På besøg hos genbrugselskeren Sidsel
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren Sidsel

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har en svaghed for vintagefrakker, blåblomstret fajancetallerkener og generelt dansk design fra 1960’erne og 1970’erne. Sidsel er en genbrugsglad dame, og glæden smitter også automatisk af på børnene. Datteren meddelelte fornyligt, at hendes taske på ønskelisten gerne måtte være købt brugt.

Antikke, grønne glas. Det stod der for nogle år siden på 41-årige Sidsels ønskeliste, og grønne glas med historie var da også, hvad hun fik i gave. Glas, som jo var købt brugt, og det havde Sidsel fra Østerbro i København det helt fint med. Hun holder nemlig af genbrug. Både som gaver og indretning.

Hjemmet er indrettet med velvalgte møbler og nips, som er fundet på loppemarkeder, DBA eller andre steder, og i artiklen her inviterer Sidsel Garsdal Lykke dig med indenfor. Et hjem, hvor genbrugen ikke kun kan ses i form at møbler, men hvor bæredygtighed også er blevet en tilgang, der smitter af på børnene, som ønsker sig brugte ting, og som sparer sammen til elektronik fra DBA.

Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.
Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.

Hvor mange ting i dit hjem er genbrug?

I mit hjem er det en høj procent. Måske omkring 70 procent. I min garderobe er det ikke så meget. Her er det i højest grad frakker. Jeg har en svaghed for frakker fra 60’erne.

Vores sommerhus er indrettet stort set udelukkende med genbrug.

Skindfrakker på DBA:

 1. Frakke, str. 48, Philosophy Blues Original, Nylon. Skind, Ubrugt, Lækker frakke med pels på kraven

  Frakke, str. 48, Philosophy Blues Original, Nylon. Skind, Ubrugt, Lækker frakke med pels på kraven, tror det er ægte pels.

  350,00 kr.19-09-2023
 2. Frakke, str. 36, Gina & Arturo, Mørkebrun, Okseskind, Næsten som ny, Kort frakke i okseskind fra

  Frakke, str. 36, Gina & Arturo, Mørkebrun, Okseskind, Næsten som ny, Kort frakke i okseskind fra Gina & Arturo, Paris, Frankrig. Den er med lysebrunt for og to sidelommer. Den er kraftig i skindet

  300,00 kr.17-09-2023
 3. Frakke, str. 40, Ukendt, Cognac farvet, Skind, God men brugt, 3/4 lang skindfrakke i blødt skind.

  Frakke, str. 40, Ukendt, Cognac farvet, Skind, God men brugt, 3/4 lang skindfrakke i blødt skind. Brugt meget få gange

  500,00 kr.17-09-2023
 4. Frakke, str. 44, Julia S. Roma, Classic Cubasand, skind, Ubrugt, model: Marbella Nappalan. Har hæ

  Frakke, str. 44, Julia S. Roma, Classic Cubasand, skind, Ubrugt, model: Marbella Nappalan. Har hængt i et skab (i ikke-ryger hjem) i mere end 10 år, og den havde for mere end 10 år siden en nypris

  925,00 kr.16-09-2023
 5. Frakke, str. 40, Intet, Brun, Skind, God men brugt, Størrelsen er anslået.

  Frakke, str. 40, Intet, Brun, Skind, God men brugt, Størrelsen er anslået.

  250,00 kr.15-09-2023
 6. Frakke, str. 40, Customade, Grå, God men brugt, Flotte grå frakke af termokvalitet.
Kraftig lynlås

  Frakke, str. 40, Customade, Grå, God men brugt, Flotte grå frakke af termokvalitet. Kraftig lynlås med skind på siderne af lynlås, samt ved lommer. Kan sendes på købers regning.

  200,00 kr.11-09-2023

93 skindfrakker er til salg lige nu på DBA, og her kan du se de frakker, der er i størrelse medium.
  

Hvilken af dine genbrugsfund er du mest glad for?

