Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen
Børn

Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen

Sophie Schou Jensen
Sophie Schou Jensen

Der var engang, hvor det handlede om at have så mange merchandises som muligt med sin yndlings-børnefigur. Heriblandt sengetøj. Vi har dykket ned i de nostalgiske gemmer og fundet frem til en hulens masse søde sengesæts, som er til salg på DBA netop nu, og som du sikkert ikke troede, du stadig kunne få fingrene i.

Var du også ét af de børn, der bare måtte eje så meget merchandises som overhovedet muligt med din yndlingsfigur? Eksempelvis Bamse og Kylling, Kaj og Andrea, Action Man, Disney-prinsesser eller noget helt femte?

Så har du helt sikkert også haft ét eller flere forskellige slags sengetøj med netop din yndlingsfigur. Sengetøj, du måske troede for længst var gået af mode eller som slet ikke fandtes mere.

Men den er god nok. Her på DBA bliver der fra tid til anden sat massevis af sødt og sejt sengetøj til salg med diverse børnemotiver på. Meget af det bliver ikke produceret mere, og det er måske én af grundene til, at sælgerne kan få penge for aflagt og brugt sengetøj.

Her tager vi dig med ned af ’memory lane’, hvor du kan lade dig inspirere og samtidig se, om du kan genkende motiverne på det fine sengetøj.

Hvis du selv er på jagt efter sødt sengetøj, så er der helt sikkert gevinst, hvis du skriver ’juniorsengetøj’, ’sengetøj’, ’børnesengetøj’, ’sengesæt’, ’dynebetræk’ og ’pudebetræk’ i søgefeltet på DBA.

Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.
Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.

Hvis du er barn af 80’erne, 90’erne eller 00’erne, husker du med garanti det blå hus med den røde skorsten, som falder ned igen og igen. Den store honningkrukke, som aldrig løber tør for den søde smørelse og billedbogen, som gemmer på mange forskellige historier og sange.

Bamse optrådte for første gang på tv i 1982 i børneprogrammet ’Døren går op’ på DR1. Fra 1983 optrådte han sammen med vennerne Kylling, Ælling, Snupse, Luna, Akse, Pernille og Viola i ’Bamses Billedbog’. Siden da har han været en meget populær herre.

Bamse og Kylling til salg på DBA:

 1. Bamse fra Bamse og Kylling

  Bamse fra Bamse og Kylling

  Legetøj, Bamse fra Bamse og Kylling, Bamse fra Bamse og Kylling Brand: Ukendt Farve: Gul Størrelse: LB: 30x22 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www

  43,00 kr.27-03-2023
 2. Sengetøj, Bamse og kylling sengetøj retro, Bamse og kylling, Fint og flot sengesæt med bamse og kyll

  Sengetøj, Bamse og kylling sengetøj retro, Bamse og kylling, Fint og flot sengesæt med bamse og kylling. Junior størrelse 90x130 ink pudebetræk. Sælges 550 kr. sender gerne.

  550,00 kr.03-06-2023
 3. Sengetøj, Bamse og kylling retro, Bamse og kylling sengetøj, Smukt og fint sengetøj med bamse og kyl

  Sengetøj, Bamse og kylling retro, Bamse og kylling sengetøj, Smukt og fint sengetøj med bamse og kylling. Baby størrelse 70x116 og et pudebetræk. Sælges til 450 kr. sender gerne mod porto.

  450,00 kr.03-06-2023
 4. Lille ælling figur fra Bamse & Kylling (str. H: 6 cm)

  Lille ælling figur fra Bamse & Kylling (str. H: 6 cm)

  Legetøj, Lille ælling figur fra Bamse & Kylling (str. H: 6 , Brand: Bamse & Kylling Farve: Brun Størrelse: H: 6 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.o

  16,00 kr.27-03-2023
 5. Blandet legetøj, Krea, Krea
Bamse og kylling og ælling bamser prisen er for alle

  Blandet legetøj, Krea, Krea Bamse og kylling og ælling bamser prisen er for alle

  200,00 kr.02-06-2023
 6. Bamse og kylling, Træpuslespil, puslespil, Retrohjem / skønt træpuslespil / Krea / vintage / Bamse o

  Bamse og kylling, Træpuslespil, puslespil, Retrohjem / skønt træpuslespil / Krea / vintage / Bamse og kylling / leg og læring / pænt og velholdt / genanvendelig livsstil

  50,00 kr.02-06-2023

Bamse og Kylling er stadig populære børnefigurer, og hvis du skriver ’Bamse og Kylling’ i søgefeltet her på DBA, kommer der hele 426 annoncer frem. Annoncerne gemmer blandt andet på sengetøj, bamser, bøger, det blå dukkehus, puslespil, udklædningstøj og meget mere.

