Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i april
Livsstil

Liste: Disse 5 ting bør du sætte til salg i april

Julie Schoen
Julie Schoen

Hvilke varer søges der mest efter i april på DBA, og hvilke varer sætter de færreste andre til salg i april? Vi har kigget i statistikken og er ud fra vores data klar med en liste over de fem ting, du gør klogest i at sætte til salg på DBA i denne måned.

Der er ikke noget ved at sælge en vare, som alle andre også har til salg. Det presser blot priserne på din ting, og man kan i disse tilfælde tale om et såkaldt ”købers marked”. Og det er jo ikke det marked, du som sælger går efter.

I denne artikel har vi undersøgt hvilke kategorier på DBA, hvor der i april er dømt ”sælgers marked”. Samtidig har vi undersøgt, hvilke ting folk særligt i april søger efter på DBA.

Ud fra disse to dataark har vi forfattet en liste med de 5 ting, du burde have virkelig gode chancer for at få solgt i april. Har du ikke disse fem ting til salg allerede, så tag og få det gjort. Såfremt det altså er ting, du ikke bruger.

1. Havemøbler

800 kroner koster dette havebord på DBA lige nu. DBA-sælgeren bor i Silkeborg og oplyser, at bordet er i rigtig god stand, og det måler 110 centimeter i diameteren
800 kroner koster dette havebord på DBA lige nu. DBA-sælgeren bor i Silkeborg og oplyser, at bordet er i rigtig god stand, og det måler 110 centimeter i diameteren

Hver dag i april bliver der 3.600 gange søgt efter havemøbler på DBA. For i april 2019 blev ’Havemøbler’ indtastet i DBAs søgefelt 108.208 gange.

Havemøbler indtager således en tredjeplads på listen over de mest søgte ting på DBA i april. Kun overgået af ’sofa’ og ’iphone’, som året rundt ligger i top to.

Normalt er ’havemøbler’ en populær søgning på DBA, men aldrig så eftertragtet, at det ligefrem er den 3. mest eftersøgte ting på DBA.

Det giver også sig selv, hvorfor folk er ellevilde for at købe havemøbler i april. Foråret er indtruffet, solen begynder for alvor at varme så meget, at man gider at være udenfor og tage fat på haven. Man åbner skuret med de støvede ting og opdager, at haven godt kunne trænge til et nyt sæt havemøber – og så går turen til DBA.

Det skal du udnytte.

Så hvis du ligger inde med nogle solstole, du ikke bruger, eller et bordbænkesæt, du aldrig har brudt dig om at sidde på og ved, så er det nu, du bør sætte det til salg på DBA.

Dog skal du vide, at du har mange konkurrenter derude. For ligesom havemøbler er en eftertragtet størrelse i april, er det også en af de ting, der sættes flest til salg af i netop denne måned. Havekategorien boomer nemlig med nye annoncer på DBA i april. Men du burde stadig have en rigtig god chance for at få afsat sine havemøbler – for så mange møbler til haven er der heller ikke, målt op i mod antallet af søgninger.

Vil du have tips og trick til, hvordan du får gjort dit havemøbel klar til salg, så du kan tillade dig at tage flest mulige penge for det, så kig med i vores trin-for-trin-video, her.

Havemøbler til salg på DBA:

 1. Havemøbelsæt, Vila Gotland , Polyrattan, Vila Gotland havemøbel sæt(spisebordsæt) 

Der medfølger sp

  Havemøbelsæt, Vila Gotland , Polyrattan, Vila Gotland havemøbel sæt(spisebordsæt) Der medfølger spisebord med glasplade 210 cm Og 6 stole med tilsvarende hynder Det er brugt. Men fin stand. Nypri

  7.999,00 kr.22-03-2023
 2. Hængekøje, Stor dejlig hængekøje med plads til flere.
Omkring 250 cm lang

  Hængekøje, Stor dejlig hængekøje med plads til flere. Omkring 250 cm lang

  200,00 kr.22-03-2023
 3. Hængekøje, stof, rød, aldrig brugt

  Hængekøje, stof, rød, aldrig brugt

  125,00 kr.22-03-2023
 4. Andet, Kirkedal, Jeg har en masse komposit imprægnering tilovers og håber, jeg kan komme af med dem

  Andet, Kirkedal, Jeg har en masse komposit imprægnering tilovers og håber, jeg kan komme af med dem herinde, da jeg har betalt en formue for det. 249 kr pr flaske. I alt har jeg ca. 10 flasker i overs

  100,00 kr.22-03-2023
 5. Bænk, Københavnerbænk, Træ og støbejern, Har stået indendørs og er i virkelig fin stand.

