Efterårsstemning og de fineste fund!
Livsstil

Efterårsstemning og de fineste fund!

DBA Guide
DBA Guide

Efterårsstemning og de fineste fund!

Enormt mange af os bruger kanaler som Instagram og Pinterest, når vi gerne vil inspireres lidt.

Som jeg tidligere nævnte i indlægget her, så er jeg vild med den ‘dele mentalitet’ der er derinde – at man ser noget fedt og så bare kan spørge folk hvor de har fundet ting og sager henne.

Jeg har lokket lidt med en del af vores følgere inde på @dbadk på Instagram, og de er super flinke til at dele deres DBA relaterede opslag. Og vi er heldige, for vi må nemlig gerne dele deres opslag på bloggen her også.

I takt med at efteråret nu er over os, så ændrer stemningen og billederne sig markant – vi er gået fra solskinsslikkede sommerbilleder, til mere minimalistiske stemninger og hyggestunder, og jeg elsker det.

Plejer at sige, at jeg er lykkelig for at bo i et land, hvor vi VIRKELIG mærker årstidernes skiften. Personligt synes jeg at efterår er noget af det smukkeste. I hvert fald hvis man sorterer kraftig modvind og silende regn fra, haha :)

I denne uge var der 4 billeder der løb med min kærlighed!

@_j_e_m har knipset dette billede, der i al sin finhed repræsenterer det minimalistiske udtryk langt de fleste af os kan værdsætte. At der så også er en fin blanding af nyt og gammel, det er altså rigtig flot, synes jeg.

En daybed som denne er efterhånden svær at opstøve, da de bliver revet væk fra f.eks DBA lynhurtigt. Man kan selvfølgelig sagtens finde dem, men man skal holde godt øje!

Er desuden ret vild med den runde sættekasse – har kun set de firkantede, og jeg synes det giver mere ro, at den har en blødere facon. Så det tror jeg at jeg vil skrive bag øret, når jeg skal lede efter dimser igen.

@rock.my.boat har knipset dette fantastiske billede, der naturligvis repræsenterer de smås univers. Er så ellevild med den tremmeseng i teak – og det værste er, at jeg faktisk havde muligheden for at købe sådan en, da Alfred var helt lille. Jeg kom fra det igen, fordi den ikke kunne udvides med tiden, men nu ærgrer jeg mig da grøn, gul og blå – for det går op for mig, at jeg sagtens kunne have brugt den til noget andet senere hen. Sådan kan det jo gå :)

@simonesinding delte dette billede for nogle uger siden, og det har printet sig fast hos mig – synes matchen mellem den gamle, fede Safaristol og retrobolden i læder er p.e.r.f.e.k.t.i.o.n. Her kan man da tale om at integrere stilen, når man flytter sammen med sin kæreste. Et ganske glimrende kompromis :)

Hos @salonodk er der dømt ægte sommerhusstemning, og jeg må indrømme at jeg altid elsker når hun lægger billeder op fra hendes sommerhus. Det er altid med legende børn og hyggelige stunder. Og så er indretningen i huset altså bare noget af det fineste. Der er ikke fyldt op med dyre, fornemme ting – det er retrolækkert og lyst.

Find det på DBA

 1. Rat & Pedaler, Universal, Thrustmaster, God, T300RS rat og pedaler - passer til PS3, PS4, PS5 og PC.

  Rat & Pedaler, Universal, Thrustmaster, God, T300RS rat og pedaler - passer til PS3, PS4, PS5 og PC. Fungerer upåklageligt.

  1.000,00 kr.06-06-2023
 2. Bagagerumsbakke, AUDI A6 AVANT, ORIGINAL AUDI BAGAGERUMS BAKKE TIL AUDI A6 AVANT FRA 2004-2011. NÆST

  Bagagerumsbakke, AUDI A6 AVANT, ORIGINAL AUDI BAGAGERUMS BAKKE TIL AUDI A6 AVANT FRA 2004-2011. NÆSTEN SOM NY. 100 % I ORDEN. LIGE TIL AT LÆGGE IND OG BESKYTTE BAGAGERUM. GOD TING HVIS MAN TIT KØRER M

  400,00 kr.06-06-2023
 3. Kyllinger, Høne kyllinger australorp i stor race fra 18 marts.
Prisen er pr stk og stiger 1kr pr kyl

  Kyllinger, Høne kyllinger australorp i stor race fra 18 marts. Prisen er pr stk og stiger 1kr pr kylling pr dag

  120,00 kr.06-06-2023
 4. Kurve, Byd gerne på det hele samlet

  Kurve, Byd gerne på det hele samlet

  123,00 kr.06-06-2023
 5. iPhone 8 Plus, 64 GB, God, Iphone 8 plus i sort med 64gb i super god stand batterikapiciten er på 10

  iPhone 8 Plus, 64 GB, God, Iphone 8 plus i sort med 64gb i super god stand batterikapiciten er på 100% der batteri lige er blivet skiftet og alt fungere som den skal inkl cover

  1.299,00 kr.06-06-2023
 6. Skoskab, b: 65 d: 17 h: 111, Inkl. Glasplade

  Skoskab, b: 65 d: 17 h: 111, Inkl. Glasplade

  200,00 kr.06-06-2023

Relaterede artikler