Disse 5 ting bør du sætte til salg i februar
Livsstil

Disse 5 ting bør du sætte til salg i februar

Julie Schoen
Julie Schoen

Har julemaden sat sig som ekstra lag i ansigtet, og har du ikke fået brugt dit nyindmeldte medlemskab i Fitness henover januar, som du ellers skålede til nytår på, at du ville? Så er der måske ingen grund til at se sandheden i øjnene, og det giver også bedst mening sådan. For dit spejl kan du altså med fordel sælge på DBA. Nu. Her i februar burde dét sammen med 4 andre ting statistisk set have de bedste chancer for at blive solgt på DBA.

Det er februar, og dit elektriske fodbad med massagefunktion, som du fik i gave til jul, står stadig i den originale papæske og venter på, at du findet en plads til det i skabet. Det samme gør ovenfadet fra din mor, som egentlig bare var en ekstra gave, men som nu er blevet et ekstra irritationsmoment for dig: For du har ikke plads til mere i køkkenskabet.

Februar er måneden, hvor tiden for mange står stille. Det har været jul for lidt tid siden, og nu er det bare trist og koldt og alt for lang tid til marts og forår. Men du kan lave om på, at februar er sådan en dum og kedelig måned. Få ryddet op og ud, så du kan få gjort ordentlig plads til dine julegaver – og de kommende.

Sæt dine ting til salg på DBA, og vi står i denne artikel klar med en liste, der hjælper dig med at prioritere, hvilke ting du med fordel kan begynde med at sætte til salg – hvis du altså ejer sådanne ting og vil af med dem.

I hvert fald burde disse 5 ting sælge ekstra godt i februar på DBA:
  

1. Spejl

Mikael fra Glostrup har dette spejl til salg på DBA lige nu. Han håber at få 300 kroner for det.
Mikael fra Glostrup har dette spejl til salg på DBA lige nu. Han håber at få 300 kroner for det.

SE OGSÅ: DIY: Gør dette gamle spejl moderne

De kan gøre dit hjem større at se på. Især hvis du sætter et stort ét af slagsen på væggen i en smal gang. Og måske derfor er de så attraktive på DBA. Spejle. Normalt er ’spejl’ et søgeord, som rigtig mange indtaster i DBAs søgefelt, og sådan er spejlet den 54. mest populære ting på DBA.

Men i februar stiger spejlets popularitet. I februar er der så mange, der går på jagt efter at kunne spejle sig, at møblet sniger sig helt ned til at være det 43. mest populære søgeord på DBA. 

Samtidig falder folk ikke over hinanden for at komme af med deres møbler i februar. Der er faktisk 6 procent færre end normalt, der sætter deres møbler til salg på DBA i februar. Du burde dermed ikke have de store konkurrenter i DBAs spejl-kategori.

Spejle på DBA:

 1. Vægspejl, b: 80 h: 80

  Vægspejl, b: 80 h: 80

  400,00 kr.05-02-2023
 2. Vægspejl, b: 60 h: 60, MENU Darkly Mirror Ø: 60 cm - Brushed Brass spejl

  Vægspejl, b: 60 h: 60, MENU Darkly Mirror Ø: 60 cm - Brushed Brass spejl

  5.000,00 kr.05-02-2023
 3. Anden type spejl, STALDHUSVINDUER SPEJLE I 3 STR.
Støbejern.
Det ene spejl mangler 2 spejle.

PRIS E

  Anden type spejl, STALDHUSVINDUER SPEJLE I 3 STR. Støbejern. Det ene spejl mangler 2 spejle. PRIS ER FRA ... 300,-

  300,00 kr.05-02-2023
 4. Vægspejl, b: 80 h: 80, Ikea Stockholm spejl. Fejler ingenting.

  Vægspejl, b: 80 h: 80, Ikea Stockholm spejl. Fejler ingenting.

