Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i juni
Livsstil

Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i juni

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvis du vil sælge bedst på DBA, bør du blandt andet sætte din cabriolet til salg i juni. Det afslører DBAs data, og vi har fire andre bud på ting, der burde være nemme at få afsat på DBA i denne sommermåned.

Luften er varm, alle er ved at forberede sig på sommerferie, og der er kommet en masse liv i parker og skove.

Juni er en skøn måned. En sommermåned. Og det kan også ses på vores data. På DBA bliver der nemlig i juni i høj grad søgt på ting, der relaterer sig til sommersæsonen, men ligeledes er der også mange, der sætter deres sommerting til salg. Og sådan kan markedet udligne sig en smule.

De fem ting, vi er kommet frem til, at du har de bedste chancer for at få solgt i juni, er ting, som vi kan se, enten er meget eftertragtet blandt købere, eller som ingen sætter til salg netop nu – eller en kombination af begge dele.

  

1. Telt

Dette telt er lige nu til salg på DBA. Det har Anders fra Videbæk nær Herning til salg. Han håber at få 2.850 kroner for det. Det kan rumme 6 sovende personer, det har to indgange og to sovekabiner. Teltet er af mærket ’Outwell Texas’
Dette telt er lige nu til salg på DBA. Det har Anders fra Videbæk nær Herning til salg. Han håber at få 2.850 kroner for det. Det kan rumme 6 sovende personer, det har to indgange og to sovekabiner. Teltet er af mærket ’Outwell Texas’

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit telt til at holde år efter år på en snavset festival

Campingferier. Det er en begivenhed, der kræver et telt, og en masse skal bruge teltet lige rundt om hjørnet. Derfor valfarter folk til DBA i håbet om at erhverve sig et telt. Det kan tydeligt ses på vores data.

I juni 2019 var 'telt' det 11. mest søgte ord på DBA, eftersom hele 56.117 skrev ’telt’ i DBAs søgefelt i denne måned. Det svarer til, at der hver dag i juni bliver søgt efter et telt 1.871 gange.

Normalvis er telte ikke så populære på DBA. Kigger man på listen over de mest populære søgninger på DBA gennem et helt år, er telt at finde helt oppe på listens 65. plads.

Det er derfor tydeligt, at folk går ’teltamok’ i juni, og det bør du udnytte.

Du skal dog være opmærksom på, at der også er en del, der sætter deres telte til salg netop i denne måned. I hvert fald er der 14 procent flere, der sætter noget til salg i DBAs camping-kategori sammenlignet med en gennemsnitlig måned i denne kategori.
De 14 procent er dog ingen ting sammenlignet med, hvor afsindigt mange, der indtaster ’telt’ i DBAs søgefelt.

Har du ingen telte at sælge, bør du lure Sebastians trick af. 27-årige Sebastian ejer nemlig heller ingen telte, og allgievel lykkes det ham hvert år at sælge omkring 40-150 stykker. Han finder dem nemlig på Roskilde Festival, når alle har forladt området. Han renser dem og sætter dem til salg og får hvert år udsolgt alle sine adopterede telte. Det tjener han omkring 25.000 kroner. Hver år. 

Find det på DBA

 1. Outwell Montana 6 telt, Sælger dette telt, 
Der er gulvtæppe 
Ekstra overdækning til indgang
Kabel t

  Outwell Montana 6 telt, Sælger dette telt, Der er gulvtæppe Ekstra overdækning til indgang Kabel tromle , hammer, mm

  1.500,00 kr.15-06-2024
 2. Glampingtelt TentZing®, 4x4m, 4 Personer, Sand

  Glampingtelt TentZing®, 4x4m, 4 Personer, Sand

  Glampingtelt TentZing®, 4x4m, 4 Personer, Sand, Glampingtelt TentZing®, 4x4m, 4 Personer, Sand Produktspecifikationer: Bredde: 4,00 m. Længde: 4,00 m. Sidehøjde: 0,60 m.

