På besøg hos genbrugselskeren Sidsel
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren Sidsel

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har en svaghed for vintagefrakker, blåblomstret fajancetallerkener og generelt dansk design fra 1960’erne og 1970’erne. Sidsel er en genbrugsglad dame, og glæden smitter også automatisk af på børnene. Datteren meddelelte fornyligt, at hendes taske på ønskelisten gerne måtte være købt brugt.

Antikke, grønne glas. Det stod der for nogle år siden på 41-årige Sidsels ønskeliste, og grønne glas med historie var da også, hvad hun fik i gave. Glas, som jo var købt brugt, og det havde Sidsel fra Østerbro i København det helt fint med. Hun holder nemlig af genbrug. Både som gaver og indretning.

Hjemmet er indrettet med velvalgte møbler og nips, som er fundet på loppemarkeder, DBA eller andre steder, og i artiklen her inviterer Sidsel Garsdal Lykke dig med indenfor. Et hjem, hvor genbrugen ikke kun kan ses i form at møbler, men hvor bæredygtighed også er blevet en tilgang, der smitter af på børnene, som ønsker sig brugte ting, og som sparer sammen til elektronik fra DBA.

Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.
Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.

Hvor mange ting i dit hjem er genbrug?

I mit hjem er det en høj procent. Måske omkring 70 procent. I min garderobe er det ikke så meget. Her er det i højest grad frakker. Jeg har en svaghed for frakker fra 60’erne.

Vores sommerhus er indrettet stort set udelukkende med genbrug.

Skindfrakker på DBA:

 1. Frakke, str. 36, Brian Dales, Brun, primært uld, Ubrugt, Fiks frakke med skind på såvel spændetam

  Frakke, str. 36, Brian Dales, Brun, primært uld, Ubrugt, Fiks frakke med skind på såvel spændetamp som krave i en smuk brun farve. Den har mange fikse detaljer fx ved lommerne og knapperne. Den e

  600,00 kr.14-04-2023
 2. Frakke, str. 46, SCHMELLING, Sort, Skind, Næsten som ny, Fantastisk; LANG SKIND FRAKKE FRA SCHMEL

  Frakke, str. 46, SCHMELLING, Sort, Skind, Næsten som ny, Fantastisk; LANG SKIND FRAKKE FRA SCHMELLING. Så ved man at kvaliteten er HELT I TOP. Den er en str. 44-46, med den flotteste sjals krave,

  3.500,00 kr.26-05-2023
 3. Frakke, str. 38, Lammeskind , Brun grå , Lammeskind , Næsten som ny, RETRO 
Lammeskindsfrakke med

  Frakke, str. 38, Lammeskind , Brun grå , Lammeskind , Næsten som ny, RETRO Lammeskindsfrakke med hætte. Lavet af islandsk skind. Den er fra sidst i 1960 erne…… Næsten ikke brugt. Byd!!!!,

  400,00 kr.25-05-2023
 4. Frakke, str. 40, Mc Verdi , Sort, Skind, Næsten som ny

  Frakke, str. 40, Mc Verdi , Sort, Skind, Næsten som ny

  500,00 kr.17-05-2023
 5. Frakke, str. 38, Leather Sound, Sort, Lammeskind, God men brugt, Elegant halvlang skindfrakke med

  Frakke, str. 38, Leather Sound, Sort, Lammeskind, God men brugt, Elegant halvlang skindfrakke med patina i et meget lækkert og velholdt blødt sort lammeskind. Ingen huller i hverken for eller lomme

  150,00 kr.10-05-2023
 6. Frakke, str. 42, Stella Nova , Mørk brun , Ægte skind, Ubrugt, Vintage Stella Nova skind frakke ,

  Frakke, str. 42, Stella Nova , Mørk brun , Ægte skind, Ubrugt, Vintage Stella Nova skind frakke , fra røg og dyrefrit hjem.

  500,00 kr.09-05-2023

93 skindfrakker er til salg lige nu på DBA, og her kan du se de frakker, der er i størrelse medium.
  

Hvilken af dine genbrugsfund er du mest glad for?

Det ved jeg simpelthen ikke, om jeg kan svare på. Hvis man tager et kig i vores stue, er både sofa, stole og skænk købt brugte, og jeg er utrolig glad for det hele. Jeg er også utrolig glad for de nye Wegner-stole.

Hele vores sommerhus er indrettet med 99,9 procent genbrug. Der er for meget genbrugsguld i vores liv til at kunne vælge en favorit.