Den kan ik

  Bænk, Københavnerbænk, Træ og støbejern, Har stået indendørs og er i virkelig fin stand. Den kan ikke sendes, er i gammel lejlighed på 2. sal uden elevator.

  6.000,00 kr.22-03-2023
 6. Havemøbelsæt, Havebord 90x150 med 4 stole har aldrig stået ude

  Havemøbelsæt, Havebord 90x150 med 4 stole har aldrig stået ude

  890,00 kr.22-03-2023

Klik her og se alle de havemøbelsæt, du lige nu kan finde på DBA. 91 af dem koster mindre end 500 kroner.

2. Mobiler og telefoner

Denne iPhone 11 Pro Max er lige nu til salg på DBA. Det er Emma fra Ørum Djurs, der har sat sin mobil til salg, og hun håber at kunne få 7.000 kroner for den. Iphonen er guld og kan rumme 512 GB
Denne iPhone 11 Pro Max er lige nu til salg på DBA. Det er Emma fra Ørum Djurs, der har sat sin mobil til salg, og hun håber at kunne få 7.000 kroner for den. Iphonen er guld og kan rumme 512 GB

LÆS OGSÅ: Her er den ting, vi ejer i længst tid

Du burde have en liggende i skuffen, som du ikke bruger. Hvis ikke dig, så har din partner, din søster, din mor eller en ven. Halvdelen af os svarer nemlig i en tidligere undersøgelse, DBA har fået foretaget, at vi har en gammel mobiltelefon liggende, uden at bruge den eller have givet den videre. Ja faktisk er mobiltelefonen den ting, der ligger og samler støv hos flest danskere.

Er du en af de 50 procent af danskerne,der har en telefon, som forputter sig i skuffen, så tag den frem, tag et billde af den og få den sat til salg på DBA. Nu.

For lige netop i april kan det rigtig godt betale sig at have en mobil eller anden telefon til salg på DBA. Kategorien med mobiltelfoner og telefoner tørster nemlig efter nye annoncer i april. Hele 16 procent færre nye annoncer bliver oprettet i denne kategori - sammenlignet med gennemsnittet på et år. Kategorien ’Mobil og telefon’ er dermed en kategori, hvor der i denne måned hersker ”sælgers marked”.

Dykker vi ned i hvilken mobiltelefon, du burde have de største chancer for at komme af med, lyder svaret: ’iPhone’. Iphone er nemlig det mest søgte ord på DBA. Og sådan er der hver måned.

I april 2019 blev der søgt efter en iphone i DBAs søgefelt hele 155.479 gange. Det svarer til, at der hver dag i denne måned bliver indtastet ’iphone’ 5.182 gange i søgefeltet. Det er mange. Og det bør du udnytte.

’Iphone X’ er også en populær søgning på DBA. Det samme gælder ’Airpods’. Har du mulighed for at skille dig af med disse to modeller, burde der også nærmest være garanti for, at du kan få dem afsat.

Husk, at inden du sælger din telefon, er det en god idé at nulstille den, sådan så dine gamle data ikke føres med over til den nye ejer af mobilen. Hvordan du nulstiller smartphonen, kan du få svar på i guiden, her.

Vil du vide, hvordan du bedst muligt får solgt din mobil – hvad gør du for eksempel klogt i at oplyse potentielle købere om? Få svaret i denne artikel. Du kan også læse, hvad vi opfordrer køberne af brugte smartphones om at kigge efter ude hos sælger – læs det i denne artikel.

Iphones til salg på DBA:

 1. iPhone 14 Pro Max, 1024 GB, pink, Perfekt, Sælger en fuldstændig ny IPhone 14 Pro Max 1tb dyb lilla.

  iPhone 14 Pro Max, 1024 GB, pink, Perfekt, Sælger en fuldstændig ny IPhone 14 Pro Max 1tb dyb lilla. Den har min mor fået i gave, men hun vil hellere have en Samsung. Kassen er åben, men filmen er sta

  12.500,00 kr.22-03-2023
 2. iPhone 8, 64 GB, sort, Perfekt, 100 procent ok - nyeste iOS 16.3.1 - klar til brug

  iPhone 8, 64 GB, sort, Perfekt, 100 procent ok - nyeste iOS 16.3.1 - klar til brug

