Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund
Bolig

Kom indenfor i 3 kontorer, der stråler af gode genbrugsbund

DBA Guide
DBA Guide

Marmorplader, cementgitter og en Pegasus-statue i guld. Tanja, Mette og Emma har personliggjort deres kontorer med unikke genbrugsfund, og nu giver de deres bedste tips og tricks videre. 

Vi sidder der hver dag - flere timer i træk. Det er her, vi skal blive inspireret, og det er ofte her, kunderne kommer forbi.

Indretningen på vores kontor er både vigtigt for os selv og for vores forretning. Derfor bør du investere tid i at få indrettet det, så det passer til din smag. Og det kan du gøre billigt og nemt ved at anvende genbrugsmøbler og antikt nips. Det kan tre kvindelige iværksætter skrive under på.

Emma, Tanja og Mette har alle indrettet deres kontormiljø med genbrugsfund, og nu guider og inspirerer de dig til, hvordan du kan shine dit kontor op med guld fra andres gemmer.

Det klassiske kontor med inspirerende detaljer!
Hvem: Mette Mikkelsen, Stylist
Hvad: Kontorfællesskab med 5 private kontorer.
Hvor: København 

Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.
Pegasus er Mettes favoritfund på kontoret.

Hvorfor brugte sager i stedet for nyt?
Jeg køber brugt for at skåne miljøet. Der er SÅ mange ting til salg derude, og ofte er tingene i super fin (hvis ikke helt ny) stand - så hvorfor støtte overproduceringen af for eksempel plastik, når man kan finde fine, patinerede skatte. Ofte har de langt mere charme end nyproducerede ting. Derudover sparer man jo en hulens masse penge på at købe brugt.

Hvad er dit favoritfund i kontoret? Og hvorfor?
Min Pegasus, som egentlig er et understel til et bord. Jeg fandt den til 300 kroner på DBA og fik gennem mit netværk på Facebook fundet en flink bekendt, som kunne transportere den hjem fra Horsens til mig. Den har fået mange til at trække på smilebåndet, og nogle ville nok kalde den grim, men jeg syntes, den er helt fantastisk, og den tilfører en eventyrlig stemning til mit kontor. 

Stik os et godt tip til hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Brug tid på DBA til at søge på de ting, du er ude efter og få et indtryk af, hvad der er til salg derude, så kan du derefter sætte en weekend af til at køre rundt og kigge på tingene. Udover DBA finder jeg også fine fund på loppemarkeder samt hos de mange Instagram-profiler, der sælger brugt interiør. For mig er det vigtigt at indrette med personlighed, og det kommer kun med de køb, man falder pladask for og bare MÅ eje. 

Hvad er det næste, som du skal have fingrene i til kontoret?
En flot bordplade til at fuldende Pegasus-bordet. Indtil videre har jeg ikke haft held med at finde det helt rigtige. Derudover er jeg altid på udkig efter spændende nips og særprægede lamper.

Mangler du også en bordplade? Find den her

 1. Bordplade, Træ, b: 100 l: 200, Bordplade i træ behandlet med olie. Sælges uden bordben. Måler ca 100

  Bordplade, Træ, b: 100 l: 200, Bordplade i træ behandlet med olie. Sælges uden bordben. Måler ca 100 cm i bredden og ca 200 cm i længden

  200,00 kr.03-10-2023
 2. Bordplade, Fyr, b: 88 l: 140, Bordplade i fyrretræ. Tykkelse 2,2 cm. 
Står i Hillerød men kan køres

  Bordplade, Fyr, b: 88 l: 140, Bordplade i fyrretræ. Tykkelse 2,2 cm. Står i Hillerød men kan køres til Frederiksberg.

  250,00 kr.03-10-2023
 3. Bordplade, Bøg, b: 70 l: 120, 4 bordplader med ben.
Brugt men i god stand.
Samlet pris for 4 stk.

  Bordplade, Bøg, b: 70 l: 120, 4 bordplader med ben. Brugt men i god stand. Samlet pris for 4 stk.

  400,00 kr.02-10-2023
 4. Bordplade

  Bordplade

  Bordplade, Egetræ, b: 53 l: 135, Bordplade i massiv egetræ. 135x53 cm.Tykkelse 3 cm. Trænger kun til let slib og olie. Evt kan lev aftales.

  600,00 kr.05-05-2023
 5. Bordplade, b: 80 l: 140. Facetslebet glasplade (uden ben). Et meget lille hak i kanten på undersiden

  Bordplade, b: 80 l: 140. Facetslebet glasplade (uden ben). Et meget lille hak i kanten på undersiden.

