Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen
Børn

Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen

Sophie Schou Jensen
Sophie Schou Jensen

Der var engang, hvor det handlede om at have så mange merchandises som muligt med sin yndlings-børnefigur. Heriblandt sengetøj. Vi har dykket ned i de nostalgiske gemmer og fundet frem til en hulens masse søde sengesæts, som er til salg på DBA netop nu, og som du sikkert ikke troede, du stadig kunne få fingrene i.

Var du også ét af de børn, der bare måtte eje så meget merchandises som overhovedet muligt med din yndlingsfigur? Eksempelvis Bamse og Kylling, Kaj og Andrea, Action Man, Disney-prinsesser eller noget helt femte?

Så har du helt sikkert også haft ét eller flere forskellige slags sengetøj med netop din yndlingsfigur. Sengetøj, du måske troede for længst var gået af mode eller som slet ikke fandtes mere.

Men den er god nok. Her på DBA bliver der fra tid til anden sat massevis af sødt og sejt sengetøj til salg med diverse børnemotiver på. Meget af det bliver ikke produceret mere, og det er måske én af grundene til, at sælgerne kan få penge for aflagt og brugt sengetøj.

Her tager vi dig med ned af ’memory lane’, hvor du kan lade dig inspirere og samtidig se, om du kan genkende motiverne på det fine sengetøj.

Hvis du selv er på jagt efter sødt sengetøj, så er der helt sikkert gevinst, hvis du skriver ’juniorsengetøj’, ’sengetøj’, ’børnesengetøj’, ’sengesæt’, ’dynebetræk’ og ’pudebetræk’ i søgefeltet på DBA.

Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.
Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.

Hvis du er barn af 80’erne, 90’erne eller 00’erne, husker du med garanti det blå hus med den røde skorsten, som falder ned igen og igen. Den store honningkrukke, som aldrig løber tør for den søde smørelse og billedbogen, som gemmer på mange forskellige historier og sange.

Bamse optrådte for første gang på tv i 1982 i børneprogrammet ’Døren går op’ på DR1. Fra 1983 optrådte han sammen med vennerne Kylling, Ælling, Snupse, Luna, Akse, Pernille og Viola i ’Bamses Billedbog’. Siden da har han været en meget populær herre.

Bamse og Kylling til salg på DBA:

 1. Ælling bamse, Krea, Stor ælling bamse
Fin stand som ny
Fra krea
Ælling fra 
Bamse og kylling

  Ælling bamse, Krea, Stor ælling bamse Fin stand som ny Fra krea Ælling fra Bamse og kylling

  45,00 kr.26-09-2023
 2. Sengetøj, Juniorsengetøj, Bamse og kylling, Flot juniorsengetøj i god stand. Stadig flotte klare far

  Sengetøj, Juniorsengetøj, Bamse og kylling, Flot juniorsengetøj i god stand. Stadig flotte klare farver. Ikke forvasket. Uden huller, pletter eller slid. Minus hovedpudebetræk

  100,00 kr.26-09-2023
 3. Kyllinger hæklet, Hjemme lavet, Disse skøre kyllinger er lavet af acryl og uld og vat som fyld og er

  Kyllinger hæklet, Hjemme lavet, Disse skøre kyllinger er lavet af acryl og uld og vat som fyld og er helt nye de er 10 cm høje Og sælges samlet for 50 kr

  50,00 kr.26-09-2023
 4. Forskellige, Familie & puslespil, brætspil, andet spil, Ældre spil af forskellig slags sælges
Odense

  Forskellige, Familie & puslespil, brætspil, andet spil, Ældre spil af forskellig slags sælges Odensespillet fra KFUM/KFUK. Komplet, brugt få gange, i fin stand Kr. 75,-. Bamse & Kylling + Walt disney,

  50,00 kr.26-09-2023
 5. Puslespil, Bamse og kylling, Krea i samarbejde med DR, Gedigent puslespil i træ fra slutningen af 19

  Puslespil, Bamse og kylling, Krea i samarbejde med DR, Gedigent puslespil i træ fra slutningen af 1980'erne. Solidt og i virkelig god stand. Fra dyre- og røgfrit hjem. 30 cm x 20 cm. Kan sendes. Ha

  125,00 kr.26-09-2023
 6. Puslespil, Bamse og kylling, Krea i samarbejde med DR, Gedigent puslespil i træ fra slutningen af 19