  5.117,00 kr.17-04-2024
 3. Telt, Telt
Coleman Octagon BlackOut telt til 8 personer.
Varenummer 2000035195.
Nyt telt der aldrig

  Telt, Telt Coleman Octagon BlackOut telt til 8 personer. Varenummer 2000035195. Nyt telt der aldrig har været slået op. Ligger i original emballage. Kassen er åbnet, men teltet har aldrig været taget

  2.000,00 kr.15-06-2024
 4. Outwell Sargas Lux Grøn Telt lampe, Størrelse: 12,5 x 20 cm (HxDia)
Pakkestørrelse: 3,5 x 20 cm
Lyss

  Outwell Sargas Lux Grøn Telt lampe, Størrelse: 12,5 x 20 cm (HxDia) Pakkestørrelse: 3,5 x 20 cm Lysstyrke: SMD LED, 2900 Kelvin, 540 Lumen Vægt: 520 g Sammenfoldelig LED teltlampe, der både kan brug

  200,00 kr.15-06-2024
 5. Ny: 4-5 Personers telt med god højde

  Ny: 4-5 Personers telt med god højde

  4-5 personers telt med god højde:, 4-5 personers telt med god højde: Det er et godt og funktionelt telt med åbninger i to sider med myggenet, det giver et godt indeklima. Et robust og komfortabelt te

  699,00 kr.06-04-2023
 6. Ny: Liggeunderlag med pumpe indbygget

  Ny: Liggeunderlag med pumpe indbygget

  Oppustelig liggeunderlag, Liggeunderlag med pumpe indbygget: Outdoor oppustelig liggeunderlag er produceret af topkvalitet nylon, der er behageligt at ligge på og ikke den billige plast løsning, der

  399,00 kr.06-04-2023

Du ved bedst, hvad du kan tillade dig at tage for dit telt på DBA ved at sammenligne med de andres priser. Se alle teltene på DBA, her.

  

2. Cabriolet

Du skal tage turen forbi Stenlille, hvis denne seje cabriolet skal blive din. Bilen er i skrivende stund til salg på DBA, og ejeren håber at få 69.000 kroner for den. Bilen er en VW Golf I. Stenlille ligger i øvrigt mellem Slagelse og Roskilde
Du skal tage turen forbi Stenlille, hvis denne seje cabriolet skal blive din. Bilen er i skrivende stund til salg på DBA, og ejeren håber at få 69.000 kroner for den. Bilen er en VW Golf I. Stenlille ligger i øvrigt mellem Slagelse og Roskilde

LÆS OGSÅ: Derfor behøver du IKKE sløre din nummerplade, når du sælger bil

Veteranbiler, amerikanskerbiler og andre specialbiler vågner om sommeren. Det samme kan på en måde siges om cabrioletter. I hvert fald kan disse biler udnytte deres fulde potantiale, når først solen har valgt at varme landet med dens stråler.

I 2019 var ’Cabriolet’ det 32. mest søgte på DBA, men kigger vi på juni 2019, var denne bilmodel den 13. mest populære vare. 44.897 gange blev der i juni sidste år indtastet ’cabriolet’ i DBAs søgefelt, hvilket svarer til, at der hver dag blev søgt efter en cabriolet 1.497 gange. Det er mange, i forhold til hvor ”få” cabrioletter, der er til salg på DBA.

Du har ikke kun en god chance for at få solgt din cabriolet i juni på grund af, at modellen er meget populær i denne måned. Dine chancer øges også fordi, at der i juni er 8 procent færre nye annoncer i bilkategorien, end hvad der er i denne kategori på en typisk måned.

Der er altså mange købere, men ikke lige så mange sælgere, og det bør du udnytte. Har du en cabriolet, du er træt af, så gå på DBA og forsøg at få den afsat. Nu.

Inden du styrter til DBA for at sætte din cabriolet til salg, har vi en række guides, der hjælper dig i processen.

I denne artikel kan du læse, hvilke 8 billeder, du bør lægge på din bilannonce. Du kan her læse, hvilke oplysninger ud med fordel kan skrive i din bilannonces tekstfelt. Når der ”er bid” og en potentiel køber vil ud og se bilen, bør du forinden have læst denne artikel med råd til fremvisningen af din bil. Og inden du handler med en interesseret, bør du kigge med på disse råd om, hvordan du handler bil sikkert, så alle parter bliver tilfredse og glade.

Find det på DBA

 1. Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 3600000, blåmetal, nysynet, ABS, airbag, 2-dørs, 16" alufælge servo

  Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 3600000, blåmetal, nysynet, ABS, airbag, 2-dørs, 16" alufælge servostyring, Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" al

  50.000,00 kr.13-11-2023
 2. Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" alufælge se

  Audi Cabriolet, Diesel, 1998, km 356000, blåmetal, ABS, airbag, 2-dørs, startspærre, 16" alufælge servostyring, VINTER PRIS 45000kr Solid 1,9 TDI kører ca. 19-20 km p

  50.000,00 kr.25-08-2022

Her kan du se de cabriolet-modeller, der er til salg på DBA. Der er flest Audi cabriolet-modeller til salg på DBA.

