Valentines dag: 10 romantiske, billige gaver
Livsstil

Valentines dag: 10 romantiske, billige gaver

Louise Guldager
Louise Guldager

Er der gået leverpostej i hverdagen? De fleste mennesker bliver glade for en lille kærlighedsgave, uanset hvad anledningen er. Valentines dag er blot én af dem. Mangler du gode ideer til din kæreste, så fortvivl ikke mere. Her får du 10 oplagte bud på gaver til din elskede, som både vil gøre hende blød i knæene – og ikke koster dig alverden.

Dagen er ofte udskældt som en amerikansk tradition, vi føler, vi skal tage til os. Men uanset, så kan hverdagen nogle gange være så hektisk, at man helt glemmer at give sin partner opmærksomhed. Og hvorfor ikke lade 14. februar være en udmærket anledning?

Ifølge en gammel legende var det en præst i det gamle Rom, Sankt Valentin, som viede forelskede soldater i hemmelighed og blev straffet til døden, der har lagt navn til den romantiske mærkedag. Eftersignede skulle han have skrevet et brev til hende, han var forelsket i, og underskrevet det “Valentin” lige inden han blev henrettet 14. februar.

I Danmark er det en forholdsvis ny tradition, vi har taget til os, mens der for eksempel i Finland, hvor dagen har været fejret siden 1989, bliver sendt lidt over 5 millioner Valentines kort. USA er dog ubetinget det største foregangsland for helligdagen. Her sendes der hvert år 192 millioner Valentins kort.

Hvis du også vil sende et kort med en tilhørende gave til din kære, eller blot vil overrække hende en gave på den specielle dag, så er vi klar med 10 bud her. 10 forslag, som  ikke slår bunden ud af budgettet– men som nok skal gøre din udkårne varm om hjertet.

Her er lidt af det, vi skal igennem - lidt af hvad, der er på min liste
Her er lidt af det, vi skal igennem - lidt af hvad, der er på min liste

1. Smykker 

Ja, det lyder måske dyrt, men det behøver det ikke være. Ikke hvis du går på DBA. Lige nu er der 28.681 annoncer med smykker til salg på DBA til under 500 kroner. Mange af dem koster kun et par hundrede kroner. 7.560 af dem er halskæder i både guld og sølv, mens 3.881 er øreringe, så også her er der et godt udvalg at gå om bord i.

1.876 af dem er ringe, og når det gælder smykker, så gør det ikke spor, at gaven er brugt. Vintage smykker emmer af historie, nostalgi, holdbarhed, dedikation og passion – alle sammen ord, der matcher ret perfekt med årets største kærlighedsdag, ikke?

Så selvom I har aftalt, at der ikke skal bruges et stort budget på Valentines dag, så overvej, om ikke du skal overraske hende med et personligt smykke. Hun vil uden tvivl blive glad. Der er faktisk over 24.000 annoncer, der rummer smykker til under 250 kroner på DBA lige nu. Måske du kan finde noget, der ligner noget, hendes bedsteforældre har haft, hvis de har en særlig betydning for hende, en ring eller halkæde med en sten i, der matcher hendes stjernetegn – eller andre fine overvejelser.

Hvis budgettet er på 500 kroner, så har du lidt over 28.681 annoncer at vælge mellem. Så muligheder mangler du altså ikke.

Ringe til salg på DBA til under 500 kroner:

 1. Ring, sølv, George Jensen, Georg Jensen ring i mærke 
OFFSPPRING i sterlingsølv.

Str 52/53
En ringe

  Ring, sølv, George Jensen, Georg Jensen ring i mærke OFFSPPRING i sterlingsølv. Str 52/53 En ringen dækker to størrelser: Man kan sætte flere ringe sammen hvis man har lyst. Gratis fragt

  1.000,00 kr.29-05-2023
 2. Ring, andet materiale, Gucci, Gucci icon thin band in White Gold 

Lavet i Italien 
Størrelse 25
Lav

  Ring, andet materiale, Gucci, Gucci icon thin band in White Gold Lavet i Italien Størrelse 25 Lavet af korund og 18k hvid guld Nypris 4600

  3.000,00 kr.29-05-2023
 3. Ring, guld, House of Diamonds, Sælger denne ring. Da den ikke passer mere.