Det ved jeg simpelthen ikke, om jeg kan svare på. Hvis man tager et kig i vores stue, er både sofa, stole og skænk købt brugte, og jeg er utrolig glad for det hele. Jeg er også utrolig glad for de nye Wegner-stole.

Hele vores sommerhus er indrettet med 99,9 procent genbrug. Der er for meget genbrugsguld i vores liv til at kunne vælge en favorit.

Jeg er generelt meget glad for dansk design fra 60’erne og 70’erne. Det er kvalitet, funktionelt og smukt. Det danner en klassisk base i vores hjem for mere moderne og nye ting, der så kan skiftes ud, som trenden ændrer sig.
   

Hvilken genbrugsting i dit hjem får flest komplimenter fra folk?

Faktisk får jeg mange spørgsmål på vores sofa, som jo ikke skiller sig voldsomt ud, men bare er pæn af sådan et monstum at være.

LÆS OGSÅ: DIY: Sådan ombetrækker du sofaen

Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.
Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.

Hvilket genbrugsfund har du sparet flest penge på?

Vores Raun-sofa købte vi til 4.000 kroner af lejlighedens tidligere ejer. Den har vist kostet omkring 40.000 kroner, så det var et kup.

Nogle af de gamle skolestole, som vi er glade for både hjemme og i sommerhuset, har vi nærmest fået forærende.

Den smukke, gamle oplysningstavle med blomster og træramme, som hænger på væggen i sommerhuset, gav vi 250 kroner for, hvilket jeg også synes er et fund til prisen.

For nylig hentede vi en marmorplade til vores radiatior, som kostede mindre end 100 kroner på DBA. Det var også et godt køb.

Skolestole på DBA:

 1. Spisebordsstol, Laminattræ, stål, Skolestole, Fem fede skolestole i rødt og laminattræ

Træet har en

  Spisebordsstol, Laminattræ, stål, Skolestole, Fem fede skolestole i rødt og laminattræ Træet har en del slid men de står ret flot alligevel. Kan stackes. Man sidder, ikke overraskende, godt i dem

  200,00 kr.23-09-2023
 2. Spisebordsstol, 2 stole fra Kvetny og Sønner, stempel fra 1975, gamle skolestole, masser af patina,

  Spisebordsstol, 2 stole fra Kvetny og Sønner, stempel fra 1975, gamle skolestole, masser af patina, FRI levering på Amager, samlet pris

  400,00 kr.21-09-2023
 3. Spisebordsstol, 2 stk retro skole stole i teaktræ og metal, Retro skolestole, 2 retro skole stole /

  Spisebordsstol, 2 stk retro skole stole i teaktræ og metal, Retro skolestole, 2 retro skole stole / skolestole i teaktræ og metal. Fremstår med aldersrelateret patina. Sædehøjde 45 cm. Stabelstole / k

  50,00 kr.19-09-2023
 4. Spisebordsstol, 2 stk retro skole stole Teaktræ og metal, Retro skolestole, 2 retro skolestole i tea

  Spisebordsstol, 2 stk retro skole stole Teaktræ og metal, Retro skolestole, 2 retro skolestole i teaktræ og metal. Begge ar aldersrelateret patina. Sædehøjde 45 cm. Begge stabile og holdbare som de st

  50,00 kr.19-09-2023
 5. Spisebordsstol, Retro stabelbare skolestole. 60’er og 70’er stole. Har brugsspor og små finer skader

  Spisebordsstol, Retro stabelbare skolestole. 60’er og 70’er stole. Har brugsspor og små finer skader. Sælges 50 kr. pr stk

  50,00 kr.18-09-2023
 6. Andet, Skolestole med justerbare ben - 2 stk. - højde 40 - 47 cm. - sæde 46 x 38 cm. - stel i metal

  Andet, Skolestole med justerbare ben - 2 stk. - højde 40 - 47 cm. - sæde 46 x 38 cm. - stel i metal - pr. stk. 75 kr.

  75,00 kr.17-09-2023

Der findes masser af skolestole på DBA.
 

Er der noget genbrug, som er federe end noget andet?

