Her finder du de fedeste (og billigste) Halloween-kostumer
LivsstilBørn

Her finder du de fedeste (og billigste) Halloween-kostumer

Louise Guldager
Louise Guldager

Guiden her viser dig, hvor og hvordan du nemmest og billigst finder Halloween-kostumer til hele familien. Og også hvordan du kan købe dem, selv efter butikkerne er lukket, og du ikke kan nå at få dem hjem med posten (måske du er ude i dårlig tid?).

Den har nok været lidt udskældt over årerne. Men ikke desto mindre, er der hvert år flere og flere familier, der dyrker den amerikanske tradition: Halloween.

Uhyggelige, afskårne-finger-kager, plastik edderkopper i spind på hoveddøren, udskårne græskar og raslebøtter i mørket – dagen har mange faste etiketter. Én af dem er, at langt de fleste, der holder Halloween, klæder sig ud. BÅDE store og små. Fordi det er sjovt, en del af legen og – ja, behøver man egentlig andre bevæggrunde for at hoppe i et sjovt kostume? Nej vel….

Her får du en guide med en oversigt til HVOR og hvordan, du nemt søger efter gode kostume på DBA, så det ikke koster dig alverden. For der er jo ingen grund til at betale for meget for dén slags spøg og skæmt. Det er jo bare for sjov, ik’?

Desuden er fordelen ved at købe på DBA ikke kun prisen. På DBA kan du mødes med køber uden for arbejdstid – for DBA er et website, der aldrig ”lukker”, ligesom en butik. Og sælgerne på sitet har det sikkert også praktisk bedst med at mødes efter arbejde eller en tidlig morgen. Og hvis du ikke kan nå at få varen sendt, kan du jo altid køre hen til sælgeren selv.

’Halloween’ søgning på DBA:

 1. Samlefigurer, Funko, Disney Halloween Anders And pops- 
samling sælges..

Køb dem ALLE For 1400 Saml

  Samlefigurer, Funko, Disney Halloween Anders And pops- samling sælges.. Køb dem ALLE For 1400 Samlet Kun.. Den store Dobbelt Æske Devil/Angel er i alm Pop protector.. Den store Koster 400 for s

  400,00 kr.19-03-2023
 2. Samlefigurer, Funko, Disney Halloween Anders And pops- 
samling sælges..

Køb dem ALLE For 1400 Saml

  Samlefigurer, Funko, Disney Halloween Anders And pops- samling sælges.. Køb dem ALLE For 1400 Samlet Kun.. Den store Dobbelt Æske Devil/Angel er i alm Pop protector.. Den store Koster 400 for s

  1.400,00 kr.11-03-2023
 3. Dukker, Halloween, Hej. Jeg sælger et fin Halloween brudepar. De har kun stået til pynt og virker so

  Dukker, Halloween, Hej. Jeg sælger et fin Halloween brudepar. De har kun stået til pynt og virker som de skal. De kan synge til hinanden. Ved at trykke på knappen i hånden.

  1.400,00 kr.07-03-2023
 4. Samlekort, Pokemon Halloween Booster pakke, Sælger disse Pokemon Halloween Trick or Trade Booster pa

  Samlekort, Pokemon Halloween Booster pakke, Sælger disse Pokemon Halloween Trick or Trade Booster pakker. Hver pakke har 3 Pokemon kort, hvor 1 er garanteret glimmer kort og koster kun 12kr/stk Kan s

  12,00 kr.26-02-2023
 5. Andre samleobjekter, Trolde & Furbies, Trolde & Furby bamser

Halloween trold 45 kr
Vand trold 20 kr

  Andre samleobjekter, Trolde & Furbies, Trolde & Furby bamser Halloween trold 45 kr Vand trold 20 kr Sne trold 20 kr Mini hvid furby 35 kr Mini lilla furby 35 kr Tingene kommer fra ikke-ryger hjem &

  155,00 kr.24-02-2023
 6. Legetøj, Booster box / bundle, Booster box 40 pakker halloween exclusive

  Legetøj, Booster box / bundle, Booster box 40 pakker halloween exclusive

  350,00 kr.23-02-2023

Laver du en enkel søgning på ’Halloween’ fra forsiden på DBA, kommer der 916 søgeresultater frem. Det er alt fra pynt og kostumer til bøger og service. Men du kan faktisk skarpvinkle din søgning en del – og få endnu flere bud. Se hvordan nedenunder her.