Gået med den I ca et år.

  Ring, guld, House of Diamonds, Sælger denne ring. Da den ikke passer mere. Gået med den I ca et år. Der medfølger smykke certifikat til. Kom gerne med bud

  6.000,00 kr.29-05-2023
 4. Ring, 14 karat guld Ring m. brillant str. 53 stemplet 585 

Vægt ca. 2,65 gr. 

Pris: 1350,- inkl. f

  Ring, 14 karat guld Ring m. brillant str. 53 stemplet 585 Vægt ca. 2,65 gr. Pris: 1350,- inkl. forsikret fragt Byttes evt. også med Louis Vuitton OBS: alle billeder er mine Følg også gerne min

  1.350,00 kr.29-05-2023
 5. Ring, sølv, Aagaard, 2 stk. moderne ringe i form af små cirkler på række -
sælges til en fast pris p

  Ring, sølv, Aagaard, 2 stk. moderne ringe i form af små cirkler på række - sælges til en fast pris på 100 kroner pr. stk. + fragt NYPRIS PR. STK: 335 kroner Størrelse: 54 og 58 Ringen/ringene kan se

  100,00 kr.29-05-2023
 6. Ring, forgyldt, Anderledes på den yndige og fede måde! Det er denne ring i forgyldt. Den er justerba

  Ring, forgyldt, Anderledes på den yndige og fede måde! Det er denne ring i forgyldt. Den er justerbar, men passer bedst 17 og 18 mm (54-59). Smukt er ordet.

  199,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der 1.876 annoncer med vintage ringe til under 500 kroner til salg på DBA. En ring er måske én af de mest romantiske gaver, du kan give. Det er symbolet på evighed, og hun vil elske at få én, der rummer en historie.

2. Parfume

Det er én af de ting, vi nok ofte glemmer at kigge efter brugt, er parfume. For ofte sælges de helt uåbnede og ubrugte. Men til en brøkdel af nyprisen. Som regel fordi sælger har modtaget den i gave og ikke fået den byttet i tide. Du kan altså med ret stor sandsynlighed finde en skøn duft til din kæreste og slippe med kun at give halvdelen af nyprisen. Selvom den er spritny! Og hvem vil ikke gerne gå rundt og blive mindet om sin bedre halvdel til hverdag af en lækker duft? Det er en sikker gave-vinder.

Parfume til salg på DBA:

 1. Dameparfume, Parfume, Lancome Idol now, Sælger min helt nye Idol now, 50 ml. Evt bytte med en standa

  Dameparfume, Parfume, Lancome Idol now, Sælger min helt nye Idol now, 50 ml. Evt bytte med en standard Idol. Fejlkøb duften er ikke lige mig alligevel.

  400,00 kr.29-05-2023
 2. Eau de parfum, Parfume, DKNY Donna Karan New York, Dkny be delicious eau de parfum spray. Duften har

  Eau de parfum, Parfume, DKNY Donna Karan New York, Dkny be delicious eau de parfum spray. Duften har oprindeligt været på 30 ml men vil tro jeg har brugt ca. 1/4 af den (se billed) Kan afhentes i Ba

  180,00 kr.29-05-2023
 3. Eau de Toilette, Parfume, Marc Jacobs Daisy, 30 ml (brugt ca 5 ml)

  Eau de Toilette, Parfume, Marc Jacobs Daisy, 30 ml (brugt ca 5 ml)

  200,00 kr.29-05-2023
 4. Eau de parfum, Mancera parfume, Mancera, Mancera Crazy for oud 60ml 390.-- eller byd
(Maks brugt 2ml

  Eau de parfum, Mancera parfume, Mancera, Mancera Crazy for oud 60ml 390.-- eller byd (Maks brugt 2ml) Afhent på vesterbro kbh eller sendt på købers regning :) Det er ikke en tester. boks og pose me

  390,00 kr.29-05-2023
 5. Herreparfume, Parfume , ACQUA DI - Giorgio Armani., Acqua di Giò Profumo / indeholder - 60ml

  Herreparfume, Parfume , ACQUA DI - Giorgio Armani., Acqua di Giò Profumo / indeholder - 60ml

  500,00 kr.29-05-2023
 6. Herreparfume, Parfume, YSL, Yves Saint Laurent EDP Intense i 100ml
Det er den nyeste udgave, der udk

  Herreparfume, Parfume, YSL, Yves Saint Laurent EDP Intense i 100ml Det er den nyeste udgave, der udkom i år. Helt ny og uåbnet (plomberet)

  575,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der 1.058 annoncer med parfume til salg på DBA. 628 af dem ligger til en pris på under 200 kroner.

