Hukit for livet
Bolig

Hukit for livet

DBA Guide
DBA Guide

Hukit for livet

For en del år siden købte jeg to brugte børnehavestole af mærket Hukit. Hukit er et velkendt mærke inden for vuggestue/børnehavelivet, fordi kvaliteten holder næsten for evigt. Derfor kan det også være en fordel at købe dem brugt, da de ofte er i fin stand. Se DBAs udvalg af Hukit stole her.

Mine stole har et stempel fra 60’erne, så jeg synes, det er sjovt at tænke på hvor mange børn, der har brug dem gennem tiden. Præcis som vores børn gør nu.

Stolene var oprindeligt røde, men jeg har piftet dem op med en klat maling, så de passer bedre i vores hjem.Først malede jeg dem blå og grønne, men da der kom en pige mere til flokken, skiftede vi farven på den ene til lyserød.

Det er det, jeg elsker ved brugte ting: Man kan ”bare” male dem over, laver noget om og gøre det til sit eget. Det gør man sjældent med helt nye møbler.

Stolene har en fast plads ved sofabordet, hvor der enten leges, læses, spilles eller spises en bid mad efter en udmattenede dag i børnehaven.

Hukit fås i flere størrelser, afhængig af barnets alder, og findes både med eller uden armlæn.Herhjemme er de et kæmpe hit, og jeg elsker, at stolene har en historie med sig, som vores børn nu bygger videre på.

Skrevet af Vicky Straube


Find det på DBA

 1. Dameur, andet mærke, Sygeplejerskeur. Guldfarvet. Helt nyt og ubrugt med splinternyt batteri. Kan se

  Dameur, andet mærke, Sygeplejerskeur. Guldfarvet. Helt nyt og ubrugt med splinternyt batteri. Kan sendes som brev med Postnord for Kr. 25,-.

  100,00 kr.28-02-2024
 2. Andet, Pull up bar til dør, Imperium Equipment, En pull up bar til døren sælges, da jeg ikke får den

  Andet, Pull up bar til dør, Imperium Equipment, En pull up bar til døren sælges, da jeg ikke får den brugt. Den er kun sat op en gang uden at blive brugt så den er så god som ny. Det er den store mode

  350,00 kr.28-02-2024
 3. Sophus Claussen - Digte fra Gyldendals Lyrikbogklub

  Sophus Claussen - Digte fra Gyldendals Lyrikbogklub

  Sophus Claussen - Digte fra Gyldendals Lyrikbogklu, Sophus Claussen - Digte fra Gyldendals Lyrikbogklu, genre: Skønlitteratur, Bogen 'Digte' af Sophus Claussen, udvalgt ved Jørgen Hunosøe. Brand:

  43,00 kr.28-02-2024
 4. Heldragt fra 8O8 (str. 98 cm)

  Heldragt fra 8O8 (str. 98 cm)

  Børnetøj, Heldragt fra 8O8 (str. 98 cm), 8O8, str. Ukendt, Heldragt fra 8O8 (str. 98 cm) Brand: 8O8 Størrelse: 98 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.sho

  43,00 kr.28-02-2024
 5. Gratin & Madtærter kogebog

  Gratin & Madtærter kogebog

  Gratin & Madtærter kogebog, Gratin & Madtærter kogebog, Kogebøger, En kogebog med fokus på opskrifter af gratiner og madtærter. Bogen er en del af NEMT & LÆKKERT serien og indeholder en række opskrift

  32,00 kr.28-02-2024
 6. Stjernerne Blegner af Karl Bjarnhof fra Gyldendal

  Stjernerne Blegner af Karl Bjarnhof fra Gyldendal

  Stjernerne Blegner af Karl Bjarnhof fra Gyldendal, Stjernerne Blegner af Karl Bjarnhof fra Gyldendal, Bogen 'Stjernerne Blegner' skrevet af Karl Bjarnhof. Bogen er en ældre udgave med en hård ryg og t

  54,00 kr.28-02-2024

Relaterede artikler