Glædelig (genbrugs)jul..
Bolig

Glædelig (genbrugs)jul..

Louise Trillingsgaard
Louise Trillingsgaard

Glædelig (genbrugs)jul..

Nu begynder julefreden så småt at ramme hjemme i alle landets stuer.. Der skal dækkes et smukt julebord og om ganske få timer vil skønne dufte af forberedende julemad begynde at sive ud fra køkkenet. Det kulminerer med at børnene snart ikke kan have al den juleglæde inde i sin krop længere..

Jeg fejrer julen vestpå. En fast juletradition når vi er her, er at tage ud til vesterhavet og gå en kold, blæsende tur langs det bølgende hav. Når vi er retur, starter jule-agendaen så småt med julemad, juletræ, julehygge og nærvær.. Hov! Og gaver – ikke at forglemme. Det er en sjov størrelse at opleve børnenes forventningsglæde!

I år har vi faktisk en del genbrugs-gaver under træet. Og jeg har en stærk fornemmelse af, at det ikke bliver mindre næste år, for jeg har virkelig fået smag for den personlige julegave! Jeg vil, næste år, forsøge at undgå julegave-ønsker fra dem jeg skal finde gaver til  – det må være missionen!

Jeg ved DBA har spændende ting i støbeskeen, så det bliver endnu sjovere for os at være brugere af deres fantastiske platform. Allerede i januar kommer vi fx. til at løfte sløret for spændende nye features.

Så er der bare tilbage at ønske jer alle en rigtig glædelig jul – på vegne af hele DBA

Louise Trillingsgaard

PS.

HUSK at kigge forbi bloggen imellm jul & nytår, hvor vi vil friste med fine nytårs-gevanter & inspiration til festlige nytårs-temaer.

Find det på DBA

 1. Eau de parfum, Duft , Zadig & volraire, 50 ml Brugt meget lidt
 
Normal pris Kr 500

  Eau de parfum, Duft , Zadig & volraire, 50 ml Brugt meget lidt Normal pris Kr 500

  175,00 kr.06-12-2023
 2. Planter, 5 kr pr stk

  Planter, 5 kr pr stk

  20,00 kr.06-12-2023
 3. Nitten røde roser, Enkejagt,Kainsmærket, Torben Nielsen, genre: krimi og spænding, Jule Gave Ide : Æ

  Nitten røde roser, Enkejagt,Kainsmærket, Torben Nielsen, genre: krimi og spænding, Jule Gave Ide : Ældre Krimibøger Bog Ældre Samlinger Samleobjekter Bog Bøger Sælges kun Samlet Kan sendes forsikret u

  90,00 kr.06-12-2023
 4. Andet, Grå ogs sort, Ubrugt, Trapstar sæt sælges, fra str S-L
Byd byd byd

  Andet, Grå ogs sort, Ubrugt, Trapstar sæt sælges, fra str S-L Byd byd byd

  123,00 kr.06-12-2023
 5. Anden håndtaske, andet mærke, andet materiale, Forskellige fine tasker.
Spørg for pris… eller byd.

  Anden håndtaske, andet mærke, andet materiale, Forskellige fine tasker. Spørg for pris… eller byd. Selskabstasker, rygsække, clutch Fra 40 - 75 kr.

  40,00 kr.06-12-2023
 6. KitchenAid Classic køkkenmaskine 5K45SSEFW (hvid)

  KitchenAid Classic køkkenmaskine 5K45SSEFW (hvid)

  Kitchen machine, Kitchenaid, Tilbered lækre desserter, kager eller hjemmelavet brød med hjælp fra KitchenAid Classic køkkenmaskinen 5K45SSEFW, der har et elegant, vippehoved design med 10 hastigheder,

  3.985,00 kr.26-10-2023

Relaterede artikler