Disse 5 ting bør du sætte til salg i februar
Livsstil

Disse 5 ting bør du sætte til salg i februar

Julie Schoen
Julie Schoen

Har julemaden sat sig som ekstra lag i ansigtet, og har du ikke fået brugt dit nyindmeldte medlemskab i Fitness henover januar, som du ellers skålede til nytår på, at du ville? Så er der måske ingen grund til at se sandheden i øjnene, og det giver også bedst mening sådan. For dit spejl kan du altså med fordel sælge på DBA. Nu. Her i februar burde dét sammen med 4 andre ting statistisk set have de bedste chancer for at blive solgt på DBA.

Det er februar, og dit elektriske fodbad med massagefunktion, som du fik i gave til jul, står stadig i den originale papæske og venter på, at du findet en plads til det i skabet. Det samme gør ovenfadet fra din mor, som egentlig bare var en ekstra gave, men som nu er blevet et ekstra irritationsmoment for dig: For du har ikke plads til mere i køkkenskabet.

Februar er måneden, hvor tiden for mange står stille. Det har været jul for lidt tid siden, og nu er det bare trist og koldt og alt for lang tid til marts og forår. Men du kan lave om på, at februar er sådan en dum og kedelig måned. Få ryddet op og ud, så du kan få gjort ordentlig plads til dine julegaver – og de kommende.

Sæt dine ting til salg på DBA, og vi står i denne artikel klar med en liste, der hjælper dig med at prioritere, hvilke ting du med fordel kan begynde med at sætte til salg – hvis du altså ejer sådanne ting og vil af med dem.

I hvert fald burde disse 5 ting sælge ekstra godt i februar på DBA:
  

1. Spejl

Mikael fra Glostrup har dette spejl til salg på DBA lige nu. Han håber at få 300 kroner for det.
Mikael fra Glostrup har dette spejl til salg på DBA lige nu. Han håber at få 300 kroner for det.

SE OGSÅ: DIY: Gør dette gamle spejl moderne

De kan gøre dit hjem større at se på. Især hvis du sætter et stort ét af slagsen på væggen i en smal gang. Og måske derfor er de så attraktive på DBA. Spejle. Normalt er ’spejl’ et søgeord, som rigtig mange indtaster i DBAs søgefelt, og sådan er spejlet den 54. mest populære ting på DBA.

Men i februar stiger spejlets popularitet. I februar er der så mange, der går på jagt efter at kunne spejle sig, at møblet sniger sig helt ned til at være det 43. mest populære søgeord på DBA. 

Samtidig falder folk ikke over hinanden for at komme af med deres møbler i februar. Der er faktisk 6 procent færre end normalt, der sætter deres møbler til salg på DBA i februar. Du burde dermed ikke have de store konkurrenter i DBAs spejl-kategori.

Spejle på DBA:

 1. Vægspejl

  Vægspejl

  400,00 kr.29-05-2023
 2. Vægspejl, b: 65 h: 90, Gammelt og meget tungt spejl, muligvis palisander eller mahogni. Glasset har

  Vægspejl, b: 65 h: 90, Gammelt og meget tungt spejl, muligvis palisander eller mahogni. Glasset har enkelte patinerede pletter. Rammen er i meget fin stand.

  300,00 kr.29-05-2023
 3. Vægspejl, b: 80 h: 90, Flot retro/ antik spejl, i teaktræ , ingen ord kan beskrive den ,stå sammen m

  Vægspejl, b: 80 h: 90, Flot retro/ antik spejl, i teaktræ , ingen ord kan beskrive den ,stå sammen med symaskine bord i teak træ også ,i entré, skrive ved interesse for mere billeder og info ,

  2.500,00 kr.29-05-2023
 4. Bordspejl, Bordspejl i træramme. Træramme så spejlet kan stå selv og det kan forflyttes alt efter he

  Bordspejl, Bordspejl i træramme. Træramme så spejlet kan stå selv og det kan forflyttes alt efter heldningen. Højde 32 cm. Længde 24 cm. Pris 200 kr. S

  200,00 kr.29-05-2023
 5. Anden type spejl, Boho spejl

  Anden type spejl, Boho spejl

  55,00 kr.29-05-2023
 6. Anden type spejl, Boho spejl

  Anden type spejl, Boho spejl

  75,00 kr.29-05-2023

5.193 spejle kan du lige nu købe på DBA. 2.661 af dem er vægspejle, 760 af dem er entrespejle, 223 af dem er badeværelsesspejle og 215 af dem er bordspejle.
  

