Men det var altså ikke i forgårs, jeg fik solgt skoene. Det var nok mere for en måned siden.

Det er heller ikke voldsom lang tid siden, at Beata fik solgt sine uldbukser og sin mohairtrøje. Og de fleste af hendes salgsoplevelser er gode:

Jeg deaktiverer først den pågældende annonce, når pakken er kommet frem til køber. Så skriver køberen typisk tak for varen, og først derefter sletter jeg. Jeg vil være sikker på, at de er blevet glade for det, som de har modtaget
lyder det fra Beata.
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer
Her er nogle af de ting, som Beata lige for tiden har til salg på DBA. Hun har for tiden 210 annoncer

Beatas DBA-profil burde i alt rumme 300 annoncer

Hvis du er på jagt efter en ny sofa, er det også en ting, Beata kan hjælpe dig med, for sådan en har hun til salg. Det er faktisk lige præcis den ting, som hun senest har sat til salg.

- Egentlig kunne jeg sætte 100 ting mere til salg på DBA. Jeg har et hav af ting derhjemme, som skal sælges, og som jeg ikke har lagt op på DBA. Men jeg er stadig syg, og har derfor ikke overskuddet til at sætte det til salg lige nu, lyder det fra Beata.

Beata sælger også en del sko - her kan du se sko til salg på DBA:

 1. Sneakers, str. 40, No Name , Hvid, Ubrugt, Har købt disse lækre sneakers for store. De har ikke væ

  Sneakers, str. 40, No Name , Hvid, Ubrugt, Har købt disse lækre sneakers for store. De har ikke været brugt. Sælges i original æske. Ny pris 120 Euro ( 860 kr) Sender gerne.

  500,00 kr.28-07-2023
 2. Ballerinasko, str. 38, Bronze, Næsten som ny, Sølvbronze ballerina sko
Næsten nye 
Str 38

Balleri

  Ballerinasko, str. 38, Bronze, Næsten som ny, Sølvbronze ballerina sko Næsten nye Str 38 Ballerinasko flats metal farve sølv bronze metalfarve damesko metallic Lækkert design, så fine og fin komf

  160,00 kr.10-12-2023
 3. Anden damesko, str. 38, Ugg, Sort, God men brugt, Brugt 5 gange

  Anden damesko, str. 38, Ugg, Sort, God men brugt, Brugt 5 gange

  500,00 kr.10-12-2023
 4. Fritidssko, str. 43,5, New balance 2002 - bredt udvalg! , Grå, Ubrugt, New balance 2002 - bredt ud

  Fritidssko, str. 43,5, New balance 2002 - bredt udvalg! , Grå, Ubrugt, New balance 2002 - bredt udvalg! Alle størrelser og farver haves! - spørgsmål besvares på webshoppen Skoene er andensorteri

  600,00 kr.10-12-2023
 5. Fritidssko, str. 42,5, New balance 2002 - bredt udvalg! , Blå, Ubrugt, New balance 2002 - bredt ud

  Fritidssko, str. 42,5, New balance 2002 - bredt udvalg! , Blå, Ubrugt, New balance 2002 - bredt udvalg! Alle størrelser og farver haves! - spørgsmål besvares på webshoppen Skoene er andensorteri

  600,00 kr.10-12-2023
 6. Fritidssko, str. 42, New balance 2002 - bredt udvalg!, Blå, Ubrugt, New balance 2002 - bredt udval

  Fritidssko, str. 42, New balance 2002 - bredt udvalg!, Blå, Ubrugt, New balance 2002 - bredt udvalg! Alle størrelser og farver haves! - spørgsmål besvares på webshoppen Skoene er andensortering,

  600,00 kr.10-12-2023

49.008 sko og støvler er netop nu til salg på DBA, og 5.891 af dem er sneakers. Klik her for at se alle de New Balance-sneakers til piger, du lige nu kan købe på DBA.

Ny undersøgelse: Disse ting bliver hyppigst solgt på brugtmarkedet

Men når hun engang skal sætte flere ting til salg, bør hun begynde med at sætte sit tøj til salg. En ny undersøgelse, som DBA står bag, viser nemlig, at tøj er den ting, som danskerne sælger mest af på brugtmarkedet. Således svarer ni procent af danskerne, at de inden for de seneste 12 måneder har solgt en eller flere stykker tøj.

På anden pladsen over de genbrugsting, vi sælger mest af, er boligtilbehør.