 

Frøen og papegøjen

Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.
Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.

’Bamse og Kylling’ er blot nogle af de populære, danske figurer, som den dag i dag stadig hitter. Hvis du var barn i 70’erne, 80’erne, 90’erne eller 00’erne, kan du helt sikkert også huske frøen, der elsker jazz, og papegøjen, der elsker solsikkefrø.

Dukkeparret ’Kaj og Andrea’ rullede over skærmen for første gang i 1971 på DR1. Men selvom de har 51 år på bagen, er de altså stadig populære hos unge som gamle.

Kaj og Andrea til salg på DBA:

 1. Træpuslespil med knopper, (flere forskellige), puslespil, Træpuslespil med knopper
Alle i fin stand,

  Træpuslespil med knopper, (flere forskellige), puslespil, Træpuslespil med knopper Alle i fin stand, pris er pr stk 1) Dyr - Måler 29 x 21,5 cm (2187) 2) Cirkus - Måler 29,5 x 19 cm (2464) 3) Vanddyr

  30,00 kr.03-06-2023
 2. Kaj og Andrea (spil)

  Kaj og Andrea (spil)

  Kaj og Andrea (spil), Legetøj, Kaj og Andrea (spil), Kaj og Andrea puslespil Brand: DR Størrelse: LB: 23x23 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.ord

  38,00 kr.27-03-2023
 3. Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea

  Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea

  Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea, Legetøj, Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea, Træpuslespil fra DR med Kaj og Andrea Brand: DR Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i v

  54,00 kr.27-03-2023
 4. Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea

  Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea

  Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea, Legetøj, Kaj og Andrea vendespil fra DR Krea, Brand: DR Krea Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop: www.orderly.shop.

  54,00 kr.27-03-2023
 5. Små bamser, pr.stk 20 kr
- Bananer i pyjamas 
- Peter Plys 
- Andrea fra Kaj og Andrea
Kan godt send

  Små bamser, pr.stk 20 kr - Bananer i pyjamas - Peter Plys - Andrea fra Kaj og Andrea Kan godt sendes

  20,00 kr.01-06-2023
 6. Kaj & Andrea på spilopper, Familie - børnespil, brætspil, Kaj & Andrea på spilopper for familie - bø

  Kaj & Andrea på spilopper, Familie - børnespil, brætspil, Kaj & Andrea på spilopper for familie - børn. DR Sender gerne mod betaling af portoen

  30,00 kr.30-05-2023

På DBA er der i skrivende stund 569 annoncer, som indeholder søgeordet ’Kaj og Andrea’. Hvis du ikke lige er på jagt efter sengetøj, men derimod bøger med dukkeparret, så er der lige nu nok at vælge imellem. I skrivende stund er der 112 annoncer med Kaj og Andrea-bøger på DBA.

 

Den verdenskendte, danske ’Klump’

Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.
Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.

Rasmus Klump og hans venner så for første gang dagens lys i 1951 i tegneserien ’Rasmus Klump’, som er lavet af Carla og Vilhelm Hansen fra Danmark.

I tegneserien og de mange bøger, der efterfølgende er udkommet, oplever vi den pandekageelskende, brune bamse, som altid er iført røde smækbukser med polkaprikker og en blå tophue, på jordomrejse sammen med sine venner.

Rasmus Klump er en populær herre, og tegneserien er udkommet i mere end 20 lande, og ifølge Wikipedia er der solgt over 20 millioner Rasmus Klump hæfter.

Her på DBA er Rasmus Klump også populær. Han pryder på flere forskellige sengesæt, som netop nu er til salg. Lige nu er der 15 annoncer med Rasmus Klump-sengetøj her på DBA.

