Inspiration til årets julebord
DIY

Inspiration til årets julebord

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Inspiration til årets julebord

Nu ved jeg ikke med dig, men jeg er ikke så traditionsbundet når det kommer til opdækning af årets julebord. Måske det skyldes min KÆMPE samling af retro juleduge – eller det faktum at mit indre barn stortrives med at lege sig frem med sådanne opgaver.

Jeg har prøvet at finde frem til 4 forskellige ideer til hvordan du kan pynte og dekorere dit eget julebord – med pynt du allerede har stående, eller nyerhvervelser jeg kommer til at friste med igennem indlægget her.

DET ELEGANTE JULEBORD

Jeg er nok ikke så klassisk & elegant når det kommer til stykket – så her menes naturligs elegant – med et Louise twist efter devisen more is more.. (I må selv lige tone ned, så det passer jeres stil derhjemme i stuen)

Opnå det samme look:

DET KLASSISKE JULEBORD

Det hér setup er LIGE mig! Klassisk og gennemført retro julebord med nisseprints, hjerter og røde/grønne nuancer. Farverne kan man jo tilpasse dugen – eller dugen kan vælges udfra tallerkener & glas..

 

Opnå samme look:

DET TØSEDE JULEBORD

Hvis det lige passer ind i jeres stil derhjemme, kan man snildt gå amok med hjorte, glimmer og pasteller – på den lidt kitschede måde. I øvrigt også perfekt til julefrokosten med veninderne. Brug gerne en atypisk dug med store blomster i pasteller. Jeg har en meget rummelig mand, der hviler i sin maskulinitet, så har før dækket op på denne måde..

 

Opnå samme look:

DET RETRO JULEBORD

Jeg er også helt vild med de grafiske genistreger – fra fx Södahls retro design. De brune/orange farver egner sig fint til natur-tema, så hiv gerne naturen indenfor med fx kogler og grene. Her har jeg brugt gamle kageforme til fyrfadslys – med lidt mos omkring.

 

Opnå samme look:

 

Jeg håber i fandt lidt inspiration til årets julebord? Husk, at det gerne må være en leg at dekorere bordet – og stilen en lille smule overdådigt/for meget på denne særlige højtid.. Tag gerne børnene med på råd – de vil elske dig for det, og de har ikke så mange ”regler” der begrænser dem. Rigtig god fornøjelse…

 

Med kærlige genbrugs hilsner

Frk. Trillingsgaard


Find det på DBA

 1. Porcelæn, 5 flotte dybe tallerkner, Tangent, Danild, 5 dybe Tangent tallerkener i FLOT stand. Meget

  Porcelæn, 5 flotte dybe tallerkner, Tangent, Danild, 5 dybe Tangent tallerkener i FLOT stand. Meget få brugsspor, se billeder. Fremstillet af Danild, mærke herfra. Har 5 stk. Dia 20 cm 65kr/stk. Sælg

  65,00 kr.26-03-2023
 2. Glas, Flacon, ., Smuk flacon med låg i sølvplet

  Glas, Flacon, ., Smuk flacon med låg i sølvplet

  250,00 kr.26-03-2023
 3. Keramik, Vase, Lækker vase i smuk blå glasur, desværre med et lille afslag på foden. Vasen har en su

  Keramik, Vase, Lækker vase i smuk blå glasur, desværre med et lille afslag på foden. Vasen har en super ideel form til buketter - tulipaner og roser. H: 15,5 cm

  75,00 kr.26-03-2023
 4. Glas, Glas., Lyngby glas., Afhentes i Virum.

  Glas, Glas., Lyngby glas., Afhentes i Virum.

  30,00 kr.26-03-2023
 5. Keramik, Gunar Nylund, Rörstrand, Fin og lækker keramik kande i mat grøn glasur fra Ritzi serien, Rö

  Keramik, Gunar Nylund, Rörstrand, Fin og lækker keramik kande i mat grøn glasur fra Ritzi serien, Rörstrand, formgivet af Gunnar Nylund. Kanden fremstår i flot og hel stand. H: 15,5 cm

  700,00 kr.26-03-2023
 6. Glas, Vin karaffel, Meny

  Glas, Vin karaffel, Meny

  25,00 kr.26-03-2023

Relaterede artikler