Find børnekostumer til Halloween her – tip 1

De fleste børn elsker at klæde sig ud. Og Halloween er ingen undtagelse. Uanset om I er til de uhyggelige kostumer eller bare et sjovt ét af slagsen, kan du finde utallige bud på DBA. Kostumer er sjældent ret brugt og kan være lidt pebrede fra ny, så her giver det god mening at kigge brugt, hvis du ikke gider bruge halvdelen af oktober-budgettet på Dracula-ting, ansigtsmaling, diverse kostumer og hatte.

Kigger du eksempelvis under de forskellige børnetøjs-størrelse-kategorier kan du indstille din søgning, så der kun kommer kostumer op i dén eller de størrelser, du leder efter. Her kan du søge specifik på alder og størrelse ude i venstre margen, så du ikke skal sidde og bladre annoncer igennem, der ikke er relevante.

Start med at gå fra forsiden af DBA til kategorien ’børn’ og herunder ind på ’børnetøj’. Herfra går du så til den specifikke søgning, du ønsker, vælg mellem de faneblade, der ruller sig ud. Eksempelvis Drengetøj 4-6 år, størrelse 104-116. Søger du da på ’udklædning’ i denne kategori, dukker der lige nu 223 kostumer og udklædninger frem i den størrelse drengetøj.

Her finder du kategorien Pigetøj 4-6 år, størrelse 104-116, med over 242 kostume-annoncer at vælge mellem, og her finder du Pigetøj 7-10 år, størrelse 122-140 med over 300 annoncer. 160 af disse ligger til under 70 kroner. Normalt ligger nypris for et nyt kostume typisk mellem 150 – 400 kroner.

Drengetøj 7-10 år, størrelse 122-140 finder du her og 11-14 år, størrelse 146-176 lige her. Du skal bare scrolle gennem fanebladene med størrelsesangivelser og søge på udklædning. Pigetøj 11-14 år, størrelse 146-176 rummer 46 annoncer og findes her.

Du kan finde udklædning i alle aldersgrupper, men oftest er det lidt mere beskedent, hvis det er til de helt små børn under 2 år. 

LÆS OGSÅ: Her er det børnetøj, som sættes mest til salg på DBA

Udklædningstøjet som heks i størrelse 140 svarer til omkring 10 år, der er både kjole, og har og Heidi fra Hobro sælger for 50 kroner. Ib fra Skovlunde sælger flere forskellige Halloween-masker, der alle har været brugt til en udstilling. De koster 79 kroner stykker. I Brøndby sælger Niels 7 forskellige Halloween-ting, stort græskarhoved, tre mindre græskarhoveder, dåse til fyrfadslys og to skelletter. Alt samlet til 80 kroner
Udklædningstøjet som heks i størrelse 140 svarer til omkring 10 år, der er både kjole, og har og Heidi fra Hobro sælger for 50 kroner. Ib fra Skovlunde sælger flere forskellige Halloween-masker, der alle har været brugt til en udstilling. De koster 79 kroner stykker. I Brøndby sælger Niels 7 forskellige Halloween-ting, stort græskarhoved, tre mindre græskarhoveder, dåse til fyrfadslys og to skelletter. Alt samlet til 80 kroner

Find børnekostumer til Halloween her – tip 2

De fleste kvikke hoveder kan nok godt regne ud, at du finder en masse kostumer ved at søge i tøjkategorien på udklædning. Men vidste du, at der også gemmer sig en del, hvis du søger inde i kategorien ’fest og underholdning’, som du finder under ’diverse’-kategorien? Her finder du lige nu også pyntegræskar, parykker, diverse Halloween-pynt og meget mere.

