På besøg hos genbrugselskeren Sidsel
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren Sidsel

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har en svaghed for vintagefrakker, blåblomstret fajancetallerkener og generelt dansk design fra 1960’erne og 1970’erne. Sidsel er en genbrugsglad dame, og glæden smitter også automatisk af på børnene. Datteren meddelelte fornyligt, at hendes taske på ønskelisten gerne måtte være købt brugt.

Antikke, grønne glas. Det stod der for nogle år siden på 41-årige Sidsels ønskeliste, og grønne glas med historie var da også, hvad hun fik i gave. Glas, som jo var købt brugt, og det havde Sidsel fra Østerbro i København det helt fint med. Hun holder nemlig af genbrug. Både som gaver og indretning.

Hjemmet er indrettet med velvalgte møbler og nips, som er fundet på loppemarkeder, DBA eller andre steder, og i artiklen her inviterer Sidsel Garsdal Lykke dig med indenfor. Et hjem, hvor genbrugen ikke kun kan ses i form at møbler, men hvor bæredygtighed også er blevet en tilgang, der smitter af på børnene, som ønsker sig brugte ting, og som sparer sammen til elektronik fra DBA.

Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.
Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.

Hvor mange ting i dit hjem er genbrug?

I mit hjem er det en høj procent. Måske omkring 70 procent. I min garderobe er det ikke så meget. Her er det i højest grad frakker. Jeg har en svaghed for frakker fra 60’erne.

Vores sommerhus er indrettet stort set udelukkende med genbrug.

Skindfrakker på DBA:

 1. Frakke, str. 52, Marlboro Classic, Brun, Skind, God men brugt, Vintage Marlboro Classic Læderfrak

  Frakke, str. 52, Marlboro Classic, Brun, Skind, God men brugt, Vintage Marlboro Classic Læderfrakke

  2.000,00 kr.26-05-2024
 2. Frakke, str. 40, COSTER Copenhagen , Brun/Beige, Ubrugt, COSTER COPENHAGEN 
Super elegant parka Fa

  Frakke, str. 40, COSTER Copenhagen , Brun/Beige, Ubrugt, COSTER COPENHAGEN Super elegant parka Faux fur frakke. Der er blødt plys foran, og smørblødt handske skind indeni. Den er oversize i model

  900,00 kr.25-05-2024
 3. Frakke, str. 38, Margit Brandt, Skind, Ubrugt, Margit Brandt frakke i skind

  Frakke, str. 38, Margit Brandt, Skind, Ubrugt, Margit Brandt frakke i skind

  800,00 kr.21-05-2024
 4. Frakke, str. 42, Arvet retro, Brun, Skind / lædder, Næsten som ny, Flotteste jakke / frakke i ægt

  Frakke, str. 42, Arvet retro, Brun, Skind / lædder, Næsten som ny, Flotteste jakke / frakke i ægte skind/læder. Den er brugt meget lidt, har ingen slid eller ødelæggelser. Den er brun on og utrolig

  550,00 kr.16-05-2024
 5. Frakke, str. 40, Birger Christensen, Sæl farvet, men lidt gulligt pga. alderen., Sæl skind, God m

  Frakke, str. 40, Birger Christensen, Sæl farvet, men lidt gulligt pga. alderen., Sæl skind, God men brugt, Passer til en højde på ca. 170-180 cm.

  5.000,00 kr.09-05-2024
 6. Frakke, str. 44, Julia S. Roma, Classic Cubasand, skind, Ubrugt, model: Marbella Nappalan. Har hæ

  Frakke, str. 44, Julia S. Roma, Classic Cubasand, skind, Ubrugt, model: Marbella Nappalan. Har hængt i et skab (i ikke-ryger hjem) i mere end 10 år, og den havde for mere end 10 år siden en nypris

  450,00 kr.21-04-2024

93 skindfrakker er til salg lige nu på DBA, og her kan du se de frakker, der er i størrelse medium.
  