3. Stilletter

Måske én af de gaver, som både mænd og kvinder elsker, ikke? Lad os bare være ærlige: de fleste mænd synes, det er drøn sexet – og de fleste kvinder kan ret godt lide, når deres mænd synes, de er netop dét.

Stilletter er en feminin og lækker gave, også selvom de er fundet brugt. For det er en forkælelsesting, som man ofte nedprioriterer selv, fordi økonomien bedre kan forsvare en praktisk sandal og en gummisko til hverdagens strabadser. Men tag ikke fejl: vi vil super gerne være sexede og upraktiske en gang imellem. Især hvis det er på opfordring fra jer mænd!

Lige nu er der 828 annoncer med stilletter på DBA.

LÆS OGSÅ: Susan køber kun gaver, der er brugte

De sorte stiletter er en størrelse 38 og fra New Look. De er ubrugte, er kun gået med indenfor til prøvning, skriver Cecilie fra Viborg, der skal have 150 kroner for dem. De røde satin-stilletter er en størrelse 35,5 med simili og næsten som nye. De koster 300 kroner hos Jytte fra Næstved. De sorte lak-stilletter fra Prada er en størrelse 37 og koster 150 kroner. De er lidt store i størrelsen, skriver Kristina, der bor Østerbro i København
De sorte stiletter er en størrelse 38 og fra New Look. De er ubrugte, er kun gået med indenfor til prøvning, skriver Cecilie fra Viborg, der skal have 150 kroner for dem. De røde satin-stilletter er en størrelse 35,5 med simili og næsten som nye. De koster 300 kroner hos Jytte fra Næstved. De sorte lak-stilletter fra Prada er en størrelse 37 og koster 150 kroner. De er lidt store i størrelsen, skriver Kristina, der bor Østerbro i København

4. Den lille sorte

Den lille sorte har du nok hørt om. Enhver kvinde med respekt for sig selv og et bare nogenlunde velassorteret klædeskab har MINDST en sort, relativ basis-kjole hængende i skabet. For det er en life-saver, som det kaldes, en garderobefavorit, en klassiker, der aldrig går af mode, og som man redde enhver tøjkrise. 

Og bemærk dig især formuleringen i forrige sætning: MINDST én. Vi vil rigtig gerne eje flere. Så lad dig ikke afskrække, hvis hun allerede har en sort kjole hængende i skabet. Man kan ikke få for mange. De kan bruges til alt. Og det smarte for digt er, at de findes i alle prisklasser på DBA. Så du behøver ikke være bekymret for månedens kontoudtog, hvis du køber sådan en.

Sorte kjoler til salg på DBA:

 1. Cocktailkjole, Blend Collection, str. L, Sort, sølv, Næsten som ny, Kjole fra Blend Collection.
St

  Cocktailkjole, Blend Collection, str. L, Sort, sølv, Næsten som ny, Kjole fra Blend Collection. Str L. Den måler ca: Skulder og ned 85 cm. Armhule - armhule 42 cm. Sort, med sølvtråd. Fin stand, ku

  100,00 kr.29-05-2023
 2. Corsagekjole, ? , str. L, Sort, Næsten som ny, Smuk sort kjole i str L, brystmål 2x45cm , længde 8

  Corsagekjole, ? , str. L, Sort, Næsten som ny, Smuk sort kjole i str L, brystmål 2x45cm , længde 89 cm Sælges for 110kr + porto

  110,00 kr.29-05-2023
 3. Corsagekjole, Samsøe & Samsøe, str. S, Sort, Næsten som ny, Flot sort kjole fra Samsøe & Samsøe ,s

