På besøg hos genbrugselskeren Sidsel
Bolig

På besøg hos genbrugselskeren Sidsel

Julie Schoen
Julie Schoen

Hun har en svaghed for vintagefrakker, blåblomstret fajancetallerkener og generelt dansk design fra 1960’erne og 1970’erne. Sidsel er en genbrugsglad dame, og glæden smitter også automatisk af på børnene. Datteren meddelelte fornyligt, at hendes taske på ønskelisten gerne måtte være købt brugt.

Antikke, grønne glas. Det stod der for nogle år siden på 41-årige Sidsels ønskeliste, og grønne glas med historie var da også, hvad hun fik i gave. Glas, som jo var købt brugt, og det havde Sidsel fra Østerbro i København det helt fint med. Hun holder nemlig af genbrug. Både som gaver og indretning.

Hjemmet er indrettet med velvalgte møbler og nips, som er fundet på loppemarkeder, DBA eller andre steder, og i artiklen her inviterer Sidsel Garsdal Lykke dig med indenfor. Et hjem, hvor genbrugen ikke kun kan ses i form at møbler, men hvor bæredygtighed også er blevet en tilgang, der smitter af på børnene, som ønsker sig brugte ting, og som sparer sammen til elektronik fra DBA.

Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.
Marmorpladen, som ligger på radiatoren, købte Sidsel for nyligt til hjemmet, og det var et røverkøb. Længere nede i artiklen kan du læse, hvad hun gav for den.

Hvor mange ting i dit hjem er genbrug?

I mit hjem er det en høj procent. Måske omkring 70 procent. I min garderobe er det ikke så meget. Her er det i højest grad frakker. Jeg har en svaghed for frakker fra 60’erne.

Vores sommerhus er indrettet stort set udelukkende med genbrug.

Skindfrakker på DBA:

 1. Frakke, str. 48, Philosophy Blues Original, Nylon. Skind, Ubrugt, Lækker frakke med pels på kraven

  Frakke, str. 48, Philosophy Blues Original, Nylon. Skind, Ubrugt, Lækker frakke med pels på kraven, tror det er ægte pels.

  350,00 kr.19-09-2023
 2. Frakke, str. 36, Gina & Arturo, Mørkebrun, Okseskind, Næsten som ny, Kort frakke i okseskind fra

  Frakke, str. 36, Gina & Arturo, Mørkebrun, Okseskind, Næsten som ny, Kort frakke i okseskind fra Gina & Arturo, Paris, Frankrig. Den er med lysebrunt for og to sidelommer. Den er kraftig i skindet

  300,00 kr.17-09-2023
 3. Frakke, str. 40, Ukendt, Cognac farvet, Skind, God men brugt, 3/4 lang skindfrakke i blødt skind.

  Frakke, str. 40, Ukendt, Cognac farvet, Skind, God men brugt, 3/4 lang skindfrakke i blødt skind. Brugt meget få gange

  500,00 kr.17-09-2023
 4. Frakke, str. 44, Julia S. Roma, Classic Cubasand, skind, Ubrugt, model: Marbella Nappalan. Har hæ

  Frakke, str. 44, Julia S. Roma, Classic Cubasand, skind, Ubrugt, model: Marbella Nappalan. Har hængt i et skab (i ikke-ryger hjem) i mere end 10 år, og den havde for mere end 10 år siden en nypris

  925,00 kr.16-09-2023
 5. Frakke, str. 40, Intet, Brun, Skind, God men brugt, Størrelsen er anslået.

  Frakke, str. 40, Intet, Brun, Skind, God men brugt, Størrelsen er anslået.

  250,00 kr.15-09-2023
 6. Frakke, str. 40, Customade, Grå, God men brugt, Flotte grå frakke af termokvalitet.
Kraftig lynlås

  Frakke, str. 40, Customade, Grå, God men brugt, Flotte grå frakke af termokvalitet. Kraftig lynlås med skind på siderne af lynlås, samt ved lommer. Kan sendes på købers regning.

  200,00 kr.11-09-2023

93 skindfrakker er til salg lige nu på DBA, og her kan du se de frakker, der er i størrelse medium.
  

Hvilken af dine genbrugsfund er du mest glad for?