Hvilken af dine genbrugsfund er du mest glad for?

Det ved jeg simpelthen ikke, om jeg kan svare på. Hvis man tager et kig i vores stue, er både sofa, stole og skænk købt brugte, og jeg er utrolig glad for det hele. Jeg er også utrolig glad for de nye Wegner-stole.

Hele vores sommerhus er indrettet med 99,9 procent genbrug. Der er for meget genbrugsguld i vores liv til at kunne vælge en favorit.

Jeg er generelt meget glad for dansk design fra 60’erne og 70’erne. Det er kvalitet, funktionelt og smukt. Det danner en klassisk base i vores hjem for mere moderne og nye ting, der så kan skiftes ud, som trenden ændrer sig.
   

Hvilken genbrugsting i dit hjem får flest komplimenter fra folk?

Faktisk får jeg mange spørgsmål på vores sofa, som jo ikke skiller sig voldsomt ud, men bare er pæn af sådan et monstum at være.

LÆS OGSÅ: DIY: Sådan ombetrækker du sofaen

Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.
Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.

Hvilket genbrugsfund har du sparet flest penge på?

Vores Raun-sofa købte vi til 4.000 kroner af lejlighedens tidligere ejer. Den har vist kostet omkring 40.000 kroner, så det var et kup.

Nogle af de gamle skolestole, som vi er glade for både hjemme og i sommerhuset, har vi nærmest fået forærende.

Den smukke, gamle oplysningstavle med blomster og træramme, som hænger på væggen i sommerhuset, gav vi 250 kroner for, hvilket jeg også synes er et fund til prisen.

For nylig hentede vi en marmorplade til vores radiatior, som kostede mindre end 100 kroner på DBA. Det var også et godt køb.

Skolestole på DBA:

 1. Spisebordsstol, 10 stk gamle spisebordsstole/ skolestole
Pæne og velholdte trods alder på bagen.

Pr

  Spisebordsstol, 10 stk gamle spisebordsstole/ skolestole Pæne og velholdte trods alder på bagen. Pr stk 125 kr 10 stk samlet 850kr

  850,00 kr.10-06-2024
 2. Spisebordsstol, Teaktræ, Skolestole, 4 stk. gamle skolestole af teaktræsfinér

Den ene har blød ryg.

  Spisebordsstol, Teaktræ, Skolestole, 4 stk. gamle skolestole af teaktræsfinér Den ene har blød ryg. Som det fremgår på billederne, så har stolene en del patina. Siddehøjde: - 46 cm. Afhentes i Sil

  195,00 kr.10-06-2024
 3. Spisebordsstol, Træ, 4 styks Fine gamle skolestole 

Ret slidte derfor prisen

  Spisebordsstol, Træ, 4 styks Fine gamle skolestole Ret slidte derfor prisen

  50,00 kr.09-06-2024
 4. Spisebordsstol, Teakfiner/metal, Fine gamle teak "skalstole" - har nok været brugt som skolestole i

  Spisebordsstol, Teakfiner/metal, Fine gamle teak "skalstole" - har nok været brugt som skolestole i gamle dage. Sæde og ryg i teakfiner. Jeg har flere end de to på billederne. Højde til sæde 48 cm.

  200,00 kr.09-06-2024
 5. Spisebordsstol, Finer teak, Skolestole, 15 Fine gamle skolestole med flot patina. 
Fem styk mangler

  Spisebordsstol, Finer teak, Skolestole, 15 Fine gamle skolestole med flot patina. Fem styk mangler dupper. Men det er nemt at lave om på. 75kr pr styk

  75,00 kr.08-06-2024
 6. Spisebordsstol, Egetræ, 4 super fine Skolestole i egetræ - meget velholdte 
Stk 200,- sælges samlet

  Spisebordsstol, Egetræ, 4 super fine Skolestole i egetræ - meget velholdte Stk 200,- sælges samlet Søgeord: retro vintage Skolestole teak egetræ stol kan stabes skole stole retro

  800,00 kr.08-06-2024

Der findes masser af skolestole på DBA.
 