  750,00 kr.22-03-2023
 3. iPhone 11 Pro, 64 GB, sort, God, Iphone 11 pro 64 gb.
Meget pæn velholdt med spion panzer glas på sa

  iPhone 11 Pro, 64 GB, sort, God, Iphone 11 pro 64 gb. Meget pæn velholdt med spion panzer glas på samt cover.. kvitteringen kan frem skaffes

  1.599,00 kr.22-03-2023
 4. iPhone XR, 64 GB, sort, God, Iphone XR, sort, 64GB

Fungerer perfekt. Alm slitage (billeder) som ikk

  iPhone XR, 64 GB, sort, God, Iphone XR, sort, 64GB Fungerer perfekt. Alm slitage (billeder) som ikke har nogen betydning for funktionalitet

  1.199,00 kr.22-03-2023
 5. iPhone 11 Pro Max, 64 GB, grå, God, Sælger hermed en iphone 11 pro max aldrig repareret ,,,batteri p

  iPhone 11 Pro Max, 64 GB, grå, God, Sælger hermed en iphone 11 pro max aldrig repareret ,,,batteri på 84%,,,2år gammel kvittering haves,,,panser glas sidder på skærm

  2.900,00 kr.22-03-2023
 6. iPhone 13, 128 GB, sort, iPhone 13 128GB Sort. Uden ridser. Står i perfekt stand. Der medfølger kass

  iPhone 13, 128 GB, sort, iPhone 13 128GB Sort. Uden ridser. Står i perfekt stand. Der medfølger kasse, lader kabel, og cover. Kvittering har jeg ikke længere desv. Kan afhentes i 6760 Ribe, eller Flen

  4.000,00 kr.22-03-2023

Klik her og find iPhones til salg på DBA. De fleste er markeret som i ’god’, ’rimelig’ eller ’perfekt’ stand.

3. Trampoliner

Thomas fra Odense SV vil lige nu have 1.100 kroner for denne trampolin, som han har til salg på DBA. ’ Trampolinen er i god stand, og springdugen er i perfekt stand også. Den trænger dog til en nedvaskning’, skriver han i DBA-annoncen
Thomas fra Odense SV vil lige nu have 1.100 kroner for denne trampolin, som han har til salg på DBA. ’ Trampolinen er i god stand, og springdugen er i perfekt stand også. Den trænger dog til en nedvaskning’, skriver han i DBA-annoncen

LÆS OGSÅ: Smart trick: Sådan finder du dit smykke i sandet

Det 11. mest eftertragtede ting på DBA i april er en trampolin. Hele 47.788 søgninger foretages der i denne måned efter en trampolin. Det store udendørslegetøj er dermed meget mere populær i april, end hvad det er resten af året. Over et helt år er trampolin ikke engang i top 25 på DBA.

Er du i tvivl om, hvilke ting der er vigtige at fortælle potentielle købere om i din annonce, når du sætter din trampolin til salg? Og hvilke billeder er gode at sælge din trampolin på? I denne artikel er vi klar med råd til køberne om, hvad de bør orientere sig om, når de køber en brugt trampolin, og den guide kan du jo udnytte.
I artiklen får du desuden svar på, hvordan du nemt kan rengøre trampolinen inden salg, så den tager sig bedst mulig ud på billederne.

Trampoliner til salg på DBA:

 1. Trampolin, Salat comfort 366 cm, Salta comfort trampolin 366 cm i diameter

Komplet med sikkerhedsne

  Trampolin, Salat comfort 366 cm, Salta comfort trampolin 366 cm i diameter Komplet med sikkerhedsnet, afskærmningsmåtte og alle dele. Adskilt og i tørvejr hver vinter. Således næsten som ny. Er skil

  1.800,00 kr.22-03-2023
 2. Trampolin, Kun stel, 3950 cm. Dug og fjedre er gået indtykker

  Trampolin, Kun stel, 3950 cm. Dug og fjedre er gået indtykker

  350,00 kr.22-03-2023
 3. Trampolin, Stor trampolin, med stige, kantpuder (er lidt slidt) og net, stå samlet, ny pris 6000kr

  Trampolin, Stor trampolin, med stige, kantpuder (er lidt slidt) og net, stå samlet, ny pris 6000kr

  3.200,00 kr.22-03-2023
 4. Trampolin, Forankringssæt til trampolin, Forankringssæt til alle trampoliner.

Sikrer, at trampoline

  Trampolin, Forankringssæt til trampolin, Forankringssæt til alle trampoliner. Sikrer, at trampolinen står stabilt, både når der hoppes, men ikke mindst også i stormvejr. Det består af fire jordankre

  150,00 kr.22-03-2023
 5. Trampolin, God solid trampolin, kvadratisk Ca 4x4 meter og "afdæmpet" i farven ( den er bare sort ??

