Fornyelse af Verner Panton
Livsstil

Fornyelse af Verner Panton

DBA Guide
DBA Guide

Fornyelse af Verner Panton

Vi giver ordet til Vicki, som her fortæller og fremviser nogle af de unikke fund, hun har gjort sig på nettet og på loppemarkeder.

For længe siden fik jeg øjnene op for en hel ny verden. Jeg begyndte at finde brugte ting på loppemarkeder og på nettet. Jeg fandt ud af, at tingene stadig havde en masse leveår tilbage i sig, og ellers fik de en moderne fornyelse.

Jeg har en forkærlighed til gamle retro-ting, og jeg elsker at blande den indretningsstil med den moderne indretning ,vi har i dag. Lamperne fra den tid er gamle klassikere, og Verner Pantons klassiske flowerpots hitter jo igen, de er blevet reproduceret og kan fås i moderne farver og i en lidt større udgave.

Jeg ville gerne finde de gamle klassikere og spraye dem i en farve, som man ikke kunne købe dem i. Jeg søgte derfor på DBA længe for at finde to lamper til budgetvenlige priser. Det skulle ikke være den store omkostning, når jeg nu alligevel ville spraymale dem. Jeg fandt nogle orange klassikere med nogle måneders mellemrum, og de fik en tur med grundrens og derefter deres nuværende farve.

De blev helt perfekte i den version, som jeg havde i mit hoved og passede perfekt i vores univers.

Sidste år i julen skulle der laves en boligreportage hos os. Da indretningsarkitekten så vores lamper, spurgte hun, hvordan jeg havde turdet forny sådan nogle gamle klassikere, og det gjorde jeg egentlig kun, fordi jeg havde fundet dem brugt og slidt på DBA og til næsten ingen penge. Det er det, som jeg synes er lidt sjovt nogle gange, at blande gammelt og nyt sammen og få sin helt egen personlige stil.

Jeg fik en gammel Verner Panton lampe i fødselsdagsgave for nogle år siden, og denne er også købt brugt på DBA, vi har intet gjort ved den, men jeg elsker, at den har noget historie med sig, og at den ser lidt brugt ud. For vores vedkommende kan vi godt lide, at hele huset er blandet med gamle og nye ting, og til et budget vi kan være med på.

Derfor bruger jeg DBA til at finde nogle gode fund, og enten overlever de, eller også fornyer jeg dem til vores hjem. Det er det, som gør det sjovt og giver et personligt strejf i hjemmet.

Her kan du finde Verner Panton til at forny dit hjem.

Find det på DBA

 1. Playmobil, Cirkus sæler, bjørne m.m., Blandede dyr m.m. Der medfølger enkelte løsdele som jeg ikke h

  Playmobil, Cirkus sæler, bjørne m.m., Blandede dyr m.m. Der medfølger enkelte løsdele som jeg ikke helt har styr på. Men se det hele på billederne. Sender gerne men køber betaler. Men jeg tager det o

  100,00 kr.28-09-2023
 2. ELVERFOLKET, Tegneserie, ELVERFOLKET.
NR. 1, 3 UDG. 1 OPLAG FLOT = 70 KR.

NR. 3, 2 UDG. 1 OPLAG FL

  ELVERFOLKET, Tegneserie, ELVERFOLKET. NR. 1, 3 UDG. 1 OPLAG FLOT = 70 KR. NR. 3, 2 UDG. 1 OPLAG FLOT MED FUGTSKADE I RYG = 40 KR. NR. 4, 2 UDG. 1 OPLAG FUGTSKADE I HJ. = 40 KR. NR. 5, 2 UDG. 1 OPL

  40,00 kr.28-09-2023
 3. Hulk, 


29 blade sælges kun samlet for 125

I brugt stand

  Hulk, 29 blade sælges kun samlet for 125 I brugt stand

  125,00 kr.28-09-2023
 4. Madagaskar, Blu-ray, tegnefilm

  Madagaskar, Blu-ray, tegnefilm

  20,00 kr.28-09-2023
 5. Skammel, Retro, Sammenklappeligt jæger Skammel med læder sæde og træ ben
38x38...50 høj

  Skammel, Retro, Sammenklappeligt jæger Skammel med læder sæde og træ ben 38x38...50 høj

  150,00 kr.28-09-2023
 6. Andet, Knagerække, And, Flot knagerække i messing af And
Mål på billeder

  Andet, Knagerække, And, Flot knagerække i messing af And Mål på billeder

  90,00 kr.28-09-2023

Relaterede artikler