Mød en supersælger: Niels Jørgen har øje for de gode genbrugsfund
Livsstil

Mød en supersælger: Niels Jørgen har øje for de gode genbrugsfund

Julie Schoen
Julie Schoen

Kendisserne køber hans tøj, og møblerne er ofte design. I denne artikel kan du møde Niels Jørgen, du måske kender fra TV-programmet ’Fantastiske Hammerslag’, og som er eminent til at spotte de gode genbrugsfund. Flere af dem har han siden solgt videre med god fortjeneste.

Hvis du har haft en stand på et loppemarked, kan du godt regne med, at Niels Jørgen har været forbi den. Niels Jørgen Jørgensen er nemlig en genbrugshaj uden lige. Hver weekend gæster han det ene loppemarked efter det andet, og DBA bliver besøgt hver dag – bare lige for at tjekke, om der var sat noget nyt til salg.

I denne artikel kan du møde en mand, der på lang afstand kan spotte de mest fordelagtige handler, og som derfor også kan vælge at indkassere en stor fortjeneste, hvis han en sjælden gang imellem vælger at sælge sine fund videre.

Niels Jørgen er ikke kun en genbrugselsker og en supersælger – han agerer også vurderingsekspert i TV-programmer. Sidstnævnte gør, at han er endnu bedre til at spotte ting på genbrugsmarkedet, der er til salg til en god pris, og det betyder også, at han ved, hvad han skal tage for sine ting til salg.
 
I denne artikel kan du læse om hans bedste handler, og så deler den flittige genbrugsjager også ud af sine bedste salgstricks.

Bonusinfo om Niels Jørgen: Han vurderer, at han køber tøj på genbrugsmarkedet hver anden uge. Cirka. Men han sælger også en hel del, og det kan du læse meget mere om i denne artikel
Bonusinfo om Niels Jørgen: Han vurderer, at han køber tøj på genbrugsmarkedet hver anden uge. Cirka. Men han sælger også en hel del, og det kan du læse meget mere om i denne artikel

Det begyndte som et tvungent køb, men endte som et af hans bedste salg

Dior, Versace og Chanel. Niels Jørgen elsker at iklæde sig stoffer, der emmer af kvalitet og design. Men det er ofte en dyr fornøjelse at købe det fra nyt, og alene derfor skulle man tro, at Niels Jørgen sværgede til genbrugsmarkedet. Men for genbrugs-entusiasten handler det mere om, at han kan spotte ældre designerfund, som er fra en anden tid, og som derfor kan gøre hans stil mere unik.

Det var også en sjælden set taske, Niels Jørgen fik øje på, da han en dag bladrede gennem DBAs udvalg af Chaneltasker. En taske, som han bare måtte have, men desværre blev prisen på tasken højere, end Niels Jørgen havde troet.

- Chaneltasken er et af mine bedste genbrugsfund, fordi den er en klassiker. Jeg købte den af en dame fra Aalborg. Hun solgte en samling chaneltasker, hvoraf jeg dog kun ville have den ene. Men hun ville kun sælge den, hvis jeg købte alle hendes fem chaneltasker, fortæller Niels Jørgen.

7.000 kroner måtte han slippe for de fem gamle designertasker, der dog intet fejlede. Og i dag er Niels Jørgen kun glad for det tvungende merkøb. Taskerne endte nemlig nærmest med også at blive hans bedste salg. Herunder kan du læse hvorledes:

Chaneltasker til salg på DBA:

 1. Shopper, Chanel, nylon, Flot taske, fremstår fin men med en lille plet som kan ses på billedet. Fler

  Shopper, Chanel, nylon, Flot taske, fremstår fin men med en lille plet som kan ses på billedet. Flere billeder kan fremsendes. Tasken er brugt men i meget god stand, der medfølger æske og idkort. Ser

  3.500,00 kr.28-11-2023
 2. Clutch, Chanel, læder, Chanel Clutch 
Størrelse 20,5 x 12,5 x 4 cm.

