De glemte gaver: 5 hypede gavehits fra fortiden til vennen, der har alt
Livsstil

De glemte gaver: 5 hypede gavehits fra fortiden til vennen, der har alt

Christine
Christine

Skal du finde den perfekte gave til ham eller hende, der har alt? Vi giver dig 5 hypede gavehits fra fortiden, som er lige det, du står og mangler, når gaven skal ramme plet i første hug.

Der er en grund til, at nogle ting bliver gavehits, som aldrig går af mode. Arkitekttegnende møbler, lækre lamper og kongeligt porcelæn er altid eftertragtede items, selv når tidens tand har sat sine charmerende mærker i designet.

Er du på udkig efter gaven til ham eller hende, der har alt, er det nok ikke stedet at starte, for står der ikke allerede en musselmalet kop i køkkenskuffen? Det gør der jo nok. Så du må være kreativ! Men vi skal nok hjælpe dig på vej. Frem fra glemmekassen trækker vi nu 5 populære gavehits fra fortiden, som du bør overveje at give til den, der har alt. Eller næsten alt i hvert fald…

Hvem skal have en hotter med det hele?

Kan du huske den? Hotdogmaskinen. Det lyder umiddelbart som et levn fra 1980’ernes permanentede poptid, hvor hotpants og hotdogs gik hånd i hånd, men sådan forholder det sig faktisk ikke. Vi skal kun tilbage til 2004, før vi finder hotdogmaskinen på førstepladsen som årets mest hypede gavehit.

I tilfælde af, at du siden den gang skulle have glemt, hvad maskinen kan, må vi hellere opfriske hukommelsen. En hotdogmaskine er nemlig en uundværlig køkkenmaskine, hvis man allerede har alt, for på kun fire minutter kan den riste både pølser og brød. Det gælder derfor om at være hurtigt, hvis fyldet skal fikses før, det er tid til servering.

Hitter hotdogs stadig som gaveidé? Tydeligvis, for på DBA er der faktisk kun 3 styks til salg – og i de fysiske butikker finder du heller ikke dette eftertragtede udstyr længere. Derfor tør vi godt – med lidt forsigtighed naturligvis – konkludere, at den hypede hotdogmaskine fra fortiden stadig er et hot hit! Eller måske bare er gået lidt i glemmebogen...

Under alle omstændigheder er den et musthave for hotdogelskeren, som synes, at turen til pølsevognen hurtigt kan blive for lang… Og salgsprisen? Til under 200 kroner kan du få en gave til ham eller hende, der har alt undtagen en hotdogmaskine.

Hotdogmaskiner til salg på DBA lige nu:

 1. corn dog

  corn dog

  corn dog vaffelmaskine, Højkvalitets kommercielt vaffeljern Stor vaffelmaskine til bagning af 6 ruller på samme tid Mønstret form er velegnet til 3 majshunde og 3 hotdogs Lækre pølseruller, der server

  1.490,00 kr.07-10-2020
 2. Pølseruller glatte - 6 stk - Maxima

  Pølseruller glatte - 6 stk - Maxima

  Pølseruller glatte - 6 stk - Maxima, Med hotdog / pølserulle vaffeljern kan du nemt og hurtigt bage 6 glatte hotdogs på samme tid. Vaffeljernet er af høj kvalitet og velegnet til professionel brug til

  1.508,00 kr.21-08-2023
 3. Hot Dog / Pølseruller - 6 stk - Maxima

  Hot Dog / Pølseruller - 6 stk - Maxima

  Hot Dog / Pølseruller - 6 stk - Maxima, Med majshunden / hotdog / pølserulle vaffeljern kan du nemt og hurtigt bage 3 majshunde og 3 hotdogs på samme tid. Vaffeljernet er af høj kvalitet og velegnet t

  1.849,00 kr.21-08-2023
 4. Hot Dog Rister, Ariete, Nem og sjov hotdog rister.
Brugt ca. 10 gange.

Kan hentes i Rønnede eller B

  Hot Dog Rister, Ariete, Nem og sjov hotdog rister. Brugt ca. 10 gange. Kan hentes i Rønnede eller Brøndby efter aftale. Betaling kontant eller MobilePay.

  100,00 kr.14-09-2023
 5. Hotdog maskine, Hotdog maskine til salg fungere helt fint. 
Brugt i min tidligere forretning.

  Hotdog maskine, Hotdog maskine til salg fungere helt fint. Brugt i min tidligere forretning.

  1.000,00 kr.08-09-2023
 6. Hotdog maskine, Retro hot dog maskine sælges

  Hotdog maskine, Retro hot dog maskine sælges

  50,00 kr.10-08-2023

Lige nu er der kun 3 hotdogmaskiner til salg på DBA, men er du på udkig efter en pølsevogn, kan du vælge mellem 76 forskellige modeller.