   

3. Mobil og telefonni

Airpods er en ufattelig populær vare på DBA. Mange søger efter airpods, og du kan heldigvis finde flere til salg på genbrugssitet. For eksempel dette eksemplar, som tilhører Jacob fra Ringkøbing. Jacob sælger sine Airpods fra Ledwood med bluetooth til 150 kroner. Han skriver, at de ’fungerer fantastisk godt og med god lyd’
Airpods er en ufattelig populær vare på DBA. Mange søger efter airpods, og du kan heldigvis finde flere til salg på genbrugssitet. For eksempel dette eksemplar, som tilhører Jacob fra Ringkøbing. Jacob sælger sine Airpods fra Ledwood med bluetooth til 150 kroner. Han skriver, at de ’fungerer fantastisk godt og med god lyd’

LÆS OGSÅ: Mobiltelefonen er den ting, der samler støv i flest danskers skuffer

Juni er måneden, hvor du skal sætte din mobiltelefon, dine høretelefoner eller dit cover til salg. Alt hvad der vedrører mobiler og telefoner. For denne kategori mangler nemlig nye annoncer i juni. 15 procent færre – sammenlignet med en normal måned - vælger at sætte deres mobil eller anden telefonrelateret ting til salg i juni på DBA.

Så når potentielle købere går til DBA i juni for at lede efter deres næste iphone, vil din annonce have gode chancer for at blive set. Meget bedre chancer end på en hvilken som helst anden måned i mobil og telefon-kategorien.

Samtidig er ’iphone’ hvert år og hver måned det ultimative mest søgte på DBA. I juni 2019 blev ’iphone’ indtastet i DBAs søgefelt 154.023 gange. Til en sammenligning har vi kun 4.305 iphones til salg på DBA i skrivende stund.

Så ligger du inde med en gammel mobiltelefon, en iPhone, du drømmer om at udskifte med en nyere model eller nogle airpods, du har i overskud, er det nu, du bør sætte disse til salg.

Vil du have flest penge for din brugte smartphone, kan du læse vores guide til, hvordan du præsenterer og sælger den bedst, her. Husk at oplyse om alle de ting, en køber ville være interesseret i at vide. Disse ting har vi skrevet om i denne artikel. 

Find det på DBA

 1. in-ear hovedtelefoner, Apple, EarPods med Jack stick , Perfekt, Apple EarPods hovedtelefoner med Jac

  in-ear hovedtelefoner, Apple, EarPods med Jack stick , Perfekt, Apple EarPods hovedtelefoner med Jack stick, aldrig brugt før!

  120,00 kr.14-06-2024
 2. in-ear hovedtelefoner, Apple, Ubrugte Apple EarPods i original emballage. Tilsluttes via Lightning-s

  in-ear hovedtelefoner, Apple, Ubrugte Apple EarPods i original emballage. Tilsluttes via Lightning-stik. Kan afhentes på Islands Brygge eller sendes. Tager imod MobilePay eller kontanter. Se også mi

  100,00 kr.04-06-2024
 3. headset hovedtelefoner, Apple, EarPods USB-C, Perfekt, Ubrugte EarPods til USB-C
Fejlkøb

  headset hovedtelefoner, Apple, EarPods USB-C, Perfekt, Ubrugte EarPods til USB-C Fejlkøb

  100,00 kr.01-06-2024
 4. Billige EarPods

  Billige EarPods

  in-ear hovedtelefoner, Andet mærke, Perfekt, Sælger en masse EarPods billigt da jeg har en del liggende Skriv hvis intra 28558700

  350,00 kr.01-06-2024
 5. in-ear hovedtelefoner, Apple, EarPods (USB-C), Perfekt, U-åbnet Apple EarPods med USB-C, fra Iphone

  in-ear hovedtelefoner, Apple, EarPods (USB-C), Perfekt, U-åbnet Apple EarPods med USB-C, fra Iphone 15

  100,00 kr.28-05-2024
 6. trådløse hovedtelefoner, Andet mærke, Tobias Jacobsen, God, Fremstår i rigtig god stand. God lyd kva

  trådløse hovedtelefoner, Andet mærke, Tobias Jacobsen, God, Fremstår i rigtig god stand. God lyd kvalitet. Sidder godt på hovedet. Ikke brugt særlig meget, men umiddelbart holder de batteri i lang tid

  200,00 kr.23-05-2024

Husk, at du kan søge på både ’airpods’ og ’earpods’ på DBA for at finde ledningsfrie høretelefoner.

