Pakkeguide: Pak den ultimative feriekuffert!
Livsstil

Pakkeguide: Pak den ultimative feriekuffert!

Louise Guldager
Louise Guldager

Stresser du også over at pakke til ferien!? Her er Guldlog's bedste råd!

Elsker du at pakke som en del af ferieglæden allerede inden, du er taget af sted? Eller stresser du flere uger i forvejen over at skulle huske og planlægge alt på forhånd? Uanset hvad, får du her den ultimative guide til, hvordan din feriekuffert pakkes bedst denne sommer.

Det første, du skal spørge dig selv om, inden du går i gang, er: Hvad er planerne for min ferie? Skal du ligge i en swimmingpool, på storby-shopping eller slå lejr i de svenske skove? Tjek vejrudsigten på din feriedestination, inden du pakker.

Strandferie betyder sand, vand og sved. Tøjet skal være løst, let, kunne skylles op i hånden og helst ikke behøve strygning. Husk også badetøjet, gerne flere sæt. Især badedragter er hot denne sæson, alle går med det!

Kimono, Sarier eller Tunikaer er også oplagt. Måske dine fødder også vil svulmer op i varmen, så er sandaler et must!
Et lækkert håndklæde og evt. et par gode høretelefoner hvis du vil ligge og høre musik eller lydbog under palmen, er også en rigtig god ide.

Hovedtelefoner på dba

 1. in-ear hovedtelefoner, B&O, B&O Beoplay EX , Perfekt, Fabriksny Beoplay EX ubrugt i plomberet æske.

  in-ear hovedtelefoner, B&O, B&O Beoplay EX , Perfekt, Fabriksny Beoplay EX ubrugt i plomberet æske. Kvittering 06.03.2023 medfølger. Eksklusiv velkendt Bang & Olufsen kvalitet i Gold Tone (beige/guld)

  2.699,00 kr.29-03-2023
 2. trådløse hovedtelefoner, Andet mærke, Astro a50, God, Hej! Sælger dette par astro a50 eftersom jeg l

  trådløse hovedtelefoner, Andet mærke, Astro a50, God, Hej! Sælger dette par astro a50 eftersom jeg lige har opgraderet. De virker absolut som de skal, fantastisk lyd. De trådløse og virker med Playsta

  800,00 kr.28-03-2023
 3. headset hovedtelefoner, Sony, Sony WH-1000XM4, Perfekt, Fabriksny ubrugt Sony WH-1000XM4 i plomberet

  headset hovedtelefoner, Sony, Sony WH-1000XM4, Perfekt, Fabriksny ubrugt Sony WH-1000XM4 i plomberet kasse. Power kvittering. Garanti til 25.11.2024. Er en ubrugt julegave. Kan ikke returnere pga tids

  1.899,00 kr.28-03-2023
 4. in-ear hovedtelefoner, B&O, EQ Active noise cancelling Earphones, Perfekt, Sprit nye B&O høretelefon

  in-ear hovedtelefoner, B&O, EQ Active noise cancelling Earphones, Perfekt, Sprit nye B&O høretelefoner, i original emballage og plastik. Ny pris 3.000kr Sælges da jeg aldrig får dem brugt. Befinder

  1.250,00 kr.27-03-2023
 5. headset hovedtelefoner, Sennheiser, Epos Sennherser Adapt 660, Perfekt, med noise cancelling og en m

  headset hovedtelefoner, Sennheiser, Epos Sennherser Adapt 660, Perfekt, med noise cancelling og en masse andre features. Virker perfekt, brugt meget lidt.

  1.150,00 kr.27-03-2023
 6. in-ear hovedtelefoner, JBL, Live Pro 2, Perfekt, Som ny fejler ingenting kvittering haves.

Tag JBL

  in-ear hovedtelefoner, JBL, Live Pro 2, Perfekt, Som ny fejler ingenting kvittering haves. Tag JBL Live Pro 2 true wireless in-ear-høretelefonerne med, når du går ud. Slip for distraktioner med Adapt

  800,00 kr.27-03-2023
En lynlås er en rigtig god ide frem for en helt åben strandtaske, så du sikrer dig mod lommetyve.
Louise Guldager

Byferie kræver ofte mere afvekslende tøj. Her kan det mange steder være meget varmt uden for i solen, mens det inden for på hotellet og i butikker er air-condition-koldt. Vælg derfor tøj, som du let kan tage af og på, og behagelige sko. Tænk også over din taske: helst en der kan sidde over skrå da du ellers risikerer at få meget ondt i den ene skulder. Ligesom en lynlås er en rigtig god ide frem for en helt åben strandtaske, så du sikrer dig mod lommetyve. 

Selv er jeg i sommerhus. Her består kufferten af lidt af det hele; varme trøjer til terrassen om aftenen, når der skal grilles skumfiduser, badetøj naturligvis, lette kjoler og enkelte lange bukser. Shorts som er nemme at cykle i, når jeg skal ud i sommerlandet og besøge små lokale gallerier og ikke mindst en stråhat eller 2. Et sjal og et par solbriller er naturligvis også et must! 
Regntøj og gummistøvler bør man nok også pakke i bitter erkendelse af forrige års danske sommervejrs prognoser.

Ligesom en læderjakke kan redde mange kølige sommeraftner. En god huskeregel er desuden, at tre toppe gerne skal gå til en underdel. Vi har vaskemaskine heroppe, men jeg gider det faktisk ikke. Ferien skal bruges på isvafler og krabbefangning ved havnen. Ikke kedeligt indendørs praktik.

Gode pakke-råd:

 • Pak kun det, der står på din pakkeliste. Jo mindre bagage du har med, jo hurtigere og nemmere er det at pakke.
 • Rul tøjet i stedet for at folde det. Mange materialer som for eksempel bomuld, silke og jersey kan med fordel rulles i stedet for at foldes sammen. Så krøller det ikke så let.
 • Brug de små sager som undertøj og strømper til at fylde hulrum ud med. Det afhjælper også, at de mere skrøbelige ting ikke ligger og roder rundt.
 • Rejser du med skjorter, kan du ligge noget hårdt rundt i kraven, for at beskytte den mod tryk. For eksempel et sammenrullet bælte.
 • Cremer, shampoo etc. bør hældes på små flasker, så der ikke medbringes unødige kilo. Husk, at alle væsker i større mængder skal pakkes i indskrevet bagage.
 • Læg de tunge ting så de ligger nederst i kufferten tættest på hjulene, når kufferten står på højkant – så er det lettest at trække rullekufferten rundt i lufthavnen.
 • Øverst i kufferten skal du ligge de fineste ting. Silkekjoler og slips for eksempel.
 • Sko kan blive flade af at ligge i en kuffert. Fyld dem ud med strømper eller andre små ting, så de bevarer formen. Brug skoposer, så undgår du at skofarven smitter af eller eventuelt savs kommer på dit tøj.

Relaterede artikler