Det ved jeg simpelthen ikke, om jeg kan svare på. Hvis man tager et kig i vores stue, er både sofa, stole og skænk købt brugte, og jeg er utrolig glad for det hele. Jeg er også utrolig glad for de nye Wegner-stole.

Hele vores sommerhus er indrettet med 99,9 procent genbrug. Der er for meget genbrugsguld i vores liv til at kunne vælge en favorit.

Jeg er generelt meget glad for dansk design fra 60’erne og 70’erne. Det er kvalitet, funktionelt og smukt. Det danner en klassisk base i vores hjem for mere moderne og nye ting, der så kan skiftes ud, som trenden ændrer sig.
   

Hvilken genbrugsting i dit hjem får flest komplimenter fra folk?

Faktisk får jeg mange spørgsmål på vores sofa, som jo ikke skiller sig voldsomt ud, men bare er pæn af sådan et monstum at være.

LÆS OGSÅ: DIY: Sådan ombetrækker du sofaen

Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.
Sofaen, som du får et glimt af her på billedet, er nok det brugt-indkøbte møbel, Sidsel får mest ros for, og samtidig det møbel, Sidsel sparede flest penge på. 36.000 kroner sparede hun sådan cirka. Det kan du læse mere om herunder.

Hvilket genbrugsfund har du sparet flest penge på?

Vores Raun-sofa købte vi til 4.000 kroner af lejlighedens tidligere ejer. Den har vist kostet omkring 40.000 kroner, så det var et kup.

Nogle af de gamle skolestole, som vi er glade for både hjemme og i sommerhuset, har vi nærmest fået forærende.

Den smukke, gamle oplysningstavle med blomster og træramme, som hænger på væggen i sommerhuset, gav vi 250 kroner for, hvilket jeg også synes er et fund til prisen.

For nylig hentede vi en marmorplade til vores radiatior, som kostede mindre end 100 kroner på DBA. Det var også et godt køb.

Skolestole på DBA:

 1. Spisebordsstol, Bøg, Svenske, Retro skolestole fra Sverige

Alle 4 er i god stand og stabile

Siddeh

  Spisebordsstol, Bøg, Svenske, Retro skolestole fra Sverige Alle 4 er i god stand og stabile Siddehøjde er ca 44 cm Der er 2 forskellige slags, 2 af hver. Men kan stadig stables sammen. Kan leveres

  600,00 kr.28-09-2023
 2. Spisebordsstol, Café stole, diner, skolestole, spisestole, køkken, 21 retro stole, Læderstole, stabl

  Spisebordsstol, Café stole, diner, skolestole, spisestole, køkken, 21 retro stole, Læderstole, stable, stabelstole, 21 skønne gamle stole med crom stel og sæde af læder og stof. De står flot og velho

  250,00 kr.27-09-2023
 3. Spisebordsstol, Teak, Gamle skolestole 
Har mange

  Spisebordsstol, Teak, Gamle skolestole Har mange

  200,00 kr.26-09-2023
 4. Spisebordsstol, Metal og bøgefiner, Skolestol, To super fede retro skolestole / institutionsstole fr

  Spisebordsstol, Metal og bøgefiner, Skolestol, To super fede retro skolestole / institutionsstole fra 90’erne. Stolene er lavet meget solidt i metal og bøg. Passer perfekt til det 90’er /00’er retro h

  300,00 kr.26-09-2023
 5. Spisebordsstol, Laminattræ, stål, Skolestole, Fem fede skolestole i rødt og laminattræ

Træet har en

  Spisebordsstol, Laminattræ, stål, Skolestole, Fem fede skolestole i rødt og laminattræ Træet har en del slid men de står ret flot alligevel. Kan stackes. Man sidder, ikke overraskende, godt i dem

  200,00 kr.23-09-2023
 6. Spisebordsstol, Retro stabelbare skolestole. 60’er og 70’er stole. Har brugsspor og små finer skader

  Spisebordsstol, Retro stabelbare skolestole. 60’er og 70’er stole. Har brugsspor og små finer skader. Sælges 50 kr. pr stk

  50,00 kr.18-09-2023

Der findes masser af skolestole på DBA.
 

Er der noget genbrug, som er federe end noget andet?

Jeg kan næsten ikke gå forbi en blåblomstret fajancetallerken uden at købe den. Det er som om, jeg aldrig bliver træt af antikke glas.
   