Er der noget genbrug, som er federe end noget andet?

Jeg kan næsten ikke gå forbi en blåblomstret fajancetallerken uden at købe den. Det er som om, jeg aldrig bliver træt af antikke glas.
   

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Der er helt klart noget med de her vintage quilte, som er kommet meget frem det sidste år. Sådan ét har jeg også selv forelsket mig i, købt og hængt på væggen herhjemme.

LÆS OGSÅ: Glas er noget af det, vi sætter allermest til salg på DBA

Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.
Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.

Hvorfor køber du genbrug?

Jeg er glad for det bæredygtige element. Er ikke selv glad for at smide ting væk og ser selv helst mine ting få et videre liv, når jeg er færdig med dem.

Jeg synes ofte, man kan gøre nogle virkelig gode fund til prisen, når man køber genbrug, og mest af alt er jeg meget glad for ting, der har et synligt tidligere levet liv. Hvad end det er en skindfrakke eller en safaristol.
  

Præger dine genbrugsvaner det dine børn?

Jeg tror i hvert fald, det er det mest naturlige i verden for vores børn at købe brugt, og de elsker også selv at gå rundt og finde små sager for deres egne penge, når vi for eksempel er på loppemarked.

Min datter har lige købt en brugt iphone for sin egen opsparing, og hun sagde, at den taske, hun ønsker sig til jul, gerne må købes brugt. Så de har nok taget det til sig. Vi har også altid købt deres cykler, senge og andre større sager på DBA.

Cykler til børn på DBA:

 1. Unisex børnecykel, mountainbike, Specialized, Pitch, 24 gear, stelnr. WSBC606056626K, Grøn junior sp

  Unisex børnecykel, mountainbike, Specialized, Pitch, 24 gear, stelnr. WSBC606056626K, Grøn junior specialized MTB; 15,5 tommer Velegnet til person på 145 - 175 cm Dæmpning i forgaffel Skivebremser S

  1.900,00 kr.10-06-2024
 2. Unisex børnecykel, trehjulet, andet mærke, PONGUIN trehjulet børnecykel, 10 tommer hjul, 1 gear, ste

  Unisex børnecykel, trehjulet, andet mærke, PONGUIN trehjulet børnecykel, 10 tommer hjul, 1 gear, stelnr. ., PONGUIN trehjulet børnecykel. Virker som den skal. Send SMS 53781221

  170,00 kr.10-06-2024
 3. Drengecykel, classic cykel, Rocky, 12 tommer hjul, Børnecykel med hånd- og pedalbremse. Fungerer fin

  Drengecykel, classic cykel, Rocky, 12 tommer hjul, Børnecykel med hånd- og pedalbremse. Fungerer fint.

  150,00 kr.10-06-2024
 4. Unisex børnecykel, mountainbike, andet mærke, Puch, 24 tommer hjul, 3 gear, Puch, 3 gear mountain bi

  Unisex børnecykel, mountainbike, andet mærke, Puch, 24 tommer hjul, 3 gear, Puch, 3 gear mountain bike in a good condition.

  350,00 kr.10-06-2024
 5. Drengecykel, mountainbike, 24 tommer hjul, 7 gear, Cyklen sælges da den er blevet for lille. Alt vir

  Drengecykel, mountainbike, 24 tommer hjul, 7 gear, Cyklen sælges da den er blevet for lille. Alt virker som det skal. Der er skivebremser på.

  750,00 kr.10-06-2024
 6. Drengecykel, classic cykel, Mustang, 24 tommer hjul, 3 gear, Fin cykel hvor alt virker, men den træn

  Drengecykel, classic cykel, Mustang, 24 tommer hjul, 3 gear, Fin cykel hvor alt virker, men den trænger til en vask, en ny saddel og lidt olie.

  300,00 kr.10-06-2024

3.984 cykler til børn kan du lige nu finde på DBA. 1.569 er til piger, og 1.221 af dem er til drenge.
  

