Tips til minibaren
Bolig

Tips til minibaren

Juila Frk Overspringshandling
Juila Frk Overspringshandling

Mini-baren var et veritabelt interiør-must i 2015, men det betyder altså ikke at den skal gå i glemmebogen. Fordi med de rigtige tidsløse elementer, såsom dét helt rigtige barbord og karafler, så er barbordet sikret overlevelse langt udover trendens udløbstid.

Og helt seriøst - hvad pokker er "trends" egentlig for noget? Min mini-bar har bestået i snart 5 år, selvfølgelig med skiftende indhold - fordi bevares de gyldne dråber er jo ikke til for synets skyld - vel ;)

 Så her kommer et par nemme og hurtige tips til hvordan man kan opretholde en tidsløs minibar.

Karafler i glas og krystal giver et flashback til en epoke, hvor en lille sjus i arbejdstiden var mere reglen end undtagelsen (i hvert fald i følge Tv-serien Mad Men). Karaflerne er tidsløse og fås i så uendelig mange afskygninger at kun fantasien sætter grænser. Men OBS såfremt karaflen er blykrystal er der risiko for udvaskning der overstiger Miljøstyrelsens standarder. Man skal derfor ikke anvende blyskrystal som opbevaringsbeholdere, men kun bruge dem til servering.

 

Små karafler er praktiske til resterne fra festen og så røber de heller ikke at man måske havde valgt den billige whiskey eller Gin fra Fakta ;)

Et barbordserveringsbord, rullebord er først og fremmest et must. De kommer i et væld af designs: runde, firkantede, sammenklappelige…der er vitterligt noget til enhver.

Hvad er en mini-bar uden whiskey glas, en shaker eller diverse andet udstyr.

Formen på Cognac glas er nærmest ukrænkelig, men der findes alligevel en masse smukke og unikke glas på DBA se bare her.

Relaterede artikler