Så forskellige ting leder mænd og kvinder efter på DBA
Livsstil

Så forskellige ting leder mænd og kvinder efter på DBA

Julie Schoen
Julie Schoen

Aldrig før har DBA målt og skrevet om mænds søgninger på DBA versus kindernes. Men nu løfter vi sløret for de forskellige køns interesser. Kvinder går mest på portalen for at shoppe brugt til hjemme, mens mændene klikker sig ind på DBA for at købe Rolex, elcykler, Lego og tech. Det kan man lidt karikeret sammenfatte, når man tager et kig ned over søgeordene anvendt på DBA i hele 2022 blandt henholdsvis mændene og kvinderne.

På DBA kan man ikke kun tjene penge, spare penge og gøre noget godt for klimaet. Du kan rent faktisk også hive dig et venskab eller kæresteforhold i hus, samtidig med at du sælger din gamle sofa. Det har en tidligere undersøgelse, foretaget af os, vist, og hvis du som heteroseksuel kvinder lige nu godt kunne tænke dig at tiltrække en potentiel kæreste gennem de ting, du har til salg, vil vi anbefale dig at sætte en Game Boy til salg.

For med al sandsynlighed vil det være en mandlig, potentiel køber, der tager kontakt til dig. Det viser nye data fra DBA, der afslører forskellene på kvinder og mænds søgemønstre på DBA i hele 2022.

’Game Boy’ er det søgeord, der deler vandene hos mænd og kvinders mest. Mænd er nemlig meget tilbøjelige til at søge efter det sjove ”bib bib”-elektronik, mens kvinder langt fra har samme interesse. Sådan endte ’Game Boy’ med at være det 128. mest populære søgeord blandt mænd på DBA, mens ’Game Boy’ er endt som det 15.059. mest anvendte søgeord hos hunkønnet. En forskel på 14.931, når man kigger på DBAs liste over mest populære søgninger, og således løber det nostalgiske apparat med prisen for at dele vandene mest blandt kønnene. Det skriver DBA Guide.

I hælene på Game Boy følger ’Roccamore’, der med omvendt fortegn er flittigt indtastet i DBAs søgefelt – altså blandt genbrugsportalens kvindelige brugere. Hankønnet er knapt så begejstret for det populære skomærke. Blandt mændene var ’Roccamore’ den 6.880. mest populære søgning, mens kvinderne var så ivrige på tasterne, at brandet blev det 133. mest anvendte blandt dem.

- Generelt ser vi, at der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder interesserer sig for på DBA. Kvinderne er mest ivrige for at finde en brugt sofa, mens mænd søger mest på ’iPhone’ hos os. Da ’brænde’-tendensen var på sit højeste, gjaldt det også mest hos mændene, fortæller Julie Schoen, DBAs talsperson.

iPhones på DBA:

 1. iPhone X, 256 GB, I god stand. Almindelige helt små ridser på skærmen. Næsten ikke til at se. Har ha

  iPhone X, 256 GB, I god stand. Almindelige helt små ridser på skærmen. Næsten ikke til at se. Har haft panserglas og cover på altid. Den store model med 256GB plads. Kan bruges til MitID mm. Batteri

  1.250,00 kr.02-06-2023
 2. iPhone SE 3. generation, 64 GB, hvid, HELT NY UÅBNET!!!

Sælger den da vi ikke skal bruge den allige

  iPhone SE 3. generation, 64 GB, hvid, HELT NY UÅBNET!!! Sælger den da vi ikke skal bruge den alligevel købt kontant. Der medfølger kvittering på telefonen! ** PRISEN ER FAST ** - ** PRISEN ER FAST *

  2.599,00 kr.02-06-2023
 3. iPhone 14, 128 GB, hvid, HELT NY UÅBNET!!!

Købt i forbindelse med abonnement skift, men vi har alle

  iPhone 14, 128 GB, hvid, HELT NY UÅBNET!!! Købt i forbindelse med abonnement skift, men vi har allerede telefoner derfor sælges denne! Der medfølger kvittering på telefonen! ** PRISEN ER FAST ** -

  5.799,00 kr.02-06-2023
 4. iPhone 5C, 1024 GB, Defekt, Pokemon

  iPhone 5C, 1024 GB, Defekt, Pokemon

  150,00 kr.02-06-2023
 5. iPhone XS, 64 GB, sort, Perfekt, Iphone XS med 64 gb i perfekt stand sælges. Telefon er købt sidste

  iPhone XS, 64 GB, sort, Perfekt, Iphone XS med 64 gb i perfekt stand sælges. Telefon er købt sidste år, med nyt batteri D.27. Juni 2022 Garanti bevis til og med d.27.juni 2024 Kassen, cover og opladni

  1.500,00 kr.02-06-2023
 6. iPhone 11 Pro Max, 8 GB, aluminium, Perfekt, Hej! Jeg er kan lave reparere skift skærmene på alle ød

  iPhone 11 Pro Max, 8 GB, aluminium, Perfekt, Hej! Jeg er kan lave reparere skift skærmene på alle ødelagte iPhones til billige priser. iPhoneX 330kr. iPhoneXS 350kr. iphoneXR 300kr. iPhoneXS Max 430kr

  450,00 kr.02-06-2023

De mest populære søgeord blandt kvinder versus mænd

Det mest populære søgeord på DBA er hvert år ’sofa’. Hvis man vel og mærke lægger mænd og kvinders præferencer sammen.

Men deler man søgningerne op i køn, er det Iphone, Lego og brænde, de danske mænd i 2022 primært satte sig til tasterne efter at få fingrene i på DBA. En sofa kunne i 2022 kun snige sig op til at være det 5. mest anvendte søgeord hos de mandlige brugere.

Vil du derimod fange kvindernes opmærksomhed på brugtmarkedet med dine ting til salg, skal du sætte en sofa, et spisebord og et sofabord på den blå portal. Det er nemlig top tre, i nævnte rækkefølge, hos kvinderne. Iphone svinger sig kun op som det 18. mest anvendte søgeord blandt hunkønnet.

- Generelt viser kønsforskellene på søgningerne, at mænd interesser sig mere end kvinder for elektronik, eftersom vi ser, at søgeord som ’Playstation 5’, ’Subwoofer’, ’Nintendo Switch’ og ’iPhone’ flittigt bruges blandt mænd. Kvinder kigger derimod mere efter brugte møbler på vores portal, fortæller Julie Schoen.

Her ses, hvilke søgeord mænd (blå) brugte mest flittigt på DBA i 2022 - målt op imod kvinders søgning på samme ord
Her ses, hvilke søgeord mænd (blå) brugte mest flittigt på DBA i 2022 - målt op imod kvinders søgning på samme ord
Her ses, hvilke søgeord kvinderne (lyserød) anvendte oftest på DBA i 2022 - målt op imod mænds søgning på samme ord
Her ses, hvilke søgeord kvinderne (lyserød) anvendte oftest på DBA i 2022 - målt op imod mænds søgning på samme ord

Relaterede artikler