Søger du i denne kategori under ’kostume’, dukker der i skrivende stund 447 annoncer frem.

Generelt er et godt tip, at man søger på ’Udklædning’ eller ’kostume’ eller ’fastelavn’, for at finde Halloween-udklædningen. Søg ikke kun på ’Halloween’, for der ligger gode ting gemt i de andre søgeord.

Dels kan der sagtens ligge uhyggelige fastelavnskostumer her, og derudover er det efterhånden mere og mere normalt, at mange blot bruger Halloween som en kærkommen anledning til at klæde sig ud i al almindelighed.

En anden god og oplagt mulighed for at finde det perfekte, brugte Halloween-kostume billigt – og som måske ikke ligger lige fór, når du åbner forsiden på DBA - er at gå ind på følgende kategori:

Gå ind under ’Andet legetøj’ og derfra videre til ’udklædning’ i børnekategorien. Her finder du lige nu 1.286 annoncer, så der er nok at vælge mellem.

Halloween-kostumer til salg på DBA:

 1. Udklædningstøj, Lego, Udklædningstøj, Vest, Lego, str. findes i flere str.

Udklædningstøj, Lego

Ud

  Udklædningstøj, Lego, Udklædningstøj, Vest, Lego, str. findes i flere str. Udklædningstøj, Lego Udklædningstøj, brandmandsvest, Lego Lego brandmandsvest og hjelm. str 9 år

  50,00 kr.21-03-2023
 2. Udklædningstøj, Hawaiisæt med skørt, blomsterkrans, muslingehalskæder, Hawaii blomst ( alt købt på

  Udklædningstøj, Hawaiisæt med skørt, blomsterkrans, muslingehalskæder, Hawaii blomst ( alt købt på Hawaii) passer til ca 4-12år samlet 75kr Orange skørt og blå tyl 25kr Fløjte, hat og snabelsko samle

  75,00 kr.21-03-2023
 3. Udklædningstøj, Store bløde bjørne poter og hale. Kan f. eks bruges til cos play.

  Udklædningstøj, Store bløde bjørne poter og hale. Kan f. eks bruges til cos play.

  1.000,00 kr.21-03-2023
 4. Udklædningstøj, Dino maske, Dino maske. Modificeret med kærlighed. Kan f. eks bruges til cos play

  Udklædningstøj, Dino maske, Dino maske. Modificeret med kærlighed. Kan f. eks bruges til cos play

  600,00 kr.21-03-2023
 5. Udklædningstøj, PRINSESSEKJOLE

Kjolen er købt i Legoland til kr. 499 og passer til størrelsen fra 2

  Udklædningstøj, PRINSESSEKJOLE Kjolen er købt i Legoland til kr. 499 og passer til størrelsen fra 2-5 år. Fremstår meget flot - brugt ganske få gange. Sælges til kr. 200 • så længe annoncen er "liv

  200,00 kr.21-03-2023
 6. Udklædningstøj, Kjole og sko, str. 116
5 7 år. Der er rep. på kjolen.

  Udklædningstøj, Kjole og sko, str. 116 5 7 år. Der er rep. på kjolen.

  50,00 kr.20-03-2023

Går du ind under ’Andet legetøj’ og derfra videre til ’udklædning’ i børnekategorien finder du 1.286 annoncer, og her burde der være god træfsikkerhed. Over 900 af annoncerne ligger til under 90 kroner, så det er en halvering af udgiften sammenlignet med typisk nypris på kostumer og udklædning.

Find voksenkostumer til Halloween her – tip 1

Er du på udkig efter en god udklædning til voksne er fremgangsmåden den samme som ved børnene: Søg eventuelt på ’udklædning’ under ’Tøj til kvinder’ i kategorien ’Tøj og mode’ og så dukker der i skrivende stund 60 annoncer frem.