    

4. Hobby

Her kan du se et af de dyreste samlerobjekter, du lige nu kan finde på DBA. Billedet her koster 75.000 kroner, og det er sat til salg af en DBA-bruger fra Vesterbro i København. Billedet er tegnet af Carl Barks, og det heder ’Golden Fleece’. Sælgeren oplyser, at han ikke går på kompromis med prisen
Her kan du se et af de dyreste samlerobjekter, du lige nu kan finde på DBA. Billedet her koster 75.000 kroner, og det er sat til salg af en DBA-bruger fra Vesterbro i København. Billedet er tegnet af Carl Barks, og det heder ’Golden Fleece’. Sælgeren oplyser, at han ikke går på kompromis med prisen

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvad koster disse ting på DBA?

Har du en antik dåse, en støvet symaskine eller et gammelt frimærke, så er det i juni, du skal sætte ting som disse til salg. DBAs blandede landhandel-kategori, bedre kendt som ’Hobby’-kategorien, ligger nemlig øde hen i juni hvad angår nye ting til salg.
Ej, det er måske også en overdrivelse, men i hvert fald savner kategorien mere end nogensinde nye annoncer i juni. 18 procent færre annoncer bliver oprettet i denne kategori i juni sammenlignet med, hvor mange annoncer der oprettes i hobby-kategorien i gennemsnit.

I kategorien kan du finde modelhobbyer, ting til syning, frimærker, mønter og andre samleobjekter. Ja faktisk er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad du kan sætte til salg i denne kategori. Har du en gammel, lille samling af udgåede figurer, du fik gratis med guldkorns-pakkerne, kan du sagtens forvente at få dem solgt på DBA. For det er der flere andre, der gør.

Har du spottet en cola-flaske, der ser lidt anderledes ud end de normale, bør du også sætte den til salg, for DBAs samlerobjekt-kategori gemmer skam også på en cola-underkategori.

Trænger du til en større peptalk i, hvad du kan sætte til salg på DBA af firnuelige ting i dit hjem, du kun troede hørte til på lossepladsen, kan du i artiklen her finde inspiration. Her har vi samlet de ti mærkeligste ting på DBA.

Vi er også klar med endnu en liste i artiklen, her.

Find det på DBA

 1. Autografer, Autograf på takkekort fra Th Stauning København 1938 fra hans 65 års fødselsdag

  Autografer, Autograf på takkekort fra Th Stauning København 1938 fra hans 65 års fødselsdag

  850,00 kr.15-06-2024
 2. Glas, VM 86 glas (sjældne), Der er her tale om 2 stk. af de originale fodbold VM 1986 ølkrus / glas.

  Glas, VM 86 glas (sjældne), Der er her tale om 2 stk. af de originale fodbold VM 1986 ølkrus / glas. Henholdsvis det officielle samt det med DBU, indgraverede autografer fra landsholdet samt puljerne

  200,00 kr.14-06-2024
 3. Andre samleobjekter, Daniel Agger, Vær gerne seriøs
Fodboldtrøje ubrugt - nedsat - giv et bud
 - sig

  Andre samleobjekter, Daniel Agger, Vær gerne seriøs Fodboldtrøje ubrugt - nedsat - giv et bud - signeret/ autograf - str XL 525kr Købt af den kendte autografjæger Jimmy, ingen kvittering Sender gerne

  525,00 kr.13-06-2024
 4. Autografer, Jamal musiala autograf, Skaffet via en jeg kender som arbejder i Bayern München

Sender

  Autografer, Jamal musiala autograf, Skaffet via en jeg kender som arbejder i Bayern München Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold autografer på min dba profil

  199,00 kr.13-06-2024
 5. Autografer, Eduardo Camavinga autograf, Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager

Se mine a

  Autografer, Eduardo Camavinga autograf, Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold autografer på min dba profil

  199,00 kr.13-06-2024
 6. Autografer, Kamaldeen sulemana autograf, Fået personligt da jeg mødte ham

Sender gerne med dao elle

  Autografer, Kamaldeen sulemana autograf, Fået personligt da jeg mødte ham Sender gerne med dao eller kan afhentes på Amager Se mine andre fodbold autografer på min dba profil

  125,00 kr.13-06-2024

Har du gamle autografer liggende, kan disse altså også sagtens få ben at gå på på DBA.