Jeg er generelt meget glad for dansk design fra 60’erne og 70’erne. Det er kvalitet, funktionelt og smukt. Det danner en klassisk base i vores hjem for mere moderne og nye ting, der så kan skiftes ud, som trenden ændrer sig.
   

Hvilken genbrugsting i dit hjem får flest komplimenter fra folk?

Faktisk får jeg mange spørgsmål på vores sofa, som jo ikke skiller sig voldsomt ud, men bare er pæn af sådan et monstum at være.

LÆS OGSÅ: DIY: Sådan ombetrækker du sofaen

Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.
Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.

Hvilket genbrugsfund har du sparet flest penge på?

Vores Raun-sofa købte vi til 4.000 kroner af lejlighedens tidligere ejer. Den har vist kostet omkring 40.000 kroner, så det var et kup.

Nogle af de gamle skolestole, som vi er glade for både hjemme og i sommerhuset, har vi nærmest fået forærende.

Den smukke, gamle oplysningstavle med blomster og træramme, som hænger på væggen i sommerhuset, gav vi 250 kroner for, hvilket jeg også synes er et fund til prisen.

For nylig hentede vi en marmorplade til vores radiatior, som kostede mindre end 100 kroner på DBA. Det var også et godt køb.

Skolestole på DBA:

 1. MH Stålmøbler, 25 skolestole med teakfiner (25)

  MH Stålmøbler, 25 skolestole med teakfiner (25)

  MH Stålmøbler, 25 skolestole med teakfiner (25), -, LotID: 6387807 Klik på den røde "Gå til varen"-knap, for at købe eller byde på denne vare.MH Stålmøbler. Samling skolestole, 20 årh. Stel af grålak

  548,00 kr.02-06-2023
 2. MH Stålmøbler, 24 skolestole med teakfiner (24)

  MH Stålmøbler, 24 skolestole med teakfiner (24)

  MH Stålmøbler, 24 skolestole med teakfiner (24), -, LotID: 6387593 Klik på den røde "Gå til varen"-knap, for at købe eller byde på denne vare.MH Stålmøbler. Samling skolestole, 20 årh. Stel af grålak

  610,00 kr.01-06-2023
 3. Spisebord m/stole, Metal og træ, Nordal, b: 70 l: 180, Super smukt rustikt spisebord med stole og bæ

  Spisebord m/stole, Metal og træ, Nordal, b: 70 l: 180, Super smukt rustikt spisebord med stole og bænk sælges da jeg skal flytte. Bord og bænk er fra mærket nordal. Nypris, samlet ca 6400 kr. Renovere

  4.000,00 kr.01-06-2023
 4. Spisebordsstol, Skolestole i teak.
6 stk. skolestole med patina ( er jo fra en skole??)
Der er forsk

  Spisebordsstol, Skolestole i teak. 6 stk. skolestole med patina ( er jo fra en skole??) Der er forskellige sko på og en af stolene har mørkt stel - se billederne. Vi har brugt dem som spisebordstole m

  450,00 kr.29-05-2023
 5. Spisebordsstol, Sælger 5 stk. sorte stole pga. flytning. Det er nogle ældre skolestole, jeg har sat

  Spisebordsstol, Sælger 5 stk. sorte stole pga. flytning. Det er nogle ældre skolestole, jeg har sat i stand for et par år siden. De kan stables. De er i fin stand, men har selvfølgelig lidt patina.

  900,00 kr.27-05-2023
 6. Spisebordsstol, Metal og træ, Ukendt, Skolestole der kan stables. De er blevet brugt en del og har d

  Spisebordsstol, Metal og træ, Ukendt, Skolestole der kan stables. De er blevet brugt en del og har derfor den helt rette patina.

  700,00 kr.18-05-2023

Der findes masser af skolestole på DBA.
 

Er der noget genbrug, som er federe end noget andet?

Jeg kan næsten ikke gå forbi en blåblomstret fajancetallerken uden at købe den. Det er som om, jeg aldrig bliver træt af antikke glas.
   

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Der er helt klart noget med de her vintage quilte, som er kommet meget frem det sidste år. Sådan ét har jeg også selv forelsket mig i, købt og hængt på væggen herhjemme.

LÆS OGSÅ: Glas er noget af det, vi sætter allermest til salg på DBA

Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.
Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.

Hvorfor køber du genbrug?

Jeg er glad for det bæredygtige element. Er ikke selv glad for at smide ting væk og ser selv helst mine ting få et videre liv, når jeg er færdig med dem.