Smuk Chanel pung/clutch, den er

  Clutch, Chanel, læder, Chanel Clutch Størrelse 20,5 x 12,5 x 4 cm. Smuk Chanel pung/clutch, den er stor not til at indeholde iphone max, sedler, kvitteringer, kort og nøgler. Den er vintage. Der

  5.100,00 kr.28-11-2023
 3. Crossbody, Chanel, kalveskind, Chanel flap wallet

Smuk stor Chanel pung, som kan rumme en del til a

  Crossbody, Chanel, kalveskind, Chanel flap wallet Smuk stor Chanel pung, som kan rumme en del til aften ude. Pungen kan bæres crossbody med den medfølgende kæde, der hænger fast med et filt stykke j

  2.300,00 kr.24-11-2023
 4. Clutch, Chanel, lammeskind, Rød Chanel clutch

Fremstår som ny, uden brugsspor

Autencitetskort medf

  Clutch, Chanel, lammeskind, Rød Chanel clutch Fremstår som ny, uden brugsspor Autencitetskort medfølger Mål B:32cm H:24cm

  5.750,00 kr.28-07-2023
 5. Skuldertaske, Chanel, denim, Vintage Chanel Jumbo

Fik ikke kvittering med da jeg købte den, sælges

  Skuldertaske, Chanel, denim, Vintage Chanel Jumbo Fik ikke kvittering med da jeg købte den, sælges billigt da jeg er itvivl om ægteheden

  520,00 kr.22-11-2023
 6. Anden håndtaske, Chanel, læder, Taske sælges

  Anden håndtaske, Chanel, læder, Taske sælges

  1.499,00 kr.21-11-2023

124 Chanel-tasker kan du lige nu finde på DBA. Husk, at du også kan finde flere 100 velvære og skønhedsprodukter fra Chanel på DBA.
  

Niels Jørgen og Chaneltasken levede lykkeligt....

- De fire andre tasker har jeg solgt for omkring 3.000 kroner stykket, så jeg har fået 12.000 kroner i alt for taskerne, fortæller Niels Jørgen, der altså tjente 5.000 kroner på sit salg, foruden en gratis Chaneltaske.

Chaneltasken repræsenterer ikke bare den gode handel, Niels Jørgen gjorde sig sig. Genbrugsentusiasten er mest af alt glad for accessorien, fordi den for ham er helt speciel:

Lige den her taske finder du ikke andre steder. Det er en mobilholder-taske. Den er lidt fjollet, men virkelig brugbar i de her tider, hvor man kontant har telefonen klistret til sig – og hvis man ikke har nogen lommer. Der kan lige være et garderobenummer og en dankortholder i - foruden mobilen
fortæller Niels Jørgen.

Så hvis du en dag forelsker dig i en ting, der sælges i et ”lot” (altså sammen med en bunke andre ting), skal du ikke lade sig skræmme. Måske du ligesom Niels Jørgen kan sælge de overskydende ting fra – og endda gøre det med fortjeneste.

LÆS OGSÅ: Statistik: Her er den typiske DBA-bruger

Jørgens Chanel-taske stjæler sig en del opmærksomhed. De ting, Niels Jørgen har den største svaghed for at købe brugte, er tasker og jakker, når det gælder tøj, og inden for boligindretning er lamper og spiseborde hans svage punkt.
Jørgens Chanel-taske stjæler sig en del opmærksomhed. De ting, Niels Jørgen har den største svaghed for at købe brugte, er tasker og jakker, når det gælder tøj, og inden for boligindretning er lamper og spiseborde hans svage punkt.

Dette genbrugsfund har han sparet flest penge på

En af Niels Jørgens ”mærkesager” er, at ”redesigne” de ting, han finder brugt. Niels Jørgen mener nemlig, at folk er blevet for dovne. Finder han for eksempel nogle bukser, der er for lange, som derudover er helt perfekte, går han blot til en skrædder for at få lagt bukserne op. Han gæster også skrædderen, hvis han falder over en oplagt jakke, der dog er udstyret med skulderpuder.

Niels Jørgens mod på at fikse genbrugsfund gælder ikke kun tøj:

- Jeg har lige købt et billigt bord på DBA. Det er et designerbord, men jeg gav kun 50 kroner for det. Det ene ben var nemlig brækket helt i stykker og kunne umiddelbart ikke repareres. Jeg tog ud og kiggede på bordet hos sælger og konstaterede, at resten af bordet var rigtig fint, fortæller Niels Jørgen, der købte designermøblet.

