Læsehest
Livsstil

Læsehest

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Læsehest

Jeg er så glad for at opleve, at gamle og støvede bøger endnu ikke er en uddød race. Mange ville jo mene, at de også stod for tur, og stille og roligt indlogerede sig i kælderen sammen med kassettebåndene, VHS'erne, DVD'erne og CD'erne.

Naturligvis er mange af os begyndt at benytte os af e-bøger, men jeg oplever stadig at mange har bøger stående i reoler og flittigt læser i de rigtige, ægte og velduftende firkantede sider.

Jeg elsker at stoppe ved genbrugsforretninger og loppeboder med bøger. Jeg lurer efter de klassiske værker, og ofte koster de en slik.

Udover at give hjernen en oplagt pause fra internettet, og i stedet fordybe sig i en bog, så synes jeg også de udgør en hyggelig del af indretningen i mit hjem. Da vi f.eks satte hylder op i stuen pakkede jeg bevidst bøgerne ned, da jeg ville have en pause fra alle dem - men jeg kunne faktisk mærke tydelig forskel! Det gjorde akustikken i stuen ret dårlig, at de var væk. Så op kom de igen, blot i færre mængder, men stadig nok til at slippe for ekkoet!

Jeg er typen der gerne læser de samme bøger igen og igen - og det skyldes primært at jeg er stor fan af biografier. Det er som at se den samme gode film eller dokumentar igen og igen, så jeg har prioriteret at beholde klassikerne fremme.

Bogstøtterne fandt jeg en håndfuld af på et loppemarked forrige weekend, og ellers har jeg god erfaring med at implementere bøgerne som en del af indretningen.

Hvis man spørger mig, så er bøger altså rigtig dekorative!

Teakhylde med messing beslag

PS! Der er altså også et rigt udvalg af brugte bøger på DBA - just sayin' :)

Man kan desuden finde den gamle fine blomsterkasse i teak, på øverste billede, HER. Der dukker jævnligt nogle af disse op derinde, nemlig.


Find det på DBA

 1. Ældre lysestage, Lysestage med patina sælges
Trænger til pudsning
Til kronelys
Retro - vintage
Kan s

  Ældre lysestage, Lysestage med patina sælges Trænger til pudsning Til kronelys Retro - vintage Kan sendes mod betaling af fragt

  90,00 kr.17-04-2024
 2. Sengerand, Sengerand, Done by Deer, Rigtig fin sengerand med skum i så den ikke falder sammen. Til s

  Sengerand, Sengerand, Done by Deer, Rigtig fin sengerand med skum i så den ikke falder sammen. Til standard tremmeseng. Betrækket kan vaskes og er altid vasket parfumefrit. Fremstår rigtig fin.

  150,00 kr.17-04-2024
 3. Pigecykel, classic cykel, 26 tommer hjul, 3 gear, Ok cykel ,hul i sadel

  Pigecykel, classic cykel, 26 tommer hjul, 3 gear, Ok cykel ,hul i sadel

  195,00 kr.17-04-2024
 4. Herresko, Ambre, str. 41, Ubrugt, HELT NYE Ambré snøresko i str 41 - intet prismærke!

  Herresko, Ambre, str. 41, Ubrugt, HELT NYE Ambré snøresko i str 41 - intet prismærke!

  400,00 kr.17-04-2024
 5. Karen K, 2 plastfigurer og 1 porcelænsfigur i perfekt stand.
(Det mørke man ser på figuren bagpå til

  Karen K, 2 plastfigurer og 1 porcelænsfigur i perfekt stand. (Det mørke man ser på figuren bagpå til højre er et vildfaren penselstrøg. Fabrikationshovsa. Pris pr stk 100,-

  100,00 kr.17-04-2024
 6. Chinos, hugo boss, str. 36, Næsten som ny, 36x32

SENDES GERNE
Diverse tøj og sko; skjorte,jakke. sw

  Chinos, hugo boss, str. 36, Næsten som ny, 36x32 SENDES GERNE Diverse tøj og sko; skjorte,jakke. sweaters ingen; pletter,huller eller fnug

  135,00 kr.17-04-2024

Relaterede artikler