Brugte lædertasker ER bare skønnere

Brugte lædertasker ER bare skønnere

27. september 2016

Jeg elsker patinerede lædertasker, og køber dem derfor som oftest brugte. Det klæder simpelthen læderet at det har fået lidt patina - og læderet er (præcis som et par Converse) bare federe, hvis det er blødgjort og brugt en smule. Det bliver ligesom ikke så stift.

Det kan godt være en dyr fornøjelse at erhverve sig en kvalitets lædertaske. Ikke desto mindre er det netop en cool lædertaske, der kan redde hele dit outfit + sørge for at du har de allernærmeste nødvendigheder lige ved hånden..

DBA har faktisk altid en masse fine lædertasker på lager..
Herunder finder du fx nogle super cool mærker at tjekke ud:

SKØNNE TASKE-MÆRKER

COMPUTERTASKE - his & hers

Du kan finde mange computertasker i læder på DBA. Herhjemme har vi en vintage/retro af slagsen til min mand - og jeg selv har en super fin grå Mulberry computertaske. Tidligere har vi også været glade for Tiger of Sweden skuldertasker.

SKULDERTASKE - til det mest nødvendige

Dette er min favorit i det daglige. Jeg har en sort skuldertaske og en rødlig kernelæder - begge er retro/vintage. De rummer alt fra bilnøgler, mobil, makeup, creme - og endda bleer og vådservietter til min mindste.

Crossbody. De tasker med de lange stropper har den ekstra fordel, at de kan sidde over skrå på overkroppen - og dermed har man fuld bevægelighed - og er dermed fri for at føle sig begrænset..

Du kan iøvrigt også læse nærmere ovre hos hende her, der har helt styr på dét med tasker!

CLUTCH // HÅNDTASKE

En clutch er sådan en bandit man lige kan holde i hænderne - en taske uden stropper. Den er nem lige at have med sig på en bytur .. eller på et cafebesøg. Jeg bruger dem primært til festlige lejligheder, for der kan ikke være så meget i dem!