  Corsagekjole, Samsøe & Samsøe, str. S, Sort, Næsten som ny, Flot sort kjole fra Samsøe & Samsøe ,str S, brystmål 2x39 cm , længde 70 cm ,kjolen er elastisk , ny pris 800kr Sælges for 200 kr + frag

  200,00 kr.29-05-2023
 4. Sommerkjole, Saint Tropez, str. M, Sort , Næsten som ny, Florlet sød kjole fra Saint Tropez str M

  Sommerkjole, Saint Tropez, str. M, Sort , Næsten som ny, Florlet sød kjole fra Saint Tropez str M /38 , brystmål 2x 40cm ( den kan strækkes da der er elastik i ryggen ) længde 100cm Pris 130kr+frag

  130,00 kr.29-05-2023
 5. Maxikjole, Gestus, str. M, Flot, sort maxikjole fra GESTUS i str M.
Har V udskæring i ryggen. Elasti

  Maxikjole, Gestus, str. M, Flot, sort maxikjole fra GESTUS i str M. Har V udskæring i ryggen. Elastik i taljen. Er ny, med prismærke. Fra røg og dyrefrit hjem. Nypris: 1299 kr. Pris: 400 kr. Sender ge

  400,00 kr.29-05-2023
 6. Festkjole, Fransa, str. L, Sort, Polyester, viskose, elasthan , Ubrugt, Fint kjole med blonder.

  Festkjole, Fransa, str. L, Sort, Polyester, viskose, elasthan , Ubrugt, Fint kjole med blonder.

  250,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der 10.353 annoncer med sorte kjoler til salg på DBA. Der er flest til salg i størrelse M, og 1.984 af disse ligger til en pris på under 199 kroner.

5. Smukt sengetøj

Hvis det du i virkeligheden har allermest lyst til er, at bruge hele dagen under dynen sammen med din kæreste – så gør da netop dét. Du kan jo så passende forære hende noget nyt, lækkert sengetøj.

Det er en utrolig fin gave, som giver masser af øget velvære, og det giver dig alt mulig grund til at foreslå, at I afprøver det sammen. Uanset om hun er den småblomstrede, romantiske type, den grafisk farverige og sprudlende eller den klassiske kridhvide, så kan du helt sikkert finde noget sengetøj, der matcher hendes personlighed. Alene dét, at du har tænkt så langt, vil helt sikkert give dig pluspoint i bogen.

Lige nu er der 1.627 annoncer med sengetøj til salg på DBA. Her ligger 821 af dem til under 299 kroner.

Det farverige sengetøj fra HAY er i størrelse 140x200 og er to sæt. Nypris var 1.100 kroner, og Jeanette fra Egå sælger det til 300 kroner. Georg Jensen-sengetøjet er helt nyt i lyseblå farver med tern. Rasmus fra Brønshøj sælger to sæt for 1.000 kroner. Nypris var 1.800 kroner. Kirsten fra Risskov sælger 2 ens sæt vintage sengetøj i blomstret og stribet stof. Hun skal have 130 kroner samlet for alle 4 dele. Alle dele er intakte og i fin vintagestand med lidt fin blegning
Det farverige sengetøj fra HAY er i størrelse 140x200 og er to sæt. Nypris var 1.100 kroner, og Jeanette fra Egå sælger det til 300 kroner. Georg Jensen-sengetøjet er helt nyt i lyseblå farver med tern. Rasmus fra Brønshøj sælger to sæt for 1.000 kroner. Nypris var 1.800 kroner. Kirsten fra Risskov sælger 2 ens sæt vintage sengetøj i blomstret og stribet stof. Hun skal have 130 kroner samlet for alle 4 dele. Alle dele er intakte og i fin vintagestand med lidt fin blegning

6. En god bog om kærlighed

Skal hun blot have en lille, symbolsk gave, kan du overveje en bog om kærlighed. En rigtig kærligheds-basker. Det siger jo næsten sig selv, ikke? Du viser hende, at du også er romantisk, og hun kan tænke på dig, mens hun læser den.

En god bog går man aldrig galt i byen med, og det kan være alt fra digtsamlinger eller romaner – eller lærebøger om kærlighed eller astrologi - det er sådan set underordnet. Det er en gave, der indkapsler dagens formål: at give plads til eftertanke og kærlighed.