Er der en type ting, du oplever generelt trender lige nu på brugtmarkedet?

Der er helt klart noget med de her vintage quilte, som er kommet meget frem det sidste år. Sådan ét har jeg også selv forelsket mig i, købt og hængt på væggen herhjemme.

LÆS OGSÅ: Glas er noget af det, vi sætter allermest til salg på DBA

Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.
Her kan du se den vintage quilt, som Sidsel har hængt på væggen hjemme hos hende. En indretningstendens, hun ser er ved at tage form.

Hvorfor køber du genbrug?

Jeg er glad for det bæredygtige element. Er ikke selv glad for at smide ting væk og ser selv helst mine ting få et videre liv, når jeg er færdig med dem.

Jeg synes ofte, man kan gøre nogle virkelig gode fund til prisen, når man køber genbrug, og mest af alt er jeg meget glad for ting, der har et synligt tidligere levet liv. Hvad end det er en skindfrakke eller en safaristol.
  

Præger dine genbrugsvaner det dine børn?

Jeg tror i hvert fald, det er det mest naturlige i verden for vores børn at købe brugt, og de elsker også selv at gå rundt og finde små sager for deres egne penge, når vi for eksempel er på loppemarked.

Min datter har lige købt en brugt iphone for sin egen opsparing, og hun sagde, at den taske, hun ønsker sig til jul, gerne må købes brugt. Så de har nok taget det til sig. Vi har også altid købt deres cykler, senge og andre større sager på DBA.

Cykler til børn på DBA:

 1. Unisex børnecykel, BMX, Woom 3, 16 tommer hjul, 1 gear, Flot gul Woom i størrelse 3. Den næstmindste

  Unisex børnecykel, BMX, Woom 3, 16 tommer hjul, 1 gear, Flot gul Woom i størrelse 3. Den næstmindste Woom med pedaler. Fantastisk cykel. Kan varmt anbefales. Nypris: 4.100 kr. inkl. woom Leggie Kicks

  3.400,00 kr.28-09-2023
 2. Drengecykel, citybike, andet mærke, 16 tommer hjul, Cykel til aldersgruppe 4-6 år

  Drengecykel, citybike, andet mærke, 16 tommer hjul, Cykel til aldersgruppe 4-6 år

  100,00 kr.28-09-2023
 3. Pigecykel, citybike, X-zite, 20 tommer hjul, 3 gear, Juniorcykel fra Xzite med 3 gear og cykelkurv.

  Pigecykel, citybike, X-zite, 20 tommer hjul, 3 gear, Juniorcykel fra Xzite med 3 gear og cykelkurv.

  750,00 kr.28-09-2023
 4. Drengecykel, mountainbike, X-zite, Extreme, 24 tommer hjul, 3 gear, stelnr. Wtt40112P, Drengecykel u

  Drengecykel, mountainbike, X-zite, Extreme, 24 tommer hjul, 3 gear, stelnr. Wtt40112P, Drengecykel uden rust, med 3 Nexus gear, 1. gear trænger til justering, de 2 andre virker perfekt ,håndbremse for

  575,00 kr.28-09-2023
 5. Pigecykel, citybike, Winther, Dirt 350, 20 tommer hjul, 3 gear, Rigtig fin børnecykel som har stået

  Pigecykel, citybike, Winther, Dirt 350, 20 tommer hjul, 3 gear, Rigtig fin børnecykel som har stået inde altid når den ikke er ude at køre. Den står virkelig pæn og har ingen rust. Nypris 3999kr

  1.250,00 kr.28-09-2023
 6. Unisex børnecykel, trehjulet, Aldrig brugt ny 400 kr sælges for 250kr

  Unisex børnecykel, trehjulet, Aldrig brugt ny 400 kr sælges for 250kr

  250,00 kr.28-09-2023

3.984 cykler til børn kan du lige nu finde på DBA. 1.569 er til piger, og 1.221 af dem er til drenge.
  

Har du andre nævneværdige historier fra dine brugthandler?

Forleden købte jeg en skindfrakke. Jeg havde en hyggelig korrespondence med damen, der fortalte om, hvordan frakken havde været hendes nu afdødes mors, at hun var en utrolig velklædt dame, og at hun selv og hendes søster altid havde lånt morens tøj, da de var unge.
Det er da en fin historie at få med en frakke. Generelt får man tit en lille historie med. Det kan jeg godt lide.
  

