Lækre kobberlamper
BoligLivsstil

Lækre kobberlamper

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Lækre retro kobberlamper

Det skal være en stor, fed LØGN at sige, at det har været nemt for os at finde lamper til vores nye hjem! Men vi er også så besværlige anlagt, at det selvfølgelig ikke kan være nye af slagsen! Alle vores lamper er købt brugt – og helst retro… Har mange, mange gange her i vores husreno-projekt prist mig mega lykkelig for, at vi befandt os i den lyse årstid - for nu hvor lyset stille forsvinder, er detaltså super rart at få lidt lamper op i de mørke kroge!

Vi har mange forskellige slags lamper herhjemme – og jeg skal nok give jer et indlæg med en gennemgang af dem alle på et senere tidspunkt, men i dag vil jeg vise jer nogle af mine yndlingslamper! Nemlig dem af kobber! Kobber er jo slet ikke til at komme udenom lige nu i boligindretningen – og som (retro) lampe giver de bare et fantastisk lys-spil på væggen!

Du finder selv lignende retro lamper i kobber lige her..
Messing er altså også i mine øjne ret hot – og du finder et super godt udvalg lige her

Er du mon på Instagram?
Måske vil du gerne dele dine smukke kobber-fund med mig? Smid hashtag #dbakobber på dit billede - og tag gerne os @frktrillingsgaard og
@dba.dk så vi kan se, hvor fint du rocker kobber hos dig..


Find det på DBA

 1. Nederdel, str. 36, IRO, Mørkeblå, Viscose, Ubrugt, Supersmuk og flot skråtskåret flæsenederdel fr

  Nederdel, str. 36, IRO, Mørkeblå, Viscose, Ubrugt, Supersmuk og flot skråtskåret flæsenederdel fra IRO. Sidder virkelig flot / falder pænt. Kan dresses op og ned. Perfekt til både sommer og vinter.

  1.500,00 kr.05-12-2023
 2. Bænk

  Bænk

  600,00 kr.05-12-2023
 3. Spisebestik Obelisk

  Spisebestik Obelisk

  Bestik, Diverse bestikdele, Obelisk, Bestik dele som vist på billeder, sælges for 2000 kr. mod kontant betaling ved afhentning, sælges kun samlet.

  2.000,00 kr.05-12-2023
 4. Warhammer, Warhammer 40K Leviathan book + Mission Deck, Warhammer, Warhammer 40K Leviathan book + Mi

  Warhammer, Warhammer 40K Leviathan book + Mission Deck, Warhammer, Warhammer 40K Leviathan book + Mission Deck Helt nye ikke brugt -Warhammer, Warhammer 40K Leviathan book + Mission Deck 350 kr -War

  350,00 kr.05-12-2023
 5. Awa krukke Large, OYOY, Tag et kig på mine andre annoncer.
Masser af store besparelser.

Helt ny - N

  Awa krukke Large, OYOY, Tag et kig på mine andre annoncer. Masser af store besparelser. Helt ny - Normalpris 599,00 kr. Har den også i butter. Den fine Awa-Krukke har et elegant og charmerende udtr

  250,00 kr.05-12-2023
 6. Maxikjole, Selected Femme, str. S, Sort , Polyester , God men brugt, Sød langærmet hverdagskjole

  Maxikjole, Selected Femme, str. S, Sort , Polyester , God men brugt, Sød langærmet hverdagskjole med bindebånd og knapper fra hals til talje. Falder flot og lidt tungt, selvom selve kjolen er let.

  100,00 kr.05-12-2023

Relaterede artikler