  Puslespil, Bamse og kylling, Krea i samarbejde med DR, Gedigent puslespil i træ fra slutningen af 1980'erne. Solidt og i virkelig god stand. Fra dyre- og røgfrit hjem. 30 cm x 20 cm. Kan sendes. Ha

  125,00 kr.26-09-2023

Bamse og Kylling er stadig populære børnefigurer, og hvis du skriver ’Bamse og Kylling’ i søgefeltet her på DBA, kommer der hele 426 annoncer frem. Annoncerne gemmer blandt andet på sengetøj, bamser, bøger, det blå dukkehus, puslespil, udklædningstøj og meget mere.

 

Frøen og papegøjen

Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.
Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.

’Bamse og Kylling’ er blot nogle af de populære, danske figurer, som den dag i dag stadig hitter. Hvis du var barn i 70’erne, 80’erne, 90’erne eller 00’erne, kan du helt sikkert også huske frøen, der elsker jazz, og papegøjen, der elsker solsikkefrø.

Dukkeparret ’Kaj og Andrea’ rullede over skærmen for første gang i 1971 på DR1. Men selvom de har 51 år på bagen, er de altså stadig populære hos unge som gamle.

Kaj og Andrea til salg på DBA:

 1. Kaj & Andrea hånddukker , DR/Maki, God stand, højde ca. 20 cm. 
Røg- og dyrefrit hjem.

  Kaj & Andrea hånddukker , DR/Maki, God stand, højde ca. 20 cm. Røg- og dyrefrit hjem.

  75,00 kr.27-09-2023
 2. Diverse Bamser, Bamser, Diverse bamser, bla Kaj og Andrea hånddukker 7 stk sælges samlet 125 kr

  Diverse Bamser, Bamser, Diverse bamser, bla Kaj og Andrea hånddukker 7 stk sælges samlet 125 kr

  125,00 kr.24-09-2023
 3. Ramajetterne, Ramajetterne bamser 3 stk

Ca 40 cm store. 

Står til 150 kr PR STK på nettet...

Sælg

  Ramajetterne, Ramajetterne bamser 3 stk Ca 40 cm store. Står til 150 kr PR STK på nettet... Sælges Samlet for 100 kr for alle 3! Befinder sig i 9400 Nørresundby og kan afhentes her eller sendes

  100,00 kr.24-09-2023
 4. Kaj og Andrea, Vi har denne Kaj og Andrea bamse til salg!

Kaj måler 25 cm og Andrea måler 37 cm
Det

  Kaj og Andrea, Vi har denne Kaj og Andrea bamse til salg! Kaj måler 25 cm og Andrea måler 37 cm Det er hånddukke bamser produceret af "Krea" for DR Prisen er kr. 75,- pr. stk. og kr. 125,- for begge

  75,00 kr.23-09-2023
 5. Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea

  Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea

  Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea, Legetøj, Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea, Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea Brand: DR Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vor

  54,00 kr.21-09-2023
 6. Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea

  Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea

  Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea, Legetøj, Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea, Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea Brand: DR Krea Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vore

  16,00 kr.21-09-2023

På DBA er der i skrivende stund 569 annoncer, som indeholder søgeordet ’Kaj og Andrea’. Hvis du ikke lige er på jagt efter sengetøj, men derimod bøger med dukkeparret, så er der lige nu nok at vælge imellem. I skrivende stund er der 112 annoncer med Kaj og Andrea-bøger på DBA.

 

Den verdenskendte, danske ’Klump’

Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.
Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.

Rasmus Klump og hans venner så for første gang dagens lys i 1951 i tegneserien ’Rasmus Klump’, som er lavet af Carla og Vilhelm Hansen fra Danmark.

I tegneserien og de mange bøger, der efterfølgende er udkommet, oplever vi den pandekageelskende, brune bamse, som altid er iført røde smækbukser med polkaprikker og en blå tophue, på jordomrejse sammen med sine venner.

Rasmus Klump er en populær herre, og tegneserien er udkommet i mere end 20 lande, og ifølge Wikipedia er der solgt over 20 millioner Rasmus Klump hæfter.

Her på DBA er Rasmus Klump også populær. Han pryder på flere forskellige sengesæt, som netop nu er til salg. Lige nu er der 15 annoncer med Rasmus Klump-sengetøj her på DBA.