Har du andre nævneværdige historier fra dine brugthandler?

Forleden købte jeg en skindfrakke. Jeg havde en hyggelig korrespondence med damen, der fortalte om, hvordan frakken havde været hendes nu afdødes mors, at hun var en utrolig velklædt dame, og at hun selv og hendes søster altid havde lånt morens tøj, da de var unge.
Det er da en fin historie at få med en frakke. Generelt får man tit en lille historie med. Det kan jeg godt lide.
  

Hvad siger dine venner og familie til dine konkrete fund?

Jeg deler tit mine køb via min instagramprofil @sidsel.garsdal , så derfor får jeg også mange spørgsmål omkring mine køb og fortæller ofte også, hvis det er et genbrugskup.

LÆS OGSÅ: Klar til kulden: Vi guider til passende børneovertøj – og til gode besparelser

Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.
Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.

Hvor meget tid bruger du på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Det svinger meget. I nogle uger slet ikke, i andre måneder, hvor jeg søger målrettet efter noget, kan jeg søge i timevis.
  

Hvor tit køber du genbrug?

Nok i hvert fald et par gange om måneden. I sommerperioderne mere intensivt, for her handler jeg meget i loppeboderne på Fejø, hvor vi har sommerhus.

Sommerhusting på DBA:

 1. Svenske kludetæpper, 150 x 70 ( mål uden frynser )
Flotte neutrale farver,- creme & grøn.
Pris pr st

  Svenske kludetæpper, 150 x 70 ( mål uden frynser ) Flotte neutrale farver,- creme & grøn. Pris pr stk eller begge for 300 kr. Velegnet til sommerhus, kolpnihabe, værelse, gang osv...- giver bare hygg

  169,00 kr.10-06-2024
 2. Håndklædeholder, Vintage håndklædeskjuler/viskestykkeskjuer/knage med broderet forstykke. Rigtig hyg

  Håndklædeholder, Vintage håndklædeskjuler/viskestykkeskjuer/knage med broderet forstykke. Rigtig hyggelig til f.eks. sommerhuset. Bredde på holder 70 cm. Bredde på forstykket 67 cm. 175 kr samlet

  175,00 kr.10-06-2024
 3. Jagt trofæ rådyr , Rådyr, Samling af 11 Rådyrgevir (jagttrofæ)

Er du jæger, samler eller bare en el

  Jagt trofæ rådyr , Rådyr, Samling af 11 Rådyrgevir (jagttrofæ) Er du jæger, samler eller bare en elsker af unikke dekorationer til dit hjem eller jagthytte? Så har vi noget specielt til dig! Vi tilb

  3.500,00 kr.10-06-2024
 4. Voksdug, Flora, Nyere vinyl voksdug
sommer farver i hvid/blå/lilla
småblomstret mønster, sommer stem

  Voksdug, Flora, Nyere vinyl voksdug sommer farver i hvid/blå/lilla småblomstret mønster, sommer stemning til haven ell sommerhus brugt et par gange str ca 124 x 155

  95,00 kr.10-06-2024
 5. Gammel knage til køkkenet, Knagerække i træ
Flot gammel ophængsstang til viskestykker, forklæde elle

  Gammel knage til køkkenet, Knagerække i træ Flot gammel ophængsstang til viskestykker, forklæde eller håndklæder 2 knager (den ene mangler, desværre) Romantisk fransk eller svensk landstil, patineret

  90,00 kr.10-06-2024
 6. Tørrestativ, Leifheit væghængt tørrestativ, hvidt med rustbestandige tørresnore og en krombelagt hån

  Tørrestativ, Leifheit væghængt tørrestativ, hvidt med rustbestandige tørresnore og en krombelagt håndklædestang. De udfoldede tørrestænger giver mere end 3 meter tørreplads, hertil kommer pladsen som

  145,00 kr.09-06-2024

Klik her og se hvilke annoncer i DBAs’ Til Boligen’-kategori, der matcher søgningen ’sommerhus’.
  

