Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i juni
Livsstil

Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i juni

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvis du vil sælge bedst på DBA, bør du blandt andet sætte din cabriolet til salg i juni. Det afslører DBAs data, og vi har fire andre bud på ting, der burde være nemme at få afsat på DBA i denne sommermåned.

Luften er varm, alle er ved at forberede sig på sommerferie, og der er kommet en masse liv i parker og skove.

Juni er en skøn måned. En sommermåned. Og det kan også ses på vores data. På DBA bliver der nemlig i juni i høj grad søgt på ting, der relaterer sig til sommersæsonen, men ligeledes er der også mange, der sætter deres sommerting til salg. Og sådan kan markedet udligne sig en smule.

De fem ting, vi er kommet frem til, at du har de bedste chancer for at få solgt i juni, er ting, som vi kan se, enten er meget eftertragtet blandt købere, eller som ingen sætter til salg netop nu – eller en kombination af begge dele.

  

1. Telt

Dette telt er lige nu til salg på DBA. Det har Anders fra Videbæk nær Herning til salg. Han håber at få 2.850 kroner for det. Det kan rumme 6 sovende personer, det har to indgange og to sovekabiner. Teltet er af mærket ’Outwell Texas’
Dette telt er lige nu til salg på DBA. Det har Anders fra Videbæk nær Herning til salg. Han håber at få 2.850 kroner for det. Det kan rumme 6 sovende personer, det har to indgange og to sovekabiner. Teltet er af mærket ’Outwell Texas’

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit telt til at holde år efter år på en snavset festival

Campingferier. Det er en begivenhed, der kræver et telt, og en masse skal bruge teltet lige rundt om hjørnet. Derfor valfarter folk til DBA i håbet om at erhverve sig et telt. Det kan tydeligt ses på vores data.

I juni 2019 var 'telt' det 11. mest søgte ord på DBA, eftersom hele 56.117 skrev ’telt’ i DBAs søgefelt i denne måned. Det svarer til, at der hver dag i juni bliver søgt efter et telt 1.871 gange.

Normalvis er telte ikke så populære på DBA. Kigger man på listen over de mest populære søgninger på DBA gennem et helt år, er telt at finde helt oppe på listens 65. plads.

Det er derfor tydeligt, at folk går ’teltamok’ i juni, og det bør du udnytte.

Du skal dog være opmærksom på, at der også er en del, der sætter deres telte til salg netop i denne måned. I hvert fald er der 14 procent flere, der sætter noget til salg i DBAs camping-kategori sammenlignet med en gennemsnitlig måned i denne kategori.
De 14 procent er dog ingen ting sammenlignet med, hvor afsindigt mange, der indtaster ’telt’ i DBAs søgefelt.

Har du ingen telte at sælge, bør du lure Sebastians trick af. 27-årige Sebastian ejer nemlig heller ingen telte, og allgievel lykkes det ham hvert år at sælge omkring 40-150 stykker. Han finder dem nemlig på Roskilde Festival, når alle har forladt området. Han renser dem og sætter dem til salg og får hvert år udsolgt alle sine adopterede telte. Det tjener han omkring 25.000 kroner. Hver år. 

Find det på DBA

 1. Telt, Sælger 1 stk. Outwell Oklahoma Plus 3-personers telt. Super fint lille telt med et et vandsøjl

  Telt, Sælger 1 stk. Outwell Oklahoma Plus 3-personers telt. Super fint lille telt med et et vandsøjletryk på 3000 mm. Der er fast bund i hele teltet.

  100,00 kr.28-09-2023
 2. TELT 1 Personers, Hilleberg Akto 1 personers telt.
NYE FOTOS af teltet, slået op i min stue.
Kun bru

  TELT 1 Personers, Hilleberg Akto 1 personers telt. NYE FOTOS af teltet, slået op i min stue. Kun brugt 2 nætter, pga fysiske skader kan jeg desværre ikke ligge i telt. Den er fuldstændig som ny. Det e

  2.900,00 kr.28-09-2023
 3. Telt 5, Ældre Birdland 5 telt fra Outwell sælges. Standen er god, ingen huller eller noget. Der er b

  Telt 5, Ældre Birdland 5 telt fra Outwell sælges. Standen er god, ingen huller eller noget. Der er bund med til forteltet. Billedet er taget fra nettet.