Den her gaveidé slukker tørsten på en varm sommerdag

Hvem drømmer ikke om et koldt krus fadøl på en varm sommerdag, mens temperaturen stiger stødt? I 2006 var fadølsanlægget en af de hypede hits, vi danskere slet ikke kunne undvære, når hjemmebarerne åbnede.

Det var særligt anlægget OBH Draughtmaster, som fik fadølsfolkets hjerter til at flamme, men siden 2015 har netop denne model ikke kunne købes fra ny. Du finder den heldigvis stadig på DBA, for fadølsanlægget falder aldrig rigtigt ned på ranglisten, når det gælder hypede gavehits.

Om det skyldes, at vi her i landet har drukket øl i mere end 5.000 år, eller vi som nation lider af Cenosillicafobi – altså frygten for tomme glas – det melder historien desværre ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Køb et bryganlæg på DBA: Sådan brygger du din egen øl

Du kan købe Jakobs DraughtMaster for kun 200 kroner, og den kan hentes på hans adresse i København.
Du kan købe Jakobs DraughtMaster for kun 200 kroner, og den kan hentes på hans adresse i København.

Det her gavehit holder stadig i dag

Der er én ting, der aldrig går af mode: luksus. Vil du virkelig forkæle din ven eller veninde, er lidt selvpleje derfor ikke noget dårligt valg. Spørgsmålet er bare: hvilken form for luksus kan du pakke ind? Vi kan godt komme i tanker om en enkelt ting.

Kan du huske fodbadet? Det brusende, boblende bad, som vasker og masserer fusserne på samme tid? Efter en lang dag på jobbet eller en løbetur i koldt vejr, er der ikke noget bedre end at stikke fødderne ned i det varme vand, sætte god musik på eller synke helt sammen for tv’et.

Hverdagsluksus er en af de ting, vi alle sammen går og ønsker os, men som vi sjældent har, så her har du en oplagt gaveidé til vennen, der har alt.

Find et fodbad på DBA i dag:

 1. Fodpleje, Fodbad, OBH, Virker

  Fodpleje, Fodbad, OBH, Virker

  35,00 kr.29-09-2023
 2. Fodpleje, Fodbad, Melissa, Sælger dette gode fodbad med mange forskellige indstillinger. Er kun brug

  Fodpleje, Fodbad, Melissa, Sælger dette gode fodbad med mange forskellige indstillinger. Er kun brugt 1 gang, men får det bare ikke brugt så nu skal det sælges. Kan hentes i Holbæk, Lyngby eller Fre

  50,00 kr.29-09-2023
 3. Fodpleje, Fodbad, Brugt få gange. Kan vibrere og boble

  Fodpleje, Fodbad, Brugt få gange. Kan vibrere og boble

  75,00 kr.28-09-2023
 4. Fodpleje, Elektrisk fodbad, OBH nordica, Super rart elektrisk fodbad 
Kan både lave bobler, holde på

  Fodpleje, Elektrisk fodbad, OBH nordica, Super rart elektrisk fodbad Kan både lave bobler, holde på varme og der er massage roller med som man kan sætte i fodbadet Salt medfølger

  265,00 kr.27-09-2023
 5. Fodpleje, Fodbad, Marcant, Med massage

  Fodpleje, Fodbad, Marcant, Med massage

  25,00 kr.27-09-2023
 6. Ansigtspleje, Ecooking, Ecooking - Multi Olie 10 ml. (travelsize) 

Beskrivelse: 
Multi Olie er et m

  Ansigtspleje, Ecooking, Ecooking - Multi Olie 10 ml. (travelsize) Beskrivelse: Multi Olie er et multiprodukt, som består af en blanding af unikke, multifunktionelle, økologiske olier og essentielle

  175,00 kr.26-09-2023

Du finder lige nu 126 fodbade på DBA, og 72 af dem kan du få for under 100 kroner.

Her har du gaven til den ægte connaisseur

En connaisseur er en kender. Typen, der ved, hvad vedkommende vil have – og ikke have! Er du på udkig efter en gave til ham eller hende? Så er du kommet på en svær mission, men vi har en løsning til dig.

I starten af 2000’erne var vinilteren et vaskeægte gavehit til denne vanskelige type. Og hvorfor mon det? Nu skal du høre: En vinilter eller en dekanteringstragt, som den også kaldes, kan få vinen til at smage 1-2 år ældre på bare få minutter. Vin har nemlig brug for ilt, før den kan udvikle perfekt smag, og derfor anbefaler eksperter, at flasker åbnes et par timer før, de skal drikkes.

Nu sker det jo bare af og til, at gæster kommer på spontant besøg, og står der ikke en åben flaske i vinkøleskabet, er det godt at have en vinilter ved hånden. Den kan nemlig give vinen den nødvendige ilt, så aroma og smag udvikles med det samme. Så behøver din gavemodtager – der tydeligvis stadig mangler noget –  ikke at vente flere timer, før vinen kan hældes i glassene.