Rasmus Klump til salg på DBA:

 1. Rasmus Klump, Børn, puslespil, Selve brikkerne er som nye, men der mangler en brik - prisen sat dere

  Rasmus Klump, Børn, puslespil, Selve brikkerne er som nye, men der mangler en brik - prisen sat derefter 5 kr. Info: hvis jeg når det sletter jeg annoncen efter en måned og opretter den på ny. Så hvis

  5,00 kr.27-09-2023
 2. Sparebøsse, Rasmus Klump, Sparebøsse tilbage fra start 70'erne. Samleobjekt. I fin stand og der er n

  Sparebøsse, Rasmus Klump, Sparebøsse tilbage fra start 70'erne. Samleobjekt. I fin stand og der er nøgle med. Kan sendes for kr 46,- . Har MobilePay

  100,00 kr.24-09-2023
 3. Brætspil, Børne spil og puslespil, brætspil, Jeg sælger her en række spil. Se titler og priser herun

  Brætspil, Børne spil og puslespil, brætspil, Jeg sælger her en række spil. Se titler og priser herunder. Spillene er komplette medmindre andet er nævnt: Fra dyre- og røgfrit hjem. Vedafhentning, køb

  20,00 kr.23-09-2023
 4. Go Nutz, Ramasjang,Lær at stave med Hr. Skæg m.fl , Stavespil, brætspil, puslespil m.v., andet spil,

  Go Nutz, Ramasjang,Lær at stave med Hr. Skæg m.fl , Stavespil, brætspil, puslespil m.v., andet spil, Pris kr. 20,- til kr. 60,- Alle spil er intakte og inkl. danske spilleregler. Kommer fra ikke-ryger

  20,00 kr.23-09-2023
 5. Magnetisk legetøj, Magnetisk fiskespil , Rasmus Klump, Som nyt. Pris 50 kr.

  Magnetisk legetøj, Magnetisk fiskespil , Rasmus Klump, Som nyt. Pris 50 kr.

  50,00 kr.23-09-2023
 6. Ældre Rasmus Klump Bamse Dukke Måler 27cm. , Sydbank, Gave ide : Ældre Reklame Samlinger Samleobjekt

  Ældre Rasmus Klump Bamse Dukke Måler 27cm. , Sydbank, Gave ide : Ældre Reklame Samlinger Samleobjekter Børne Indretning Bamse Pynt : Nyvasket Plys bamse med Tøj Røde Bukser og Blå Hue :Måler 27cm. St

  150,00 kr.22-09-2023

Hvis du ikke kan få nok af Rasmus Klump, er der lige nu hele 1.143 annoncer med tegneseriefiguren her på DBA.

 

Populærere 90’er figurer

Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.
Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.

Hvis du er barn af 90’erne, husker du helt sikkert den australske børne-tv-serie om de to bananer i blåstribet pyjamas, som udkom i 1992. Du husker helt sikkert også de fire Teletubbies Laa-Laa, Dipsy, Tinky Winky og Po, som blev udgivet i 1997.

I skrivende stund er det også muligt at få fingrene i et sengesæt med de populærere 90’er figurer her på DBA.

Bananer i Pyjamas til salg på DBA:

 1. blandet, børnespil, brætspil, Børnespil:

fiskedam 40,-
elektronisk lærespil 50.-
vendespil bananer

  blandet, børnespil, brætspil, Børnespil: fiskedam 40,- elektronisk lærespil 50.- vendespil bananer i pyjamas 20,- egernspil 40,- my little pony huskespil 50,-

  40,00 kr.16-09-2023
 2. Små bamser, pr.stk 20 kr
- Bananer i pyjamas 
- Peter Plys 
- Andrea fra Kaj og Andrea
- Pokemon Pik

  Små bamser, pr.stk 20 kr - Bananer i pyjamas - Peter Plys - Andrea fra Kaj og Andrea - Pokemon Pikachu 1999 nintendo distributed by oddzon pung /bamse - Diddl - Shaun the Sheep / Shaun das Schaf Kan

  20,00 kr.22-08-2023
 3. Figurer, Bananer i pyjamas, Figur B1 fra bananer i pyjamas fra 1992. Måler 6 cm høj

Sender gerne ev

  Figurer, Bananer i pyjamas, Figur B1 fra bananer i pyjamas fra 1992. Måler 6 cm høj Sender gerne evt porto koster: 41 kr som pakke uden omdeling med Gls. 39 kr som pakke uden omdeling med Dao. 12 kr