Har I travlt i hverdagen med masser af tætpakkede kalendere og små børn, så kan du kombinere gaven med en hel dags frihed og en pakke god te. Så kan hun slå fødderne op og tillade sig selv lidt fordybelse og afslapning. Mere behøves ikke for at gøre de fleste glade. 

Bøger om kærlighed til salg på DBA:

 1. Kærlighedsromaner, romance bøger, kærlighedsbøger, BookTok, engelske bøger

  Kærlighedsromaner, romance bøger, kærlighedsbøger, BookTok, engelske bøger

  The Lords, Shantel Tessier, genre: romantik, THE LORDS 1. The Ritual 2. The Sinner 3. The Sacrifice 3.5. Sabotage Beskrivelse Barrington University is home of the Lords, a secret society that requir

  240,00 kr.29-05-2023
 2. Mig før Dig, Jojo Moyes, genre: romantik, Bogen Mig før Dig af Jojo Moyes. 
Fra røgfri hjem.

Opslag

  Mig før Dig, Jojo Moyes, genre: romantik, Bogen Mig før Dig af Jojo Moyes. Fra røgfri hjem. Opslag flere steder.

  20,00 kr.29-05-2023
 3. Kærlighedsromaner, romance bøger, kærlighedsbøger

  Kærlighedsromaner, romance bøger, kærlighedsbøger

  Nightfall, Penelope Douglas, genre: romantik, NIGHTFALL (Devil's night #4) Emory They call it Blackchurch. A secluded mansion in a remote, undisclosed location where the wealthy and powerful send the

  235,00 kr.29-05-2023
 4. Kærlighedsromaner, romance bøger, kærlighedsbøger, BookTok, engelske bøger

  Kærlighedsromaner, romance bøger, kærlighedsbøger, BookTok, engelske bøger

  Den of Vipers, K.A. Knight, genre: romantik, DEN OF VIPERS Ryder, Garrett, Kenzo, and Diesel                 —The Vipers. They run this town and everyone in it. Their deals are as sordid as their bu

  210,00 kr.29-05-2023
 5. Lyserød lak og gyldne løfter, Ewa Klingberg, genre: romantik, En skøn og hjertevarm feel good-fortæl

  Lyserød lak og gyldne løfter, Ewa Klingberg, genre: romantik, En skøn og hjertevarm feel good-fortælling om, hvordan kærligheden kan slå rod, når man mindst venter det. Lollo driver den populære negl

  75,00 kr.29-05-2023
 6. Eighty days - Rød Blå Gul, Vina Jackson, genre: romantik

  Eighty days - Rød Blå Gul, Vina Jackson, genre: romantik

  70,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der 3.882 bøger til salg om kærlighed på DBA. Ud af disse ligger de 2.292 af dem til en pris på under 90 kroner. Så det behøver ingenlunde være dyrt at være romantisk.

7. En plante i stedet for en buket

En buket blomster er måske én af de hyppigste gaver, der gives på Valentines dag. Og det er også helt naturligt, for hvem bliver ikke glad for blomster? Men har du overvejet en plante i stedet?

Lige nu er der 2.877 annoncer med planter til salg på DBA til under 199 kroner. Og en plante er - udover at være mere bæredygtigt - en mere langtidsholdbar gave. Den bringer glæde i lang tid femover, og så kan I gå og holde øje med den og se den vokse og gro, sideløbende med at jeres forhold gør det.

LÆS OGSÅ: 5 fantastiske bryllupsgaver 

Den stedsegrønne busk hedder en Mahonie og er velegnet til den nemme have, skriver Karen fra Vanløse. Den har mørkegrønne, glinsende blade og gule blomster fra april-maj. Hun sælger 3 planter for 50 kroner. Det populære violinfigentræ koster 70 kroner hos Simon fra København V. Den lilla Ridderspore, der er en staude, sælges til 50 kroner hos Anne fra Frederiksværk
Den stedsegrønne busk hedder en Mahonie og er velegnet til den nemme have, skriver Karen fra Vanløse. Den har mørkegrønne, glinsende blade og gule blomster fra april-maj. Hun sælger 3 planter for 50 kroner. Det populære violinfigentræ koster 70 kroner hos Simon fra København V. Den lilla Ridderspore, der er en staude, sælges til 50 kroner hos Anne fra Frederiksværk

