Mors Dag-gaver til under 100 kroner
BoligSjov

Mors Dag-gaver til under 100 kroner

Louise Guldager
Louise Guldager

Mors Dag giver ofte anledning til en del hovedbrud, for hvad skal man lige finde på? Her får du 10 bud og lidt nem og hurtig inspiration, så du husker at give din mor den opmærksomhed, hun fortjener. Alle gavebud koster mindre end 100 kroner på DBA, så de fleste kan være med. Og samtidig er det en gave, der viser, at du har gjort dig mere umage, end hvis det ”blot” var en buketblomster nede fra tanken.

Nogle traditioner er bare rare, fordi det handler om at vise taknemmelighed og omsorg. Alene dét, at du har siddet og ledt efter den helt rigtige ting, som netop du synes, hun skulle have, fordi hun er den, hun er – det er sandsynligvis nok til, at hun vil elske dig for det.

På DBA kan du finde et hav af gode gaveideer og mange af dem til under 100 kroner. Og fordi, det netop er på DBA, du køber disse ting, får du meget for pengene. Så det vil måske være en gave, du ved at anskaffe dig den på ny, ikke ville have haft råd til.

I anledning af Mors Dag får du her nogle bud på ting, du kan forsøde din Mors Dag med søndag den 12. maj. Gaveforslag, der ikke slår bunden ud af din økonomi, – og samtidig viser du hende, at du har brugt energi på at finde noget ganske særligt til hende:

1. Pynt til hjemmet: Vaser

Noget smukt til hjemmet i form af keramik og porcelæn er en god, og traditionel gaveide til din mor (eller dine børns mor). På DBA er der et stort udvalg af både keramik og pynt til hjemmet, og en smuk vase er en gave, der vil bringe glæde hver gang, den tages frem og bruges.

Det kan være en rigtig fin gestus at modtage en smuk vase, hvor giveren har tænkt over at ramme en smag hos modtageren. Lige nu er der 7.656 annoncer med vaser til salg på DBA under 100 kroner. Og ud af dem er 96 gulvvaser, så du kan sagtens finde noget, der fylder lidt, hvis du eller din mor er til den slags. Selvom en smuk buket altid er dejlig at få, så holder en vase trods alt længere.

Vaser til salg på DBA:

 1. Vase, Vase, ?, Velholdt

  Vase, Vase, ?, Velholdt

  75,00 kr.27-02-2024
 2. Vase, Keramik vase, Lehmann Keramik, Fin vase af det traditionelle rød-brune keramik fra Langeland.

  Vase, Keramik vase, Lehmann Keramik, Fin vase af det traditionelle rød-brune keramik fra Langeland. H: ca. 15,5 cm Pæn og velholdt uden skår eller andre defekter. Kan afhentes i Karlslunde eller sen

  75,00 kr.27-02-2024
 3. Vase, Vase, Kähler

  Vase, Vase, Kähler

  90,00 kr.27-02-2024
 4. Vase, Tulipan Vase.

  Vase, Tulipan Vase.

  70,00 kr.27-02-2024
 5. Vase, Vase, Kähler, Jeg sælger denne lille Kähler vase. 
Den er hvid med lyserød stribe 

Din pris 5

  Vase, Vase, Kähler, Jeg sælger denne lille Kähler vase. Den er hvid med lyserød stribe Din pris 50kr

  50,00 kr.27-02-2024
 6. Vase, Bing og Grøndahl vase, Bing og Grøndahl, Vase med julerosen højde 22 cm og brede 8,5cm fra Bin

  Vase, Bing og Grøndahl vase, Bing og Grøndahl, Vase med julerosen højde 22 cm og brede 8,5cm fra Bing og Grøndahl serien Uden fejl sælges billigt kr. 75,- hentes Viekær 22.

  75,00 kr.27-02-2024

Lige nu er der 7.659 annoncer med vaser på DBA til under 100 kroner. Ud af dem er de 1.746 af dem keramik vaser.

2. Forkælelse til mor: Parfume

En parfume bliver de fleste kvinder glade for, og det er en af de gaver, der bringer glæde længe. Det er en lækker selvforkælelse at få en god, ny duft og meget ofte noget, man ikke selv får taget sig sammen til at købe. Derfor bliver de fleste rigtig glade for det. De fleste kvinder kan heller ikke få for mange gode dufte, så lad dig ikke begrænse af, at din mor allerede har to flakoner stående på badeværelseshylden.