Dét, som danskerne sælger mindst af, er Drivhuse, brudekjoler, brudeudstyr, haveredskaber, motorbåde og sejlbåde.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Her er de danskere, der sælger mest brugt

Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole
Her er fire kjoler, som i skrivende stund er til salg på DBA. Den sorte/hvide kjole koster 650 kroner, den er fra mærker Marimekko, og det er Lisa fra Roskilde, der har kjolen til salg. Kjolen i guld, sort og grå har Mette fra Fredericia til salg. Hun vil gerne have 100 kroner for kjolen, der er af mærket Miss Blush. Den blå og grønne vintage-kjole koster 399 kroner, og det er Mia fra Dragør, der har kjolen til salg. Hvis du vil blive den nye ejer af den hvide kjole, skal du punge ud med 250 kroner, for det er den pris, Sofie fra Vanløse vil have for sin H&M-kjole

Herunder kan du se listen over de ting, danskerne sælger mest af:

9 % Tøj
8 % Boligtilbehør
7 % Møbler og lamper til boligen
6 % Sko
6 % Mobiltelefoner
5 % Legetøj
5 % Anden elektronik
5 % Barnetøj- og sko
4 % Bøger
4 % Biler
3 % Husholdningsmaskiner
3 % Computer
3 % Hårde hvidevarer
3 % Smykker
3 % Spillekonsoller
3 % Ure
3 % Udstyr til børn
3 % Cykler

Tøj er det, som flest danskere sælger brugt. Her er nogle kjoler til salg på DBA:

 1. Anden kjole, Buch Copenhagen , str. M, Ubrugt

  Anden kjole, Buch Copenhagen , str. M, Ubrugt

  200,00 kr.10-12-2023
 2. Festkjole, Day, str. L, Guld & lys turkis, Acetat, rayon polyester, nylon, Næsten som ny, Nytårs-

  Festkjole, Day, str. L, Guld & lys turkis, Acetat, rayon polyester, nylon, Næsten som ny, Nytårs-/festkjolen er reddet! Meget smuk guldbrokade med lys turkis "kalvekrøs".

  250,00 kr.10-12-2023
 3. Anden kjole, Object, str. L, Mørkeblå, Se tekst, Næsten som ny, Kjolen er kendt for sit feminine

  Anden kjole, Object, str. L, Mørkeblå, Se tekst, Næsten som ny, Kjolen er kendt for sit feminine udtryk og fungerer til enhver lejlighed. Gør den funktionel i dagligdagen med et par sneakers og gå

  200,00 kr.10-12-2023
 4. Anden kjole, B-Young lang top, str. M, Sort, 48% modal, 48% bomuld, 4% elastan, Ubrugt, ALDRIGT B

  Anden kjole, B-Young lang top, str. M, Sort, 48% modal, 48% bomuld, 4% elastan, Ubrugt, ALDRIGT BRUGT - ALDRIG VASKET Basic lang top med rund hals. Lækker blød Pasform: slimfit Længde: 92 cm (fr

  40,00 kr.10-12-2023
 5. Anden kjole, BITTE KAI RAND, str. M, Grøn, 60% cupro, 40% lyocell, Næsten som ny, Kjole fra BITTE

  Anden kjole, BITTE KAI RAND, str. M, Grøn, 60% cupro, 40% lyocell, Næsten som ny, Kjole fra BITTE med spændende lynlåsdetaljer. Smuk grøn farve. Desværre lidt svær at gengive. Perfekt som julekjol

  175,00 kr.10-12-2023
 6. Festkjole, Ralph Lauren, str. XL, Hvid og blå, Ubrugt, Fin julekjole fra Ralph Lauren, aldrig brug

  Festkjole, Ralph Lauren, str. XL, Hvid og blå, Ubrugt, Fin julekjole fra Ralph Lauren, aldrig brugt. Forsat pris mærke på. Kommer fra ikke ryger hjem. Str 16/ svarer til XL. Nypris 1600.

  250,00 kr.10-12-2023

De fleste kjoler på DBA er festkjoler. Der er også en del sommerkjoler og cocktailkjoler til salg.