  500,00 kr.01-10-2023
 6. Bordplade, Hth, We are selling the counter top / countertop / bordplade of our new HTH kitchen islan

  Bordplade, Hth, We are selling the counter top / countertop / bordplade of our new HTH kitchen island - køkkenø- as we changed the color to a wooden one to match our kitchen floors. The plade / top i

  1.500,00 kr.01-10-2023

Det kreative hjemmekontor!
Hvem : Tanja Nylen , blomsterdekoratør
Hvad: Hjemmekontor
Hvor: Hørsholm

Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor
Tanja kunne godt tænke sig en ny bordlampe til sit genbrugskontor

Hvorfor har du valgt at indrette dit hjemmekontor med genbrug?
Fordi jeg ELSKER gamle ting. Jeg synes, man kan sætte sit helt eget præg på indretningen, når man har med ting at gøre, som har haft et tidligere liv.

Mange af mine sager er arvestykker, og mange af tingene er noget, jeg finder på loppemarkeder, i genbrugsbutikker og på DBA. Jeg synes også tit, at man kan få noget ud af genbrugsfund, som ikke var deres "oprindelige" funktion – det gør indretningen mere personlig og unik.

Hvad er dit bedste fund til kontoret?
Det må være alle mine forskellige æsker og kasser. Der kan jeg gemme alt mit værktøj og ting væk, som jeg bruger, når jeg skal være kreativ. Jeg har noget helt særligt med kasser og æsker, og alle disse er købt på diverse loppemarkeder.

Hvad er dit bedste tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Kun fantasien sætter grænser! Tag min ”opslagstavle” som eksempel – det glæder mig at få noget så fint ud af så simpel en ting. Et kedeligt cementgitter er nu blevet til en hel vægdekoration, som jeg selv kan bruge, og som jeg lyster. Man kan bruge den i sit kontor, køkkenet, stuen eller på børneværelset – du kan beholde den i dens originale rustede format eller male den hvid, guld eller gammelrosa. Og så koster den jo ingenting – det kalder jeg et godt fund.

Hvad skal du på jagt efter næste gang?
Jeg kunne godt tænke mig en ny bordlampe til kontoret. Jeg ved ikke, hvordan den skal se ud, men det ved jeg, når jeg ser den – sådan er det desværre tit, når man er på jagt efter brugte fund.

Her kan Tanja finde sin kommende bordlampe

 1. Anden bordlampe, Vintage, Stor flot bordlampe i fin stand H 38,5 cm målt hvor fatning slutter Ø 22 c

  Anden bordlampe, Vintage, Stor flot bordlampe i fin stand H 38,5 cm målt hvor fatning slutter Ø 22 cm

  850,00 kr.04-10-2023
 2. Lampe, Bord-/gulvlampe
Dia
Sendes ikke

  Lampe, Bord-/gulvlampe Dia Sendes ikke

  250,00 kr.04-10-2023
 3. Anden bordlampe, 2 Italienske store, Eksklusive, Luksus!
2 stk. samlet pris.
Håndlavet i marmor.

2,

  Anden bordlampe, 2 Italienske store, Eksklusive, Luksus! 2 stk. samlet pris. Håndlavet i marmor. 2,5 kg pr. stk. Højde 55 cm. Nye Skærme. Nye pærer. Nye Hvide Vintage Ledninger. Købt i Italien (RO

  1.350,00 kr.04-10-2023
 4. Arkitektlampe, Luxo, Luxo Air lampe, sølv.

  Arkitektlampe, Luxo, Luxo Air lampe, sølv.

  300,00 kr.04-10-2023
 5. Anden bordlampe, Håndlavet Klart glas med kraftig skrå kanellering
Svensk Glaskunst. H: 61 cm.
 
Top

  Anden bordlampe, Håndlavet Klart glas med kraftig skrå kanellering Svensk Glaskunst. H: 61 cm. Topklasse brugskunst og kunshåndværk. 980,- kr. lige brugt på NY skærm. Ellers Spørg? Hilsen Thomas -

  1.750,00 kr.19-09-2023
 6. Anden bordlampe, Le Klint. Hvidt Opal Glas
Model 'Napoli', 70 cm. Meget stor.

