DBA: Mænd søger på ’brænde’, mens kvinder leder efter boligtilbehør
LivsstilUdeliv

DBA: Mænd søger på ’brænde’, mens kvinder leder efter boligtilbehør

Julie Schoen
Julie Schoen

Elovn, brændeovn og solceller. På DBA søges der lige nu på livet løs efter brændsel og varmekilder, men det er primært mændene, der sørger for at holde hytten varm. Det skulle man i hvert fald tro, hvis man kigger på nye tal fra DBA, opdelt efter køn.

DBA har for en uge siden meldt ud, at ’brænde’ for første gang nogensinde er det mest anvendte søgeord på DBA, og nu viser det sig, at det er mændene, der søger løs på dette søgeord. Ikke kvinderne.

I september var ’brænde’ det allermest populære søgeord blandt mændene, mens ’brænde’ kun var det 14. mest brugte i DBAs søgefelt blandt kvinder.

I oktober er forskellen kun blevet større: ’Brænde’ var det 3. mest anvendte søgeord på DBA for mændenes vedkommende, mens det hos kvinder kun var det 56. mest brugte på genbrugsportalen.

’Brænde’ er det 3. mest anvendte søgeord lige nu på DBA blandt mænd, mens det kun kan snige sig op på en 56. plads hos kvinderne.
’Brænde’ er det 3. mest anvendte søgeord lige nu på DBA blandt mænd, mens det kun kan snige sig op på en 56. plads hos kvinderne.

Det er kvinderne interesseret i på DBA

Noget kunne tyde på, at det, der optager kvinderne lige nu, er sofaer, sofaborde og kommoder. Det er nemlig de mest populære søgninger blandt hunkønnet. Hos mændene er det ’iPhone’, ’Lego’ og ’brænde’, der søges allermest på lige nu på DBA.

- Når vi undersøger, hvad kvinder leder efter på DBA kontra mændene, kan man hurtigt få den tanke, at det er kvinderne, der står for indretningen af hjemmet, mens mændene sørger for, at elektronikken er intakt, og at der er varme i hjemmet. Det er altid sjovt at dykke ned i søgeordene og dyrke kønsforskellene, fortæller Julie Schoen, DBAs talsperson og redaktør på DBAs inspirationssite, DBA Guide.

Sofaer på DBA:

 1. Sofagruppe, læder, anden størrelse, To flotte lækre læder sofaer i italiensk design med buet ryg.. g

  Sofagruppe, læder, anden størrelse, To flotte lækre læder sofaer i italiensk design med buet ryg.. go stand.. hh 210 cm og 180 cm..

  3.000,00 kr.19-06-2024
 2. Sofa, 4 pers., Under to år gammel sofa, der er velholdt og uden mærker eller lignende. Sofaen er lav

  Sofa, 4 pers., Under to år gammel sofa, der er velholdt og uden mærker eller lignende. Sofaen er lavet af udvidende skum, hvorfor den altid vil holde formen. Dette gør den også meget behagelig at sidd

  4.999,00 kr.19-06-2024
 3. Sofa, læder, 3 pers.

  Sofa, læder, 3 pers.

  500,00 kr.19-06-2024
 4. Sofa 3 pers. Beige CHESTERFIELD L

  Sofa 3 pers. Beige CHESTERFIELD L

  Sofa 3 pers. Beige CHESTERFIELD L, Polyester, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Bred

  7.469,00 kr.30-08-2023
 5. Sofa 3-pers. Sort CHESTERFIELD BIG

  Sofa 3-pers. Sort CHESTERFIELD BIG

  Sofa 3-pers. Sort CHESTERFIELD BIG, Kunstlæder, Beliani, Få 10% rabat på dit køb ved at benytte koden: DBA10DK (Giver 10% rabat). Koden kan ikke kombineres eller bruges sammen med andre rabatkoder. Br

  7.669,00 kr.30-08-2023
 6. Sofa, stof, 2 pers. , MOOOI, Flyttesalg

Afhentes hurtigst muligt

Jeg sælger den kun fordi, at jeg

  Sofa, stof, 2 pers. , MOOOI, Flyttesalg Afhentes hurtigst muligt Jeg sælger den kun fordi, at jeg ikke har plads til den. Tag et kig på mine andre annoncer. Masser af store besparelser. I fin stan

  3.500,00 kr.19-06-2024

3.675 sofaer kan du lige nu finde på DBA. Du kan finde alt fra 3 personers sofaer til 8 og 9 personers sofaer. Ja endda større.
   

Disse søgninger er mænd og kvinder mest ”uenige” om

Det er dog ikke hverken sofaer eller brænde, der viser forskellen på kvinder og mænds brugtinteresse i oktober allerbedst.

Du skal dykke ned i elektronik og hobby-kategorien på DBA, hvis du vil have datasvar på, hvor de største søgningsforskelle ligger.

Game boy’ har mænd søgt på så meget, at søgningen er det 54. mest anvendte søgeord. Blandt hunkønnet er søgeordet helt nede på en 16.497. plads. Dermed er ’game boy’ det søgeord, der er den største popularitetsforskel på mænd versus kvinder.

- Jeg undrer mig over, at 'game boy' er det søgeord, der deler vandene mest blandt mænd og kvinder. Hvorfor er der ikke flere kvinder, der er på jagt efter en brugt game boy? Selv havde jeg en, og den var et skønt tidsfordriv. Jeg solgte den desværre på DBA for 6 år siden. Det fortryder jeg nu, for vores søgeords-data viser, at der særligt lige nu søges med lys og lygte - ... kun blandt mændene - efter brugte game boys på DBA. Derfor kan man nok godt regne med at få en god sjat penge for sin brugte game boy lige nu, fortæller Julie Schoen.

LÆS OGSÅ: Niels har nok Danmarks dyreste skilsmisseseng til salg på DBA

399 kroner skal du af med, hvis Emils gameboy, der lige nu er til salg på DBA, skal blive din. Emil bor i København S, og han skriver, at gameboyen er en Pocket-model, og at alt virker 100 procent, som det skal.
399 kroner skal du af med, hvis Emils gameboy, der lige nu er til salg på DBA, skal blive din. Emil bor i København S, og han skriver, at gameboyen er en Pocket-model, og at alt virker 100 procent, som det skal.

Det er altid sjovt at studere data fra DBA. Vi har også tidligere været ude med historier om, at mænd eksempelvis er langt bedre til at få flere penge for deres brugte sager end kvinder. En anden undersøgelse viser, at mænd også er dem, der høster flest venskaber på deres DBA-salg end kvinder.

Mangler du penge på kontoen her op mod jul? Så anbefaler vi dig at sætte dine ting til salg. I denne artikel og video er vi klar med 8 salgsråd, der sætter gang i dit salg, og i videoen herunder guider vi dig til, hvordan du billigt og let kan sende dine ting, uden de går i stykker i fragten:

Relaterede artikler