  1.100,00 kr.28-09-2023
 4. Bivy Bag XP 2 Plus, Hej, 
Jeg må desværre erkende pga familie forøgelse, så kommer jeg ikke længere

  Bivy Bag XP 2 Plus, Hej, Jeg må desværre erkende pga familie forøgelse, så kommer jeg ikke længere ud som jeg gerne ville.. jeg sælger derfor min Bivy Bag som har været det perfekt rejse telt med mas

  2.950,00 kr.27-09-2023
 5. Telt, Brugt men i rigtig god stand. Fejler intet og der er plads til 2 personer.

  Telt, Brugt men i rigtig god stand. Fejler intet og der er plads til 2 personer.

  300,00 kr.27-09-2023
 6. Telt, 2x telte sælges. 

De er begge kun brugt én gang - så de er i rigtig god stand. 

Pløkker og s

  Telt, 2x telte sælges. De er begge kun brugt én gang - så de er i rigtig god stand. Pløkker og stænger medfølger ikke - men kan købes seperat. Prisen på 200kr. er for begge samlet. De kan hent

  200,00 kr.27-09-2023

Du ved bedst, hvad du kan tillade dig at tage for dit telt på DBA ved at sammenligne med de andres priser. Se alle teltene på DBA, her.

  

2. Cabriolet

Du skal tage turen forbi Stenlille, hvis denne seje cabriolet skal blive din. Bilen er i skrivende stund til salg på DBA, og ejeren håber at få 69.000 kroner for den. Bilen er en VW Golf I. Stenlille ligger i øvrigt mellem Slagelse og Roskilde
Du skal tage turen forbi Stenlille, hvis denne seje cabriolet skal blive din. Bilen er i skrivende stund til salg på DBA, og ejeren håber at få 69.000 kroner for den. Bilen er en VW Golf I. Stenlille ligger i øvrigt mellem Slagelse og Roskilde

LÆS OGSÅ: Derfor behøver du IKKE sløre din nummerplade, når du sælger bil

Veteranbiler, amerikanskerbiler og andre specialbiler vågner om sommeren. Det samme kan på en måde siges om cabrioletter. I hvert fald kan disse biler udnytte deres fulde potantiale, når først solen har valgt at varme landet med dens stråler.

I 2019 var ’Cabriolet’ det 32. mest søgte på DBA, men kigger vi på juni 2019, var denne bilmodel den 13. mest populære vare. 44.897 gange blev der i juni sidste år indtastet ’cabriolet’ i DBAs søgefelt, hvilket svarer til, at der hver dag blev søgt efter en cabriolet 1.497 gange. Det er mange, i forhold til hvor ”få” cabrioletter, der er til salg på DBA.

Du har ikke kun en god chance for at få solgt din cabriolet i juni på grund af, at modellen er meget populær i denne måned. Dine chancer øges også fordi, at der i juni er 8 procent færre nye annoncer i bilkategorien, end hvad der er i denne kategori på en typisk måned.

Der er altså mange købere, men ikke lige så mange sælgere, og det bør du udnytte. Har du en cabriolet, du er træt af, så gå på DBA og forsøg at få den afsat. Nu.

Inden du styrter til DBA for at sætte din cabriolet til salg, har vi en række guides, der hjælper dig i processen.

I denne artikel kan du læse, hvilke 8 billeder, du bør lægge på din bilannonce. Du kan her læse, hvilke oplysninger ud med fordel kan skrive i din bilannonces tekstfelt. Når der ”er bid” og en potentiel køber vil ud og se bilen, bør du forinden have læst denne artikel med råd til fremvisningen af din bil. Og inden du handler med en interesseret, bør du kigge med på disse råd om, hvordan du handler bil sikkert, så alle parter bliver tilfredse og glade.

Find det på DBA

 1. Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" alufælge se

  Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" alufælge servostyring, Solid 1,9 TDI kører ca 19-20 km på literen holder syn til September 23 bilen er blålill

  50.000,00 kr.25-08-2022

Her kan du se de cabriolet-modeller, der er til salg på DBA. Der er flest Audi cabriolet-modeller til salg på DBA.