LÆS OGSÅ: Unikt på DBA: Transportabel vinkælder til salg

I Jyllinge sælger Line lige nu denne vinilter til 50 kroner – og hun sender den gerne til din adresse, hvis du ikke bor i nærheden.
I Jyllinge sælger Line lige nu denne vinilter til 50 kroner – og hun sender den gerne til din adresse, hvis du ikke bor i nærheden.

Sådan får du friskbagt brød uden at have fingrene i bolledejen

Hvem drømmer ikke om at stå op til friskbagt brød i weekenden? Den bedste måde at begynde dagen på er med friskbrygget kaffe, en lun bolle, morgenavisen og god tid til at strække den søvnige krop.

Men hvem får egentlig sat dej over til koldhævede boller om aftenen? For de fleste af os må drømmen om friskbagt morgenbrød nok blive ved tanken med mindre, vi slæber os selv forbi bageren først. Derfor er det heller ikke svært at forstå, hvorfor bagemaskinen blev et hit, da den dukkede frem i 1990’erne.

Inden sengetid hælder man gær, vand, mel og salt i dejkarret, tænder maskinen og lader den gøre arbejdet. Imens den heldige ejer får sin skønhedssøvn, snurrer apparatet på køkkenbordet og sørger for, at der er bolledej klar til næste morgen. Det eneste, der skal gøres, når vækkeuret ringer, er sådan set bare at sætte bollerne i ovnen og tænde for kaffemaskinen. Voila, så er der serveret!

Nu tænker du sikkert – er det dyrt at blive mesterbager? Hvis du vil købe en brødmaskine fra ny, koster den billigste model på markedet 1.400 kroner. Sprænger det rammer for dit gavebudget? På DBA kan du få en ubrugt bagemaskine til 500 kroner.

Find en brødmaskine på DBA lige nu:

 1. Brødmaskine, Rådvad no. 294, Klassisk brødmaskine i fin stand.

  Brødmaskine, Rådvad no. 294, Klassisk brødmaskine i fin stand.

  300,00 kr.24-09-2023
 2. Bagemaskine, House of Chefs brødmaskine.

Aldrig brugt.

Afhent i Hundested.

  Bagemaskine, House of Chefs brødmaskine. Aldrig brugt. Afhent i Hundested.

  300,00 kr.24-09-2023
 3. Brødskære stor gl. model, ????, Brødmaskine stor gl maskine med fremtræk
stor hjul med håndtag til a

  Brødskære stor gl. model, ????, Brødmaskine stor gl maskine med fremtræk stor hjul med håndtag til at skære brød Beregnet til store rugbrød (ca. 40 cm lange ) Egner sig til udstilling i foretning

  1.800,00 kr.22-09-2023
 4. Brødskærer / Brødmaskine, Raadvad, Raadvad Brødskærer Sort nr. 294, Ny/Brugt 1-2 gange, super skarp

  Brødskærer / Brødmaskine, Raadvad, Raadvad Brødskærer Sort nr. 294, Ny/Brugt 1-2 gange, super skarp klinge, original maling, sælges Sender gerne.

  425,00 kr.22-09-2023
 5. Bagemaskine, OBH, Hej sælger denne næsten ubrugte bagemaskine / brødmaskine.
Spiser ikke rigtig brød

  Bagemaskine, OBH, Hej sælger denne næsten ubrugte bagemaskine / brødmaskine. Spiser ikke rigtig brød mere så det giver ikke mening at eje sådan en maskine mere. Bagemaskine fra OBH Nordica Vil du ger

  250,00 kr.19-09-2023
 6. Brødmaskine, House of chefs, Brødmaskine sælges!!

Elsker du også smagen af nybagt brød om morgen, s

  Brødmaskine, House of chefs, Brødmaskine sælges!! Elsker du også smagen af nybagt brød om morgen, så vil du med stor garanti også sætte stor pris på denne brødmaskine. Kvalifikationer: • Ælter • Hæ

  1.000,00 kr.17-09-2023

Lige nu er der 140 aktive annoncer, når du søger på brødmaskine, men skriver du bagemaskine i stedet får du 81 nye valgmuligheder.

Er du den kreative type, der godt kan lide at fordybe dig i små projekter? Vi giver dig her 5 hyggelige gaveidéer, du selv kan lave af genbrugsfund.

Vi behøver vist ikke at sige det, for du ved uden tvivl, at der er mange penge at spare, når du køber dine gaver brugt. Skal du på gavejagt? Det er fristende at shoppe secondhand i stedet for at svinge visakortet i stormagasinerne. Spørgsmålet er bare, hvad siger gavemodtageren til at få en ting, der har haft en anden ejer? Her kan du se, hvad folk på gaden svarede, da vi spurgte dem, hvad de tænkte om gaver købt på DBA. Du kan også se det i videoen, herunder.

Relaterede artikler