Du kan også søge på ’udklædning voksen’ fra hovedsiden eller lave en søgning på ’Halloween voksen’, hvor forskellige bud vil dukke op. Vær opmærksom på, at du kan støde på en anden type ’voksen-kostume’ også, altså i den lidt mere kinky genre, når du foretager disse søgninger.

En anden alternativ søgning kan være at søge på ’Rollespil’. Du skal her sortere lidt i annoncerne, da der også forekommer computerspil og andet, men her er masser af udklædninger, der passer godt til Halloween, så som trolde, ulækre masker, kløer, økser, svær og alt derimellem.

Da Halloween markerer sommerhalvårets afslutning og starten på en lang, mørk tid og dens oprindelige betydning er, at det drejer sig om kontakten med underverdenen og de døde, kan du med fordel tænke generelt i kostumer og udklædninger, der relaterer sig til det.

Den 31. oktober er en festdag for spøgelser, hekse, riddere, skeletter og alverdens andre fantasifostre. Mange udklæder sig derfor også som zombier eller Corpse Bride, hvorfor en anden oplagt søgning, man måske ikke lige tænker over, kan være på ’brudekjole’.

Indstiller du søgningen på pris, kan du sikre dig, at du kun ser de billige til salg, hvis tanken er, at kostumet  for eksempel skal klippes i, overhældes med teaterblod eller lignende. Lige nu er der eksempelvis knap 200 brudekjoler til salg på DBA til under 150 kroner, så man med bedre samvittighed kan tolke videre på kostumet.

Ved du, præcis hvad, du vil være klædt ud som til Halloween, kan du også blot søge på dette i DBAs søgefelt og eventuelt tilføje ’udklædning’ eller ’Kostume’ bagefter. For eksempel ’Trold’ og ’udklædning’ i én søgning.

LÆS OGSÅ: 8 brugte børneting du kan give i gave

De mange legetøjsvåben sælges af Jack fra Odense. De 4 til venstre er i træ. De 3 til højre i plastik. Han skal have 150 kroner samlet. Udklædningstøjet til børn, der er et heksekostume med meget tilbehør, i størrelse 116 – 164 kommer også med heksenæse og ansigtsmaling, fingerring med edderkop, paryk og halskæde med en masse ben - i plastik. Det sælges for 100 kroner samlet hos Henriette i Allerød og har været brugt, men fejler ikke noget. Kostumet til voksne som rød hun-djævelsælger Linda fra Næstved til 75 kroner
De mange legetøjsvåben sælges af Jack fra Odense. De 4 til venstre er i træ. De 3 til højre i plastik. Han skal have 150 kroner samlet. Udklædningstøjet til børn, der er et heksekostume med meget tilbehør, i størrelse 116 – 164 kommer også med heksenæse og ansigtsmaling, fingerring med edderkop, paryk og halskæde med en masse ben - i plastik. Det sælges for 100 kroner samlet hos Henriette i Allerød og har været brugt, men fejler ikke noget. Kostumet til voksne som rød hun-djævelsælger Linda fra Næstved til 75 kroner

Husk alle detaljerne

Selvom det er sjovt og oplagt at finde kostumer og udklædning brugt, skal du huske, at du også kan komme rigtig langt med en god paryk, lidt sminke og gode accessories. Du kan for eksempel søge under accessories-kategorien på ’dødningehoved’ eller 'Skull', der også passer godt til Halloween.

Du kan også søge på ’kors’ og alt, hvad der ellers relaterer sig til døden og efterlivet. Med over 450 annoncer på DBA med parykker til salg kan du sikkert også finde noget oplagt her. Næsten halvdelen af dem ligger til under 100 kroner – hvor du fra ny ofte skal op over 400 kroner. Og det ER jo bare til en sjov og festlig dag. Der er ingen grund til at betale for meget for det.