  480,00 kr.05-02-2023
 5. Anden type spejl, b: 58 h: 208, To store spejle som kan skæres til eller slås i stykker og bruges ti

  Anden type spejl, b: 58 h: 208, To store spejle som kan skæres til eller slås i stykker og bruges til discokugler eller andet kreativt. Byd gerne. Ca 2,8m x 0.585m med lidt skrammer i hjørnerne. Der e

  100,00 kr.05-02-2023
 6. Vægspejl, Lækkert rusikt metal Spejl som kan hænges på væggen. Der er gået en lille flig af selve sp

  Vægspejl, Lækkert rusikt metal Spejl som kan hænges på væggen. Der er gået en lille flig af selve spejlet som det kan ses på bagsiden, men det ses ikke forfra. Afhentes i Dyssegård. Sendes ikke.

  200,00 kr.05-02-2023

5.193 spejle kan du lige nu købe på DBA. 2.661 af dem er vægspejle, 760 af dem er entrespejle, 223 af dem er badeværelsesspejle og 215 af dem er bordspejle.
  

2. Gamer PC

6.000 kroner vil Lucas have for sit gaming-setup.’ Utrolig fed og hurtig selvbygget computer der starter op på under 15 sekunder! Den kan trække alle dine behov indenfor spilverdenen. Perfekt setup til gameren der skal igang med at spille’, skriver han.
6.000 kroner vil Lucas have for sit gaming-setup.’ Utrolig fed og hurtig selvbygget computer der starter op på under 15 sekunder! Den kan trække alle dine behov indenfor spilverdenen. Perfekt setup til gameren der skal igang med at spille’, skriver han.

SE OGSÅ: Good Gaming: cadiaN giver tips til det vigtigste i dit gaming-setup

Nu har de gamet længe nok på den computer, og bevars; computeren har nok reddet corona-situationen en hel del, men nu er vaccinen lige om hjørnet, situationen ser ud til at bløde op, og derfor bør du altså vinke farvel til computeren og sætte den til salg på DBA. Mest fordi, du statistisk set burde have virkelig fine chancer for at komme af med teknologien.

’Gamer PC’ er nemlig i februar så populært et søgeord på DBA, at ordet i februar sidste år sneg sig helt ned på en 56. plads på listen over mest indtastede søgeord. Normalt er ’gamer PC’ ”kun” det 91. mest populære søgeord.

Så lidt rundt regnet kan man konkludere, at i februar er der dobbelt så meget rift efter en gamer computer sammenlignet med en normal måned på DBA.

Dertil har du heller ikke de store konkurrenter på DBA. For DBAs computerkategori bader ikke i februar i nye annoncer med gamercomputere. Faktisk slet ikke. 8 procent færre annoncer end på en normal måned oprettes der i februar i denne kategori.

185 selvbyggede gamer PC’er kan du lige nu finde på DBA, og du kan finde en masse ikke-selv-byg gamer PC.
  

3. Plankebord

Dette plankebord kan blive dit for 4.800 kroner. Det er Jytte fra Strandby nær Frederikshavn, der har det til salg.
Dette plankebord kan blive dit for 4.800 kroner. Det er Jytte fra Strandby nær Frederikshavn, der har det til salg.

SE OGSÅ: DIY: Et bord af genbrugsplanker

Du har lige holdt nytår, hvor I måske var hjemme hos dig, og hvor I måske var lidt flere mennesker, end dem der normalt bor i husholdningen. Her var det vigtigt med et godt, langt stuebord. Men nu siger kalenderen februar, og hvor mange middagsfester hjemme hos dig har du egentlig regnet med at holde?

Nej vel.

Så det store plankebord kan du altså roligt sætte til salg nu. Mest fordi, det faktisk statistisk set giver rigtig god mening. For DBAs brugere skriger efter plankeborde i februar. I hvert fald hvis man skulle tro sidste års statistik. Den viser, at ’plankebord’ i februar var det 49. mest indtastede søgeord i DBAs søgefelt. Normalvis er ’plankebord’ at finde på en 55. plads.

