Brugte vaser skaber stemning
Bolig

Brugte vaser skaber stemning

DBA Guide
DBA Guide

Brugte vaser skaber stemning

At jeg har en svaghed for ting med historie og sjæl, skal ikke være nogen hemmelighed. Hvilket også betyder, at størsteparten af det, der er i vores hjem er købt brugt. Det giver så ufattelig meget mening, både med hensyn til indretningen, der bliver mere personlig, men også økonomisk er der fornuft i det.

Og det gælder også mine vaser, der alle har været elsket tidligere….

Nu da efteråret er så småt på vej, plejer jeg ofte at forlænge sommeren med friske blomster. Og her kommer mine vaser så ind i billedet. Jeg plejer at tage dem alle frem, og sortere dem efter størrelse og farve, så de sættes i små grupper, som jeg synes er pæne sammen. Så smutter jeg over til blomsterhandleren, og finder de blomster, der nu en gang passer til de forskellige grupperinger af vaser.

Ofte vælger jeg blomster, der ikke er for støjende i deres udseende, altså ikke for farverige osv., da det nogle gange kan fjerne opmærksomheden fra de særligt udvalgte vaser. For minimalistiske er de nemlig ikke. De er særprægede, med flotte retromønstre, fine farver og smukke former.

Her er er resultatet, som nu pryder mit hjem til stor fornøjelse for både mig og mine børn. Der skal ikke meget til for at give indretningen et løft, og med ældre vaser og nye blomster, kommer man langt.

Find dine egne unikke krukker og vaser her


Find det på DBA

 1. Shoe rack

  Shoe rack

  40,00 kr.07-12-2023
 2. Spisebordsstol, Bøgetræ og læder, 6 styk flotte spisebordsstole. Bliver ikke brugt meget, så ser ud

  Spisebordsstol, Bøgetræ og læder, 6 styk flotte spisebordsstole. Bliver ikke brugt meget, så ser ud som nye. Fast pris. Bud under besvares ikke.

  1.200,00 kr.07-12-2023
 3. Væglampe, Gammel enkel trælampe, med messing.

  Væglampe, Gammel enkel trælampe, med messing.

  300,00 kr.07-12-2023
 4. Saute gryde, Morsø, Helt ny 28 cm med låg
Til alle varmekilder
Kan sendes for 50

  Saute gryde, Morsø, Helt ny 28 cm med låg Til alle varmekilder Kan sendes for 50

  350,00 kr.07-12-2023
 5. Glas, Glaskunst, Glaskunst - Fugle

Prisen er samlet.

Stand: God men brugt. Ingen skår eller afslag

  Glas, Glaskunst, Glaskunst - Fugle Prisen er samlet. Stand: God men brugt. Ingen skår eller afslag, men lidt aldringsspor på benene. Størrelserne er forskellige, men den højeste måler cirka 16,5 cm

  40,00 kr.07-12-2023
 6. 10 Store ikea plastboxe m/ låg og clips, lufttætte, IKEA Samla, 10 store Samla boxe i klar plast med

  10 Store ikea plastboxe m/ låg og clips, lufttætte, IKEA Samla, 10 store Samla boxe i klar plast med låg og clips. Sælges helst samlet men kan forhandles. Nypris 114kr/box med låg =1140 nypris. Der m

  475,00 kr.06-12-2023

Relaterede artikler