Jeg kan næsten ikke gå forbi en blåblomstret fajancetallerken uden at købe den. Det er som om, jeg aldrig bliver træt af antikke glas.
   

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Der er helt klart noget med de her vintage quilte, som er kommet meget frem det sidste år. Sådan ét har jeg også selv forelsket mig i, købt og hængt på væggen herhjemme.

LÆS OGSÅ: Glas er noget af det, vi sætter allermest til salg på DBA

Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.
Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.

Hvorfor køber du genbrug?

Jeg er glad for det bæredygtige element. Er ikke selv glad for at smide ting væk og ser selv helst mine ting få et videre liv, når jeg er færdig med dem.

Jeg synes ofte, man kan gøre nogle virkelig gode fund til prisen, når man køber genbrug, og mest af alt er jeg meget glad for ting, der har et synligt tidligere levet liv. Hvad end det er en skindfrakke eller en safaristol.
  

Præger dine genbrugsvaner det dine børn?

Jeg tror i hvert fald, det er det mest naturlige i verden for vores børn at købe brugt, og de elsker også selv at gå rundt og finde små sager for deres egne penge, når vi for eksempel er på loppemarked.

Min datter har lige købt en brugt iphone for sin egen opsparing, og hun sagde, at den taske, hun ønsker sig til jul, gerne må købes brugt. Så de har nok taget det til sig. Vi har også altid købt deres cykler, senge og andre større sager på DBA.

Cykler til børn på DBA:

 1. Drengecykel, classic cykel, Kildemoes, 20 tommer hjul, 7 gear, Kildemoes drengecykel str 20" passer

  Drengecykel, classic cykel, Kildemoes, 20 tommer hjul, 7 gear, Kildemoes drengecykel str 20" passer til en dreng på 6 - 7 år.. Har altid stående inde, har enkelte risser - se billeder.. Der er lås på,

  2.000,00 kr.24-09-2023
 2. Unisex børnecykel, mountainbike, GT, stomper, 24 tommer hjul, 8 gear, mountainbike med rust på affje

  Unisex børnecykel, mountainbike, GT, stomper, 24 tommer hjul, 8 gear, mountainbike med rust på affjedringen, kører fint dog har den nogle gange problemer med første gear. Der er støtteben på og reflex

  700,00 kr.24-09-2023
 3. Unisex børnecykel, classic cykel, andet mærke

  Unisex børnecykel, classic cykel, andet mærke

  100,00 kr.24-09-2023
 4. Pigecykel, cruiser, Pigecykel til børn mellem 4-6 år.
Har ikke kvittering på den men skriver gerne e

  Pigecykel, cruiser, Pigecykel til børn mellem 4-6 år. Har ikke kvittering på den men skriver gerne en seddel på at den er købt af mig samt st stelnummeret selvfølge oplyses. Det har været en gave fra

  300,00 kr.24-09-2023
 5. Drengecykel, mountainbike, X-zite, 12 tommer hjul, 1 gear, God børnecykel. Har lidt ridser men funge

  Drengecykel, mountainbike, X-zite, 12 tommer hjul, 1 gear, God børnecykel. Har lidt ridser men fungere upåklageligt. Det er nemt at justere og/eller afmontere støttehjul når det skal til.

  500,00 kr.24-09-2023
 6. Drengecykel, mountainbike, X-zite, 26 tommer hjul, 8 gear, 2 år gammel.
Passer til 10-13 år.

Den tr

  Drengecykel, mountainbike, X-zite, 26 tommer hjul, 8 gear, 2 år gammel. Passer til 10-13 år. Den trænger til en ny kæde og bagskærm. Håndtag er lidt slidte og der et lille hul i sadlen. Prisen er de

  300,00 kr.24-09-2023

3.984 cykler til børn kan du lige nu finde på DBA. 1.569 er til piger, og 1.221 af dem er til drenge.
  

Har du andre nævneværdige historier fra dine brugthandler?