Samtidig er der 6 procent færre nyoprettede annoncer i boligkategorien på DBA i februar, så du skal ikke regne med, at en masse andre planlægger at sætte deres plankeborde til salg.. måske lige bortset fra dem, der læser denne artikel.

Plankeborde på DBA:

 1. Spisebord, Egetræ, Plankoa, b: 50 l: 130, Plankebord fra Plankoa i flot egetræ med tilhørende ben. B

  Spisebord, Egetræ, Plankoa, b: 50 l: 130, Plankebord fra Plankoa i flot egetræ med tilhørende ben. Bordet er i god stand. Billederne er taget i min kælder.

  600,00 kr.05-02-2023
 2. Spisebord, Mørk Eg, b: 80 l: 130, Håndlavet plankebord lavet på speciel mål med overbelagt mørk eg.

  Spisebord, Mørk Eg, b: 80 l: 130, Håndlavet plankebord lavet på speciel mål med overbelagt mørk eg. Bordet er fra december 2021 og fejler intet, pånær et lille hak (se billede 4) Sælges grundet flytni

  2.299,00 kr.05-02-2023
 3. Spisebord, Træ, ILVA, b: 96 l: 215, Det fineste plankebord der nærmest ikke er blevet brugt, da det

  Spisebord, Træ, ILVA, b: 96 l: 215, Det fineste plankebord der nærmest ikke er blevet brugt, da det har stået i et sommerhus. Nypris 15.000 kr.

  2.500,00 kr.05-02-2023
 4. Plankebord, rustikt og unikt, sort olie, længde 2,4 meter, ben sort lakeret stål

  Plankebord, rustikt og unikt, sort olie, længde 2,4 meter, ben sort lakeret stål

  Spisebord, Bøg, Rustikt og unikt plankebord fra Dane-Wood. Egen produktion i Kolding. Dane-Wood har et restparti af disse skønne borde. Bordpladen er lavet af tre bøgeplanker, som er behandlet med so

  5.500,00 kr.25-01-2021
 5. Andet, Et sæt NYE trapez sofabordben i metal pulver-lakeret i sort. Super robusthed. Tåler støvsuges

  Andet, Et sæt NYE trapez sofabordben i metal pulver-lakeret i sort. Super robusthed. Tåler støvsugeslag mv. Bordbenene måler: 89*44cm(B*H) og er udarbejdet i en 80*40mm metalprofil. tykt stål kvalitet

  1.795,00 kr.10-04-2019
 6. Spisebord, Egetræ, Super fint egetræs plankebord i mørk eg.
Bredden er 77,5 cm
Længden er 160 cm
Høj

  Spisebord, Egetræ, Super fint egetræs plankebord i mørk eg. Bredden er 77,5 cm Længden er 160 cm Højden er 74,5 cm For mere info: https://www.naturplank.dk/shop/spiseborde/plankeborde-spiseborde/pla

  2.000,00 kr.05-02-2023

540 plankeborde er lige nu til salg på DBA, og her kan du se dem, der koster 300 kroner eller mindre.  
  

4. Modeltog

Vi har fundet et af de dyreste modeltog, der lige nu er til salg på DBA. Dette tog skal du punge ud med hele 13.500 kroner for, hvis det skal blive dit. Det er en DBA-bruger fra Skanderborg, der har det til salg.
Vi har fundet et af de dyreste modeltog, der lige nu er til salg på DBA. Dette tog skal du punge ud med hele 13.500 kroner for, hvis det skal blive dit. Det er en DBA-bruger fra Skanderborg, der har det til salg.

SE OGSÅ: Mød en samler: Stigs hjerte brænder for modeltog

Fut fuuuuut. Hjemmetid og fordybelse har været nøgleord i 2020, hvor alle har skulle finde sig en hobby eller et projekt, de kunne kaste deres fritid på, nu hvor ’mødes med venner’ ikke var særlig velset. Og måske derfor er modeltoget gået hen og blevet en eftertragtet vare på DBA. ’Modeltog’ er så populært, at søgningen er den 97. mest anvendte på DBA i gennemsnit på et helt år. Men i februar er der endnu mere rift om det lille tog med de mange år på bagen. Her sniger modeltoget sig ned på en 73. plads.