Herefter kontaktede Niels Jørgen en møbelsnedeker, som gav ham et tilbud: 600 kroner for et nyt bordben.

Selvom 600 kroner lyder meget, når spisebordet kun havde kostet Niels Jørgen 50 kroner, er det stadig penge, der er godt givet ud:

I dag ville jeg kunne sælge bordet for 7.000 kroner
fortæller Niels Jørgen.

Og det skal lige tilføjes til historien, at snedekeren lavede bordet lynhurtigt. Nu står spisebordet i Niels Jørgens stue. Det skal ikke sælges foreløbigt.

Bordet kan du se på et billede lidt længere nede i artiklen.

Designerspiseborde til salg på DBA:

 1. Spisebord, Ikea, Ubrugt bord der kan slås ud

  Spisebord, Ikea, Ubrugt bord der kan slås ud

  850,00 kr.29-11-2023
 2. Spisebord m/stole, egetræ, snedker, b: 80 l: 217, Her er et rigtigt lækkert og smukt massivt egetræs

  Spisebord m/stole, egetræ, snedker, b: 80 l: 217, Her er et rigtigt lækkert og smukt massivt egetræs bord fra Norge, det er lavet specielt håndlavet til familien af snedker, der følger 6 stole med, se

  1.200,00 kr.28-11-2023
 3. Spisebord, Hvidmalet træ, Bjursta ikea, b: 84 l: 140, Velholdt spisebord med 2 plader (kan opbevare

  Spisebord, Hvidmalet træ, Bjursta ikea, b: 84 l: 140, Velholdt spisebord med 2 plader (kan opbevares under bordet ) Max længde 220cm

  300,00 kr.28-11-2023
 4. Spisebordsstol, Velour, Elegant velourstol i lækker pastelgrøn farve. Næsten ny stand. Har 2 stks ti

  Spisebordsstol, Velour, Elegant velourstol i lækker pastelgrøn farve. Næsten ny stand. Har 2 stks til salg. Kan købes alene eller med bordet (80x80cm) og matchende evighedsbuket. Velourstol: 250

  250,00 kr.28-11-2023
 5. Spisebord m/stole, Træ, b: 90 l: 180, Spisebord i massivt træ i rigtig fin stand. Bordet er 180x90.

  Spisebord m/stole, Træ, b: 90 l: 180, Spisebord i massivt træ i rigtig fin stand. Bordet er 180x90. 4 store med sorte hynder i kunstlæder medfølger. Det ene ben på én af stolene er lidt medtaget, men

  1.200,00 kr.28-11-2023
 6. Spisebord, MDC beklædt med egefiner der er oliebehandlet, AC Design Furniture, Alba spisebord - natu

  Spisebord, MDC beklædt med egefiner der er oliebehandlet, AC Design Furniture, Alba spisebord - natur, b: 150 l: 80, Spisebord i meget fin stand. Sælges grundet flytning Farve: natur B: 150 X H: 75,5

  1.200,00 kr.28-11-2023

I DBAs møbelkategori finder du en underkategori, der hedder ’Arkitekttegnet: Møbler og belysning’.
  

Solgt tøj til kendisser

Niels Jørgens tøjstil falder ikke kun i hans egen smag. Også visse kendisser deler samme stil, og det har resulteret i, at genbrugsentusiasten har solgt tøj til flere af slagsen.

Han nævner eksempelvis sangeren ’Oh Land’ og Madonnas stylist.

Sidstnævnte købte en frakke af Niels Jørgen, som han noget tid efter spottede, at hun havde på i en artikel i New York Times.

Hvad ’Oh Land’ har købt af Niels Jørgen, kan du læse dig klogere på i DBA Guide-artiklen, her.

SE OGSÅ: VIDEO: Gamle vinduer laves om til små vitrineskabe

Her er det bord, som Niels Jørgen kun gav 50 kroner for, og som han i dag vurderer ville kunne sælges for 7.000 kroner.
Her er det bord, som Niels Jørgen kun gav 50 kroner for, og som han i dag vurderer ville kunne sælges for 7.000 kroner.