Jeg synes ofte, man kan gøre nogle virkelig gode fund til prisen, når man køber genbrug, og mest af alt er jeg meget glad for ting, der har et synligt tidligere levet liv. Hvad end det er en skindfrakke eller en safaristol.
  

Præger dine genbrugsvaner det dine børn?

Jeg tror i hvert fald, det er det mest naturlige i verden for vores børn at købe brugt, og de elsker også selv at gå rundt og finde små sager for deres egne penge, når vi for eksempel er på loppemarked.

Min datter har lige købt en brugt iphone for sin egen opsparing, og hun sagde, at den taske, hun ønsker sig til jul, gerne må købes brugt. Så de har nok taget det til sig. Vi har også altid købt deres cykler, senge og andre større sager på DBA.

Cykler til børn på DBA:

 1. Pigecykel, classic cykel, 20 tommer hjul, 3 gear, Cykel til pige på 5-8 år.

Den har 3 gear.

Den vi

  Pigecykel, classic cykel, 20 tommer hjul, 3 gear, Cykel til pige på 5-8 år. Den har 3 gear. Den virker som den skal.

  250,00 kr.02-06-2023
 2. Drengecykel, citybike, Yosemite, X-City 24, 24 tommer hjul, 3 gear, Tregears juniorcykel med fodbrem

  Drengecykel, citybike, Yosemite, X-City 24, 24 tommer hjul, 3 gear, Tregears juniorcykel med fodbremse. Gearsystem fra Shimano Nexus. Med støtteben, skærme, bagagebærer, kædeskærm, samt håndbremse på

  300,00 kr.02-06-2023
 3. TILBUD KILDEMOES

  TILBUD KILDEMOES

  Drengecykel, mountainbike, Kildemoes, INTRUDER RTC 1.67, tommer hjul 27, gear 7, stelnr. JA, BRUGT KILDEMOES TEENAGERE CYKEL FLOT OG KVALITET MOUNTAIN BIKE 27.5 TOMMER 7 NEXUS INVENDIG SHIMANO GEAR

  3.499,00 kr.02-06-2023
 4. Unisex børnecykel, anden type, andet mærke, Islabikes Cnoc 16, 16 tommer hjul, 1 gear, Rigtig god bø

  Unisex børnecykel, anden type, andet mærke, Islabikes Cnoc 16, 16 tommer hjul, 1 gear, Rigtig god børnecykel fra +3,5år. Brugt, men kører godt og i fin stand.

  1.600,00 kr.02-06-2023
 5. Pigecykel, shopper, Mosquito, 24 tommer hjul, 3 gear, Pæn og velholdt kvalitets pigecykel.
Cyklen er

  Pigecykel, shopper, Mosquito, 24 tommer hjul, 3 gear, Pæn og velholdt kvalitets pigecykel. Cyklen er gennemgået og køreklar. Lås med 2 nøgler. Fast monteret Lygter for og bag. Aluminium stel. Stel s

  1.400,00 kr.02-06-2023
 6. Pigecykel, classic cykel, Moonligth, 20 tommer hjul, Flot og velholdt cykel, ikke brugt meget

  Pigecykel, classic cykel, Moonligth, 20 tommer hjul, Flot og velholdt cykel, ikke brugt meget

  400,00 kr.02-06-2023

3.984 cykler til børn kan du lige nu finde på DBA. 1.569 er til piger, og 1.221 af dem er til drenge.
  

Har du andre nævneværdige historier fra dine brugthandler?

Forleden købte jeg en skindfrakke. Jeg havde en hyggelig korrespondence med damen, der fortalte om, hvordan frakken havde været hendes nu afdødes mors, at hun var en utrolig velklædt dame, og at hun selv og hendes søster altid havde lånt morens tøj, da de var unge.
Det er da en fin historie at få med en frakke. Generelt får man tit en lille historie med. Det kan jeg godt lide.
  

Hvad siger dine venner og familie til dine konkrete fund?

Jeg deler tit mine køb via min instagramprofil @sidsel.garsdal , så derfor får jeg også mange spørgsmål omkring mine køb og fortæller ofte også, hvis det er et genbrugskup.

LÆS OGSÅ: Klar til kulden: Vi guider til passende børneovertøj – og til gode besparelser

Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.
Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.

Hvor meget tid bruger du på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Det svinger meget. I nogle uger slet ikke, i andre måneder, hvor jeg søger målrettet efter noget, kan jeg søge i timevis.
  

Hvor tit køber du genbrug?