Hvad siger dine venner og familie til dine konkrete fund?

Jeg deler tit mine køb via min instagramprofil @sidsel.garsdal , så derfor får jeg også mange spørgsmål omkring mine køb og fortæller ofte også, hvis det er et genbrugskup.

LÆS OGSÅ: Klar til kulden: Vi guider til passende børneovertøj – og til gode besparelser

Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.
Billedet viser noget af indretningen i Sidsels sommerhus. Et hus, hvor 99,9 procent af genstandene i det er købt brugte.

Hvor meget tid bruger du på at lede efter genbrugsfund om ugen?

Det svinger meget. I nogle uger slet ikke, i andre måneder, hvor jeg søger målrettet efter noget, kan jeg søge i timevis.
  

Hvor tit køber du genbrug?

Nok i hvert fald et par gange om måneden. I sommerperioderne mere intensivt, for her handler jeg meget i loppeboderne på Fejø, hvor vi har sommerhus.

Sommerhusting på DBA:

 1. Bali stole, Cafe Bali, Friske farver. Cafe stole. Perfekt til sommerhus eller kolonihavehus have ku

  Bali stole, Cafe Bali, Friske farver. Cafe stole. Perfekt til sommerhus eller kolonihavehus have kun fantasien sætter grænser. Normal pris 365. Nu så længe lager haves kun 285 kr stk

  285,00 kr.28-09-2023
 2. “Fransk” knage m/ 5 viskestykker, Susanne Weitemeyer, SUPERTILBUD!! SPAR 150,- KR - KUN I DAG - 
PRI

  “Fransk” knage m/ 5 viskestykker, Susanne Weitemeyer, SUPERTILBUD!! SPAR 150,- KR - KUN I DAG - PRIS HER & NU 499,- KR Her er drømmen til “ Det franske landkøkken” eller måske bare til sommerhuset e

  499,00 kr.28-09-2023
 3. Gl metalskrin m detaljer, Gl metalskrin m masser af detaljer overalt og låg 
Metalkasse med træ på i

  Gl metalskrin m detaljer, Gl metalskrin m masser af detaljer overalt og låg Metalkasse med træ på inderside Smykkeskrin smykkeæske metalæske 13 x 10 x 6 cm Med patina Se fotos Motiv med blomste

  148,00 kr.27-09-2023
 4. Servietholder , Ukendt, Unik servietholder fra 70’erne - hængt i mine forældres gamle sommerhus. Kan

  Servietholder , Ukendt, Unik servietholder fra 70’erne - hængt i mine forældres gamle sommerhus. Kan bruges til den skæve og sjove bolig indretning f.eks på badeværelse , køkken , cafe eller bar mv

  380,00 kr.27-09-2023
 5. Spisestuestol, Almue, vintage, En helt utroligt smuk køkkenstol i lækker støvet vintage grøn, med py

  Spisestuestol, Almue, vintage, En helt utroligt smuk køkkenstol i lækker støvet vintage grøn, med pyrograferet og højglanspoleret fineret træsæde. Pyrografi er en dekorationsteknik, hvor ornamenter b

  150,00 kr.27-09-2023
 6. Servante stativ + 2 knagerækker, Servante stativ. Smedejern ca.70-80 år gammelt, med patina, for van

  Servante stativ + 2 knagerækker, Servante stativ. Smedejern ca.70-80 år gammelt, med patina, for vandfad, sæbe og vandkande, total højde 78 cm, bredde foroven og ved fødderne 45,5 cm, indvendig diame

  320,00 kr.27-09-2023

Klik her og se hvilke annoncer i DBAs’ Til Boligen’-kategori, der matcher søgningen ’sommerhus’.
  

Hvor leder du efter genbrug?

DBA, Instagram, lokale loppeboder ved vores sommerhus og generelt, når jeg kommer forbi genbrugs- og vintagebutikker i vores eget område, eller når vi er på tur rundt i landet.
   

Giver du egentlig second hand-gaver?

Ind i mellem ja. Da jeg selv elsker ting med sjæl.