  Trampolin, God solid trampolin, kvadratisk Ca 4x4 meter og "afdæmpet" i farven ( den er bare sort ??). Er brugt, men kan sagtens hoppes på flere sæsoner endnu. Den er ikke pillet fra hinanden, men det

  500,00 kr.21-03-2023
 6. Trampolin, Berg, store trampolin fejler ikke noget , stabil og kraftig, der er rust på metal ben,

  Trampolin, Berg, store trampolin fejler ikke noget , stabil og kraftig, der er rust på metal ben, 120 kg.sælges pga hus salg.

  400,00 kr.21-03-2023

291 trampoliner er lige nu til salg på DBA. 35 af dem kan du få for 200 kroner eller derunder.

4. Bøger og blade

30 kroner skal du ofre for, at denne nostalgiske Rasmus Klump-bog kan blive din. Det er Signe fra Næstved, der skal have pengene, for hun er DBA-sælgeren af denne børnebog
30 kroner skal du ofre for, at denne nostalgiske Rasmus Klump-bog kan blive din. Det er Signe fra Næstved, der skal have pengene, for hun er DBA-sælgeren af denne børnebog

LÆS OGSÅ: 40 % stigning: Danskerne handler med hække som aldrig før på DBA

De er tunge, og de optager nemt al pladsen i reolen. Vi taler om bøger. Og dem har danskerne masser af derude.

Men får du dem nogensinde læst? Igen? Nogle har bøger stående, som de går med en drøm om at få læst, men hvor det endnu ikke er sket. Andre har bøger i reolen, som de har læst, og som er rare at have tæt på, hvis man nu vil dykke ned i fortælleringerne igen.

Men får du dem nogensinde åbnet? Nej vel. De fleste bøger står egentlig bare og fylder, mens de giver os dårlig samvittighed. Og dårlig ryg. Det sidste gælder kun, hvis du skal flytte.

Alene derfor kan det være en god idé at få de tunge sager sat til salg. Men også fordi, du burde have en god mulighed for at få dem afsat i april. April er nemlig en af de eneste måneder, hvor der ikke sættes særlig mange bøger til salg. Hele 15 procent færre nye annoncer kommer til i april i 'Bøger og blade'-kategorien. Så her er det i denne måned sælgers marked.

Særligt studiebøger kan være gode at få sat til salg her op mod eksamerne, hvor studerende, der ikke har særlig stort budget, ikke længere kan vente på, at deres bestilte studiebog bliver ledig på biblioteket. I ariklen her finder du måske lidt inspiration til, hvordan du bedst kan få solgt dine studebøger.

Biografier til salg på DBA:

 1. Hells angels, Jønke, En masse bøger om Rockere/Bikere, både ældre og nyere. Sælges kun samlet

Giv e

  Hells angels, Jønke, En masse bøger om Rockere/Bikere, både ældre og nyere. Sælges kun samlet Giv et bud

  1.234,00 kr.22-03-2023
 2. Adolf Hitler- Familieperspektiver, Helm Stierlin, 156 sider,hæftet

  Adolf Hitler- Familieperspektiver, Helm Stierlin, 156 sider,hæftet

  48,00 kr.22-03-2023
 3. Halv Mand Helt Menneske, Rene Nielsen/Gyldendal, Bogen er signeret af Rene’

  Halv Mand Helt Menneske, Rene Nielsen/Gyldendal, Bogen er signeret af Rene’

  45,00 kr.22-03-2023
 4. Bål og Brand, Michael Wolff, Donald Trump er en af de mest omtalte og diskuterede mennesker i vores

  Bål og Brand, Michael Wolff, Donald Trump er en af de mest omtalte og diskuterede mennesker i vores tid. Alle har en mening om ham, og han formår at skabe masser af mediebevågenhed og debat i USA såv

  60,00 kr.22-03-2023
 5. For enhver pris,   Henrik Qvortrup & Lars Trier Mogensen, "For enhver pris" er en politisk portræt

  For enhver pris, Henrik Qvortrup & Lars Trier Mogensen, "For enhver pris" er en politisk portrætbog om statsminister Lars Løkke Rasmussen og hans regering. Kom med bag om kulisserne, når de polit

  60,00 kr.22-03-2023
 6. Den hvide masai, Corinne Hofmann, 335 sider, indbundet
Fin stand

  Den hvide masai, Corinne Hofmann, 335 sider, indbundet Fin stand

  50,00 kr.22-03-2023

På DBA kan du finde studiebøger, biografier, børnebøger og alle mulige andre.