Nok i hvert fald et par gange om måneden. I sommerperioderne mere intensivt, for her handler jeg meget i loppeboderne på Fejø, hvor vi har sommerhus.

Sommerhusting på DBA:

 1. Væghængt vintage-keramik, Sælger tre håndmalede platter /vægrelief / keramikophæng af forskellig opr

  Væghængt vintage-keramik, Sælger tre håndmalede platter /vægrelief / keramikophæng af forskellig oprindelse. Det til højre i relief. De er alle signeret / stemplet men jeg kender det ikke. Det med ros

  165,00 kr.02-06-2023
 2. Kommode , Rattan/bambus, Flot stand h 81,5/b 51,5/dyb. ca 35,5 - lige til sommerhuset - prisen er fa

  Kommode , Rattan/bambus, Flot stand h 81,5/b 51,5/dyb. ca 35,5 - lige til sommerhuset - prisen er fast!

  300,00 kr.02-06-2023
 3. Brødskab, Retro, Køkken skab med jaluzi låg
mørkt hårdt træ. natur look
til opbevare kage og brød
fr

  Brødskab, Retro, Køkken skab med jaluzi låg mørkt hårdt træ. natur look til opbevare kage og brød fremstår velholdt - fin til sommerhuset eenkelt rids på håndtag se foto 28 x 38 cm lugter IKKE

  115,00 kr.01-06-2023
 4. Konsolbord - tandlægebord, Dansk, Vintage konsolbord i malet jern med to solide glashylder. Har ståe

  Konsolbord - tandlægebord, Dansk, Vintage konsolbord i malet jern med to solide glashylder. Har stået i min stedfars tandlægeklinik. Konsolbordet stammer fra 1940-50’erne - fra dengang han som ung tan

  425,00 kr.01-06-2023
 5. Oldemortæppe, Det skønneste sommer oldemor tæppe. Det er ny hækket i 100% økotex bomuld. Plaiden mål

  Oldemortæppe, Det skønneste sommer oldemor tæppe. Det er ny hækket i 100% økotex bomuld. Plaiden måler ca. 120x195 cm. Det passer lige til den kølige aften op terrassen, i sommerhuset eller hvor du nu

  450,00 kr.01-06-2023
 6. Håndmalet Porcelæn Lysestager med Rød Blomst Pynt, Se Billede 3, Gave Ide : Ældre Håndmalet Hvid Lys

  Håndmalet Porcelæn Lysestager med Rød Blomst Pynt, Se Billede 3, Gave Ide : Ældre Håndmalet Hvid Lysegrøn Høje Lysestager Stager Porcelænsstager Porcelænslysestager med Orange Rød lig Hvid Blomstermot

  150,00 kr.01-06-2023

Klik her og se hvilke annoncer i DBAs’ Til Boligen’-kategori, der matcher søgningen ’sommerhus’.
  

Hvor leder du efter genbrug?

DBA, Instagram, lokale loppeboder ved vores sommerhus og generelt, når jeg kommer forbi genbrugs- og vintagebutikker i vores eget område, eller når vi er på tur rundt i landet.
   

Giver du egentlig second hand-gaver?

Ind i mellem ja. Da jeg selv elsker ting med sjæl.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste kolonihavehus

Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.
Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.

Hvad giver du folk i genbrugsgave?

Jeg har for eksempel flere gange givet smukke, gamle glas i gaver.
   

Modtager du second hand-gaver

Det er faktisk ikke så tit, men i en periode samlede jeg selv på antikke, grønne glas, så her fik jeg en del af dem i gave. Min mand og jeg har lige købt 4 Wegner-stole på DBA som jule- og fødselsdagsgave til hinanden, hvilket jo også skriver sig lidt ind i denne kategori.

Wegner på DBA:

 1. Wegner, GE 181, Lænestol, Hans Jørgensen Wegner GE-181 i super fin stand.

Træet er i sæbebehandlet

  Wegner, GE 181, Lænestol, Hans Jørgensen Wegner GE-181 i super fin stand. Træet er i sæbebehandlet egetræ og stoffet er helt nyt Hallingdal 110 fra Kvadrat. Ge 181 modellen minder i virkeligheden me

  4.800,00 kr.02-06-2023
 2. Wegner, Wegner, CH07, Skalstolen, lænestol, loungestol

  Wegner, Wegner, CH07, Skalstolen, lænestol, loungestol

  8.250,00 kr.02-06-2023
 3. Wegner, Klassisk, Sofabord, Egetræ 60x150. Har patina
Står i Ulstrup