Rasmus Klump til salg på DBA:

 1. Bogstøtte med Rasmus Klump (str. 13 x 10 x 10 cm)

  Bogstøtte med Rasmus Klump (str. 13 x 10 x 10 cm)

  Bogstøtte med Rasmus Klump (str. 13 x 10 x 10 cm), Legetøj, Rasmus Klump, Til at støtte dine bøger. Fra ikke-ryger samt dyrefrit hjem. Brand: Rasmus Klump Farve: Rød og blå Størrelse: 13 x 10

  32,00 kr.11-04-2023
 2. Blandet legetøj, NYT legetøj, NYT legetøj, som fx kan bruges som fødselsdagsgaver til børnefødselsda

  Blandet legetøj, NYT legetøj, NYT legetøj, som fx kan bruges som fødselsdagsgaver til børnefødselsdage. De består af 3 puslespil, kagepynt, modellervoks, en Rasmus Klump malebog, blyanter og et lille

  7,00 kr.03-06-2023
 3. Bamser, pr.stk 35 kr
- Paws whitehouse leisure dragon
- Rasmus Klump
Kan godt sendes

  Bamser, pr.stk 35 kr - Paws whitehouse leisure dragon - Rasmus Klump Kan godt sendes

  35,00 kr.03-06-2023
 4. Rasmus Klump stableklodser/stablekasser (8 styks)

  Rasmus Klump stableklodser/stablekasser (8 styks)

  Rasmus Klump stableklodser/stablekasser (8 styks), Rasmus Klump, Legetøj, Stableklodser/stablekasser (8 styks) med Rasmus Klump. Brand: Rasmus Klump Klik på knappen "Gå til varen" for at se mer

  32,00 kr.27-03-2023
 5. Tælle domino fra Rasmus Klump

  Tælle domino fra Rasmus Klump

  Tælle domino fra Rasmus Klump, Legetøj, Tælle domino fra Rasmus Klump, Tælle domino fra Rasmus Klump Brand: Rasmus Klump Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop:

  38,00 kr.27-03-2023
 6. Rasmus klump - Staveleg med dyr (Spil)

  Rasmus klump - Staveleg med dyr (Spil)

  Rasmus klump - Staveleg med dyr (Spil), Legetøj, Rasmus klump - Staveleg med dyr (Spil), Rasmus klump - Staveleg med dyr (Spil) Brand: Ukendt Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om va

  54,00 kr.27-03-2023

Hvis du ikke kan få nok af Rasmus Klump, er der lige nu hele 1.143 annoncer med tegneseriefiguren her på DBA.

 

Populærere 90’er figurer

Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.
Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.

Hvis du er barn af 90’erne, husker du helt sikkert den australske børne-tv-serie om de to bananer i blåstribet pyjamas, som udkom i 1992. Du husker helt sikkert også de fire Teletubbies Laa-Laa, Dipsy, Tinky Winky og Po, som blev udgivet i 1997.

I skrivende stund er det også muligt at få fingrene i et sengesæt med de populærere 90’er figurer her på DBA.

Bananer i Pyjamas til salg på DBA:

 1. Små bamser, pr.stk 20 kr
- Bananer i pyjamas 
- Peter Plys 
- Andrea fra Kaj og Andrea
Kan godt send

  Små bamser, pr.stk 20 kr - Bananer i pyjamas - Peter Plys - Andrea fra Kaj og Andrea Kan godt sendes

  20,00 kr.01-06-2023
 2. Figurer, bananer i pyjamas, Figur B1 fra bananer i pyjamas fra 1992. Måler 6 cm høj

Sender gerne ev

  Figurer, bananer i pyjamas, Figur B1 fra bananer i pyjamas fra 1992. Måler 6 cm høj Sender gerne evt porto koster: 41 kr som pakke uden omdeling med Gls. 39 kr som pakke uden omdeling med Dao. 12 kr

  30,00 kr.01-05-2023
 3. Træpuslespil med knopper, (flere forskellige), puslespil, Træpuslespil med knopper
Alle i fin stand,

  Træpuslespil med knopper, (flere forskellige), puslespil, Træpuslespil med knopper Alle i fin stand, pris er pr stk 1) Bananer i pyjamas - 29,5 x 21 cm (231) 2) Kaj og Andrea - 32 x 18 cm (755) 3) A