5. Campingvogn

Kim fra Frederikssund har sat sin campingvogn til salg på DBA. Det er en vogn af mærket Adria Adora, som har en egenvægt på 1.425 kilo. Campingvognen kan blive din, hvis du punger ud med 168.000 kroner til Kim
Kim fra Frederikssund har sat sin campingvogn til salg på DBA. Det er en vogn af mærket Adria Adora, som har en egenvægt på 1.425 kilo. Campingvognen kan blive din, hvis du punger ud med 168.000 kroner til Kim

LÆS OGSÅ: Netop solgt: Her er verdens dyreste sneakers

DBAs camping-kategori flyder i april over med nye annoncer, så i det lys er det ikke særlig smart at sætte dine campingting til salg på DBA. Men det kan nu alligevel godt betale sig at gøre et forsøg på at få afsat din campingvogn. Den er der nemlig rigtig stor efterspørgsel på i april.

Campingvogn var i april 2019 den 12. mest søgte vare på DBA. 47.207 søgte efter en campingvogn på DBA den måned, og det er ufattelig mange set i forhold til, at campingvogn normalt befinder sig udenfor top 25, når man kigger på årets søgninger.

Er du i tvivl om, hvad du skal skrive og oplyse om, når du sætter campingvognen til salg, så kan du læse med i denne artikel, hvor vi klæder køberne på til, hvad de skal spørge dig om, når de er interesseret i din campingvogn.

Campingvogne til salg på DBA:

 1. Adria Altea 432 PS

  Adria Altea 432 PS

  Adria Altea 432 PS, 2007, kg egenvægt 825, kg totalvægt 1000, NR 72 Lille let kørevogn der kan trækkes af de fleste biler Synet og klar til registrering/ny ejer Front: aflukkelig soveafd. med fransk

  54.800,00 kr.22-03-2023
 2. Adria Adria, 1996, 925 kg egenvægt, 1200 kg totalvægt, 5 sengepladser, enkeltseng, dobbeltseng, køje

  Adria Adria, 1996, 925 kg egenvægt, 1200 kg totalvægt, 5 sengepladser, enkeltseng, dobbeltseng, køjeseng, Fin vogn men vi får ikke tid til at bruge den Sælges med to brugte fortelte Vognen har igen

  45.000,00 kr.22-03-2023
 3. 2008 - Adria Adora 472 LU  Enkeltsenge-Truma SmartA mover-Gulvtemp. -- 89.90...

  2008 - Adria Adora 472 LU Enkeltsenge-Truma SmartA mover-Gulvtemp. -- 89.90...

  Adria Adora 472 LU, 2008, kg egenvægt 975, kg totalvægt 1300, sengepladser 4, Enkeltsenge-Truma SmartA mover-Gulvtemp. Virkelig flot Adria 472 LU Adora fra 2008. 
 Vognen er med enkeltsenge i fr

  89.900,00 kr.22-03-2023
 4. Adria Unica 542tk, 2001, 1000 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 6 sengepladser, Isabella fortelt, dobb

  Adria Unica 542tk, 2001, 1000 kg egenvægt, 1300 kg totalvægt, 6 sengepladser, Isabella fortelt, dobbeltseng, køjeseng, Sælger denne Adria 542 TK Køjevogn Vognen sælges med alt udstyr - herunder penta-

  57.000,00 kr.22-03-2023
 5. 2005 - Adria Altea 432 PX  Utrolig pæn og velholdt campingvogn -- 54.900 kr

  2005 - Adria Altea 432 PX Utrolig pæn og velholdt campingvogn -- 54.900 kr

  Adria Altea 432 PX, 2005, kg egenvægt 825, kg totalvægt 1000, sengepladser 4, dobbeltseng, Utrolig pæn og velholdt campingvogn Installationer og tilbehør: denne vogn her er utrolig pæn og velholdt,

  54.900,00 kr.21-03-2023
 6. 2002 - Adria Unica B 462 PU  Adria Unica 462PU -- 49.900 kr

  2002 - Adria Unica B 462 PU Adria Unica 462PU -- 49.900 kr

  Adria Unica B 462 PU, 2002, kg egenvægt 925, kg totalvægt 1300, sengepladser 4, Adria Unica 462PU Installationer og tilbehør: Super fin vogn med dobbeltseng i forenden og siddegruppe i bagenden. Meg

  49.900,00 kr.21-03-2023

Klik her og find campingvogne på DBA.