  25,00 kr.21-07-2023
 4. Figurer, Bananer i pyjamas . Legetøj . Skofus, Figurer, Retro figur . Figurer . Legetøj . Skønne

  Figurer, Bananer i pyjamas . Legetøj . Skofus, Figurer, Retro figur . Figurer . Legetøj . Skønneste Retro figurer de 2 største retro figurer er Current inc fabeldyr . Man kan bytte hoveder og hale

  20,00 kr.19-05-2022
 5. Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sj

  Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sjove bananer i pyjamas. Aldrig brugt så i perfekt stand.

  50,00 kr.30-10-2021
 6. Andet legetøj, Bananer i pyjamas, Ren nolstagi. Bananer i pyjamas. Desværre mangler tøjet. 22cm.

  Andet legetøj, Bananer i pyjamas, Ren nolstagi. Bananer i pyjamas. Desværre mangler tøjet. 22cm.

  50,00 kr.14-02-2021

Lige nu er der 78 annoncer med Bananer i Pyjamas, mens der er 119 annoncer med Teletubbies.

 

Disney-klassikere for enhver smag

Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.
Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.

Her på DBA gætter vi på, at det er de færreste, som ikke har været - og måske stadig er - bare lidt fan af minimum én af Disneys mange eventyrlige figurer.

Disney favner nemlig alt fra dem, der er er vilde med prinsesser og mandlige helte til dem, der ikke kan få nok af talende dyr og plaprende legetøj.

Hvis du eller dine børn er vilde med Disney-universet, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde én eller flere af dine favoritter her på DBA – også på et dyne- og pudebetræk.  

Disney til salg på DBA:

 1. Disney, 1000 brikker, puslespil, Komplet

Disney puslespil 
1000 brikker 

Spørg gerne ??

Skal hent

  Disney, 1000 brikker, puslespil, Komplet Disney puslespil 1000 brikker Spørg gerne ?? Skal hentes i Bildsø (4200) eller Løve (4270) efter aftale. Sender gerne med dao på købers regning reserve

  85,00 kr.27-09-2023
 2. Lego Duplo, Blandet kasse med bl.a. Disney Lego og is

  Lego Duplo, Blandet kasse med bl.a. Disney Lego og is

  300,00 kr.27-09-2023
 3. Lego Minifigures, Prinsessen og frøen, Fra serien Disney 100, nr. 5 - Prinsessen fra Prinsessen og f

  Lego Minifigures, Prinsessen og frøen, Fra serien Disney 100, nr. 5 - Prinsessen fra Prinsessen og frøen.

  20,00 kr.27-09-2023
 4. Disney, Flyvemaskiner, Blake ranger, Dusty, Vi sælger ud af dette samler legetøj. 
Legetøjet er brug

  Disney, Flyvemaskiner, Blake ranger, Dusty, Vi sælger ud af dette samler legetøj. Legetøjet er brugt med brugsspor. Blake Ranger 50kr Dusty 30kr stk Tankvognen 35kr stk Nr 36 30 kr De sidste 2 f

  35,00 kr.27-09-2023
 5. Andet, Walt Disney figuer 20 stk, 20 forskellige Walt Disney figuer sælges samlet

Bud velkomne

Afh

  Andet, Walt Disney figuer 20 stk, 20 forskellige Walt Disney figuer sælges samlet Bud velkomne Afhent 2770 Kastrup eller kan tilsendes Se gerne mine annoncer Polly Pocket og flere

  1.234,00 kr.27-09-2023
 6. Andet, Disney dukker, Store Disney dukker 
Måler ca 40 cm høje 

Henholdsvis Merida og Rapuntzel 

D

  Andet, Disney dukker, Store Disney dukker Måler ca 40 cm høje Henholdsvis Merida og Rapuntzel Dukkerne er i fin stand men leget med. Merida sælges for 90 kr pga et par pletter og lidt uglet hår

  220,00 kr.27-09-2023

Lige nu er der hele 16.485 annoncer med Disney-ting, der er til salg her på DBA. Du kan blandt andet blive den heldige ejer af bamser, dvd’er, udklædningstøj, spil, sengetøj og meget andet.

 

Dukken, der tabte til Barbie

Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.
Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.