Generelt er produkter indenfor skønhed og personlig pleje altid et hit på gavelisten til kvinder og herunder selvfølgelig også en lækker parfume. Og det behøver ikke koste dig dyrt. Mange sætter faktisk parfumer til salg på DBA – enten fordi de har lavet et fejlkøb, eller ikke fået den brugt. Her kan du altså finde dufte, der normalt koster en del mere, men som pludselig er indenfor en økonomisk rækkevidde, hvis du leder efter en sød, lille Mors Dag-gave.

Lige nu er der 422 annoncer med parfume til salg på DBA til under 100 kroner. De 270 af dem befinder sig på Sjælland, men da en parfume nemt kan sendes, burde det ikke sætte en større begrænsning på dit køb.

Den ubrugte DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau De Parfum, der normalt har en nypris på 189 kroner kan du hente hos Natasja i Thilst for 100 kroner. Den populære Parfume Clean, der har en nypris på 270 kroner, sælger Sanne fra Skibby til 100 kroner. Den er ubrugt. Dameparfumen Pop fra Stella Mccartney har en nypris 200 kroner, men kan købes af Silvia fra Østerbro, der er åben for bud
Den ubrugte DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau De Parfum, der normalt har en nypris på 189 kroner kan du hente hos Natasja i Thilst for 100 kroner. Den populære Parfume Clean, der har en nypris på 270 kroner, sælger Sanne fra Skibby til 100 kroner. Den er ubrugt. Dameparfumen Pop fra Stella Mccartney har en nypris 200 kroner, men kan købes af Silvia fra Østerbro, der er åben for bud

3. Gaven der går til alt: Tørklæde

Et tørklæde kan man næsten ikke gå galt i byen med. Det er dejligt anvendeligt, det kan fås i så mange udgaver, at du bestemt må kunne matche hendes smag, og så er det en gave, der viser omsorg, fordi det passer på hende: Det holder hende varm på halsen eller skuldrene og viser, at du bekymrer dig om hende. Og så pynter et tørklæde jo bestemt også. Et tørklæde er heller ikke så sæsonbestemt, da man ofte bruger det hele året rundt.

Et tørklæde varmer – både i konkret og overført betydning.

Tørklæder til salg på DBA:

 1. Tørklæde, ., str. ., Næsten som ny

  Tørklæde, ., str. ., Næsten som ny

  50,00 kr.28-02-2024
 2. Tørklæde, Mar collection, str. Onesize , Bourdeaux , God men brugt, Super blødt tørklæde og hue sæ

  Tørklæde, Mar collection, str. Onesize , Bourdeaux , God men brugt, Super blødt tørklæde og hue sæt

  35,00 kr.28-02-2024
 3. Tørklæde, Tørklæde, Vintage, str. Onesize, Hvid, Bomuld, Næsten som ny, Klassisk moderne bandana

  Tørklæde, Tørklæde, Vintage, str. Onesize, Hvid, Bomuld, Næsten som ny, Klassisk moderne bandana

  45,00 kr.28-02-2024
 4. Tørklæde, Halstørklæde, Ukendt, str. 40x180 cm, Blå bordoux og sort, Næsten som ny

  Tørklæde, Halstørklæde, Ukendt, str. 40x180 cm, Blå bordoux og sort, Næsten som ny

  50,00 kr.28-02-2024
 5. Tørklæde, Halstørklæde, Ukendt, str. 26x90 cm, Sandfarvet og sort, 100%acryl, Næsten som ny

  Tørklæde, Halstørklæde, Ukendt, str. 26x90 cm, Sandfarvet og sort, 100%acryl, Næsten som ny

  50,00 kr.28-02-2024
 6. Tørklæde, Halskrave, Ukendt, str. 27x160 cm, Råhvid sort og bordoux, Ren uld, Næsten som ny

  Tørklæde, Halskrave, Ukendt, str. 27x160 cm, Råhvid sort og bordoux, Ren uld, Næsten som ny

  50,00 kr.28-02-2024

Lige nu er der 2.126 annoncer med tørklæder på DBA til under 100 kroner. De 622 af dem er listet i kategorien ’ny, aldrig brugt’. Så det svarer faktisk til, at du køber hende et nyt – blot til halvdelen af prisen.