Forleden købte jeg en skindfrakke. Jeg havde en hyggelig korrespondence med damen, der fortalte om, hvordan frakken havde været hendes nu afdødes mors, at hun var en utrolig velklædt dame, og at hun selv og hendes søster altid havde lånt morens tøj, da de var unge.
Det er da en fin historie at få med en frakke. Generelt får man tit en lille historie med. Det kan jeg godt lide.
  

Hvad siger dine venner og familie til dine konkrete fund?

Jeg deler tit mine køb via min instagramprofil @sidsel.garsdal , så derfor får jeg også mange spørgsmål omkring mine køb og fortæller ofte også, hvis det er et genbrugskup.

LÆS OGSÅ: Klar til kulden: Vi guider til passende børneovertøj – og til gode besparelser

Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.
Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.

Hvor meget tid bruger du på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Det svinger meget. I nogle uger slet ikke, i andre måneder, hvor jeg søger målrettet efter noget, kan jeg søge i timevis.
  

Hvor tit køber du genbrug?

Nok i hvert fald et par gange om måneden. I sommerperioderne mere intensivt, for her handler jeg meget i loppeboderne på Fejø, hvor vi har sommerhus.

Sommerhusting på DBA:

 1. Kolonial/Køkkenreol med glasskuffer, Ukendt, Rigtig fint skab/ reol med kolonialskuffer i glas.
Perf

  Kolonial/Køkkenreol med glasskuffer, Ukendt, Rigtig fint skab/ reol med kolonialskuffer i glas. Perfekt til kolonihaven eller i sommerhuset. Højde 22,5 Længde 38,5 Dybde 17. Ingen skår på skuffer.

  550,00 kr.24-09-2023
 2. Puder, Ikea, 3 fine puder - helt nye.
Købt til sommerhus, men passede alligevel ikke ind.

Sælges sa

  Puder, Ikea, 3 fine puder - helt nye. Købt til sommerhus, men passede alligevel ikke ind. Sælges samlet.

  100,00 kr.24-09-2023
 3. Flettet kurv i rattan, Vintage, Den fineste kurv / opbevaring i flet / rattan. Kan bruges til bestik

  Flettet kurv i rattan, Vintage, Den fineste kurv / opbevaring i flet / rattan. Kan bruges til bestik, tuscher osv. Perfekt til sommerhus eller kolonihave. Kan afhentes på Frederiksberg

  125,00 kr.24-09-2023
 4. Tæppe, Hæklet, Super fint hæklet tæppe. 112 x 95 cm. God stand.


Indretning, babytæppe , picnictæpp

  Tæppe, Hæklet, Super fint hæklet tæppe. 112 x 95 cm. God stand. Indretning, babytæppe , picnictæppe, sommerhus, kolonihave, tæppe til børn, strikket tæppe, bolig

  200,00 kr.24-09-2023
 5. Brændeovn, Ældre retro brændeovn.

Den kan både indmures - se billede, eller fronten kan afmonteres,

  Brændeovn, Ældre retro brændeovn. Den kan både indmures - se billede, eller fronten kan afmonteres, så den kan monteres fritstående. En hyggelig brændeovn, som passer perfekt til sommerhuset, koloni

  400,00 kr.23-09-2023
 6. Bambusmøbler/kurvemøbler, Ukendt, Brugte bambus møbler. Fine og intakte. Står i sommerhus.

Sælges u

  Bambusmøbler/kurvemøbler, Ukendt, Brugte bambus møbler. Fine og intakte. Står i sommerhus. Sælges uden hynder skind og puder. Prisen er samlet for bord og 4 stole Skal afhentes i Søndervig

  1.200,00 kr.23-09-2023

Klik her og se hvilke annoncer i DBAs’ Til Boligen’-kategori, der matcher søgningen ’sommerhus’.
  

Hvor leder du efter genbrug?

DBA, Instagram, lokale loppeboder ved vores sommerhus og generelt, når jeg kommer forbi genbrugs- og vintagebutikker i vores eget område, eller når vi er på tur rundt i landet.
   

Giver du egentlig second hand-gaver?