   

3. Mobil og telefonni

Airpods er en ufattelig populær vare på DBA. Mange søger efter airpods, og du kan heldigvis finde flere til salg på genbrugssitet. For eksempel dette eksemplar, som tilhører Jacob fra Ringkøbing. Jacob sælger sine Airpods fra Ledwood med bluetooth til 150 kroner. Han skriver, at de ’fungerer fantastisk godt og med god lyd’
Airpods er en ufattelig populær vare på DBA. Mange søger efter airpods, og du kan heldigvis finde flere til salg på genbrugssitet. For eksempel dette eksemplar, som tilhører Jacob fra Ringkøbing. Jacob sælger sine Airpods fra Ledwood med bluetooth til 150 kroner. Han skriver, at de ’fungerer fantastisk godt og med god lyd’

LÆS OGSÅ: Mobiltelefonen er den ting, der samler støv i flest danskers skuffer

Juni er måneden, hvor du skal sætte din mobiltelefon, dine høretelefoner eller dit cover til salg. Alt hvad der vedrører mobiler og telefoner. For denne kategori mangler nemlig nye annoncer i juni. 15 procent færre – sammenlignet med en normal måned - vælger at sætte deres mobil eller anden telefonrelateret ting til salg i juni på DBA.

Så når potentielle købere går til DBA i juni for at lede efter deres næste iphone, vil din annonce have gode chancer for at blive set. Meget bedre chancer end på en hvilken som helst anden måned i mobil og telefon-kategorien.

Samtidig er ’iphone’ hvert år og hver måned det ultimative mest søgte på DBA. I juni 2019 blev ’iphone’ indtastet i DBAs søgefelt 154.023 gange. Til en sammenligning har vi kun 4.305 iphones til salg på DBA i skrivende stund.

Så ligger du inde med en gammel mobiltelefon, en iPhone, du drømmer om at udskifte med en nyere model eller nogle airpods, du har i overskud, er det nu, du bør sætte disse til salg.

Vil du have flest penge for din brugte smartphone, kan du læse vores guide til, hvordan du præsenterer og sælger den bedst, her. Husk at oplyse om alle de ting, en køber ville være interesseret i at vide. Disse ting har vi skrevet om i denne artikel. 

Find det på DBA

 1. in-ear hovedtelefoner, Apple, Earpods Lightning, Perfekt, Aldrig åbnet Apple høretelefoner med light

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Earpods Lightning, Perfekt, Aldrig åbnet Apple høretelefoner med lightning stik

  150,00 kr.28-09-2023
 2. headset hovedtelefoner, Apple, Perfekt, EarPods .

  headset hovedtelefoner, Apple, Perfekt, EarPods .

  150,00 kr.27-09-2023
 3. in-ear hovedtelefoner, B&O, B&O EarPods, God, Snup et par gode B&O EarPods, aldrig brugt. Tag dem ti

  in-ear hovedtelefoner, B&O, B&O EarPods, God, Snup et par gode B&O EarPods, aldrig brugt. Tag dem til en god pris

  500,00 kr.18-09-2023
 4. in-ear hovedtelefoner, Apple, 

Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges.

Ny pris 199kr

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges. Ny pris 199kr

  99,00 kr.13-09-2023
 5. headset hovedtelefoner, Apple, 

Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges.

Ny pris 199kr

  headset hovedtelefoner, Apple, Helt nyt originalt Apple EarPods 3.5 mm Jack sælges. Ny pris 199kr

  99,00 kr.13-09-2023
 6. trådløse hovedtelefoner, JBL, Reflect Contour 2, Perfekt, Jeg sælger disse super gode trådløse earpo

  trådløse hovedtelefoner, JBL, Reflect Contour 2, Perfekt, Jeg sælger disse super gode trådløse earpods. De sidder super godt, og rykker sig ingen steder, heller ikke under løb. De er vandafvisende, ha

  299,00 kr.22-08-2023

Husk, at du kan søge på både ’airpods’ og ’earpods’ på DBA for at finde ledningsfrie høretelefoner.

    

4. Hobby

Her kan du se et af de dyreste samlerobjekter, du lige nu kan finde på DBA. Billedet her koster 75.000 kroner, og det er sat til salg af en DBA-bruger fra Vesterbro i København. Billedet er tegnet af Carl Barks, og det heder ’Golden Fleece’. Sælgeren oplyser, at han ikke går på kompromis med prisen
Her kan du se et af de dyreste samlerobjekter, du lige nu kan finde på DBA. Billedet her koster 75.000 kroner, og det er sat til salg af en DBA-bruger fra Vesterbro i København. Billedet er tegnet af Carl Barks, og det heder ’Golden Fleece’. Sælgeren oplyser, at han ikke går på kompromis med prisen

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvad koster disse ting på DBA?