Hvor leder du efter genbrug?

DBA, Instagram, lokale loppeboder ved vores sommerhus og generelt, når jeg kommer forbi genbrugs- og vintagebutikker i vores eget område, eller når vi er på tur rundt i landet.
   

Giver du egentlig second hand-gaver?

Ind i mellem ja. Da jeg selv elsker ting med sjæl.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste kolonihavehus

Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.
Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.

Hvad giver du folk i genbrugsgave?

Jeg har for eksempel flere gange givet smukke, gamle glas i gaver.
   

Modtager du second hand-gaver

Det er faktisk ikke så tit, men i en periode samlede jeg selv på antikke, grønne glas, så her fik jeg en del af dem i gave. Min mand og jeg har lige købt 4 Wegner-stole på DBA som jule- og fødselsdagsgave til hinanden, hvilket jo også skriver sig lidt ind i denne kategori.

Wegner på DBA:

 1. Wegner, Y stol, 4 stk. Y stole i sort med let glans.
Er “lappet” enkelte steder, men fremtræder i me

  Wegner, Y stol, 4 stk. Y stole i sort med let glans. Er “lappet” enkelte steder, men fremtræder i meget god stand.

  7.800,00 kr.10-06-2024
 2. Wegner, Elbow Chair CH20, STOL, 6 stk Wegner Elbow Chair sælges KUN samlet til 19.800,- 

Sælges for

  Wegner, Elbow Chair CH20, STOL, 6 stk Wegner Elbow Chair sælges KUN samlet til 19.800,- Sælges for JENSENplus.dk Kan afhentes Ryesgade, 8000 Aarhus C. KUN mobilepay eller straksoverførsel

  3.300,00 kr.10-06-2024
 3. Wegner, CH47, STOL, 6 stk. CH47 i sæbebehandlet eg sælges kun samlet til 21.000,- Sælges for JENSENp

  Wegner, CH47, STOL, 6 stk. CH47 i sæbebehandlet eg sælges kun samlet til 21.000,- Sælges for JENSENplus.dk Afhentes Ryesgade, 8000 C. Kun mobilepay eller straksoverførsel

  3.500,00 kr.10-06-2024
 4. Wegner, CH36, STOL, Sælges for JENSENplus.dk
Afhentes i Ryesgade, 8000
6 stk. sælges kun samlet 16.8

  Wegner, CH36, STOL, Sælges for JENSENplus.dk Afhentes i Ryesgade, 8000 6 stk. sælges kun samlet 16.800,- Fast pris

  2.800,00 kr.10-06-2024
 5. Wegner, CH23, Stole, Sælges for JENSENplus.dk
Afhentes i Ryesgade, 8000
Sælges kun samlet 6 stk.
17.

  Wegner, CH23, Stole, Sælges for JENSENplus.dk Afhentes i Ryesgade, 8000 Sælges kun samlet 6 stk. 17.400,- Sæbebehandlet eg. Kun mobilepay eller straksoverførsel.

  2.900,00 kr.10-06-2024
 6. Loungestole

  Loungestole

  Wegner, CH 401, Loungestole, 2 stk. loungestole i sort læder. Næste ikke brugte. I rigtig god stand fra ikke-ryger hjem. Polstring i ryg og sæde er fast. Sælges som sæt.

  20.000,00 kr.09-06-2024

Find Wegner-stole på DBA her. De dyreste kan du se, her.
  

Har du sat dig et mål med, at du maks vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Ja, jeg ved oftest gerne, hvad jeg vil give for ting, inden jeg ser dem. Men omvendt forelsker man sig også nogle gange i nogle uventede ting, og så har man jo ikke en pris i tankerne forinden.
  

Leder du lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Jeg har lige i dag sat et punktum ved købet af de fire Wegner Y-stole, så nu holder jeg (måske) en lille pause med køb til mig selv. Til gengæld skal jeg på jagt efter tasken til min datter.