4. Ultimativ mor-luksus: Fodmassage maskine

Hvad karakteriserer egentlig en god mor? De fleste af os kan skrive under på, at hun ikke bare er kærlig og omsorgsfuld, men også altid i spring for at hjælpe andre og holde sammen på hjemmet, gøre rent, lave mad, købe ind, vaske tøj, støve af, rydde op og meget mere. Så hvem ellers fortjener en lækker fodmassage-maskine?
Nej vel.

Så kan hun sidde med fødderne i vand og slappe af om aftenen med en god bog og nyde, at den lille maskine, der forkæler hendes ømme fødder, er en gave fra dig. Så er det også næsten som om, du kan tage kredit for fodmassagen.

Lige nu er der 81 annoncer på DBA med fodmassage maskiner, og 36 af dem ligger til under 100 kroner. Du kan også overveje en massagerulle og en lækker bodyolie eller noget i samme dur. Det er altid rart at blive forkælet – især af sine børn!

Mia sælger dette fodbad, da hun ikke får det brugt. Kasse og brugsanvisning følger med. Ubrugt. Det koster 50 kroner og kan hentes i København S. Fodmassagen fra Melissa er med bobler og varme vibrationer, skriver Nezar fra Kokkedal, der sælger for 65 kroner. Aldrig brugt. Det store fodmassage-apperat med varme fra OBH sælger Janni fra Jægerspris til 50 kroner
Mia sælger dette fodbad, da hun ikke får det brugt. Kasse og brugsanvisning følger med. Ubrugt. Det koster 50 kroner og kan hentes i København S. Fodmassagen fra Melissa er med bobler og varme vibrationer, skriver Nezar fra Kokkedal, der sælger for 65 kroner. Aldrig brugt. Det store fodmassage-apperat med varme fra OBH sælger Janni fra Jægerspris til 50 kroner

5. Royal Copenhagen under 100 kroner

Rigtig mange kvinder elsker Royal Copenhagen, fordi det er klassisk, lækkert design og dertil brugbart og forbundet med nostalgi. Det er både moderne og tidsløst, og det passer godt ind i en moderne husholdning. Måske har din mor også det sådan? Faktisk behøver det ikke være en dyr gave at give. For lige nu er der hele 3.241 annoncer med Royal Copenhagen til salg på DBA til under 100 kroner.

Så om hun er til små platter og porcelænsfigurer eller mere er til serveringsstel eller måske bliver allergladest for lamper og stager til lys, så kan du altså sagtens finde noget til under en plovmand. På den måde kan du måske give en gave, du ellers havde haft svært ved at komme i nærheden af prismæssigt, når du søger brugt. Både stel, porcelæn og platter holder sig godt og tager ofte ikke spor skade af at have nogle år på bagen.

Royal Copenhagen til under 100 kroner til salg på DBA:

 1. Porcelæn, krakele tallerken, Royal Copenhagen, Klassisk krakele tallerken fra Royal Copenhagen i grå

  Porcelæn, krakele tallerken, Royal Copenhagen, Klassisk krakele tallerken fra Royal Copenhagen i grå, gul og rustrød med sejlskibsmotiv, kinesisk junk?. Tallerkenen er 17,5 cm. Signeret 370-2568 dx.

  60,00 kr.28-02-2024
 2. Porcelæn, Løse Underkopper i Blå Blomst, Kantet, Løse Underkopper i Blå Blomst, Kantet fra Royal Cop

  Porcelæn, Løse Underkopper i Blå Blomst, Kantet, Løse Underkopper i Blå Blomst, Kantet fra Royal Copenhagen Underkop: ø 12,5 cm Dekoration nr 10 / 8562 1. sortering 1 stk. 2. sortering 6 stk. Under

  20,00 kr.28-02-2024
 3. Glas, Thermoglas, Bodum, Helt nye glas har 12 af hver.

50,- pr. Stk 

Prisen er fast og der gives i

  Glas, Thermoglas, Bodum, Helt nye glas har 12 af hver. 50,- pr. Stk Prisen er fast og der gives ikke mængde-rabat 0,25ml og 0,35ml. Dobbeltvægget design, så du ikke brænder fingrene Lavet af stæ

  50,00 kr.28-02-2024
 4. Porcelæn, Tallerken, Royal Copenhagen, Lille tallerken med Fanø-motiv nr 10.
På samme størrelse som

  Porcelæn, Tallerken, Royal Copenhagen, Lille tallerken med Fanø-motiv nr 10. På samme størrelse som en plaquette/ platte. Men har ikke huller til ophæng. 2955 - 10 14115 Ingen skår, revner eller krake

  75,00 kr.28-02-2024
 5. Empire stel, Blå Blomst stel, Mågestel små side/kagetallerkner

  Empire stel, Blå Blomst stel, Mågestel små side/kagetallerkner

  Porcelæn, Kagetallerkner , Royal Copenhagen/ Bing og Grøndahl , De smukke ikoniske Danske Stel 🇩🇰 Blå Blomst, Empire og Mågestellet 💙 små sidetallerkner eller til kaffebordet som små kagetallerkner

  35,00 kr.21-04-2023
 6. Porcelæn, Tandstikbæger, Royal Copenhagen, Hjertegræs. Nr. 884 9488.