Niels Jørgens bedste salgstip

Niels Jørgen arbejder som frivillig hos Blå Kors i København, hvor han udvælger genbrugsting fra butikken, som med fordel kan udstilles og styles i vinduerne. Derfor er det nok ikke nogen overraskelse, at Niels Jørgen - med sin baggrund - har et stort fokus på, at man skal style de ting, man har til salg på DBA.

- Mit bedste salgsråd er at tænke i instagramvenlige billeder. Jeg ved godt, det er et begreb, der er gennemtærsket, men det er altså den ideelle måde at få dine ting solgt på, fortæller Niels Jørgen, der er klar på at uddybe:

Puds og polér dine ting, inden du tager billedet. Find den rigtige baggrund og brug et flot underlag. Brug for eksempel en dug som underlag og brug en bluse som baggrunds”tapet”. Og hav gerne en grøn plante i nærheden. Tænk opstilling
lyder rådene fra Niels Jørgen.

LÆS OGSÅ: Boost dit salg med disse 8 DBA-råd fra en supersælger

Han tipper også om, at du får meget lettere ved at få afsat dine brugte ting, hvis du har taget billeder af dem i dagslys frem for kunstigt lys.

Mosaikborde til salg på DBA:

 1. Tranekær sofabord 
 Kr. 4000,-

  Tranekær sofabord Kr. 4000,-

  Tranekær sofabord Kr. 4000,-, Tranekær sofabord Kr. 4000,-, WWW.ANTIKPJOT.DK Mosaik sofabord i fineret teaktræ med massivt mosaik i flere træsorter, fra 1970erne. Det har små brugsspor. Højde 5

  4.000,00 kr.27-11-2023
 2. Indskudsborde 3i1 borde i bejdset træ med flotte kakler på topplade

  Indskudsborde 3i1 borde i bejdset træ med flotte kakler på topplade

  Indskudsbord, danish design, mahogni, Sæt på 3 indskudsborde i mørk bejdset ukendt træ med spændende kakler! De små indskudsborde er blevet meget populærere og særligt dem med fede kakler i gode farv

  1.500,00 kr.19-12-2022
 3. Indskudsborde med grønne kakler 3-1 - særlig smukke kakler!

  Indskudsborde med grønne kakler 3-1 - særlig smukke kakler!

  Indskudsbord, Dansk design, egetræ, Sæt bestående af 3 indskuds borde med kakler på topplader i grønlig nuance, smukt patineret træ i ubestembar træsort i mørk bejdse, Bordene er med største sandsynli

  1.000,00 kr.19-12-2022
 4. Mosaikbord, IK, b: 44 l: 44 h: 50, Fint bord belagt med mosaik. Kan klappes lidt sammen. Pris 200 kr

  Mosaikbord, IK, b: 44 l: 44 h: 50, Fint bord belagt med mosaik. Kan klappes lidt sammen. Pris 200 kr.

  200,00 kr.20-11-2023
 5. Mosaik sofabord
 Kr. 1200,-

  Mosaik sofabord Kr. 1200,-

  Mosaik sofabord Kr. 1200,-, Mosaik sofabord Kr. 1200,-, WWW.ANTIKPJOT.DK Sofabord med aluminiums stel og bordplade med stenmosaik, fra 1970erne. H 46cm B 100cm D 50cm Emne nr. 72749

  1.200,00 kr.11-10-2023
 6. Hjørnebord, Randerup med mosaik af Hrlena , metal, b: 47 l: 47 h: 51, Sødt lille sort Randerup hjør

  Hjørnebord, Randerup med mosaik af Hrlena , metal, b: 47 l: 47 h: 51, Sødt lille sort Randerup hjørnebord/sidebord eller hvad man nu vil bruge bordet til Der er lagt et motiv af røde valmuer på en b

  600,00 kr.16-10-2023

Klik her og find nogle af de mosaikborde, du kan finde lige nu på DBA.
  

Denne type ting trender lige nu på genbrugsmarkedet

Når du sætter noget til salg, har du lettest ved at få det solgt, hvis det samtidig er en ting, der er moderne. Så hvad trender lige nu, og er der noget særligt, der især trender på genbrugsmarkedet?