Underunder kan du se listen over de ting, som danskerne sælger mindst af:

1 % Motorbåde og sejlbåde
1 % Drivhus
1 % Brudekjole og udstyr
1 % Haveredskaber
2 % Tablets
2 % Byggematerialer
2 % Campingvogn og -udstyr
2 % Knallerter, scootere og motorcykler
2 % Motionsmaskiner
2 % Musikinstrumenter
2 % Udendørs legeredskaber
2 % Sports og træningsudstyr
2 % Kunst og antikviteter
2 % Værktøj
2 % Grill og grilludstyr
2 % LP’er
2 % Organiske havematerialer
2 % Havemøbler

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Fynboerne køber flest brugte ting

Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg
Her er fire nederdele til salg på DBA. Den hvide har Heidi fra Sabo til salg for 400 kroner. Nederdelen er en størrelse 36 fra 'Marc By Marc Jacobs'. Nederdelen i pink koster 285, det er en størrelse 36, og den er lavet af Thai-silke. Det er Sonja fra Fredericia, der har den til salg. Den sorte/hvide sag koster kun 40 kroner. Den er fra Vila, og det er Melissa fra København NV, der har den til salg. Er du derimod interesseret i den grønne, skal du af med 300 kroner til Mia fra Dragør, der har sat sin vintage-nederdel i størrelse 36 til salg

Om undersøgelsen

DBA Genbrugsindeks 2018 blev lanceret d. 29. september 2018. For tredje år i træk har DBA kortlagt den danske genbrugsøkonomi ved at gennemføre en repræsentativ befolkningsundersøgelse via Epinions Danmarkspanel blandt mere end 2.000 respondenter i alderen 18-75 år, en onlineundersøgelse blandt 2.844 af DBA’s egne brugere, og ved at analysere brugeradfærden på DBA. Læs hele Genbrugsindekset her.

Jakker og frakker til salg på DBA:

 1. Skindjakke, str. 36, Levinsky, Sælskind , Sælskind , Ubrugt, Flotteste sælskindsjakke der er brug

  Skindjakke, str. 36, Levinsky, Sælskind , Sælskind , Ubrugt, Flotteste sælskindsjakke der er brugt én gang. Man fryser ikke i denne jakke der også afviser sne, regn og smuds. Lukkes med lynlås. K

  1.000,00 kr.10-12-2023
 2. Vinterjakke, str. 38, Royal Skin, Beige, Parka/fox, Næsten som ny, Flot vinterjakke med pels indv

  Vinterjakke, str. 38, Royal Skin, Beige, Parka/fox, Næsten som ny, Flot vinterjakke med pels indvendig (ikke på ærmerne) samt udvendige detaljer. Ny pris 5.799,00 kr. Kvittering haves. En skrædde

  3.500,00 kr.10-12-2023
 3. Frakke, str. 46, Ilse Jacobsen, Beige, God men brugt, Velholdt 3/4 lang frakke.
Ingen fejl eller a

  Frakke, str. 46, Ilse Jacobsen, Beige, God men brugt, Velholdt 3/4 lang frakke. Ingen fejl eller anden slitage.

  450,00 kr.10-12-2023
 4. Læderjakke, str. 50, Massimo Dutti, Leder, Næsten som ny, Meget fin jakke i leder i perfekt stand

  Læderjakke, str. 50, Massimo Dutti, Leder, Næsten som ny, Meget fin jakke i leder i perfekt stand til salg.Den passer til M/L og er brugt meget lidt.Den kan oså ses i Lyngby efter nærmereaftale.

  800,00 kr.10-12-2023
 5. Anorak, str. 36, Ellese, Ubrugt, Str 36, fejlkøb og ubrugt, afhentes i Odense SØ eller sender gerne

  Anorak, str. 36, Ellese, Ubrugt, Str 36, fejlkøb og ubrugt, afhentes i Odense SØ eller sender gerne

  350,00 kr.10-12-2023
 6. Vinterjakke, str. 36, Kan ikke se mærke, Sort, Polyester , Ubrugt, Sælges pga. fejlkøb - Aldrig

  Vinterjakke, str. 36, Kan ikke se mærke, Sort, Polyester , Ubrugt, Sælges pga. fejlkøb - Aldrig brugt - Købt for 500kr.

  300,00 kr.10-12-2023

31.612 jakker og frakker er netop nu til salg på DBA, og 20.077 af dem er næsten som nye eller ubrugte.

Hvis du vil have mest mulig succes med dit salg på DBA, så hent råd og inspiration fra DBAs supersælgere. En af dem er Jeanette, der årligt tjener så meget på sit salg, at hun tager på ferie for pengene. Du kan også hente supersælgeren Susannes bedste salgsråd i denne artikel.

Relaterede artikler