  30,00 kr.15-04-2023
 4. Film, Film for de små, teletubbies, dyrene på landet mv, Dvd film, Dvd'er:
4 stk teletubbies sælges

  Film, Film for de små, teletubbies, dyrene på landet mv, Dvd film, Dvd'er: 4 stk teletubbies sælges 1 stk bananer i pyjamas 1 stk dyrene på landet 1 stk Kaj og Andrea Prisen er en samlet pris

  49,00 kr.30-05-2022
 5. Figurer, Bananer i pyjamas . Legetøj . Skofus, Figurer, Retro figur . Figurer . Legetøj . Skønne

  Figurer, Bananer i pyjamas . Legetøj . Skofus, Figurer, Retro figur . Figurer . Legetøj . Skønneste Retro figurer de 2 største retro figurer er Current inc fabeldyr . Man kan bytte hoveder og hale

  20,00 kr.19-05-2022
 6. Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sj

  Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sjove bananer i pyjamas. Aldrig brugt så i perfekt stand.

  50,00 kr.30-10-2021

Lige nu er der 78 annoncer med Bananer i Pyjamas, mens der er 119 annoncer med Teletubbies.

 

Disney-klassikere for enhver smag

Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.
Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.

Her på DBA gætter vi på, at det er de færreste, som ikke har været - og måske stadig er - bare lidt fan af minimum én af Disneys mange eventyrlige figurer.

Disney favner nemlig alt fra dem, der er er vilde med prinsesser og mandlige helte til dem, der ikke kan få nok af talende dyr og plaprende legetøj.

Hvis du eller dine børn er vilde med Disney-universet, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde én eller flere af dine favoritter her på DBA – også på et dyne- og pudebetræk.  

Disney til salg på DBA:

 1. Disney, Prisesse Sofia dukke, Disney, Rigtig sød prinsesse Sofia dukke.

Den er 30 cm høj.

Sælges f

  Disney, Prisesse Sofia dukke, Disney, Rigtig sød prinsesse Sofia dukke. Den er 30 cm høj. Sælges for 80 kr. plus evt. porto, hvis den skal sendes. Den kan sendes med DAO for 41 kr.

  80,00 kr.03-06-2023
 2. 2 bamser, Disney, Kan afhentes i Glumsø eller sendes mod betaling af porto
Sælges samlet eller enkel

  2 bamser, Disney, Kan afhentes i Glumsø eller sendes mod betaling af porto Sælges samlet eller enkeltvis Rabat ved køb af flere af mine ting. Se også mine andre annoncer med flere bamser. NSN Alle

  100,00 kr.03-06-2023
 3. Figurer, Snehvide glimmer figur, Disney, Næsten som ny

  Figurer, Snehvide glimmer figur, Disney, Næsten som ny

  35,00 kr.03-06-2023
 4. Figurer, Askepot glimmer figur, Disney, Næsten som ny

  Figurer, Askepot glimmer figur, Disney, Næsten som ny

  35,00 kr.03-06-2023
 5. Figurer, Ariel flimmer figur , Disney, Næsten som ny

  Figurer, Ariel flimmer figur , Disney, Næsten som ny

  35,00 kr.03-06-2023
 6. Figurer, Tornerose glimmer figur , Disney, Næsten som ny

  Figurer, Tornerose glimmer figur , Disney, Næsten som ny

  35,00 kr.03-06-2023

Lige nu er der hele 16.485 annoncer med Disney-ting, der er til salg her på DBA. Du kan blandt andet blive den heldige ejer af bamser, dvd’er, udklædningstøj, spil, sengetøj og meget andet.

 

Dukken, der tabte til Barbie

Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.
Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.

Hvis du var barn i 00’erne og vild med dukker – særligt Barbiedukker – så husker du helt sikkert også Barbies konkurrent, som blev lanceret i 2001.

Bratz-dukken fik i den grad legetøjsfirmaet Mattel, som står bag Barbiedukken, op i det røde felt. Den nye pige i byen, som havde ’Passion for Fashion’, smal talje, svulmende barm og struttende læber, var nemlig pludselig mere populær end Barbie.

