Utraditionel julepynt med tegneserier
Livsstil

Utraditionel julepynt med tegneserier

DBA Guide
DBA Guide

Utraditionel julepynt med tegneserier

Alt er vist efterhånden tilladt, når det kommer til julepynt i dag. Derfor har jeg været i gang med at upcycle et gammelt Tom & Jerry blad, som er læst så mange gange, at siderne næsten falder fra hinanden.

Personligt kan jeg godt lide, når julepynt har et lille overraskende tvist, der får smilet frem på læberne – og jeg er sikker på, at ungerne vil elske pynten. For tegneserieblade går altså aldrig af mode. De er sjove at læse (også selvom man er voksen), og grafikken er ofte rigtig flot og dekorativ, både når det gælder de gode gamle Anders And og Tom & Jerry og nyere japanske mangaserier.

En af årets store trends, når det kommer til julepynt, er origamidiamanter i forskellige former og farver. De er dekorative og hyggelige at nusse med og passer perfekt som vinduesudsmykning, på en gren i en krukke eller som juletræspynt.

Der er masser af tutorials til forskellige diamanter på nettet, hvis man søger på origami og diamant. Min favorit er denne type, som jeg bl.a. har fundet inspiration til hos den kreative blogger My:minMy. Den er let at lave og todelingen gør, at man rigtigt kan lege med farver og mønstre. Og så skal man hverken bruge lim eller saks i processen, se tutorial her. Jeg har brugt almindeligt origamipapir til den ene halvdel og tegneseriesider til den anden.

Og når man nu er i gang med tegneserierne, hvorfor så ikke lave en juleguirlande af farvet papir og tegneseriesider? Eller flettede julehjerter? Har du børn, er jeg sikker på, de vil elske at hjælpe til!

Find tegneserier her og origamibøger her. Er du mere til traditionelt julepynt så se her.

Julehilsner,

Bodil/200procent

Find det på DBA

 1. Sneglepost og sokkerim, Claus Riis, Ikke været i brug

  Sneglepost og sokkerim, Claus Riis, Ikke været i brug

  75,00 kr.27-09-2023
 2. Armbånd, Spinning armbånd med 3 vedhæng.
Armbånd måler ca 16 cm uden lås, og ca 17,5 med låsen.

Det

  Armbånd, Spinning armbånd med 3 vedhæng. Armbånd måler ca 16 cm uden lås, og ca 17,5 med låsen. Det er ikke brugt ret meget og er i rigtig fin stand. (Ringene sælges på en anden annonce)

  175,00 kr.27-09-2023
 3. Stjernetegn Skorpion, Royal Copenhagen, Flot stand samt 1. sortering.
- Original udgået stjernetegn

  Stjernetegn Skorpion, Royal Copenhagen, Flot stand samt 1. sortering. - Original udgået stjernetegn i porcelæn med stempel i bunden fra Royal Copenhagen. Ikke "kopien" fra Imerco, der er mindre samt i

  1.195,00 kr.27-09-2023
 4. Valentine's Day, DVD, komedie, Valentine's Day
Se gerne mine andre annoncer med film.
Sammen fragter

  Valentine's Day, DVD, komedie, Valentine's Day Se gerne mine andre annoncer med film. Sammen fragter ved køb af flere.

  10,00 kr.27-09-2023
 5. MacBook Pro, Mac Book Pro 15", 2,2 GHz, 16 GB ram, God, Jeg sælger min elskede Mac Book, fordi jeg

  MacBook Pro, Mac Book Pro 15", 2,2 GHz, 16 GB ram, God, Jeg sælger min elskede Mac Book, fordi jeg simpelthen bruger den for lidt. Den arbejder lynhurtig og blev løbende opdateret. Med sin store 15"

  6.500,00 kr.25-09-2023
 6. iPhone 14 Pro, 256 GB, Perfekt, iPhone 14 Pro 256 gb i perfekt stand.

Har fået en ny mobil på arbej

  iPhone 14 Pro, 256 GB, Perfekt, iPhone 14 Pro 256 gb i perfekt stand. Har fået en ny mobil på arbejdet, så skal af med den gamle, efter alt for kort tid. Ingen ridser, brugspor, eller ødelagt skærm.

  6.999,00 kr.27-09-2023

Relaterede artikler