DBA sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med Corona
Livsstil

DBA sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med Corona

DBA Guide
DBA Guide

Følg disse sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med corona/Covid-19, når du handler på DBA.

DBA’s højeste prioritet er vores sundhed og sikkerhed. Når vi på DBA gør det muligt for mange dansker at få kontakt, og finde hvad man har brug for, har vi således også alle et ansvar for at forhindre spredningen af COVID-19-virussen.

Derfor er vi her parate med nogle enkle forholdsregler, du bør følge, når du køber eller sælger. Disse forholdsregler vil hjælpe med at holde dig selv og vores samfund sunde og raske.

Sådan kan du mindske spredningen af COVID-19, når du handler

Forhold dig til disse retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, når du sælger en vare:

- Rengør alle genstande med almindelige rengøringsmidler eller fortyndet blegemiddel (1 deciliter blegemiddel til 9 deciliter vand).

- COVID-19 spreder sig blandt andet via håndtryk eller små dråber fra hoste og nys. Vi anbefaler derfor, at du sender varen istedet for personligt fremmøde. Hvis forsendelse ikke er muligt, er det vigtigt, at du ændrer måden, du hilser på. Istedet for et håndtryk eller et kram kan et venligt vink være med til at nedsætte risikoen for smitte.

- Vask dine hænder hyppigt og grundigt. Hvis du ikke er i nærheden af vand og sæbe, bør du bruge håndsprit istedet.

- Host eller nys i ærmet. Brug et engangslommetærklæde eller dit ærme i stedet for at nyse i hånden.

Vask hænder lyder blandt andet et af rådene fra Sundhedsstyrelsen
Vask hænder lyder blandt andet et af rådene fra Sundhedsstyrelsen

Disse annoncer tillader DBA ikke

Vi har overvåget samfundets reaktion på udbruddet af COVID-19 i Danmark. Baseret på forespørgsel fra brugerne og for at begrænse urimelige priser, som er i modstrid med den samfundsmæssige ånd hos DBA, vil vi midlertidigt forbyde annoncer med håndsprit og mundbind/masker.

For mere information

Læs mere på Sundhedsstyrelsens hjemmeside om Coronavirus / COVID-19.

Vi vil gerne bede alle vores brugere om at være opmærksomme på vores samfunds sundhed og blive hjemme, hvis du er syg. Hvis du er syg, skal du vente med at handle, indtil alle i husstanden er raske.

Relaterede artikler