2. Gamer PC

6.000 kroner vil Lucas have for sit gaming-setup.’ Utrolig fed og hurtig selvbygget computer der starter op på under 15 sekunder! Den kan trække alle dine behov indenfor spilverdenen. Perfekt setup til gameren der skal igang med at spille’, skriver han.
6.000 kroner vil Lucas have for sit gaming-setup.’ Utrolig fed og hurtig selvbygget computer der starter op på under 15 sekunder! Den kan trække alle dine behov indenfor spilverdenen. Perfekt setup til gameren der skal igang med at spille’, skriver han.

SE OGSÅ: Good Gaming: cadiaN giver tips til det vigtigste i dit gaming-setup

Nu har de gamet længe nok på den computer, og bevars; computeren har nok reddet corona-situationen en hel del, men nu er vaccinen lige om hjørnet, situationen ser ud til at bløde op, og derfor bør du altså vinke farvel til computeren og sætte den til salg på DBA. Mest fordi, du statistisk set burde have virkelig fine chancer for at komme af med teknologien.

’Gamer PC’ er nemlig i februar så populært et søgeord på DBA, at ordet i februar sidste år sneg sig helt ned på en 56. plads på listen over mest indtastede søgeord. Normalt er ’gamer PC’ ”kun” det 91. mest populære søgeord.

Så lidt rundt regnet kan man konkludere, at i februar er der dobbelt så meget rift efter en gamer computer sammenlignet med en normal måned på DBA.

Dertil har du heller ikke de store konkurrenter på DBA. For DBAs computerkategori bader ikke i februar i nye annoncer med gamercomputere. Faktisk slet ikke. 8 procent færre annoncer end på en normal måned oprettes der i februar i denne kategori.

185 selvbyggede gamer PC’er kan du lige nu finde på DBA, og du kan finde en masse ikke-selv-byg gamer PC.
  

3. Plankebord

Dette plankebord kan blive dit for 4.800 kroner. Det er Jytte fra Strandby nær Frederikshavn, der har det til salg.
Dette plankebord kan blive dit for 4.800 kroner. Det er Jytte fra Strandby nær Frederikshavn, der har det til salg.

SE OGSÅ: DIY: Et bord af genbrugsplanker

Du har lige holdt nytår, hvor I måske var hjemme hos dig, og hvor I måske var lidt flere mennesker, end dem der normalt bor i husholdningen. Her var det vigtigt med et godt, langt stuebord. Men nu siger kalenderen februar, og hvor mange middagsfester hjemme hos dig har du egentlig regnet med at holde?

Nej vel.

Så det store plankebord kan du altså roligt sætte til salg nu. Mest fordi, det faktisk statistisk set giver rigtig god mening. For DBAs brugere skriger efter plankeborde i februar. I hvert fald hvis man skulle tro sidste års statistik. Den viser, at ’plankebord’ i februar var det 49. mest indtastede søgeord i DBAs søgefelt. Normalvis er ’plankebord’ at finde på en 55. plads.

Samtidig er der 6 procent færre nyoprettede annoncer i boligkategorien på DBA i februar, så du skal ikke regne med, at en masse andre planlægger at sætte deres plankeborde til salg.. måske lige bortset fra dem, der læser denne artikel.

Plankeborde på DBA:

 1. Spisebord, b: 85 l: 215, Mørkebrunt plankebord sælges.
Er i rigtig fin stand.

Sælges kun, da der ik

  Spisebord, b: 85 l: 215, Mørkebrunt plankebord sælges. Er i rigtig fin stand. Sælges kun, da der ikke er plads i mit nye hus.

  2.500,00 kr.29-05-2023
 2. Plankebord i massivt fyrretræ

  Plankebord i massivt fyrretræ

  NYT plankebord lavet af 45mm massivt fyrretræ. Bordpladen er behandlet med valnød bordplade olie og efterfølgende lakeret 3 gange med mat lak, så overfladen er nem at rengøre og mere modstandsdygtig o

  3.300,00 kr.30-10-2020
 3. Spisebord, Træ, Hipstory, b: 86 l: 160, Spisebord, Træ, Hipstory , b: 86 l: 160

Plankebord i super

  Spisebord, Træ, Hipstory, b: 86 l: 160, Spisebord, Træ, Hipstory , b: 86 l: 160 Plankebord i super lækker kvalitet. Står som nyt. Længde: 160cm Bredde: 86cm Højde: 75cm Sælges inkl. ben

  3.000,00 kr.29-05-2023
 4. Spisebord m/stole, Træ/plast/metal, b: 95 l: 200, Plankebord med sort metal understel, med 6 stole i

  Spisebord m/stole, Træ/plast/metal, b: 95 l: 200, Plankebord med sort metal understel, med 6 stole i sort plast. Ny pris 4000. Kan afhentes i uge 27