  Porcelæn, Tandstikbæger, Royal Copenhagen, Hjertegræs. Nr. 884 9488.

  30,00 kr.27-02-2024

Lige nu er der 3.241 annoncer med Royal Copenhagen til salg til under 100 kroner på DBA. Med 2.200 på Sjælland er det her, du har størst udvalg. Husk at du altid kan indstille radius søgningen, så du kan afhentet tæt ved din bopæl.

6. Gå foråret i møde: En trenchcoat

Den har alle dage været populær og er nok især kendt i sit klassiske snit fra Burberry. En trenchcoat er perfekt her til foråret og overgangsperioderne, og hvem ville ikke blive glad for sådan en?

Den klassiske trenchcoat er designet af engelske Burberry og kendetegnet ved det ternede for, som kaldes for 'Nova'. Trenchcoaten har en militær fortid i 1. Verdenskrig, som skulderstykkerne, stormlukningen på kraven samt metalringen på bæltet vidner om. Kutymen siger, at man aldrig spænder bæltet på trenchcoat-jakken, men i stedet binder et råbåndsknop med bæltets ender.

Hvis du vil forære din mor en lækker forårsjakke, der er super moderne lige nu, så kan du faktisk finde flere muligheder ved at kigge på DBA.

Lige nu er der 624 annoncer med trenchcoats på DBA. Ud af disse ligger 90 af dem til under 100 kroner, så det kan sagtens lade sig gøre at klæde din mor fint på til foråret, uden at det skal være en uoverkommelig udgift.

LÆS OGSÅ: De ti mest populære brands på DBA

Den camelfarvede Trenchcoat i størrelse 40, som er fra Collection Debenhams, er brugt i et halvt års tid, skriver Anna fra Odense, der sælger den for 50 kroner. Den sorte trench er fra Karen Millen, en størrelse 40 og koster 100 kroner hos Helle fra Tureby. Den brune er fra H&M, en størrelse 38, så god som ny og kan købes for 50 kroner hos Elina fra Smørum
Den camelfarvede Trenchcoat i størrelse 40, som er fra Collection Debenhams, er brugt i et halvt års tid, skriver Anna fra Odense, der sælger den for 50 kroner. Den sorte trench er fra Karen Millen, en størrelse 40 og koster 100 kroner hos Helle fra Tureby. Den brune er fra H&M, en størrelse 38, så god som ny og kan købes for 50 kroner hos Elina fra Smørum

7. Lad minderne tale: Smukke billedrammer

Er du i god tid, kan du få fremkaldt nogle billeder af dig og hende sammen, som du sætter i smukke billedrammer. Intet gør os mere lykkelige end at dvæle ved de gode minder og relationer, og det er tilmed en meget personlig gave. Du kan gå efter et hav af stilarter, når du kigger efter billedrammer på DBA, hvor der lige nu er knap 700 annoncer med netop disse til under 100 kroner til salg på DBA.

Måske er hun mest til dem i træ, der giver et naturligt, moderne og afslappet look eller måske mere til en fin guldramme, der nostalgisk kan fastholde minderne og give hende gode tanker, hver gang hun kigger på dem? Uanset, så burde der være mulighed for at løse opgaven på DBA. 