Ind i mellem ja. Da jeg selv elsker ting med sjæl.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste kolonihavehus

Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.
Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.

Hvad giver du folk i genbrugsgave?

Jeg har for eksempel flere gange givet smukke, gamle glas i gaver.
   

Modtager du second hand-gaver

Det er faktisk ikke så tit, men i en periode samlede jeg selv på antikke, grønne glas, så her fik jeg en del af dem i gave. Min mand og jeg har lige købt 4 Wegner-stole på DBA som jule- og fødselsdagsgave til hinanden, hvilket jo også skriver sig lidt ind i denne kategori.

Wegner på DBA:

 1. Wegner, Y stole, Spisebordstole, Klassisk dansk design når det er bedst. 
5 sæbebehandlede stole i a

  Wegner, Y stole, Spisebordstole, Klassisk dansk design når det er bedst. 5 sæbebehandlede stole i ask; med brune læderhynder. Stolene er meget velholdte og har helt stramme og flotte fletsæder. Sæl

  3.400,00 kr.24-09-2023
 2. KØBES

  KØBES

  RY, Skænk, Wegner, Jeg ønsker at købe denne Wegner Ry skænk. Vi kommer gerne ud for besigtigelse

  30.000,00 kr.11-09-2020
 3. Wegner, Y-stolen, CH24, Helt nye stole pakket ind i original emballage med mærkater på, ubrugte. Sof

  Wegner, Y-stolen, CH24, Helt nye stole pakket ind i original emballage med mærkater på, ubrugte. Soft malet, sort, naturfarvet papirgarn. Købt direkte hos Carl Hansen & Søn som producerer denne stol.

  2.600,00 kr.23-09-2023
 4. Wegner ge 280 med Bøgemoduler PÅ VEJ IND.

  Wegner ge 280 med Bøgemoduler PÅ VEJ IND.

  Ge 280, Sofa, Wegner, På vej ind. Sofaen bliver ny polstret i Camira uld, og kommer på et bøge stel Du kan endnu nå at ha indflydelse på farven Der er samlebeslag med, og sofaen kan mod en merpris på

  33.900,00 kr.07-07-2021
 5. Wegner, Sofabord, Designer : Hans J. Wegner.
Producent: Andreas Tuck

Wegner palisander sofabord 183

  Wegner, Sofabord, Designer : Hans J. Wegner. Producent: Andreas Tuck Wegner palisander sofabord 183cm X 62cm. Stålben 45cm. Bord og ben trænger til renovering/pudsning.

  3.000,00 kr.23-09-2023
 6. Wegner, J16 , Gyngestol, Gyngestol i egetræ, fast flet og træ, der er en plet/skjold i sædet, og pri

  Wegner, J16 , Gyngestol, Gyngestol i egetræ, fast flet og træ, der er en plet/skjold i sædet, og prisen er sat derefter.

  7.500,00 kr.23-09-2023

Find Wegner-stole på DBA her. De dyreste kan du se, her.
  

Har du sat dig et mål med, at du maks vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Ja, jeg ved oftest gerne, hvad jeg vil give for ting, inden jeg ser dem. Men omvendt forelsker man sig også nogle gange i nogle uventede ting, og så har man jo ikke en pris i tankerne forinden.
  

Leder du lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Jeg har lige i dag sat et punktum ved købet af de fire Wegner Y-stole, så nu holder jeg (måske) en lille pause med køb til mig selv. Til gengæld skal jeg på jagt efter tasken til min datter.

LÆS OGSÅ: Spar penge på designikonerne

’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Her kan du se Sidsels soveværelse.
Her kan du se Sidsels soveværelse.

Har du nogle genbrugs-råd til folk?

Hmmm nej, der er mange måder at handle på:

Søger man eksempelvis på noget ældre, dansk design, er det en god idé at bruge tid på at researche og tilegne sig lidt baggrundsviden, inden man investerer.