  2.000,00 kr.29-05-2023
 5. Tobak natur plankebord inkl. bænk (180x75)

  Tobak natur plankebord inkl. bænk (180x75)

  Spisebord, Massiv træ, Plankoa, b: 75 l: 180, Tobak natur plankebord fra Plankoa inkl. bænk sælges. Bordet og bænken er massiv træ med stål ben. Bordet måler 180cm i længden og 75cm i bredden. Nypr

  5.250,00 kr.29-05-2023
 6. LT plankebord

  LT plankebord

  Spisebord, Røget eg, b: 100 l: 260, LT Plankebord i massiv røget eg. Bordet har fået en behandling som gør at bordpladen har den røget farve hele vejen igennem. Dvs. at det ikke bare er en overflade o

  9.999,00 kr.16-05-2023

540 plankeborde er lige nu til salg på DBA, og her kan du se dem, der koster 300 kroner eller mindre.  
  

4. Modeltog

Vi har fundet et af de dyreste modeltog, der lige nu er til salg på DBA. Dette tog skal du punge ud med hele 13.500 kroner for, hvis det skal blive dit. Det er en DBA-bruger fra Skanderborg, der har det til salg.
Vi har fundet et af de dyreste modeltog, der lige nu er til salg på DBA. Dette tog skal du punge ud med hele 13.500 kroner for, hvis det skal blive dit. Det er en DBA-bruger fra Skanderborg, der har det til salg.

SE OGSÅ: Mød en samler: Stigs hjerte brænder for modeltog

Fut fuuuuut. Hjemmetid og fordybelse har været nøgleord i 2020, hvor alle har skulle finde sig en hobby eller et projekt, de kunne kaste deres fritid på, nu hvor ’mødes med venner’ ikke var særlig velset. Og måske derfor er modeltoget gået hen og blevet en eftertragtet vare på DBA. ’Modeltog’ er så populært, at søgningen er den 97. mest anvendte på DBA i gennemsnit på et helt år. Men i februar er der endnu mere rift om det lille tog med de mange år på bagen. Her sniger modeltoget sig ned på en 73. plads.

På DBA er der samtidig ikke mange nyoprettede annoncer i kategorien ’Modelhobby’. Her er der 7 procent færre nyoprettede annoncer i februar, og derfor står du ikke med en flok konkurrenter, som kan presse prisen på det modeltog, du vil forsøge at sælge.

Modeltog på DBA:

 1. Modeltog, Märklin, Det perfekte starter sæt, super fint Märklin modeltog sæt med mange skinner, mang

  Modeltog, Märklin, Det perfekte starter sæt, super fint Märklin modeltog sæt med mange skinner, mange tog, samt 2 forskellige transformatorer. et virker perfekt .

  1.800,00 kr.29-05-2023
 2. Modeltog, Märklin Esso, Shell og Aral tankvogne, skala Ho, Märklin LÆS HELE ANNONCEN. 4500 -01 -02 t

  Modeltog, Märklin Esso, Shell og Aral tankvogne, skala Ho, Märklin LÆS HELE ANNONCEN. 4500 -01 -02 tankvogne i æsker til 49. Kr. Stk. ,Aral ,Esso og Shell ,de er i ganske fin stand ,dog med lette bru

  49,00 kr.29-05-2023
 3. Modelbil, SOLGT. Pilot SOLGT. Pick up truck , skala h0 (?), SOLGT.
SAMLEROBJEKT. Pilot bil i plasti

  Modelbil, SOLGT. Pilot SOLGT. Pick up truck , skala h0 (?), SOLGT. SAMLEROBJEKT. Pilot bil i plastik (!..jeg kender Pilot for deres bly/metalstøbte modeller af eks tog og skibe). Helt intakt. Med me

  195,00 kr.28-05-2023
 4. Modeltog, Märklin tog Märklin, Märklin tog og flerre skinner.
Mange huse til togbane. Nogle af dem t

  Modeltog, Märklin tog Märklin, Märklin tog og flerre skinner. Mange huse til togbane. Nogle af dem trænger til en kærlig hånd og en klat lim. Sælges for et seriøst bud.

  10,00 kr.28-05-2023
 5. Modeltog, Life-Like Santa Fe til jævnstrøm, skala H0, US tog fra det amerikanske selskab Santa Fe.

  Modeltog, Life-Like Santa Fe til jævnstrøm, skala H0, US tog fra det amerikanske selskab Santa Fe. Kører fint og ned lys. Analogt til DC jævnstrøm.

