Mine fund - Vicky
Bolig

Mine fund - Vicky

DBA Guide
DBA Guide

Vicky fra Mamalola viser hvad hun fandt på dba

Blogger Vicki bag Mama Lola fremviser her nogle af sine seneste unikke fund fra DBA

Efter jeg har fået børn og weekenderne går op i familien, så kommer jeg desværre ikke så tit på loppemarkeder længere. Jeg vil egentlig gerne, men tiden er bare ikke til det. Derfor bruger jeg tiden på specielt DBA og andre steder på nettet.

Det kan jo gøres fra sofaen, når ungerne er lagt, og billederne illustrerer meget godt, hvad det er for et produkt, man ser på.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, har jeg en forkærlighed til gamle ting, og jeg er jo en samler. En dag så jeg de her krydderikrukker fra Kronjyde, og dem blev jeg forelsket i med det samme. Farverne var bare skønne, og de små flasker var et ORD i sig selv.

Så jeg lavede en agentsøgning på DBA, så der kommer en mail, når nogen sætter Kronjyde krydderikrukker til salg. På denne måde fandt jeg alle mine krydderikrukker fra Kronjyden på DBA, og det var inden, de for alvor hittede helt på nettet. Der er nogle farver, som jeg mangler, men de er blevet rigtig dyre, og jeg er helt tilfreds med min samling.

En anden samling som jeg har gjort mig på DBA, var Lyngby vaserne, som lige er blevet reproduceret, men ikke i alle størrelser og min samling, med undtagen den helt store og den helt lille, er fund fra DBA. Jeg har været rigtig glad for, at man kan bruge agentsøgning som funktion, når man nu leder efter noget bestemt, så er den guld værd.

Når man nu er en rigtig samler, kan jeg ikke komme udenom Cathrineholm skåle, de er gamle klassikere også, og de gamle skåle er så praktiske. De kan tåle så meget og bruges til alt, og de er lavet af aluminium, og derfor går de ikke så let i stykker. Her har jeg fundet mine salt og pebersæt, som er meget sjældne, og i meget høj pris nu, nogle skåle er købt hos DBA, og andre er købt i USA.

Jeg elsker alle mine fund, og føler det er et kup, jeg har gjort mig hver gang.

 


Find det på DBA

 1. klædeskab, Jysk, Skal af med klædeskabet idag, kom med et bud

  klædeskab, Jysk, Skal af med klædeskabet idag, kom med et bud

  500,00 kr.24-09-2023
 2. Lego Duplo, Reservedele, Dyr, klar til herlig leg med fri fantasi.

——- Prisen er for 1 stk dyr ——-

  Lego Duplo, Reservedele, Dyr, klar til herlig leg med fri fantasi. ——- Prisen er for 1 stk dyr ——- Sender gerne med + porto *** Kig også forbi mine andre annoncer med Duplo og andre gode ting her p

  10,00 kr.24-09-2023
 3. Bodystocking, *NYE* body'er, pris for 2 stk., Katvig, str. 74, Lækre body'er i økologisk bomuld fra

  Bodystocking, *NYE* body'er, pris for 2 stk., Katvig, str. 74, Lækre body'er i økologisk bomuld fra Katvig. De har aldrig været brugt - stadig med mærker. Nypris 458 kr. (229 kr. pr. stk.) Sælges sa

  175,00 kr.24-09-2023
 4. Urtepotteskjulere og deko-materialer, Oprydningssalg i dag søndag 24/9 - kom med dit bud!
Alle varer

  Urtepotteskjulere og deko-materialer, Oprydningssalg i dag søndag 24/9 - kom med dit bud! Alle varer er brugte - men passet på og fremstår uden skår eller defekter.

  1,00 kr.24-09-2023
 5. Anden kjole, Inwear, str. S, Ubrugt, Fejlkøb, ikke brugt, str 36

  Anden kjole, Inwear, str. S, Ubrugt, Fejlkøb, ikke brugt, str 36

  100,00 kr.24-09-2023
 6. Ridestøvler, str. 33, Kun brugt få gange og fremstår som næsten nye

  Ridestøvler, str. 33, Kun brugt få gange og fremstår som næsten nye

  250,00 kr.24-09-2023

Relaterede artikler