Billedrammer til under 100 kroner på DBA

 1. Andet, b: 73 h: 103, Billede og billedramme fra desenio. Købt i 2022

  Andet, b: 73 h: 103, Billede og billedramme fra desenio. Købt i 2022

  50,00 kr.24-02-2024
 2. Andet, Fransk, motiv: Mad/Vin, stil: Naturalistisk, b: 20 h: 20, Fransk sag. Frugtkurv i billedramme

  Andet, Fransk, motiv: Mad/Vin, stil: Naturalistisk, b: 20 h: 20, Fransk sag. Frugtkurv i billedramme

  39,00 kr.27-01-2024
 3. Andet, Små fine billedrammer i messing som både kan stå og hænge.
Den ene er gået i stykker og medfø

  Andet, Små fine billedrammer i messing som både kan stå og hænge. Den ene er gået i stykker og medfølger derfor gratis. Lidt lim eller anden snilde kan måske gøre det. Ydre mål 7,5x7,5 cm

  25,00 kr.27-10-2023
 4. Andet, b: 30 h: 41.5, Billedramme i træ med guld på.
Den ser ældre ud med messing skrue bagpå.
Højre

  Andet, b: 30 h: 41.5, Billedramme i træ med guld på. Den ser ældre ud med messing skrue bagpå. Højre hjørne er der slået en del af. Målene beskrevet er indvendige. Kan sendes.

  50,00 kr.04-04-2023
 5. Collage, motiv: Andet, stil: Naturalistisk, b: 27 h: 21, Billedramme med rigtige strandskaller, give

  Collage, motiv: Andet, stil: Naturalistisk, b: 27 h: 21, Billedramme med rigtige strandskaller, giver en dejlig stemning af sol og sommer

  40,00 kr.22-01-2021

Lige nu er der 700 annoncer med billedrammer under 100 kroner til salg på DBA. Der er flest på Sjælland med 456 annoncer, mens der i Jylland ligger knap 200 af slagsen og venter på en ny ejer.

8. Praktisk til hjemmet: Skåle og fade

Er din mor en type, der laver meget mad, som kan lide at have gæster, og som i den forbindelse holder af at have skåle med frugt og slik ståender, så kan du overveje, om din gave skal bestå af et flot fad eller en eller flere fine skåle.

Det er en praktisk gave, der kan bruges i det daglige og samtidig noget, hvor man kan pynte på hjemmet. Der findes et hav af muligheder på DBA, hvor der er over 1.351 annoncer med skåle og fade, alle til under 100 kroner.

Uanset om din mor er til fajance og den mere rusikke stil, til noget mere let i glas eller klassisk porcelæn, så er der mulighed for at finde det uden at slå bunden ud af økonomien. Måske endda noget, der er lidt sjældent og ikke ligner det, som alle andre har.

LÆS OGSÅ: Personlige gaveideer til konfirmation

Det smukke Bjørn Wiinblad-fad fra Nymølle sælger Cille fra Holte til 100 kroner. Stentøjs serveringsfade og serveringsskåle i grønne farver er fra Frankrig og koster alle 50 kroner stykket. De kan hentes hos Gitte i Jelling. Sættet med keramik fad, smørbøtte, potteskjuler, smørbrik og skål er fra Helbak og HAY, og de kan hentes i Fredericia. Du kan blot byde din pris
Det smukke Bjørn Wiinblad-fad fra Nymølle sælger Cille fra Holte til 100 kroner. Stentøjs serveringsfade og serveringsskåle i grønne farver er fra Frankrig og koster alle 50 kroner stykket. De kan hentes hos Gitte i Jelling. Sættet med keramik fad, smørbøtte, potteskjuler, smørbrik og skål er fra Helbak og HAY, og de kan hentes i Fredericia. Du kan blot byde din pris

9. Til de pyntesyge: Øreringe

Smykker er altid en god ide. Langt de fleste kvinder bliver glade for smykker, og de er en kærlig og personlig gave at give til én, du holder af. Giv eksempelvis din mor et par smukke øreringe i Mors Dag-gave, og så skal du se hendes øjne funkle.

Guld, sølv eller farvestrålende…der er masser at vælge mellem. Lige nu er der masser af slagsen til salg på DBA, også til under 100 kroner. Så det behøver ikke være prisen, der holder dig tilbage. I modsætning til ringe, armbånd og halskæder, så betyder det ikke så meget, om du kender hendes størrelse, de fleste kan bruge et sæt øreringe, og det er derfor en lidt nemmere gave end andre smykker. 

Øreringe til salg til under 100 kroner på DBA:

 1. Øreringe, forgyldt, Flotte nye hjerte øreringe sælges
Sælges for 80kr
De blå solgt
Sender gerne med

  Øreringe, forgyldt, Flotte nye hjerte øreringe sælges Sælges for 80kr De blå solgt Sender gerne med posten :-) kan osse afhentes

  80,00 kr.27-02-2024
 2. Øreringe, forgyldt, Fine Boho øreringe med, smukt Hulmønster forgyldt,

  Øreringe, forgyldt, Fine Boho øreringe med, smukt Hulmønster forgyldt,

  90,00 kr.26-02-2024
 3. Øreringe, andet materiale, Eget design, Smukke forsølvet øreringe med de fineste Onyx dråber. 