  249,00 kr.26-05-2023
 6. Modeltog, Märklin, Samling sælges 40-65 år gammel. 
66 lige skinner, 60 dreje skinner, 8 baneskift s

  Modeltog, Märklin, Samling sælges 40-65 år gammel. 66 lige skinner, 60 dreje skinner, 8 baneskift samt diverse toge, vogne, strømforsyninger osv

  2.000,00 kr.25-05-2023

5.318 modeltog er lige nu til salg på DBA, og de dyreste kan du se her.
  

5. Spisebordsstol

I skive står denne stol og savner et nyt hjem. Det er Simon, der har den til salg, og han vil gerne have 100 kroner i bytte for den.
I skive står denne stol og savner et nyt hjem. Det er Simon, der har den til salg, og han vil gerne have 100 kroner i bytte for den.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste: Stol

Nyt år, nyt look i hjemmet, nye stole. Gad vide, om det er fordi, februar er så tæt på årsskiftet, at spisebordsstolene i februar bliver ekstra interessante for købere på DBA? Det er ikke til at vide, men sandt er det i hvert fald, at ’spisebordsstol’ er et søgeord, som normalt er det 45. mest populære søgeord på DBA, men som i februar sniger sig helt ned på 32. plads på listen.

Og du kommer ikke til at opleve stor konkurrence på området, for DBAs kategori ’Til boligen’ oplever i februar 6 procent færre nyoprettede annoncer sammenlignet med en normal måned i samme kategori.

Så få nu sat de spisebordsstole til salg, hvis du altså ligger inde med nogle, du alligevel ikke bryder dig om.

Spisebordsstole på DBA:

 1. Spisebordsstol, 4 stk splinter nye spisebordstole. Afhentningsprisen kr 125/stk.

  Spisebordsstol, 4 stk splinter nye spisebordstole. Afhentningsprisen kr 125/stk.

  125,00 kr.29-05-2023
 2. Spisebordsstol, Sælger 8 stk. sorte spisebordsstole, købt hos IDÉMøbler.
De har oprindeligt kostet 5

  Spisebordsstol, Sælger 8 stk. sorte spisebordsstole, købt hos IDÉMøbler. De har oprindeligt kostet 599 kr. pr. stol. Sælges kun samlet. Prisen er for dem alle. I god stand uden særlige brugsspor. Ska

  1.000,00 kr.29-05-2023
 3. Spisebordsstol, HAY, 4 stk HAY About a chair

Fejler ingen ting og flot stand.

Ny pris: 3.500 pr st

  Spisebordsstol, HAY, 4 stk HAY About a chair Fejler ingen ting og flot stand. Ny pris: 3.500 pr stk Pris: 1.000 kr pr stk Køb alle 4 for 3.500 kr

  1.000,00 kr.29-05-2023
 4. Spisebordsstol, Rokoko stole 

2 mindre og 1 større stole 

Stk pris 200

  Spisebordsstol, Rokoko stole 2 mindre og 1 større stole Stk pris 200

  200,00 kr.29-05-2023
 5. Spisebordsstol, Læder, Ilva, b: 44 l: 50, 6 læderstole fra Ilva. Købt i ca 2015 for 800 kr per stol.

  Spisebordsstol, Læder, Ilva, b: 44 l: 50, 6 læderstole fra Ilva. Købt i ca 2015 for 800 kr per stol. De ser kun let brugte ud og fremstår ganske pæne for deres alder. Prisen er for alle 6 ved afhentn

  1.000,00 kr.29-05-2023
 6. Spisebordsstol, b: 44 l: 44, Antikhvid, dekorativ træstol købt på antikmarked i Småland. Ikke robust

  Spisebordsstol, b: 44 l: 44, Antikhvid, dekorativ træstol købt på antikmarked i Småland. Ikke robust nok til at sidde på - men velegnet som ‘pyntemøbel’, eller som piedestal til blomster el.lign. H:

  150,00 kr.29-05-2023

Disse ting bør du ikke skynde dig med at sætte til salg på DBA i februar

Lego Star Wars kan du finde en masse af på DBA, og denne model er lige nu til salg for 1.500 kroner. Det er Peder fra Rønde i Jylland, der har denne dødsstjerne til salg.
Lego Star Wars kan du finde en masse af på DBA, og denne model er lige nu til salg for 1.500 kroner. Det er Peder fra Rønde i Jylland, der har denne dødsstjerne til salg.