Har du en antik dåse, en støvet symaskine eller et gammelt frimærke, så er det i juni, du skal sætte ting som disse til salg. DBAs blandede landhandel-kategori, bedre kendt som ’Hobby’-kategorien, ligger nemlig øde hen i juni hvad angår nye ting til salg.
Ej, det er måske også en overdrivelse, men i hvert fald savner kategorien mere end nogensinde nye annoncer i juni. 18 procent færre annoncer bliver oprettet i denne kategori i juni sammenlignet med, hvor mange annoncer der oprettes i hobby-kategorien i gennemsnit.

I kategorien kan du finde modelhobbyer, ting til syning, frimærker, mønter og andre samleobjekter. Ja faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan sætte til salg i denne kategori. Har du en gammel, lille samling af udgåede figurer, du fik gratis med guldkorns-pakkerne, kan du sagtens forvente at få dem solgt på DBA. For det er der flere andre, der gør.

Har du spottet en cola-flaske, der ser lidt anderledes ud end de normale, bør du også sætte den til salg, for DBAs samlerobjekt-kategori gemmer skam også på en cola-underkategori.

Trænger du til en større peptalk i, hvad du kan sætte til salg på DBA af firnuelige ting i dit hjem, du kun troede hørte til på lossepladsen, kan du i artiklen her finde inspiration. Her har vi samlet de ti mærkeligste ting på DBA.

Vi er også klar med endnu en liste i artiklen, her.

Find det på DBA

 1. Autografer, Marco Reus autograf Borussia Dortmund, Skaffet via en jeg kender som arbejder i borussia

  Autografer, Marco Reus autograf Borussia Dortmund, Skaffet via en jeg kender som arbejder i borussia dortmund Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold autografer på mi

  125,00 kr.29-09-2023
 2. Autografer, Dino Zoff autograf, En af de bedste italienske målmænd nogensinde og med mange kampe båd

  Autografer, Dino Zoff autograf, En af de bedste italienske målmænd nogensinde og med mange kampe både for Juventus og det italienske landshold Har vundet et utal af titler Signeret til en sportsjour

  125,00 kr.29-09-2023
 3. Autografer, Kim Larsen autograf, Original autograf af Kim Larsen sælges. 

Signeret engang i 1980’er

  Autografer, Kim Larsen autograf, Original autograf af Kim Larsen sælges. Signeret engang i 1980’erne - dog lidt dårlig stand. Kan sendes for købers regning.

  200,00 kr.28-09-2023
 4. Dåser, Dåser med Autograf
Sjældent dåse. Axa havregryns dåse signeret af Chris Macdonald. Ny og ubru

  Dåser, Dåser med Autograf Sjældent dåse. Axa havregryns dåse signeret af Chris Macdonald. Ny og ubrugt og stadigvæk i plastik

  100,00 kr.28-09-2023
 5. Autografer, Erik Eriksen - Autograf

  Autografer, Erik Eriksen - Autograf

  200,00 kr.27-09-2023
 6. Autografer, Harald Nielsen autograf, Harald Nielsen spillede for bologna men er blandt andet os kend

  Autografer, Harald Nielsen autograf, Harald Nielsen spillede for bologna men er blandt andet os kendt fra far til fire med fuld musik. Guld Harald Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager

  125,00 kr.27-09-2023

Har du gamle autografer liggende, kan disse altså også sagtens få ben at gå på på DBA.

   

5. ATV

24.400 kroner. Billigere slipper du ikke, hvis denne ATV skal blive din. Motormonsteret har Jørgen Jensen til salg på DBA lige nu, og han oplyser, at modellen er en Yamaha, der måske lille, men er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller. Jørgen Jensen bor Ringkøbing
24.400 kroner. Billigere slipper du ikke, hvis denne ATV skal blive din. Motormonsteret har Jørgen Jensen til salg på DBA lige nu, og han oplyser, at modellen er en Yamaha, der måske lille, men er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller. Jørgen Jensen bor Ringkøbing

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste ATV

ATV’erne på DBA er generelt populære. I hele 2019 var ’ATV’ det 25. mest populære ord på DBA. Men i juni topper populariteten, for i denne måned sidste år var ATV det 15. mest indtastede ord i DBAs søgefelt.