  Wegner, Klassisk, Sofabord, Egetræ 60x150. Har patina Står i Ulstrup

  3.900,00 kr.02-06-2023
 4. Wegner Ry 25 i palisander

  Wegner Ry 25 i palisander

  Ry 25, Skænk i palisander, Wegner, Wegner Ry 25 skænk i palisander Let renoveret af professionel snedker. Den står med minimal brugsslitage set i henhold til alder. Antydning af plet på toppen Danisch

  29.800,00 kr.25-11-2022
 5. Wegner, CH25, Helt nyt armlæn, i ubehandlet eg, venstre armlæn (når man står foran stolen), Fejlkøb.

  Wegner, CH25, Helt nyt armlæn, i ubehandlet eg, venstre armlæn (når man står foran stolen), Fejlkøb. Fra ikke ryger og dyrefrit hjem

  1.000,00 kr.01-06-2023
 6. Wegner Ge 290 A i olieret eg

  Wegner Ge 290 A i olieret eg

  Ge 290 A, Stol, Wegner, Flot og let renoveret Wegner stol. Udstillingsmodel Ge 290 A fra Getama, med det originale brænde mærke under bunden Stolen er polstret i sort anilin læder Med de originale spr

  11.900,00 kr.01-06-2023

Find Wegner-stole på DBA her. De dyreste kan du se, her.
  

Har du sat dig et mål med, at du maks vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Ja, jeg ved oftest gerne, hvad jeg vil give for ting, inden jeg ser dem. Men omvendt forelsker man sig også nogle gange i nogle uventede ting, og så har man jo ikke en pris i tankerne forinden.
  

Leder du lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Jeg har lige i dag sat et punktum ved købet af de fire Wegner Y-stole, så nu holder jeg (måske) en lille pause med køb til mig selv. Til gengæld skal jeg på jagt efter tasken til min datter.

LÆS OGSÅ: Spar penge på designikonerne

’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Her kan du se Sidsels soveværelse.
Her kan du se Sidsels soveværelse.

Har du nogle genbrugs-råd til folk?

Hmmm nej, der er mange måder at handle på:

Søger man eksempelvis på noget ældre, dansk design, er det en god idé at bruge tid på at researche og tilegne sig lidt baggrundsviden, inden man investerer.

Men ”det gode fund” kan jo også være en lille dims, man støder på i en vejbod og ikke anede, man stod og manglede. Eller som forleden, hvor jeg søgte efter nye, sorte læderskjorter på DBA og endte med at købe en khakifarvet skind-vintagefrakke, som dukkede op i søgningen og var for fint et fund til at gå uden om.

Som med alle køb, nyt som gammelt, gælder det om at tænke så bæredygtigt som muligt og spørge sig selv, om det er et køb, der vil få en lang levetid i éns liv.

Ældre, dansk design:

 1. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 24 cm. qua1688 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  125,00 kr.10-10-2022
 2. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 34 cm. qua1686 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  175,00 kr.10-10-2022
 3. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 21 cm. qua1685 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  175,00 kr.10-10-2022
 4. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret med kæbe på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 25 cm. qua1684 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE

  125,00 kr.10-10-2022
 5. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 28 cm. qua1683 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  175,00 kr.10-10-2022
 6. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret med kæbe, på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 25 cm. qua1681 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE

  175,00 kr.10-10-2022

Der er rigtig meget dansk design på DBA. 864 af annoncerne med dansk design har en pris på 100 kroner eller derunder.

Vil du læse mere om Sidsel kan du i artiklen her læse, hvad hun har solgt på DBA.

Liva er ikke en tyv. Alligevel står der et møbel hjemme hos hende, som ellers plejer at stå på det lokale bibliotek. Men det skyldes, at hun har købt det af biblioteket, da de solgte ud. Liva er nemlig ikke bange for at købe brugt, og i artiklen her inviterer hun dig hjem til sig.

Dorte fra Hørsholm køber også mange brugte ting til hjemmet. Hendes gule stole er ikke til at stå for, og hendes hjem er så særligt, at venner og bekendte altid mærker det, når de besøger hende. Kom indenfor i artiklen, her.

Hos Rie er dukkehuse i høj kurs. Hun bruger dem nemlig til noget andet end til at huse dukker. I videon herunder kan du se, hvordan Rie har givet et dukkehus et nyt liv.

Du kan læse mere om Rie i artiklen, her.

Relaterede artikler