Niels Jørgen beskræftiger sig også professionelt med genbrug i den forstand, at han er fast ekspert  i TV2-programmet ’Fantastiske Hammerslag’. Det giver ham en adgangsbillet til at kloge sig på, hvad der i dag burde gå som varmt brød på brugtmarkedet. Og den invitation tager Niels Jørgen gerne imod:

- Mosaik. Skriveborde, kun af mosaik for eksempel. Og meget af det, kan du jo selv lave, hvis du er kreativ. Cubeformet sofaborde i mosaik er også meget populære lige nu.

LÆS OGSÅ: Niels Jørgen: Her er 6 møbler, det bedst kan betale sig at købe på DBA 

Her kan du se en broche, som Niels Jørgen også har skilt sig af med.
Her kan du se en broche, som Niels Jørgen også har skilt sig af med.
Er du også en superkrejler?
Hvis du ligesom Niels Jørgen elsker at gøre en god handel – og du også ofte gør det - så kan det meget vel være dig, som DBA Guide næste gang bringer en artikel eller video med. Vi vil meget gerne både høre fra supersælgere og superkøbere på DBA. Skriv til Julie.schoen(snabel-A)schibsted.com
Niels Jørgen køber og får også gaver, der er fra brugtmarkedet. Det har DBA Guide tidligere taget en snak med ham om. Skriv ’Niels Jørgen’ i søgefeltet på DBA Guide og læs de tre tidligere artikler, som vi har udgivet med genbrugsmennesket.
Niels Jørgen køber og får også gaver, der er fra brugtmarkedet. Det har DBA Guide tidligere taget en snak med ham om. Skriv ’Niels Jørgen’ i søgefeltet på DBA Guide og læs de tre tidligere artikler, som vi har udgivet med genbrugsmennesket.

’Sofa’ er det mest populære møbel på DBA år efter år:

 1. Sofa Kr. 2200,-

  Sofa Kr. 2200,-

  Sofa Kr. 2200,-, Sofa Kr. 2200,-, WWW.ANTIKPJOT.DK 2 Personers sofa fra 1970erne. Betrækket er helt og pænt, men lidt falmet. H 74cm B 143cm D 80cm Sædehøjde 40cm Emne nr. 72877

  2.200,00 kr.11-11-2022
 2. Chaiselong hør beige APRICA

  Chaiselong hør beige APRICA

  Chaiselong hør beige APRICA, Hør, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Kan Kombineres m

  5.869,00 kr.31-10-2023
 3. Chaiselong i hør højre beige APRICA

  Chaiselong i hør højre beige APRICA

  Chaiselong i hør højre beige APRICA, Hør, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Kan Komb

  5.869,00 kr.31-10-2023
 4. Sofa Mørkegrå TJORN

  Sofa Mørkegrå TJORN

  Sofa Mørkegrå TJORN, Polyester, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Nem og hurtig omda

  3.519,00 kr.29-11-2023
 5. Betræk til Sofa 3 pers. Beige GILJA

  Betræk til Sofa 3 pers. Beige GILJA

  Betræk til Sofa 3 pers. Beige GILJA, Polyester, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Ch

  1.259,00 kr.29-11-2023
 6. Betræk til Sofa 3 pers. Hvid GILJA

  Betræk til Sofa 3 pers. Hvid GILJA

  Betræk til Sofa 3 pers. Hvid GILJA, Polyester, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Chi

  1.239,00 kr.29-11-2023

5.575 sofaer kan du lige nu finde på DBA.

Niels Jørgen er langt fra den eneste supersælger, som DBA Guide har bragt artikler om. Her kan du få et overblik over de andre artikler om supersælgere, som du kan læse lige nu på DBA Guide.

Du kan blandt andet blive klog på, hvilke 10 ting du kan købe billigt på de fleste loppemarkeder, og som du kan sælge med en god fortjeneste på DBA eller andre platformer. Det er 23-årige Hans-Christian, der er rådenes ejermand, og han har gjort en hel forretning ud af at gøre gode handler. Du kan læse, hvordan hele hans karriere begyndte, her.

De fleste sælger dog ikke ud på DBA for at gøre en god handel, men for at komme af med deres ting eller få råd til noget andet. Sidstnævnte er situationen for Sara, som du kan møde i videoen herunder. Hun sælger ud af hjemmet for at få råd til et par nye sneakers.


Læs mere om Sara, her.

Relaterede artikler