På DBA er der samtidig ikke mange nyoprettede annoncer i kategorien ’Modelhobby’. Her er der 7 procent færre nyoprettede annoncer i februar, og derfor står du ikke med en flok konkurrenter, som kan presse prisen på det modeltog, du vil forsøge at sælge.

Modeltog på DBA:

 1. Modeltog, Märklin 3462, skala 1/87 H0, Märklin 3462 analog Alaska Express, der består af to diesello

  Modeltog, Märklin 3462, skala 1/87 H0, Märklin 3462 analog Alaska Express, der består af to diesellokomotiver og en mellemvogn. Begge lokomotiver har hver sin højeffektive motor med træk på fire hjul.

  2.000,00 kr.05-02-2023
 2. Modeltog, Märklin 3027, røg, telex, ESU-dekoder, skala H0, Digitaliseret 3027 med røg og telex og E

  Modeltog, Märklin 3027, røg, telex, ESU-dekoder, skala H0, Digitaliseret 3027 med røg og telex og ESU 4.0 multiprotokol-dekoder samt 5 trins motor. Agterlys i tenderen. Kører fantastisk. Det tog en k

  700,00 kr.05-02-2023
 3. Modeltog, Div kæmpe blandet lot Stor “drenge”- lykkepakke, SIDSTE PRIS !
Så blev der ryddet op i leg

  Modeltog, Div kæmpe blandet lot Stor “drenge”- lykkepakke, SIDSTE PRIS ! Så blev der ryddet op i legetøjs-rummet. Det gav en stor diverse lot med legetøj, vintage/retro, fra 60-70-80’erne. Alt på fot

  375,00 kr.05-02-2023
 4. Modeltog, Fleischmann komp. Rocket, skala HO, Kopi af Robert Stephenson’s originale tog, der kørte r

  Modeltog, Fleischmann komp. Rocket, skala HO, Kopi af Robert Stephenson’s originale tog, der kørte ruten fra Liverpool til Manchester i 1829. Toget består af - tog med “skorsten”, der kan ryge, hvis

  700,00 kr.05-02-2023
 5. Modeltog, Marklin mh Diseltog, skala Ho, Som på billeder MH dsb tog

  Modeltog, Marklin mh Diseltog, skala Ho, Som på billeder MH dsb tog

  600,00 kr.05-02-2023
 6. Togtilbehør, Fleichmann Fleichmann, skala ?, Fleichmann tog
2 lokomotiv
2 vogne

Pæne og velholdte

  Togtilbehør, Fleichmann Fleichmann, skala ?, Fleichmann tog 2 lokomotiv 2 vogne Pæne og velholdte Køber betaler fragt

  550,00 kr.05-02-2023

5.318 modeltog er lige nu til salg på DBA, og de dyreste kan du se her.
  

5. Spisebordsstol

I skive står denne stol og savner et nyt hjem. Det er Simon, der har den til salg, og han vil gerne have 100 kroner i bytte for den.
I skive står denne stol og savner et nyt hjem. Det er Simon, der har den til salg, og han vil gerne have 100 kroner i bytte for den.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste: Stol

Nyt år, nyt look i hjemmet, nye stole. Gad vide, om det er fordi, februar er så tæt på årsskiftet, at spisebordsstolene i februar bliver ekstra interessante for købere på DBA? Det er ikke til at vide, men sandt er det i hvert fald, at ’spisebordsstol’ er et søgeord, som normalt er det 45. mest populære søgeord på DBA, men som i februar sniger sig helt ned på 32. plads på listen.

Og du kommer ikke til at opleve stor konkurrence på området, for DBAs kategori ’Til boligen’ oplever i februar 6 procent færre nyoprettede annoncer sammenlignet med en normal måned i samme kategori.