Hver dag var der 1.423, der indtastede ’ATV’ i DBAs søgefelt. Det betyder, at der i juni blev søgt efter motorkøretøjet 42.704 gange.

Samtidig er der færre end gennemsnitligt, der sætter deres motorcykler og relaterede ting, såsom ATV’er, til salg i juni. I juni 2019 blev der oprettet 13 procent færre annoncer end gennemsnitligt i motorcykelkategorien.

Du skal derfor udnytte, at folk særligt i juni er ellevilde for at eje en ATV, samtidig med, at der er færre end normalt, der sætter deres ATV til salg.

Find det på DBA

 1. ATV MUDHAWK 110

  ATV MUDHAWK 110

  P. Lindberg, 2023, ccm 110, km/t 45, Blå, Orange, NP MOTOR I TAPPERNØJE MUDHAWK 110 ATV til brug udenfor offentlig vej. Denne ATV egner sig til børn fra ca. 6 år og op. ATVen har både fjernbetjent m

  6.996,00 kr.16-09-2021
 2. Yamaha Atv 450 IRS

  Yamaha Atv 450 IRS

  Yamaha Kodiak 450 IRS, 2023, ccm 450, Olieven grøn, The beauty of work. Med sin brugervenlige teknologi, sin enestående holdbarhed og sin Yamaha-driftsikkerhed kan Kodiak 450 håndtere selv de hårdest

  58.320,00 kr.15-09-2022
 3. Yamaha Kodiak 450 EPS ATV

  Yamaha Kodiak 450 EPS ATV

  Yamaha Kodiak 450 EPS, 2023, ccm 450, Grøn, Med sin brugervenlige teknologi, sin enestående holdbarhed og sin Yamaha-driftsikkerhed kan Kodiak 450 EPS håndtere selv de hårdeste arbejdsopgaver i ekstre

  67.920,00 kr.15-09-2022
 4. Arctic Cat - Alterra, 2017, 450 ccm, 75 km/t, Grøn /Sort, Meget velkørende ATV
El spil for +1300kg
T

  Arctic Cat - Alterra, 2017, 450 ccm, 75 km/t, Grøn /Sort, Meget velkørende ATV El spil for +1300kg Træk kugle bag (50mm) Kan indregistreres som traktor Vandkøling 4x4 Multi gas (tommelfinger gas virke

  44.995,00 kr.28-09-2023
 5. ATV ODES 800, 4WD – T3A

  ATV ODES 800, 4WD – T3A

  Odes, 2023, ccm 800, Sort, NP MOTOR I TAPPERNØJE Lækker 800 cc 2-cylindret V-twin ATV med T3A godkendelse. Denne ATV er en lang model, hvilket betyder, at den har længere akselafstand og derfor bedr

  57.996,00 kr.15-09-2021
 6. Hooper Z90 ATV

  Hooper Z90 ATV

  Hooper Z90 ATV, 2022, ccm 90, km/t 60, Sort, OBS KONTAKT KUN OG KUN PÅ 20664366 - INGEN SMS OG INGEN EMAIL !! 4 stk på lager klar til levering - BILLIGSTE I DK KUN 10.000 KR Hooper ATV Z90 sort Fab

  9.999,00 kr.26-06-2023

Se de ATV’er, der er til salg lige nu på DBA, for at sammenligne priserne.

    

Disse ting skal du ikke have tralvt med at sætte til salg i juni

Lars fra Roskilde forsøger i skrivende stund at skille sig af med et gavekort til et hotel i Italien. Hotellet hedder ’Grand Hotel San Marino’, og gavekortet lyder på 531 euro. Men Lars vil kun have 3.000 kroner i bytte for gavekortet, som udløbet 31. december 2020
Lars fra Roskilde forsøger i skrivende stund at skille sig af med et gavekort til et hotel i Italien. Hotellet hedder ’Grand Hotel San Marino’, og gavekortet lyder på 531 euro. Men Lars vil kun have 3.000 kroner i bytte for gavekortet, som udløbet 31. december 2020

SE OGSÅ: VIDEO: SE DBAS dyreste kolonihavehus

Generelt er der færre end gennemsnitligt på et helt år, der sætter sig til tasterne i juni for at sætte deres ting til salg. Men i én kategori er dette en undtagelse. DBAs feriekategori bugner nemlig med nye annoncer i juni, hvor 14 procent flere vælger at sætte "ferier til salg", sammenlignet med en gennemsnitlig måned i ferie-kategorien.