LÆS OGSÅ: Dette nye Lego-sæt er steget eksplosivt i værdi

Der er også nogle ting, som ikke er lige så eftertragtede på DBA blandt køberne i februar, som de normalvis er. ’Lego’ er en størrelse, som altid er vældig eftersøgt på DBA. Og det gælder også i februar. Det må man ikke misforstå. Men Lego er dog knapt så ombejlet i februar, som det klodsede legetøj er de øvrige måneder. I februar er ’Lego’ kun det 8. mest populære søgeord på DBA, mens det i gennemsnit på et år ligger på en 5. plads på populær-listen.

Også køleskabet har andre måneder, hvor det statistisk set burde sælge bedre. I februar sidste år var køleskabet i februar kun det 29. mest indtastede søgeord, hvor ’køleskab’ normalvis er det 12. mest populære.

ATV’en og båden bør du ej heller have travlt med at sætte til salg i februar. ATV’en bliver faktisk søgt efter halvt så lidt i februar, i forhold til hvor mange der gennemsnitligt går på DBA for at indtaste ’ATV’ i søgefeltet. Båden kan være svær at komme af med i februar, fordi DBAs båd-kategori er den kategori med flest nyoprettede annoncer i februar. Hele 22 procent flere både sættes der til salg på DBA i denne måned, og derfor vil du nok opleve, at det, når det gælder både, mere er købers marked frem for sælgers marked.

Både på DBA:

 1. Runø 19, Kabinebåd, årg. 1980, 19 fod, 3 sovepladser, 60 hk , Evinrude, benzin, motorårgang: 1978, s

  Runø 19, Kabinebåd, årg. 1980, 19 fod, 3 sovepladser, 60 hk , Evinrude, benzin, motorårgang: 1978, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,3, dybde 0,5, Kg 500, hjemhavn: Brøndby, V

  40.000,00 kr.29-05-2023
 2. Ørnvik 470, Motorbåd, årg. 2008, 16 fod, 2 sovepladser, 40 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2008,

  Ørnvik 470, Motorbåd, årg. 2008, 16 fod, 2 sovepladser, 40 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2008, skrog: glasfiber, Velholdt Ørnvik 470 årgang 2008 40 hk Mercury 4 takter, serviceret nov. 2020, nyt

  65.000,00 kr.29-05-2023
 3. SeaExplorer 465S Fishing, Styrepultbåd, årg. 2017, 15 fod, 20 hk , Honda, benzin, motorårgang: 2017,

  SeaExplorer 465S Fishing, Styrepultbåd, årg. 2017, 15 fod, 20 hk , Honda, benzin, motorårgang: 2017, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 172, dybde 70, Kg 270, Fuldstændig klargjo

  58.500,00 kr.29-05-2023
 4. Yamaha Waverunner VX Deluxe vandscooter

  Yamaha Waverunner VX Deluxe vandscooter

  Yamaha, Andet, Her udbydes et virkelig flot eksemplar af en Yamaha Waverunner VX Deluxe, som kun har sejlet 80 timer. Da maskinen er fra 2011, skal der forventes små ridser og brugsspor rundt omkring,

  59.990,00 kr.29-05-2023
 5. Danmarks flotteste Campion 160BR med 90HK og trailer

  Danmarks flotteste Campion 160BR med 90HK og trailer

  CAMPION, Speedbåd, årg. 1994, fod 16, hk 90, Mariner, benzin, motorårgang: 1994, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,01, Kg 427, hjemhavn: BAADHUSET A/S, Ubetinget Danmarks flo

  69.800,00 kr.29-05-2023
 6. SunCraft 500 Duo

  SunCraft 500 Duo

  SunCraft 500 Duo, Motorbåd, årg. 2022, Når vi snakker om sportbåd og vandsport så er SunCraft 500 Duo den perfekte partner! SunCraft 500 Duo er til dig der ønsker noget ekstra smart og sporty båd som

  89.900,00 kr.15-12-2020

5.370 både er lige nu til salg på DBA, og på genbrugssitet kan du finde alt fra joller, sejlbåde, motorbåde og gummibåde.

Vil du have flere salgsråd, kan du læse Susannes her. Susanne er en af DBAs supersælgere, og hun er ikke nærig med sine tips og tricks til et godt salg.

Du kan måske også lige prikke din kæreste på skulderen og spørge, om han vil hjælpe dig med at sælge – hvis du altså har en mandlig kæreste. Han er i hvert fald bedre til at sælge på DBA end en kvinde, viser en undersøgelse, vi har lavet. Hvordan det hænger sammen, kan du læse dig klogere på, her.

Når du har fået solgt dine ting, skal du sende dem forsvarligt afsted med posten, og i videoen herunder forklarer vi, hvordan du pakker dine varer ind, så de ikke går i stykker med posten.

Læs flere forsendelsestips i artiklen, her.

Relaterede artikler