SE OGSÅ: VIDEO: DBAs dyreste kolonihavehus

Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.
Grønne glas stod på Sidsels ønkseliste engang. I dag ejer hun mange. Hun har intet imod at købe/få tingene til køkkenskabene brugte.

Hvad giver du folk i genbrugsgave?

Jeg har for eksempel flere gange givet smukke, gamle glas i gaver.
   

Modtager du second hand-gaver

Det er faktisk ikke så tit, men i en periode samlede jeg selv på antikke, grønne glas, så her fik jeg en del af dem i gave. Min mand og jeg har lige købt 4 Wegner-stole på DBA som jule- og fødselsdagsgave til hinanden, hvilket jo også skriver sig lidt ind i denne kategori.

Wegner på DBA:

 1. Wegner Ge 290 A i ny polstret Hallingdal

  Wegner Ge 290 A i ny polstret Hallingdal

  Ge 290 A, Stole, Wegner, Et par lige ankommet i butikken. Ny polstret i en lys grå Hallingdal 130. Hynderne er de originale springhynder som er efterset og efter spændt således de er i orden Stellet

  15.800,00 kr.28-09-2023
 2. ombetrækning af Bamsestolen

  ombetrækning af Bamsestolen

  Wegner, En designklassiker med magelighed og siddekomfort - Bamsestolen. Hans J. Wegner tegnede Bamsestolen i 1951 med det ønske om, at man fik plads til mange siddestillinger - hvilket vi mener, at

  19.500,00 kr.23-02-2021
 3. Wegner, Daybed, Daybed sovesofa, Wegner, Getama sovesofa. Slidt- deraf prisen. Uden mærkat

  Wegner, Daybed, Daybed sovesofa, Wegner, Getama sovesofa. Slidt- deraf prisen. Uden mærkat

  2.900,00 kr.27-09-2023
 4. Wegner, GE460, Wegner butterfly stole sælges. 

Sort med alcantara farve fra det sjældne 100 års jub

  Wegner, GE460, Wegner butterfly stole sælges. Sort med alcantara farve fra det sjældne 100 års jubilæum. Står i virkelig flot stand. Kan afhentes i Horsens eller leveres efter aftale når jeg kør

  9.500,00 kr.27-09-2023
 5. Wegner, Jd 50, Lænestol, Fin Wegner lænestol J d 50

  Wegner, Jd 50, Lænestol, Fin Wegner lænestol J d 50

  3.000,00 kr.27-09-2023
 6. Wegner, Jh 50, Lænestol, Fin Wegner lænestol Jh50

  Wegner, Jh 50, Lænestol, Fin Wegner lænestol Jh50

  2.500,00 kr.27-09-2023

Find Wegner-stole på DBA her. De dyreste kan du se, her.
  

Har du sat dig et mål med, at du maks vil give XX kroner for en ting på brugtmarkedet?

Ja, jeg ved oftest gerne, hvad jeg vil give for ting, inden jeg ser dem. Men omvendt forelsker man sig også nogle gange i nogle uventede ting, og så har man jo ikke en pris i tankerne forinden.
  

Leder du lige for tiden efter et specifikt genbrugsfund?

Jeg har lige i dag sat et punktum ved købet af de fire Wegner Y-stole, så nu holder jeg (måske) en lille pause med køb til mig selv. Til gengæld skal jeg på jagt efter tasken til min datter.

LÆS OGSÅ: Spar penge på designikonerne

’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
’Nu stopper det’, Disse Wegner-stole, som du kan se på billedet her, har Sidsel for nyligt købt, og efter det køb holder hun – tænker hun i hvert fald – lige en pause med at købe mere brugt.
Elsker du også genbrug?
Hvis du har indrettet dit hjem med flere genbrugsfund, og du er frisk på at vise billeder af - og fortælle om – dit hjem, så skriv til os på Julie.schoen@schibsted.com. Så kan det være, det er dit hjem, vi bringer en artikel om næste gang. Skriv gerne i mailen, hvis du også er frisk på, at vi kommer hjem til dig og filmer en lille video med dig og dit hjem.
Her kan du se Sidsels soveværelse.
Her kan du se Sidsels soveværelse.

Har du nogle genbrugs-råd til folk?

Hmmm nej, der er mange måder at handle på:

Søger man eksempelvis på noget ældre, dansk design, er det en god idé at bruge tid på at researche og tilegne sig lidt baggrundsviden, inden man investerer.