   

5. ATV

24.400 kroner. Billigere slipper du ikke, hvis denne ATV skal blive din. Motormonsteret har Jørgen Jensen til salg på DBA lige nu, og han oplyser, at modellen er en Yamaha, der måske lille, men er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller. Jørgen Jensen bor Ringkøbing
24.400 kroner. Billigere slipper du ikke, hvis denne ATV skal blive din. Motormonsteret har Jørgen Jensen til salg på DBA lige nu, og han oplyser, at modellen er en Yamaha, der måske lille, men er udstyret med en række funktioner, der også findes på de større Yamaha-modeller. Jørgen Jensen bor Ringkøbing

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste ATV

ATV’erne på DBA er generelt populære. I hele 2019 var ’ATV’ det 25. mest populære ord på DBA. Men i juni topper populariteten, for i denne måned sidste år var ATV det 15. mest indtastede ord i DBAs søgefelt.

Hver dag var der 1.423, der indtastede ’ATV’ i DBAs søgefelt. Det betyder, at der i juni blev søgt efter motorkøretøjet 42.704 gange.

Samtidig er der færre end gennemsnitligt, der sætter deres motorcykler og relaterede ting, såsom ATV’er, til salg i juni. I juni 2019 blev der oprettet 13 procent færre annoncer end gennemsnitligt i motorcykelkategorien.

Du skal derfor udnytte, at folk særligt i juni er ellevilde for at eje en ATV, samtidig med, at der er færre end normalt, der sætter deres ATV til salg.

Find det på DBA

 1. Yamaha Kodiak 700 T3 Traktor SE

  Yamaha Kodiak 700 T3 Traktor SE

  Yamaha Kodiak 700 EPS T3 Traktor SE, 2023, ccm 700, The beauty of work. Drevet af den nye momentstærke MK II 686cc motor – og med et kompakt chassis og et komfortabelt sæde for kørekomfort hele dagen

  84.900,00 kr.05-05-2020
 2. Polaris Sportsman XP 1000 - brugt 2020

  Polaris Sportsman XP 1000 - brugt 2020

  Polaris, 2020, ccm 1000, Rigtig velkørende Sportsman Xp1000. Maskinen er solgt ny i 2020.Maskinen er udstyret med 4WD, spær og spil. Den har kørt 4171km. Denne maskine kan IKKE indregistreres. Pri

  85.000,00 kr.18-09-2023
 3. Suzuki LT 160

  Suzuki LT 160

  Defekt Suzuki LT160 ATV Købes

  10.000,00 kr.18-09-2022
 4. SMC 520rr WILDCAT

  SMC 520rr WILDCAT

  SMC, 2016, 520 ccm, 150 km/t, Sort, SMC 520rr WILDCAT, ATV som personbil, 100% ok, rullegas( som motorcykel) nye dæk fælge, led blik og hvidt baglys. Service overholdt, kun 2000 km

  87.000,00 kr.11-05-2024
 5. Suzuki Quadsport , 50 ccm, 50 km/t, Gul, ATW Suzuki quadsport starter og køre fint.

  Suzuki Quadsport , 50 ccm, 50 km/t, Gul, ATW Suzuki quadsport starter og køre fint.

  4.500,00 kr.13-06-2024
 6. Yamaha Atv 450 IRS

  Yamaha Atv 450 IRS

  Yamaha Kodiak 450 IRS, 2024, ccm 450, Olieven grøn, The beauty of work. Med sin brugervenlige teknologi, sin enestående holdbarhed og sin Yamaha-driftsikkerhed kan Kodiak 450 håndtere selv de hårdest

  58.320,00 kr.15-09-2022

Se de ATV’er, der er til salg lige nu på DBA, for at sammenligne priserne.