Hvis du var barn i 00’erne og vild med dukker – særligt Barbiedukker – så husker du helt sikkert også Barbies konkurrent, som blev lanceret i 2001.

Bratz-dukken fik i den grad legetøjsfirmaet Mattel, som står bag Barbiedukken, op i det røde felt. Den nye pige i byen, som havde ’Passion for Fashion’, smal talje, svulmende barm og struttende læber, var nemlig pludselig mere populær end Barbie.

Det fik Mattel til at sagsøge firmaet MGA Entertainment, som står bag Bratz-dukkerne, og deres fremtid var pludselig i fare. Bratz tabte retssagen i 2008, men efter at have været taget af markedet i 13 år, vendte de tilbage i sommeren 2021.

Dukkerne har dog fået et anderledes look, end dét du kender fra 00’erne. Hvis du mere er til den ’gamle’ Bratz-dukke og de ’gamle’ merchandises, så frygt ej. Der er rig mulighed for at få fingrene i de første udgaver af Bratz her på DBA.

Bratz til salg på DBA:

 1. Andet, Monster High Gloom bloom Jane Boolittle, Denne dukke er i brugt ren stand :)

Tjek også mine

  Andet, Monster High Gloom bloom Jane Boolittle, Denne dukke er i brugt ren stand :) Tjek også mine andre annoncer. Mange dukker til salg :) Vi er røgfrit hjem med en hund. Jeg kan sende med DAO (+42

  200,00 kr.27-09-2023
 2. Bratz, Beauty salon, Fin salon med masser af tilbehør. Køber afhenter.

  Bratz, Beauty salon, Fin salon med masser af tilbehør. Køber afhenter.

  75,00 kr.26-09-2023
 3. Andet, Monster High Picture day Cleo, Denne dukke er i brugt men fin og ren stand.

Tjek også mine a

  Andet, Monster High Picture day Cleo, Denne dukke er i brugt men fin og ren stand. Tjek også mine andre annoncer. Mange dukker til salg :) Vi er røgfrit hjem med en hund. Jeg kan også sende med DAO

  160,00 kr.26-09-2023
 4. Andet, Monster High Picture day Spectra, Denne dukke er i brugt men fin og ren stand. 

Tjek også mi

  Andet, Monster High Picture day Spectra, Denne dukke er i brugt men fin og ren stand. Tjek også mine andre annoncer. Mange dukker til salg :) Vi er røgfrit hjem med en hund. Jeg kan også sende med

  160,00 kr.26-09-2023
 5. Bratz, 2 Bratz dukker og seng sælges de er ca. 20 år gamle så det er nogle af de første der blev pro

  Bratz, 2 Bratz dukker og seng sælges de er ca. 20 år gamle så det er nogle af de første der blev produceret. De har lidt brugs mærker men er ellers i meget pænt stand. Samlet pris for det hele 200 kr

  200,00 kr.25-09-2023
 6. Bratz, Div. tøj, En stak med diverse Bratz tøj.
i pæn stand
pris 70 kr
sender gerne, køber betaler p

  Bratz, Div. tøj, En stak med diverse Bratz tøj. i pæn stand pris 70 kr sender gerne, køber betaler porto. fra egen samling

  70,00 kr.25-09-2023
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.

Den japanske tegneseriefigur med den røde sløjfe i venstre øre, Hello Kitty, blev skabt i 1974. I dag er den pigede kat blevet et populært brand, som både udkommer som bamse, men også pryder på sengetøj, make-up og mobiltelefoner.

Hello Kittys diametrale modsætning er hunden Snoopy, som her i Danmark også går under navnet Nuser. Snoopy, som er en Beagle, er kendt fra tegneserien ’Radiserne’ af Charles M. Schulz. I serien er det egentlig Snoopys ejer, Søren Brun, der er hovedpersonen, men Snoopy er blevet den mest populære karakter fra serien.

