Mine fund - Vicky
Bolig

Mine fund - Vicky

DBA Guide
DBA Guide

Vicky fra Mamalola viser hvad hun fandt på dba

Blogger Vicki bag Mama Lola fremviser her nogle af sine seneste unikke fund fra DBA

Efter jeg har fået børn og weekenderne går op i familien, så kommer jeg desværre ikke så tit på loppemarkeder længere. Jeg vil egentlig gerne, men tiden er bare ikke til det. Derfor bruger jeg tiden på specielt DBA og andre steder på nettet.

Det kan jo gøres fra sofaen, når ungerne er lagt, og billederne illustrerer meget godt, hvad det er for et produkt, man ser på.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, har jeg en forkærlighed til gamle ting, og jeg er jo en samler. En dag så jeg de her krydderikrukker fra Kronjyde, og dem blev jeg forelsket i med det samme. Farverne var bare skønne, og de små flasker var et ORD i sig selv.

Så jeg lavede en agentsøgning på DBA, så der kommer en mail, når nogen sætter Kronjyde krydderikrukker til salg. På denne måde fandt jeg alle mine krydderikrukker fra Kronjyden på DBA, og det var inden, de for alvor hittede helt på nettet. Der er nogle farver, som jeg mangler, men de er blevet rigtig dyre, og jeg er helt tilfreds med min samling.

En anden samling som jeg har gjort mig på DBA, var Lyngby vaserne, som lige er blevet reproduceret, men ikke i alle størrelser og min samling, med undtagen den helt store og den helt lille, er fund fra DBA. Jeg har været rigtig glad for, at man kan bruge agentsøgning som funktion, når man nu leder efter noget bestemt, så er den guld værd.

Når man nu er en rigtig samler, kan jeg ikke komme udenom Cathrineholm skåle, de er gamle klassikere også, og de gamle skåle er så praktiske. De kan tåle så meget og bruges til alt, og de er lavet af aluminium, og derfor går de ikke så let i stykker. Her har jeg fundet mine salt og pebersæt, som er meget sjældne, og i meget høj pris nu, nogle skåle er købt hos DBA, og andre er købt i USA.

Jeg elsker alle mine fund, og føler det er et kup, jeg har gjort mig hver gang.

 


Find det på DBA

 1. Fin rød nederdel, str. 42, Er klippet ud, Vinrød, Polyester, Næsten som ny, En smuk vinrød nederd

  Fin rød nederdel, str. 42, Er klippet ud, Vinrød, Polyester, Næsten som ny, En smuk vinrød nederdel med pyntespænde foran og elastik i ryggen hvilket får den til at strække så det er 42/44 Der e

  60,00 kr.30-03-2023
 2. Hans J. Wegner, Y-Stol, Spisebordsstol, Købt i sidste måned på Paustian lagersalg. De passer desværr

  Hans J. Wegner, Y-Stol, Spisebordsstol, Købt i sidste måned på Paustian lagersalg. De passer desværre ikke til vores spisebord, så et fejlkøb. Det er sortlakeret Eg. Disse er helt nye! De er ikke ompo

  7.800,00 kr.30-03-2023
 3. Øreringe, sølv, Maria Black, Maria Black noon mini. Brugt en enkelt gang. Prisen er for begge incl æ

  Øreringe, sølv, Maria Black, Maria Black noon mini. Brugt en enkelt gang. Prisen er for begge incl æske ekskl fragt

  400,00 kr.30-03-2023
 4. konference stole flotte

  konference stole flotte

  Konference stole brugt men fine, Har disse fine konference stole som vi ikke får brugt, da vi har købt andre. De er rigtig fine.

  123.456,00 kr.17-01-2023
 5. Kaffekværn, Mahlkönig Vario, Rigtig god kværn, brugt minimalt og derfor i god stand.

Nypris: 3.500k

  Kaffekværn, Mahlkönig Vario, Rigtig god kværn, brugt minimalt og derfor i god stand. Nypris: 3.500kr Ved forsendelse er det på købers ansvar og omkostning.

  1.500,00 kr.30-03-2023
 6. Frø af sommerfuglebusk, Frø fra pink og mørk lilla sommerfuglebuske - 20kr for et frøbrev med +100 f

  Frø af sommerfuglebusk, Frø fra pink og mørk lilla sommerfuglebuske - 20kr for et frøbrev med +100 frø - lette at formere To sorter høstet fra egen økologiske have: Lilla/lavendel Mørk lilla Et frø

  20,00 kr.30-03-2023

Relaterede artikler