Men ”det gode fund” kan jo også være en lille dims, man støder på i en vejbod og ikke anede, man stod og manglede. Eller som forleden, hvor jeg søgte efter nye, sorte læderskjorter på DBA og endte med at købe en khakifarvet skind-vintagefrakke, som dukkede op i søgningen og var for fint et fund til at gå uden om.

Som med alle køb, nyt som gammelt, gælder det om at tænke så bæredygtigt som muligt og spørge sig selv, om det er et køb, der vil få en lang levetid i éns liv.

Ældre, dansk design:

 1. Sort massiv messing dansk design klassisk arne, KAY OTTO FISKER - COUPE DØRGREB dør håndtag kaj, 2 s

  Sort massiv messing dansk design klassisk arne, KAY OTTO FISKER - COUPE DØRGREB dør håndtag kaj, 2 stk haves, og sælges for 599 pr stk. Dørgrebet er fra 1940´erne, og er stadigvæk et af de bedst sælg

  599,00 kr.18-09-2023
 2. Retro skammel / blød taburet / skammel, Dansk Design fra Verikon Furniture, Fin ældre taburet / skam

  Retro skammel / blød taburet / skammel, Dansk Design fra Verikon Furniture, Fin ældre taburet / skammel, som har fået nyt liv. Malede ben og meget blødt velouragtigt betræk. Fra Verikon Furniture - Da

  120,00 kr.16-09-2023
 3. Lysestage, Dansk design, Ældre dansk lysestage 

Skal afhentes i Herlev.

  Lysestage, Dansk design, Ældre dansk lysestage Skal afhentes i Herlev.

  375,00 kr.16-09-2023
 4. TIVOLI PLAKAT, DANSK DESIGNER OG KUNSTNER, FLOT ÆLDRE HARLEKIN PLAKAT MED RAMME
KUNSTNER RICHARDT BR

  TIVOLI PLAKAT, DANSK DESIGNER OG KUNSTNER, FLOT ÆLDRE HARLEKIN PLAKAT MED RAMME KUNSTNER RICHARDT BRANDERUP SOM I OVER 35 ÅR HAR VÆRET ANSAT SOM TIVOLI KUNSTNER I TIVOLI I KØBENHAVN PÅ RAMMEN STÅR DER

  210,00 kr.13-09-2023
 5. Designerlampe / Light Studio by Horn, Sælger en lækker kvalitets - retrolampe fra Light Studio by Ho

  Designerlampe / Light Studio by Horn, Sælger en lækker kvalitets - retrolampe fra Light Studio by Horn , som jeg desværre ikke selv får plads til. Selvom det er en ældre sag, har den et spændende og

  1.100,00 kr.31-08-2023
 6. Ældre skrin af birketræ

  Ældre skrin af birketræ

  trækasse / kiste / skrin smykkeskrin, Ældre skrin med birketræs finer. Indvendig opdelt med rum. Første halvdel 1900 tallet. H. 9. L. 32. D. 15,5 cm. I fin stand. . Mulighed for GRATIS LEVERING SJÆ

  175,00 kr.06-07-2022

Der er rigtig meget dansk design på DBA. 864 af annoncerne med dansk design har en pris på 100 kroner eller derunder.

Vil du læse mere om Sidsel kan du i artiklen her læse, hvad hun har solgt på DBA.

Liva er ikke en tyv. Alligevel står der et møbel hjemme hos hende, som ellers plejer at stå på det lokale bibliotek. Men det skyldes, at hun har købt det af biblioteket, da de solgte ud. Liva er nemlig ikke bange for at købe brugt, og i artiklen her inviterer hun dig hjem til sig.

Dorte fra Hørsholm køber også mange brugte ting til hjemmet. Hendes gule stole er ikke til at stå for, og hendes hjem er så særligt, at venner og bekendte altid mærker det, når de besøger hende. Kom indenfor i artiklen, her.

Hos Rie er dukkehuse i høj kurs. Hun bruger dem nemlig til noget andet end til at huse dukker. I videon herunder kan du se, hvordan Rie har givet et dukkehus et nyt liv.

Du kan læse mere om Rie i artiklen, her.

Relaterede artikler