Snoopy til salg på DBA:

 1. Figurer, (2014) - 22001 Snoopy Walking - TV and Comics
Schleich Snoopy Walking
Schleich ID: 22001
Ye

  Figurer, (2014) - 22001 Snoopy Walking - TV and Comics Schleich Snoopy Walking Schleich ID: 22001 Year: 2014 State: NY Extra Notes: Figuren/Saettet er helt ny og aldrig leget med - billedet er fra rep

  55,00 kr.26-09-2023
 2. Taske, ., Snoopy, Fin taske - i den absolutte gode ende af brugt 20 kr.
Kan afhentes i Lundeborg hvo

  Taske, ., Snoopy, Fin taske - i den absolutte gode ende af brugt 20 kr. Kan afhentes i Lundeborg hvor alle mine annoncer befinder sig eller ved aftale I København. Se evt også mine andre annoncer med

  20,00 kr.25-09-2023
 3. Sjældent retro puslespil med SNOOPY, Puzzle Nathan, puslespil, 
Retro puslespil med Snoopy. 150 brik

  Sjældent retro puslespil med SNOOPY, Puzzle Nathan, puslespil, Retro puslespil med Snoopy. 150 brikker. Puzzle Nathan. Alle brikker er i æsken. Sjælden. Sælges for 60 kr.

  60,00 kr.24-09-2023
 4. Blandet legetøj, Figur, McDonalds, Priser fra 5,- til 20,-

Legetøj fra McDonalds.

Beyblade, Superh

  Blandet legetøj, Figur, McDonalds, Priser fra 5,- til 20,- Legetøj fra McDonalds. Beyblade, Superhelte, Monster Jam, Snoopy, Spiderman etc. Se priser på billeder. Sender kun ved køb for minimum 50,

  5,00 kr.23-09-2023
 5. Snoopy, Aviva, Gammel bil med nuser fra Radiserne - 1958

  Snoopy, Aviva, Gammel bil med nuser fra Radiserne - 1958

  20,00 kr.23-09-2023
 6. Figurer, (2014) - 22002 Snoopy with Dogbowl - TV and Comics
Schleich Snoopy with Dogbowl
Schleich ID

  Figurer, (2014) - 22002 Snoopy with Dogbowl - TV and Comics Schleich Snoopy with Dogbowl Schleich ID: 22002 Year: 2014 State: NY Extra Notes: Figuren/Saettet er helt ny og aldrig leget med - billedet

  55,00 kr.09-09-2023

Her på DBA er Snoopy dog ikke så populær som Hello Kitty. Mens der 1.100 annoncer med den fine japanske kat her på DBA, så er der kun 175 annoncer med Snoopy, og 199 med nuser.

 

Den peruvianske bjørn, der bor i London

Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.
Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.

Hvis du er på jagt efter sengetøj, som vækker minder, så kan du lige nu være så heldig at få fingrene i et af slagsen med Bjørnen Paddington.

Den gule, peruvianske bamse-bjørn med den gule hat, den blå jakke og den brune kuffert har haft hovedrollen i hele 20 litterære værker, tre børne-tv-serier og to film.

Han udkom for første gang i bogen ’A Bear Called Paddington’ i 1958 og senest i filmen ’Paddington 2’ i 2017.

Paddington til salg på DBA:

 1. Paddington i Paris, puslespil, Paddington Puslespil fra Masterline 1984. 23 x 23 cm. 99 brikker.

  Paddington i Paris, puslespil, Paddington Puslespil fra Masterline 1984. 23 x 23 cm. 99 brikker.

  40,00 kr.24-09-2023
 2. Paddington bamse (str. 50 cm) ubrugt

  Paddington bamse (str. 50 cm) ubrugt

  Legetøj, Paddington bamse (str. 50 cm) ubrugt, Paddington bamse (str. 50 cm) ubrugt Brand: Ukendt Farve: Brun rød og blå Størrelse: 50 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen

  54,00 kr.21-09-2023
 3. Paddington Bjørn Bamse, Paddington Bjørn, Super sød Paddington Bjørn bamse.

Aldrig brugt og fra dyr

  Paddington Bjørn Bamse, Paddington Bjørn, Super sød Paddington Bjørn bamse. Aldrig brugt og fra dyre og røgfrit hjem. Ca 20 cm høj

  40,00 kr.20-09-2023
 4. Forskellige, puslespil, 7 puslespil

Thomas & Friends 2 puslespil det ene med 24 brikker, det andet

  Forskellige, puslespil, 7 puslespil Thomas & Friends 2 puslespil det ene med 24 brikker, det andet 12 brikker alder 3+ pris 10kr Cars Disney puslespil 2 puslespil 2x24 brikker alder 4+ pris 10kr Rac

  10,00 kr.06-09-2023
 5. Paddington bamse, Skøn bamse , bjørnen Paddington på 34 cm. 
Med blå jakke der kan tages af.
Hatten

  Paddington bamse, Skøn bamse , bjørnen Paddington på 34 cm. Med blå jakke der kan tages af. Hatten sidder fast

  50,00 kr.05-09-2023
 6. Figurer, Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer.
De har stået som udstilling i

  Figurer, Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer. De har stået som udstilling i min stue. Sælges samlet. Sender gerne køber betaler. SKRIV HER PÅ ANNONCEN..

