Køkkenhavedrømme
Livsstil

Køkkenhavedrømme

DBA Guide
DBA Guide

Køkkenhavedrømme

Der står marts i kalenderen, og det er tid til at begynde at planlægge køkkenhaven, hvis den skal bugne med hjemmedyrkede bær og grøntsager til sommeren og efteråret.

På DBA er der masser af materialer og inspiration at hente, hvad enten du drømmer om den store landlige køkkenhave á la Bonderøven eller en funky urban køkkenhave i altankasser.

Selv drømmer jeg om et drivhus som supplement til mine mange zinkbaljer og højbede, så vi kan udvide sortimentet af frugt og grønt i en lidt mere eksotisk retning.

Men der er nu heller ikke noget som at plukke de mere traditionelle ”norden-venlige” bær og grøntsager dugfrisk fra haven eller altanen – skovjordbær, hindbær, gulerødder, salat, krydderurter og spinat er lette at dyrke og smager meget bedre, når de er plukket frisk fra egen have.

Der er altså noget helt specielt over at se noget gro, som man selv har sået, og siden plukke og spise det.

Fordelen ved højbede, altankasser og zinkbaljer er, at grøntsagerne ikke behøver så meget plads i bredden, men får mere varme fra siderne og kan sås tættere. Så selvom du kun har en lille have eller altan, kan du sagtens få gang i de grønne fingre og få opfyldt dine gartnerdrømme.

Find det på DBA

 1. Bruseafskærmning, Glas, Klar hærdet glas væg

  Bruseafskærmning, Glas, Klar hærdet glas væg

  1.400,00 kr.24-06-2024
 2. Stentøj, Lille figur / kande / skål, Vintage

  Stentøj, Lille figur / kande / skål, Vintage

  50,00 kr.24-06-2024
 3. Figurer, Buzz lightyear fly med figurer ( ikke buzz ), Disney, Sælges da den ikke har interesse mere

  Figurer, Buzz lightyear fly med figurer ( ikke buzz ), Disney, Sælges da den ikke har interesse mere buzz medfølger ikke men alisha hawthorne

  280,00 kr.24-06-2024
 4. Støvletter, str. 37, United nude, Sort, Næsten som ny, Mine smukke United Nude må sælges. Har ikke

  Støvletter, str. 37, United nude, Sort, Næsten som ny, Mine smukke United Nude må sælges. Har ikke været brugt meget, men der er et skrab på hælene. Det ses dog ikke i brug.

  300,00 kr.24-06-2024
 5. Glas, Snapseglas- håndlavede, Pernille Bastrup- Gudhjem, Håndlavede snapseglas i blå farve. 
”Haps,

  Glas, Snapseglas- håndlavede, Pernille Bastrup- Gudhjem, Håndlavede snapseglas i blå farve. ”Haps, Haps, Haps - den passer lige til en snaps!” Begge glas er som nye og fejler intet overhovedet. Sna

  250,00 kr.24-06-2024
 6. Daybed, træ, 1 pers. , Horsnæs, Fin ældre daybed i teaktræ. Lidt skræmmer på træet, rundt omkring. F

  Daybed, træ, 1 pers. , Horsnæs, Fin ældre daybed i teaktræ. Lidt skræmmer på træet, rundt omkring. Flot mørkeblå madras i uld, som er i pæn stand. Der er intet mærke på den, men er ret sikker på at de

  5.000,00 kr.24-06-2024

Relaterede artikler