Pris

  Øreringe, andet materiale, Eget design, Smukke forsølvet øreringe med de fineste Onyx dråber. Pris: 85,- Fragt: 25,- med postnord som alm. brev eller 38,- med dao

  85,00 kr.26-02-2024
 4. Øreringe, andet materiale, Eget design, Smukke forgyldte øreringe med de fineste Onyx dråber. 

Pris

  Øreringe, andet materiale, Eget design, Smukke forgyldte øreringe med de fineste Onyx dråber. Pris: 85,- Fragt: 25,- med postnord som alm. brev eller 38,- med dao

  85,00 kr.26-02-2024
 5. Øreringe, andet materiale, Eget design, Smukke forgyldte øreringe med de fineste Onyx dråber. 

Pris

  Øreringe, andet materiale, Eget design, Smukke forgyldte øreringe med de fineste Onyx dråber. Pris: 85,- Fragt: 25,- med postnord som alm. brev eller 38,- med dao

  85,00 kr.26-02-2024
 6. Øreringe, forgyldt, Stine A, Stine A - Wavy Ear Cuff .
Nye aldrig brugt.
Sælges for 90 kr pr. Stk

K

  Øreringe, forgyldt, Stine A, Stine A - Wavy Ear Cuff . Nye aldrig brugt. Sælges for 90 kr pr. Stk Kan hentes i Farum eller sendes med PostNord for 25 kr ( ikke sporbar ) Dao 40 kr ( sporbar )

  90,00 kr.26-02-2024

Lige nu er der 2.731 annoncer med ørering til salg på DBA til under 100 kroner. 345 af dem er i sølv, mens derimod 188 af dem er forgyldt.

10. Sæt hyggen i højsædet: Plaid til sofaen

Der er mange måder at sige til andre mennesker, at man holder af dem. Små symbolske gaver er bare én af dem. Men hvem føler sig ikke elsket og værdsat, når de får en fin plaid, der både pynter i stuen og holder trætte, kolde fødder lune på en råkold aften?

Måske du endda kan få glæde af den selv, når du besøger hende. Uanset hvad, så er det en af de gaver, der både er praktiske, pæne og omsorgsfulde, og som giver glæde i lang tid fremover. På en måde sørger du også for din far – for mon ikke, at han også får lov at låne den en gang imellem?

LÆS OGSÅ: Susan køber kun gaver, der er brugt

lilla plaid i uldmix fra Bahne er aldrig brugt. Den er købt for 1 måned siden, skriver Cathrine fra Århus, som skal have 100 kroner for den. Plaiden i midsten er fra Lene Bjerre og kan sammen med de tre puder erhverves for 100 kroner hos Dorthe i Dragør. Den brunstribede bomulds-plaid fra Ib Laursen måler 130x160 centimeter og er aldrig brugt, blot vasket. Pernille fra Klampenborg sælger for 100 kroner
lilla plaid i uldmix fra Bahne er aldrig brugt. Den er købt for 1 måned siden, skriver Cathrine fra Århus, som skal have 100 kroner for den. Plaiden i midsten er fra Lene Bjerre og kan sammen med de tre puder erhverves for 100 kroner hos Dorthe i Dragør. Den brunstribede bomulds-plaid fra Ib Laursen måler 130x160 centimeter og er aldrig brugt, blot vasket. Pernille fra Klampenborg sælger for 100 kroner

Det kan godt være, at det ikke lige er dét, du tænker på, når du køber en gave til din mor. Men skal du købe gaver til din udkårne, så mener sexolog Jakob Olrik faktisk, at det er mest romantisk at give brugte gaver. Hvorfor kan du læse her.

Er din mor til keramik, så burde du måske slå vejen forbi denne podcast, hvor Christian fortæller, hvorfor hans samling er langt over 100.000 kroner værd i dag! Hør, hvad han selv samler på, og hvorfor keramik er værd at samle på.

Hvordan tror du, gavemodtageren tager imod, at din gave er købt brugt? Vi har i en undersøgelse spurgt danskerne, hvordan de har det med at give og modtage second hand-gaver, og du kan i artiklen her se, hvordan svarerne fordeler sig, og i videoen herunder kan du høre nogle eksempler. 

Relaterede artikler