  60,00 kr.02-09-2023

I Skrivende stund kan du altså få fat på et sengetøj, hvor Bjørnen Paddington pryder, men der er også 176 andre annoncer med bjørnen, der bor i London. De fleste annoncer indeholder bøger, der er til salg.

 

Motiver, der trender i 10’erne og nu

Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.
Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.

Hvis du ikke er på jagt efter sengetøj med motiver fra din egen barndom, så frygt ej. Der sættes nemlig også en masse forskelligt sengetøj med morderne børnemotiver til salg her på DBA.

Så hvis du (eller dit barn) ikke er til de gamle, nostalgiske klassikere, men derimod mere er til figurerne fra Disney-filmen Frozen, som for første gang udkom i 2013, er der også rig mulighed for at få fingrene i forskelligt merchandises fra filmen.

Det kan også være du og/eller dit barn er på jagt efter merchandises med de overraskende og underholdende L.O.L Surprise-dukker, som blev lanceret i 2016.

Hvis du er fan af de otte hunde og drengen Ryder fra PAW Patrol, som blev lanceret i 2013, kan du altså også være heldig at finde sengesæt med motiverne her på DBA.

Paw Patrol til salg på DBA:

 1. Paw Patrol Big Truck, Paw Patrol, PAW Patrol Big Truck Pups med lastbiler. Kun afprøvet 2 gange som

  Paw Patrol Big Truck, Paw Patrol, PAW Patrol Big Truck Pups med lastbiler. Kun afprøvet 2 gange som den står som ny. Alt virker fint!! Varen kan hentes i Lundby eller Præsto efter aftale!!

  1.300,00 kr.27-09-2023
 2. Blandet legetøj, Paw patrol tårn og køretøj+ Chase og Marshall

  Blandet legetøj, Paw patrol tårn og køretøj+ Chase og Marshall

  160,00 kr.27-09-2023
 3. Andet legetøj, Paw patrol, Paw patrol figurer 10 kr. stk. byd gerne. Afhentes i Farum, eller sendes

  Andet legetøj, Paw patrol, Paw patrol figurer 10 kr. stk. byd gerne. Afhentes i Farum, eller sendes på købers regning.

  10,00 kr.27-09-2023
 4. Udklædningstøj, Udklædning, Rubie's, Skye Paw Patrol udklædning.
Str 104.
Kjole og vinger (hatten er

  Udklædningstøj, Udklædning, Rubie's, Skye Paw Patrol udklædning. Str 104. Kjole og vinger (hatten er desværre væk). Nypris 349,- God, men brugt. Sender gerne, hvis køber betaler Dao porto på 39,- (se

  75,00 kr.27-09-2023
 5. Andet legetøj, Moto stop hq, Paw patrol, Ubrugt

  Andet legetøj, Moto stop hq, Paw patrol, Ubrugt

  450,00 kr.27-09-2023
 6. Andet legetøj, Paw patrol

  Andet legetøj, Paw patrol

  290,00 kr.27-09-2023

I skrivende stund er der 776 annoncer med Paw Patrol, mens der er 389 annoncer med LOL Dukker her på DBA.

 

Det er ikke alle, der bruger sengetøjet, til det som sengetøj oftest bruges til. Flere og flere skræddere er nemlig på jagt efter brugt stof, fordi de med en bæredygtig tanke i baghovedet hellere vil sy tøj af stof, der allerede er produceret, fremfor at støtte ’køb og smid væk-kulturen’. Én af dem er Sille, der forvandler brugte broderi-duge til meget smukke skjorter. Du kan læse om Sille og skjorterne lige her.

Der er ingen tvivl om, at du får et personligt udtryk, når du hopper i en patchworkskjorte. Hos Ditte fra København er det ikke skjorter, som hænger på bøjlerne, men derimod smukke vintagekjoler. Kom med ned ad fortidens runways, når Ditte viser klædeskabet frem i videoen herunder.

Relaterede artikler