8. En vase

Hvis du alligevel er mere til den klassiske buket, så kan du jo kigge efter en smuk vase at levere den i. På den måde bliver gaven alligevel én, der holder længe, og der er ikke mange kvinder, der ikke elsker smukke vaser og skåle, der kan pynte i hjemmet. Der er lige nu over 14.000 annoncer med vaser på DBA til under 250 kroner. Her kan du give en gave, der ikke virker overilet og påtaget, men som samtidig er andet og mere en ”bare” en buket. Og som kan vække glæde langt ind i fremtiden.

Vaser til under 250 kroner til salg på DBA:

 1. Vase, Retro keramikvase, Peter Knappe, Smuk asymetrisk keramikvase. Flot stand. Mener signaturen til

  Vase, Retro keramikvase, Peter Knappe, Smuk asymetrisk keramikvase. Flot stand. Mener signaturen tilhører Peter Knappe. H: 13 cm. Ø: 8 cm. Kr 159,-

  159,00 kr.29-05-2023
 2. Vase, Vase, Bitossi, Italiensk vase. 21cm høj 12cm i diameter. “Made in Italy”

  Vase, Vase, Bitossi, Italiensk vase. 21cm høj 12cm i diameter. “Made in Italy”

  245,00 kr.29-05-2023
 3. Vase, Glasvase, Ved ikke, Smukkeste vase købt i butik på Østerbro. Den er ca 21 cm høj. Har bare for

  Vase, Glasvase, Ved ikke, Smukkeste vase købt i butik på Østerbro. Den er ca 21 cm høj. Har bare for mange vaser ??

  125,00 kr.29-05-2023
 4. Vase, Vase Holmegaard , Holmegaard, Holmegård tulipan vase og 2 lysestager 
Vase 50,- 
Lysestager 20

  Vase, Vase Holmegaard , Holmegaard, Holmegård tulipan vase og 2 lysestager Vase 50,- Lysestager 20 pr stk

  50,00 kr.29-05-2023
 5. Vase, Vase, H. Skjalm vase i blå glasur med små hvide prikker. Super flot og i næsten ubrugt stand.

  Vase, Vase, H. Skjalm vase i blå glasur med små hvide prikker. Super flot og i næsten ubrugt stand. Mål H 35 cm. Sender gerne. Køber betaler fragt.

  120,00 kr.29-05-2023
 6. Vase, Vase, Bing og Grøndahl, Vase 10 cm og 4 cm i dia. .
Sender gerne køber betaler fragten

  Vase, Vase, Bing og Grøndahl, Vase 10 cm og 4 cm i dia. . Sender gerne køber betaler fragten

  120,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der 14.860 vaser til salg på DBA til under 250 kroner. Der er flest til salg på Sjælland, hvor de 9.215 af dem befinder sig.

9. En designer taske

Ok, indrømmet – det er måske ikke helt billigt. Men det er billigere, end hvis du køber fra ny. Og pointen med at købe den slags brugt er, udover at spare rigtig meget af nyprisen, at de fleste designertasker er tidsløse og dermed ikke sådan lige går af mode eller går i stykker. De holder i rigtig mange år og flere af de populære modeller, de er evigt eftertragtede og rendyrkede klassikere, som du nemt kan finde brugt.

De bliver ofte kun pænere med tiden, fordi deres patina gør dem mere autentiske, og der er rigtig mange kvinder, der i årevis har gået og drømt om en ægte Mulberry-taske, om deres helt egen Louis Vuitton-taske eller måske om deres første Balenciaga. Måske er tiden inde til at overraske hende på den lidt store klinge? Du behøver ikke være bange for at købe brugt, det er faktisk kun en ren win-win for dig: du opfylder én af hendes hedeste drømme – og du sparer mange tusinde kroner alt imens.

