Glædelig (genbrugs)jul..

Glædelig (genbrugs)jul..

24. december 2015

Glædelig (genbrugs)jul..

Nu begynder julefreden så småt at ramme hjemme i alle landets stuer.. Der skal dækkes et smukt julebord og om ganske få timer vil skønne dufte af forberedende julemad begynde at sive ud fra køkkenet. Det kulminerer med at børnene snart ikke kan have al den juleglæde inde i sin krop længere..

Jeg fejrer julen vestpå. En fast juletradition når vi er her, er at tage ud til vesterhavet og gå en kold, blæsende tur langs det bølgende hav. Når vi er retur, starter jule-agendaen så småt med julemad, juletræ, julehygge og nærvær.. Hov! Og gaver – ikke at forglemme. Det er en sjov størrelse at opleve børnenes forventningsglæde!

I år har vi faktisk en del genbrugs-gaver under træet. Og jeg har en stærk fornemmelse af, at det ikke bliver mindre næste år, for jeg har virkelig fået smag for den personlige julegave! Jeg vil, næste år, forsøge at undgå julegave-ønsker fra dem jeg skal finde gaver til  – det må være missionen!

Jeg ved DBA har spændende ting i støbeskeen, så det bliver endnu sjovere for os at være brugere af deres fantastiske platform. Allerede i januar kommer vi fx. til at løfte sløret for spændende nye features.

Så er der bare tilbage at ønske jer alle en rigtig glædelig jul – på vegne af hele DBA

Louise Trillingsgaard

PS.

HUSK at kigge forbi bloggen imellm jul & nytår, hvor vi vil friste med fine nytårs-gevanter & inspiration til festlige nytårs-temaer.