MÆLK?
Bemærk mælkekar

  Anden bordlampe, Le Klint. Hvidt Opal Glas Model 'Napoli', 70 cm. Meget stor. MÆLK? Bemærk mælkekartonen? NY skærm med låg NY skærmholder NY pærer Hilsen 53 58 53 35

  1.250,00 kr.04-10-2023

Det cool showroom og kontor!
Hvem: Emma fra tøjbrandet Résumé A/S
Hvad:  Showroom & kontor
Hvor: København

Hvorfor var det lige genbrug I gik efter, da showroomet skulle indrettes?
Da vi startede Résumé op brugte vi mange penge på medarbejdere og dyre lokaler. Derfor vidste vi også, da vi skulle indrette vores lokaler, at vi skulle gå på jagt efter brugte sager. Vi havde ikke pengene til at skulle indrette 200 kvadratmeter med nye møbler. Så er det jo heldigt, at vi synes, at det giver et mere personligt udtryk og viser, hvad brandet er, når man blander genbrugsfund med nye møbler.

Hvad ville I ikke være foruden på kontoret?
Vores store ovale bord i showroomet har en ’wauw’-effekt på alle, der komme forbi os. Det er lavet af massiv marmor. Vi vidste, at vi skulle have et stort, rundt eller ovalt bord til lokalet, og vi endte med at købe verdens tungeste bord på DBA. Besværet med at få det fragtet fortryder vi aldrig, for det er så pompøst og passer perfekt til vores udtryk. Bordet er blevet det centrale i vores lokaler, og man ser det med det samme, man træder indenfor.

Har I et godt tip, hvordan du finder de brugte sager til kontoret
Ofte synes vi, at man bliver revet med, når man står i store genbrugshaller eller kigger på DBA, og vi får ofte lyst til at købe alt muligt mærkeligt - også ting, som vi slet ikke har brug for. Her synes vi, at det er vigtigt, at man bevarer den stil og DNA, der er skabt og ikke køber noget bare fordi, det et ”et godt køb”. Et kontor skal ofte ses i en større sammenhæng – og ikke mindst professionel - så fordelen ved genbrug kan hurtigt en ulempe, hvis setuppet bliver for rodet. 

Hvad skal det næste genbrugskøb være til kontoret?
Det må være kontorstole. Vi har fundet to styk nu, men mangler stadig to. Det er en længere proces, for der findes ikke så mange af dem, vi går efter. De skal være magen til de andre, vi har og dermed være i god stand og have hjul. De må kun afvige i stoffet. Så vi holder øje på DBA og i diverse genbrugsbutikker.

Find kontorstole på DBA her

 1. Kontorstol, Engelbrechts Kevi, Stilfuld designer kontorstol. I flot stand. Nypris 4450kr

  Kontorstol, Engelbrechts Kevi, Stilfuld designer kontorstol. I flot stand. Nypris 4450kr

  800,00 kr.02-10-2023
 2. Kontorstol, Kevi, Klassisk kontorstol (brugt på Danmarks Designskole). Plastsæde, pæn og velfungeren

  Kontorstol, Kevi, Klassisk kontorstol (brugt på Danmarks Designskole). Plastsæde, pæn og velfungerende.

  500,00 kr.01-10-2023
 3. Kevi kontorstol - sort træ - 5-grenet fod

  Kevi kontorstol - sort træ - 5-grenet fod

  kontorstol, Kevi Engelbrechts , Den klassiske Kevi kontorstol, model 2533, oprindeligt designet i 1958 af Jørgen Rasmussen. Stolen er udført med sæde og ryg i formpresset ask i farven sort lasur. OB

  1.244,00 kr.16-02-2022
 4. Kontorstol, Kevi

  Kontorstol, Kevi

  500,00 kr.30-09-2023
 5. Kevi 2533 counter stol - sort træ - 5-grenet fod

  Kevi 2533 counter stol - sort træ - 5-grenet fod

  kontorstol , Kevi Engelbrechts , Kevi counter stol med sæde og ryg i formpresset ask i farven sort lasur. Stellet er et højt counter stel i poleret aluminium med fodstøtte. - Design: Jørgen Rasmusse

  2.494,00 kr.16-02-2022
 6. Kontorstol

  Kontorstol

  Kontorstol, Kevi, Kontorstol,Kevi designet af Jørgen Rasmussen i 1958,på firpasfod med hjul. Produceret af Fritz Hansen i 1993. Pæn stand,med patina. FLERE HAVES. Evt kan lev aftales.

  800,00 kr.10-03-2023

Har du planer om at dekorere dit kontor med genbrugsfund? I denne guide har vi samlet tips og trick til, hvordan du nemt indretter dit hjemmekontor med fine second hand-fund.

Relaterede artikler