LÆS OGSÅ: Guide til køb og salg af brugt Louis Vuitton

Den sorte klassiske skuldertaske er fra Mulberry og sælges af Lisbeth fra Horsens til 500 kroner. Pungen er fra Balenciaga og er deres velkendte City design. Den koster 450 kroner hos Vanja, der bor i Odense. Den gule Louis Vuitton-taske er i modellen Alma i gul EPI-læder og er fra 2002. Der medfølger ægthedsbevis, og den er vurderet til at være 12.000 - 15.000 kroner værd af Louis Vuitton-butikken i København, skriver Anna fra Søborg. Hun sælger den for mindst 4.000 kroner
Den sorte klassiske skuldertaske er fra Mulberry og sælges af Lisbeth fra Horsens til 500 kroner. Pungen er fra Balenciaga og er deres velkendte City design. Den koster 450 kroner hos Vanja, der bor i Odense. Den gule Louis Vuitton-taske er i modellen Alma i gul EPI-læder og er fra 2002. Der medfølger ægthedsbevis, og den er vurderet til at være 12.000 - 15.000 kroner værd af Louis Vuitton-butikken i København, skriver Anna fra Søborg. Hun sælger den for mindst 4.000 kroner

10. Undertøj

Ja, alle tænker det samme, som du gør lige nu: Undertøj??! På et brugt site…?! Er de vanvittige?
Nej.
For der er faktisk ret mange, der sælger undertøj på DBA. Ubrugt selvfølgelig. Ofte fordi sælger har fået det i gave i en forkert størrelse og ikke har nået at få det byttet, eller fordi det bare aldrig kom i brug. Rigtig meget tøj og undertøj på DBA er helt nyt, stadig med mærke på, og der kan være gode penge at spare. Hvis du finder en sød æske at komme det i, binder en sløjfe om og husker at uddele et kys eller to, når du afleverer gaven, så burde der intet være i vejen for at prøve kræfter med dén ide.

Undertøj til salg på DBA:

 1. Undertøj, Ukendt, str. S/M, Ubrugt

  Undertøj, Ukendt, str. S/M, Ubrugt

  120,00 kr.29-05-2023
 2. Undertøj, Ukendt, str. S, Ubrugt

  Undertøj, Ukendt, str. S, Ubrugt

  70,00 kr.29-05-2023
 3. Undertøj, Ukendt, str. S/M, Ubrugt

  Undertøj, Ukendt, str. S/M, Ubrugt

  70,00 kr.29-05-2023
 4. Sæt, 2 delt sæt, kaffe, str. small / medium, brun, polyester , God men brugt, Brunt Velour sæt fr

  Sæt, 2 delt sæt, kaffe, str. small / medium, brun, polyester , God men brugt, Brunt Velour sæt fra Kaffe sæt, blusen er Small og bukserne er Medium Der er lommer i bukserne ! Vil nok sige at farve

  125,00 kr.29-05-2023
 5. Sæt, Jogging , str. M, Lyse blå, God men brugt, Fint sæt crop hoodie

  Sæt, Jogging , str. M, Lyse blå, God men brugt, Fint sæt crop hoodie

  50,00 kr.29-05-2023
 6. Sæt, Abba dragt, ukendt, str. medium, 38, m, hvid, Næsten som ny, Hvid spadseredragt / disco dragt

  Sæt, Abba dragt, ukendt, str. medium, 38, m, hvid, Næsten som ny, Hvid spadseredragt / disco dragt. Top med vandfald og similisten - til den gennemsigtige side. Bukserne har folder og gode dybe lo

  150,00 kr.29-05-2023

Lige nu er der 200 annoncer med ubrugt undertøj til salg på DBA. Ud af disse, så ligger 128 af dem til en pris på under 250 kroner. Du kan også kigge efter en smuk under/nat-kjole på DBA.

Du skal slet ikke være bange for at give second hand gaver. Det er nemlig kun sexet, hvis der ikke er priskilt på. I denne artikel fortæller sexolog Jakob Olrik, hvorfor det er rigtig romantisk at give brugte gaver til kæresten.

Hvem vil ikke gerne give en gave, som ikke ligner alle de andres, og som samtidig er personlig, billig og unik? Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så skal du købe en af disse 10 tech-ting i gave.

Relaterede artikler