    

Disse ting skal du ikke have tralvt med at sætte til salg i juni

Lars fra Roskilde forsøger i skrivende stund at skille sig af med et gavekort til et hotel i Italien. Hotellet hedder ’Grand Hotel San Marino’, og gavekortet lyder på 531 euro. Men Lars vil kun have 3.000 kroner i bytte for gavekortet, som udløbet 31. december 2020
Lars fra Roskilde forsøger i skrivende stund at skille sig af med et gavekort til et hotel i Italien. Hotellet hedder ’Grand Hotel San Marino’, og gavekortet lyder på 531 euro. Men Lars vil kun have 3.000 kroner i bytte for gavekortet, som udløbet 31. december 2020

SE OGSÅ: VIDEO: SE DBAS dyreste kolonihavehus

Generelt er der færre end gennemsnitligt på et helt år, der sætter sig til tasterne i juni for at sætte deres ting til salg. Men i én kategori er dette en undtagelse. DBAs feriekategori bugner nemlig med nye annoncer i juni, hvor 14 procent flere vælger at sætte "ferier til salg", sammenlignet med en gennemsnitlig måned i ferie-kategorien.

Der er dermed mange, der i juni forsøger at få lejet deres sommerhus ud eller solgt nogle billetter til deres ferie. Men vi ser ikke tilsvarende, at folk søger på livet løs efter et sommerhus eller en ferie i juni, og dermed kan vi konkludere, at der lige netop i juni ikke er de bedste chancer for at få skilt dig af med din ferierelateret ting.

Noget så specifikt som din lænestol, bør du heller ikke mase på for at få sat til salg på DBA. I juni 2019 var lænestol nemlig kun den 28. mest populære ting på DBA, mens lænestol ellers gennemsnitligt på et helt år befinder sig på en 9. plads.

Find det på DBA

 1. KØBES
Fodskammel med sort læder og bøge stel. Skal være i pæn stand

  KØBES Fodskammel med sort læder og bøge stel. Skal være i pæn stand

  300,00 kr.15-06-2024
 2. Lænestol, læder, Audo, Har denne lækre lænestol fra Audo.

Model Saxe Lænestol - Brunolieret Eg / Br

  Lænestol, læder, Audo, Har denne lækre lænestol fra Audo. Model Saxe Lænestol - Brunolieret Eg / Brun læder. Stolen er ca. 1 år gammel og er købt på lagersalg. Fremstår som ny og ingen hakker eller

  9.500,00 kr.15-06-2024
 3. Drejestol, læder, Læderstol i god stand med 5 cm. Forhøjelse

  Drejestol, læder, Læderstol i god stand med 5 cm. Forhøjelse

  700,00 kr.15-06-2024
 4. Gyngestol, velour, Gyngestol med fodskammel.

  Gyngestol, velour, Gyngestol med fodskammel.

  300,00 kr.15-06-2024
 5. Lænestol, stof, Hay, Rigtig pæn hay stol, som står i super god stand.
Modtager gerne henvendelser ??

  Lænestol, stof, Hay, Rigtig pæn hay stol, som står i super god stand. Modtager gerne henvendelser ??

  2.900,00 kr.15-06-2024
 6. Gyngestol, træ, Antik gyngestol i pæn stand med meget lidt slitage

  Gyngestol, træ, Antik gyngestol i pæn stand med meget lidt slitage

  300,00 kr.15-06-2024

Lænestole til salg på DBA.

Hvis du elsker statistikker, og har du en købmand gemt i maven, har vi meget mere ”guf” i form af læsestof til dig. For du kan nemt, her på DBA Guide, læse dig til de bedste salg.

En af de artikler, du kan kaste dit blik på i den sammenhæng, er historien om denne unge superkrejler, der gør gode handler ved at gå på loppemarkeder, for så at sælge sine ting dyere på nettet. Læs hvilke 10 ting, han laver de største fortjenester på, her.

De bedste handler for dig som køber er dem, hvor du skal punge ud med mindst penge. Og det skal du, hvis du finder noget, der ligefrem er gratis på DBA. Vi har en gratis-kategori på DBA, og i denne artikel kan du få svar på, hvordan du kan sætte DBAs system til at sende dig en mail, hver gang noget gratis bliver sat til salg nær dig.

Har du fået solgt en masse, men er du i tvivl om, hvordan du nemmest og smartest pakker dem ind, så de er klar til forsendelse? Vi har i videoen herunder allieret os med Marie-Louise, der ved hjælp af gamle æggebakker, strømper og gammelt emballage viser, hvordan du pakker dine solgte ting forsvarligt ind – uden at ofre penge på bobbleplast og lignende.

Du kan læse flere pakketips i artiklen, her.

Relaterede artikler