Så få nu sat de spisebordsstole til salg, hvis du altså ligger inde med nogle, du alligevel ikke bryder dig om.

Spisebordsstole på DBA:

 1. Spisebordsstol, 19.000 kr. NYPRIS!
Samlet pris 6 stk.
Levering er mulig
NEDSAT fra 6.000,-

Feinschm

  Spisebordsstol, 19.000 kr. NYPRIS! Samlet pris 6 stk. Levering er mulig NEDSAT fra 6.000,- Feinschmeckhere only :-). Italiensk design af Lievore Altherr Molina. 6 stk. samlet pris Molina Design: Li

  2.880,00 kr.20-01-2023
 2. Sprit nye, aldrig brugt spisebordstole

  Sprit nye, aldrig brugt spisebordstole

  Spisebordsstol, træ og krom, Calion, 2 stk Calion stole i sort lak med krom stel Sælges. Stolene har aldrig pakket ud, så de ligger stadig, usamlet, i indpakningen. Ny pris 249 kr. pr. stk. Stolene

  300,00 kr.22-01-2023
 3. Spisebordsstol, Friis & Moltke, Lidt mærker, men ellers i god stand.
Har 2 
Prisen er angivet pr. st

  Spisebordsstol, Friis & Moltke, Lidt mærker, men ellers i god stand. Har 2 Prisen er angivet pr. styk Begge for 800 kr. Kan afhentes på Amager

  450,00 kr.05-02-2023
 4. Spisebordsstol, Teak, 4 stk finer teakstole. Kan nemt ombetrækkes.
Kan lev. I Århus. Sælges samlet

  Spisebordsstol, Teak, 4 stk finer teakstole. Kan nemt ombetrækkes. Kan lev. I Århus. Sælges samlet

  800,00 kr.05-02-2023
 5. Spisebordsstol, Bøg, Stol fransk flet / Frisvinger, Jeg har 4 flet stole i bøg, sælges enkeltvis fo

  Spisebordsstol, Bøg, Stol fransk flet / Frisvinger, Jeg har 4 flet stole i bøg, sælges enkeltvis for 650kr eller samlet for 2400kr Frisvinger stole (Der kommer billeder på lørdag??)

  650,00 kr.05-02-2023
 6. Spisebordsstol, Kunstigt læder, 2 spisebordsstole, sort kunstigt læder, let foret med skumgummi, meg

  Spisebordsstol, Kunstigt læder, 2 spisebordsstole, sort kunstigt læder, let foret med skumgummi, meget stabile og behagelige at sidde i, gode som feks ekstrastole til selskab, enkelte små huller et pa

  300,00 kr.05-02-2023

Disse ting bør du ikke skynde dig med at sætte til salg på DBA i februar

Lego Star Wars kan du finde en masse af på DBA, og denne model er lige nu til salg for 1.500 kroner. Det er Peder fra Rønde i Jylland, der har denne dødsstjerne til salg.
Lego Star Wars kan du finde en masse af på DBA, og denne model er lige nu til salg for 1.500 kroner. Det er Peder fra Rønde i Jylland, der har denne dødsstjerne til salg.

LÆS OGSÅ: Dette nye Lego-sæt er steget eksplosivt i værdi

Der er også nogle ting, som ikke er lige så eftertragtede på DBA blandt køberne i februar, som de normalvis er. ’Lego’ er en størrelse, som altid er vældig eftersøgt på DBA. Og det gælder også i februar. Det må man ikke misforstå. Men Lego er dog knapt så ombejlet i februar, som det klodsede legetøj er de øvrige måneder. I februar er ’Lego’ kun det 8. mest populære søgeord på DBA, mens det i gennemsnit på et år ligger på en 5. plads på populær-listen.

Også køleskabet har andre måneder, hvor det statistisk set burde sælge bedre. I februar sidste år var køleskabet i februar kun det 29. mest indtastede søgeord, hvor ’køleskab’ normalvis er det 12. mest populære.