Men ”det gode fund” kan jo også være en lille dims, man støder på i en vejbod og ikke anede, man stod og manglede. Eller som forleden, hvor jeg søgte efter nye, sorte læderskjorter på DBA og endte med at købe en khakifarvet skind-vintagefrakke, som dukkede op i søgningen og var for fint et fund til at gå uden om.

Som med alle køb, nyt som gammelt, gælder det om at tænke så bæredygtigt som muligt og spørge sig selv, om det er et køb, der vil få en lang levetid i éns liv.

Ældre, dansk design:

 1. Retro skammel / blød taburet / skammel, Dansk Design fra Verikon Furniture, Fin ældre taburet / skam

  Retro skammel / blød taburet / skammel, Dansk Design fra Verikon Furniture, Fin ældre taburet / skammel, som har fået nyt liv. Malede ben og meget blødt velouragtigt betræk. Fra Verikon Furniture - Da

  125,00 kr.25-09-2023
 2. Sort massiv messing dansk design klassisk arne, KAY OTTO FISKER - COUPE DØRGREB dør håndtag kaj, 2 s

  Sort massiv messing dansk design klassisk arne, KAY OTTO FISKER - COUPE DØRGREB dør håndtag kaj, 2 stk haves, og sælges for 599 pr stk. Dørgrebet er fra 1940´erne, og er stadigvæk et af de bedst sælg

  599,00 kr.18-09-2023
 3. Lysestage, Dansk design, Ældre dansk lysestage 

Skal afhentes i Herlev.

  Lysestage, Dansk design, Ældre dansk lysestage Skal afhentes i Herlev.

  375,00 kr.16-09-2023
 4. TIVOLI PLAKAT, DANSK DESIGNER OG KUNSTNER, FLOT ÆLDRE HARLEKIN PLAKAT MED RAMME
KUNSTNER RICHARDT BR

  TIVOLI PLAKAT, DANSK DESIGNER OG KUNSTNER, FLOT ÆLDRE HARLEKIN PLAKAT MED RAMME KUNSTNER RICHARDT BRANDERUP SOM I OVER 35 ÅR HAR VÆRET ANSAT SOM TIVOLI KUNSTNER I TIVOLI I KØBENHAVN PÅ RAMMEN STÅR DER

  210,00 kr.13-09-2023
 5. Designerlampe / Light Studio by Horn, Sælger en lækker kvalitets - retrolampe fra Light Studio by Ho

  Designerlampe / Light Studio by Horn, Sælger en lækker kvalitets - retrolampe fra Light Studio by Horn , som jeg desværre ikke selv får plads til. Selvom det er en ældre sag, har den et spændende og

  1.100,00 kr.31-08-2023
 6. Ældre gevir / opsats fra rådyr

  Ældre gevir / opsats fra rådyr

  jagttrofæ trofæ opsats, Gevirer fra rådyr monteret på plade af egetræ. Længde ink. monteringsplade 24 cm. qua1688 . MULIGHED FOR GRATIS LEVERING...SE HER: www.luckners.dk/levering . OFTE STILLEDE

  125,00 kr.10-10-2022

Der er rigtig meget dansk design på DBA. 864 af annoncerne med dansk design har en pris på 100 kroner eller derunder.

Vil du læse mere om Sidsel kan du i artiklen her læse, hvad hun har solgt på DBA.

Liva er ikke en tyv. Alligevel står der et møbel hjemme hos hende, som ellers plejer at stå på det lokale bibliotek. Men det skyldes, at hun har købt det af biblioteket, da de solgte ud. Liva er nemlig ikke bange for at købe brugt, og i artiklen her inviterer hun dig hjem til sig.

Dorte fra Hørsholm køber også mange brugte ting til hjemmet. Hendes gule stole er ikke til at stå for, og hendes hjem er så særligt, at venner og bekendte altid mærker det, når de besøger hende. Kom indenfor i artiklen, her.

Hos Rie er dukkehuse i høj kurs. Hun bruger dem nemlig til noget andet end til at huse dukker. I videon herunder kan du se, hvordan Rie har givet et dukkehus et nyt liv.

Du kan læse mere om Rie i artiklen, her.

Relaterede artikler