LÆS OGSÅ: Spar penge på designikonerne

’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Her kan du se Sidsels soveværelse.
Her kan du se Sidsels soveværelse.

Har du nogle genbrugs-råd til folk?

Hmmm nej, der er mange måder at handle på:

Søger man eksempelvis på noget ældre, dansk design, er det en god idé at bruge tid på at researche og tilegne sig lidt baggrundsviden, inden man investerer.

Men ”det gode fund” kan jo også være en lille dims, man støder på i en vejbod og ikke anede, man stod og manglede. Eller som forleden, hvor jeg søgte efter nye, sorte læderskjorter på DBA og endte med at købe en khakifarvet skind-vintagefrakke, som dukkede op i søgningen og var for fint et fund til at gå uden om.

Som med alle køb, nyt som gammelt, gælder det om at tænke så bæredygtigt som muligt og spørge sig selv, om det er et køb, der vil få en lang levetid i éns liv.

Ældre, dansk design:

 1. Stole, Slagelse møbelværk, Gode ældre spisebordsstole i egetræ 6 stk - dansk design 
Fra Slagelse mø

  Stole, Slagelse møbelværk, Gode ældre spisebordsstole i egetræ 6 stk - dansk design Fra Slagelse møbelværk Sælges samlet for 2800,- Søgeord: møbler retro eg vintage stol egetr

  2.800,00 kr.07-06-2024
 2. Instruktørstol, Dansk design, 3 Instruktørstole i massivt teaktræ med hørstof på sæde og ryg. De er

  Instruktørstol, Dansk design, 3 Instruktørstole i massivt teaktræ med hørstof på sæde og ryg. De er af ældre dato med i god og brugbar stand. Kan klappes sammen så de fylder meget lidt. Nemme at hånd

  800,00 kr.05-06-2024
 3. Ældre skibslanterne af kobber

  Ældre skibslanterne af kobber

  lanterne, Ældre skibslanterne af kobber, monteret til el. Underside med søkort med påskriften H.A.G.S, København. Højde uden kæde 28 cm. I fin stand uden synlige fejl. Fast pris. qua940 LEVERING SE H

  1.200,00 kr.17-05-2021
 4. HÅNDKLÆDER, TRE GEORG JENSEN DAMSAK HÅNDKLÆDER.
SÆLGES SAMLET TIL NÆVNTE PRIS.
Håndklæderne er af æl

  HÅNDKLÆDER, TRE GEORG JENSEN DAMSAK HÅNDKLÆDER. SÆLGES SAMLET TIL NÆVNTE PRIS. Håndklæderne er af ældre dato. Alle tre fremstår i fin stand, ingen pletter eller læse tråde. Måler 108 cm x 63 cm SE BI

  150,00 kr.01-05-2024
 5. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 37 cm. qua1680 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  175,00 kr.10-10-2022
 6. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 24 cm. qua1688 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  125,00 kr.10-10-2022

Der er rigtig meget dansk design på DBA. 864 af annoncerne med dansk design har en pris på 100 kroner eller derunder.

Vil du læse mere om Sidsel kan du i artiklen her læse, hvad hun har solgt på DBA.

Liva er ikke en tyv. Alligevel står der et møbel hjemme hos hende, som ellers plejer at stå på det lokale bibliotek. Men det skyldes, at hun har købt det af biblioteket, da de solgte ud. Liva er nemlig ikke bange for at købe brugt, og i artiklen her inviterer hun dig hjem til sig.

Dorte fra Hørsholm køber også mange brugte ting til hjemmet. Hendes gule stole er ikke til at stå for, og hendes hjem er så særligt, at venner og bekendte altid mærker det, når de besøger hende. Kom indenfor i artiklen, her.

Hos Rie er dukkehuse i høj kurs. Hun bruger dem nemlig til noget andet end til at huse dukker. I videon herunder kan du se, hvordan Rie har givet et dukkehus et nyt liv.

Du kan læse mere om Rie i artiklen, her.

Relaterede artikler