Husk også, at du kan gøre meget med ansigtsmaling og sminke, og du vil typisk kunne finde mange ting i fest-kategorien eller ved at søge på ’Halloween’ i kategorien ’Diverse samlinger og objekter’.

Selvom Halloween er en skøn højtid og en stemningsfuld dag for børn, kan voksne med barnlige sjæle i den grad også få noget ud af den festlige dag. Og man kan vel altid bruge en god undskyldning for at klæde sig ud og holde en fest, ikke? God fornøjelse.

Mere Halloween på DBA:

 1. Gorilla kostume, Kostume i rigtig fin kvalitet. 

Voksen størrelse -skjult lynlås i ryggen. Arme og

  Gorilla kostume, Kostume i rigtig fin kvalitet. Voksen størrelse -skjult lynlås i ryggen. Arme og fødder medfølger Til karneval, halloween og fest.

  450,00 kr.20-03-2023
 2. Halloween dekorations rosetter, NYE dekorationsrosetter til Halloween. Pakken indeholder 2 sorte ros

  Halloween dekorations rosetter, NYE dekorationsrosetter til Halloween. Pakken indeholder 2 sorte rosetter med guld farvet edderkopper+spind. Størrelse når de er foldet ud : 40 og 32 cm. Kan sendes til

  25,00 kr.19-03-2023
 3. halloween mask, halloween mask+ Le + monster legetøj med batterier. Perfekt stand, brugt kun 1 gange

  halloween mask, halloween mask+ Le + monster legetøj med batterier. Perfekt stand, brugt kun 1 gange.

  150,00 kr.19-03-2023
 4. Girafkostume, Nuttet udklædning til fx fastelavn, Halloween ell bare alm. leg. 
Str. 1-2 år.
Afhentn

  Girafkostume, Nuttet udklædning til fx fastelavn, Halloween ell bare alm. leg. Str. 1-2 år. Afhentning i Ballerup kan evt. arrangeres, hvis ønsket.

  100,00 kr.18-03-2023
 5. NY toiletrulleholder med skelet, Super festlig toiletrulleholder i plast til Halloween, eller fin ga

  NY toiletrulleholder med skelet, Super festlig toiletrulleholder i plast til Halloween, eller fin gaveidé til mandehulen :-). Fin kvalitet, lavet af meget hård plast som ligner sten, Kan sendes til p

  80,00 kr.17-03-2023
 6. Halloween figurer, Spøgelset står og vrikke frem og tilbage ved hjælp af solceller og kraniet kører

  Halloween figurer, Spøgelset står og vrikke frem og tilbage ved hjælp af solceller og kraniet kører rundt og klapre tænder. Pris pr stk. 15,-

  15,00 kr.16-03-2023

Der er mange måder at finde Halloween pynt og udstyr på, og fest-kategorien i ’Diverse’ på DBA er en oplagt mulighed. Husk at indstil din søgning på enten Jylland eller på Sjælland, hvis tiden er knap for dig, så du kun får annoncer op tæt på dig selv.

Er du også til græskar, udklædning, udsmykning med skelletter, edderkopper og sjove skræmme-gimmicks. Overvejer du at holde Halloween? Her er et par gode tips til, hvordan du nemt og billigt kan gøre din Halloween-fest gennemført, uden det behøver blive dyrt.

Stress. Er tiden løbet fra dig? Om lidt er der Halloween i dine børns skole eller institution, og du har ikke nået at købe noget? Fortvivl ej. Her får du nemlig et super godt og nemt trick, der kan hjælpe dig på falderebet, også selvom det ser ud som om, alt håb er ude!

Skal du holde en Halloween-fest, så forskræk alle dine gæster med denne store alien-figur, som er til salg lige nu på DBA – se den i videoen herunder. Figuren er 100.000 kroner værd, men ejeren er villig til at sælge for 15.000 kroner.Du kan finde DBA-annoncen til alienen i artiklen, her.

Relaterede artikler