Der er dermed mange, der i juni forsøger at få lejet deres sommerhus ud eller solgt nogle billetter til deres ferie. Men vi ser ikke tilsvarende, at folk søger på livet løs efter et sommerhus eller en ferie i juni, og dermed kan vi konkludere, at der lige netop i juni ikke er de bedste chancer for at få skilt dig af med din ferierelateret ting.

Noget så specifikt som din lænestol, bør du heller ikke mase på for at få sat til salg på DBA. I juni 2019 var lænestol nemlig kun den 28. mest populære ting på DBA, mens lænestol ellers gennemsnitligt på et helt år befinder sig på en 9. plads.

Find det på DBA

 1. Hvilestol, stof, Ikea Muren, Ikea "Muren" hvilestol.
Aldrig brugt til at sidde i, har udelukkende væ

  Hvilestol, stof, Ikea Muren, Ikea "Muren" hvilestol. Aldrig brugt til at sidde i, har udelukkende været brugt til at smide tøj på i soveværelset. Den er som ny. Fra ikke ryger hjem. Afhentes i 9300 Sæ

  1.500,00 kr.29-09-2023
 2. Kurvestol natur/beige rattan sæt af 2 SUSUA

  Kurvestol natur/beige rattan sæt af 2 SUSUA

  Kurvestol natur/beige rattan sæt af 2 SUSUA, Rattan, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkode

  3.669,00 kr.31-08-2023
 3. Kurvestol natur/beige rattan sæt af 2 MAROS

  Kurvestol natur/beige rattan sæt af 2 MAROS

  Kurvestol natur/beige rattan sæt af 2 MAROS, Rattan, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkode

  3.999,00 kr.31-08-2023
 4. Kurvestol natur/beige rattan MAROS

  Kurvestol natur/beige rattan MAROS

  Kurvestol natur/beige rattan MAROS, Rattan, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Elegan

  2.369,00 kr.31-08-2023
 5. Lænestole KAN LEVERES

  Lænestole KAN LEVERES

  Lænestol, læder, KAN LEVERES , 2 Retro læderlænestole med cognac farvet læder puder og fin tremmeryg. Stolens mål er H 83 B 70 D 70 Siddehøjde 45.Henvendelser besvares hurtigt alle dage. Møblet er til

  3.000,00 kr.27-06-2023
 6. Solseng Grå LEVANZO

  Solseng Grå LEVANZO

  Solseng Grå LEVANZO, Stål, Tekstilfiber, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Ryglæn so

  879,00 kr.06-04-2023

Lænestole til salg på DBA.

Hvis du elsker statistikker, og har du en købmand gemt i maven, har vi meget mere ”guf” i form af læsestof til dig. For du kan nemt, her på DBA Guide, læse dig til de bedste salg.

En af de artikler, du kan kaste dit blik på i den sammenhæng, er historien om denne unge superkrejler, der gør gode handler ved at gå på loppemarkeder, for så at sælge sine ting dyere på nettet. Læs hvilke 10 ting, han laver de største fortjenester på, her.

De bedste handler for dig som køber er dem, hvor du skal punge ud med mindst penge. Og det skal du, hvis du finder noget, der ligefrem er gratis på DBA. Vi har en gratis-kategori på DBA, og i denne artikel kan du få svar på, hvordan du kan sætte DBAs system til at sende dig en mail, hver gang noget gratis bliver sat til salg nær dig.

Har du fået solgt en masse, men er du i tvivl om, hvordan du nemmest og smartest pakker dem ind, så de er klar til forsendelse? Vi har i videoen herunder allieret os med Marie-Louise, der ved hjælp af gamle æggebakker, strømper og gammelt emballage viser, hvordan du pakker dine solgte ting forsvarligt ind – uden at ofre penge på bobbleplast og lignende.

Du kan læse flere pakketips i artiklen, her.

Relaterede artikler