ATV’en og båden bør du ej heller have travlt med at sætte til salg i februar. ATV’en bliver faktisk søgt efter halvt så lidt i februar, i forhold til hvor mange der gennemsnitligt går på DBA for at indtaste ’ATV’ i søgefeltet. Båden kan være svær at komme af med i februar, fordi DBAs båd-kategori er den kategori med flest nyoprettede annoncer i februar. Hele 22 procent flere både sættes der til salg på DBA i denne måned, og derfor vil du nok opleve, at det, når det gælder både, mere er købers marked frem for sælgers marked.

Både på DBA:

 1. Grand S275

  Grand S275

  Grand, Gummibåd, årg. 2023, fod 9, Benzin, motorårgang: 2022, Andet, Påhængsmotorer, skrog: glasfiber, bredde 1.55, dybde 0.2, Kg 53, hjemhavn: Kolding, Grand Silverline 275, Klassikeren! Et konventio

  20.000,00 kr.05-02-2023
 2. Grand S300S

  Grand S300S

  Grand, RIB, årg. 2023, fod 10, Benzin, Andet, Påhængsmotorer, skrog: glasfiber, bredde 1.67, dybde 0.2, Kg 77, hjemhavn: Kolding, Grand S300 Sport. Til jeres børn, klubben eller jer selv. Grand S300S

  30.800,00 kr.05-02-2023
 3. Grand S300L

  Grand S300L

  Grand, RIB, årg. 2022, fod 10, Benzin, Andet, Påhængsmotorer, skrog: glasfiber, bredde 1.67, dybde 0.2, Kg 77, hjemhavn: Kolding, Grand S300 Luksus udgave, til den kræsne køber, der forventer lidt mer

  36.300,00 kr.05-02-2023
 4. FANTASTISK VELSEJLENDE OG RUMMELIG SPEEDBÅD

  FANTASTISK VELSEJLENDE OG RUMMELIG SPEEDBÅD

  SEAEXPLORER 500 U, Styrepultbåd, årg. 2020, fod 17, skrog: aluminium, bredde 1,86, Kg 200, Fantastisk styrepultbåd, som kan bruges til både vandski, hygge eller fiskeri. Båden er lavet i stærk aluminu

  59.900,00 kr.02-06-2017
 5. Pelican Predator

  Pelican Predator

  Pelican Predator, Motorbåd, årg. 2019, hk 5, Yamaha, benzin, skrog: plast, Står som ny! Attraktiv finansiering tilbydes! Her er muligheden for at erhverve dig en fiks lille båd som er perfekt til fi

  34.900,00 kr.18-03-2022
 6. Crowline, Speedbåd, årg. 1997, 22 fod, 225 hk , Volvo Penta, benzin, saltvandskølet, indenbordsmotor

  Crowline, Speedbåd, årg. 1997, 22 fod, 225 hk , Volvo Penta, benzin, saltvandskølet, indenbordsmotor, Super fed speedbåd med lækker v8 med indsprøjtning . Og sx volvo penta drev med duroprop. Båden er

  40.000,00 kr.21-01-2023

5.370 både er lige nu til salg på DBA, og på genbrugssitet kan du finde alt fra joller, sejlbåde, motorbåde og gummibåde.

Vil du have flere salgsråd, kan du læse Susannes her. Susanne er en af DBAs supersælgere, og hun er ikke nærig med sine tips og tricks til et godt salg.

Du kan måske også lige prikke din kæreste på skulderen og spørge, om han vil hjælpe dig med at sælge – hvis du altså har en mandlig kæreste. Han er i hvert fald bedre til at sælge på DBA end en kvinde, viser en undersøgelse, vi har lavet. Hvordan det hænger sammen, kan du læse dig klogere på, her.

Når du har fået solgt dine ting, skal du sende dem forsvarligt afsted med posten, og i videoen herunder forklarer vi, hvordan du pakker dine varer ind, så de ikke går i stykker med posten.

Læs flere forsendelsestips i artiklen, her.

Relaterede artikler