Disse ting har du muligvis svært ved at komme af med i april

Det er forår, og derfor sætter rigtig mange danskere forårs-relaterede ting til salg på DBA. Det kan tydelig ses.

Men det er samtidig de ting, der bliver søgt meget efter i forårsperioden på DBA, hvilket får markedet til at gå nogenlunde lige op.

En af de ting, der bliver søgt virkelig meget efter i april på DBA, men som der samtidig sættes mange til salg af, er cykler.

Også både sættes der mange til salg af, men ’båd’ er dog ikke et helt vildt populært søgeord i april. Det skyldes formodentlig, at der er mange færre mennesker, der køber en båd frem for folk, der har brug for en cykel.

Motorbåde til salg på DBA:

 1. Jeanneau Cap Camarat 5,1, Styrepultbåd, årg. 2012, 17 fod, 0 sovepladser, 90 hk , Suzuki, benzin, mo

  Jeanneau Cap Camarat 5,1, Styrepultbåd, årg. 2012, 17 fod, 0 sovepladser, 90 hk , Suzuki, benzin, motorårgang: 2012, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, Super velholdt styrepult båd, kun sejlet 68 timer

  139.900,00 kr.22-03-2023
 2. Flipper 515 motorbåd

  Flipper 515 motorbåd

  Flipper, Hardtopbåd, årg. 2000, 17 fod, 2 sovepladser, 50 hk , Honda, benzin, motorårgang: 2001, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2.05, dybde .45, Kg 570, hjemhavn: Troense - S

  86.000,00 kr.22-03-2023
 3. NY IBIZA 770T 350HK

  NY IBIZA 770T 350HK

  IBIZA, Motorbåd, årg. 2022, fod 26, sovepladser 3, hk 350, Mercury, benzin, motorårgang: 2022, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,80, Kg 2050, hjemhavn: Baadhuset A/S, SØNDAGS

  829.800,00 kr.22-03-2023
 4. Yamarin 60DC m. F115

  Yamarin 60DC m. F115

  Yamarin 60DC, Daycruiser, Bemærk dette er en sætpris med en Yamaha F115 og udstyrspakke. Endnu en lillesøster til flagsibet 88DC og 63DC - den helt nye Yamarin 60 DC - en særdeles alsidig og sporty

  425.000,00 kr.20-04-2021
 5. Uttern D70 Mercury 300 HK V8

  Uttern D70 Mercury 300 HK V8

  Uttern, Motorbåd, årg. 2021, fod 22, hk 300, Mercury, Benzin, bredde 2.55, dybde 0.60, Kg 1550, hjemhavn: Hvidovre, Uttern D70 er helt unik og er den perfekte kombination af moderne topdesign og prak

  629.900,00 kr.26-10-2022
 6. Ny 30 Fods Saver med 300HK

  Ny 30 Fods Saver med 300HK

  Saver 870WA, Motorbåd, årg. 2022, fod 30, sovepladser 4, hk 300, Suzuki, benzin, motorårgang: 2022, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,72, Kg 2400, hjemhavn: www.baadhuset.dk,

  799.800,00 kr.17-09-2021

På DBA kan du lige nu finde motorbåde, sejlbåde samt kanoer, robpåde og kajakker. Klik her og se alle de både, du kan få for mindre end 10.000 kroner.

Vil du lære at bruge DBA optimalt? Sælge på det rigtige tidspunkt, til den højeste pris, men også finde de helt rigtige ting på det rette tidspunkt? Her på DBA Guide kan du finde alverdens guides og inspirationsartikler:

En af dem handler om, hvordan du finder gratis ting, der bliver sat til salg, nær dig, på DBA. Du kan blandt andet bede DBAs system om at sende dig en mail eller sms, hver gang noget nyt sættes til salg tæt på din bolig.

Du kan også lade dig inspirere af denne, unge superkrejler, som i artiklen fortæller, hvilke ti ting han finder billigt på loppemarkedet eller DBA for at sælge videre dyrere på enten DBA eller ebay.

Har du møbler, du gerne vil sælge, men som har stearinpletter på de vandrette flader? Så se videoen herunder, hvor vi er klar med en trin-for-trin-guide til, hvordan du fjerner det. Sådan kan du nemlig få mest for dine ting. 

Læs den tekstmæssige ting-for-trin-guide, her.

Relaterede artikler