Det fik Mattel til at sagsøge firmaet MGA Entertainment, som står bag Bratz-dukkerne, og deres fremtid var pludselig i fare. Bratz tabte retssagen i 2008, men efter at have været taget af markedet i 13 år, vendte de tilbage i sommeren 2021.

Dukkerne har dog fået et anderledes look, end dét du kender fra 00’erne. Hvis du mere er til den ’gamle’ Bratz-dukke og de ’gamle’ merchandises, så frygt ej. Der er rig mulighed for at få fingrene i de første udgaver af Bratz her på DBA.

Bratz til salg på DBA:

 1. Bratz, Seks dukker, Seks søde dukker, samlet pris

  Bratz, Seks dukker, Seks søde dukker, samlet pris

  240,00 kr.03-06-2023
 2. Bratz

  Bratz

  50,00 kr.03-06-2023
 3. Barbie, LOL Surprise Dukker, Kæmpe LOL Surprise/ L.O.L. Surprise! dukke samling sælges. Dukkerne er

  Barbie, LOL Surprise Dukker, Kæmpe LOL Surprise/ L.O.L. Surprise! dukke samling sælges. Dukkerne er i en perfekt stand. Ingen af dukkerne er testet med vand. Som nye og ikke brugte. Sælges KUN samlet.

  2.400,00 kr.03-06-2023
 4. Bratz, Gynge, dukke og tilbehør, Fin gynge til helt små Barbie, vugge, sutteflaske, lille pige og an

  Bratz, Gynge, dukke og tilbehør, Fin gynge til helt små Barbie, vugge, sutteflaske, lille pige og andet tilbehør. Det hørte ikke oprindeligt sammen, og jeg ved ikke, om det er originalt Barbie. Brugt

  30,00 kr.03-06-2023
 5. Søger Bratz dukker alle slags. Giver god pris

  Søger Bratz dukker alle slags. Giver god pris

  1,00 kr.02-06-2023
 6. Bratz, Bratz dukker, Bratz dukke meget lidt brugt.
Kan evt. sendes
Kom med bud

  Bratz, Bratz dukker, Bratz dukke meget lidt brugt. Kan evt. sendes Kom med bud

  100,00 kr.01-06-2023
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.

Den japanske tegneseriefigur med den røde sløjfe i venstre øre, Hello Kitty, blev skabt i 1974. I dag er den pigede kat blevet et populært brand, som både udkommer som bamse, men også pryder på sengetøj, make-up og mobiltelefoner.

Hello Kittys diametrale modsætning er hunden Snoopy, som her i Danmark også går under navnet Nuser. Snoopy, som er en Beagle, er kendt fra tegneserien ’Radiserne’ af Charles M. Schulz. I serien er det egentlig Snoopys ejer, Søren Brun, der er hovedpersonen, men Snoopy er blevet den mest populære karakter fra serien.

Snoopy til salg på DBA:

 1. Snoopy world tour McDonald's, Disney McDonald’s, 32 stk snoopy McDonald's world tour fra 1999
Hambur

  Snoopy world tour McDonald's, Disney McDonald’s, 32 stk snoopy McDonald's world tour fra 1999 Hamburglar Wind-up Paddle Toy JAPAN 1999 McDonald's Happy Meal Toy fra 1999 Disney pixar toy story Jessie

  120,00 kr.30-05-2023
 2. SNOOPY, Snoopy (McD 2000).

Giver thumbs up, når msn trykker på knappen.

18cm høj.

Aftageligt hove

  SNOOPY, Snoopy (McD 2000). Giver thumbs up, når msn trykker på knappen. 18cm høj. Aftageligt hoved. Dåsen på billedet, giver en ide om størrelsesforholdet. Dåsen følger, selvfølgelig ikke med! A

  100,00 kr.28-05-2023
 3. Andet legetøj, Blyantspidser, Snoopy / 1956-1965, Vintage
Brugt

  Andet legetøj, Blyantspidser, Snoopy / 1956-1965, Vintage Brugt

  70,00 kr.27-05-2023
 4. Figurer, Løvernes garde og svampebob, snoopy, Løvernes garde og svampebob, Løvernes garde figurer 6

  Figurer, Løvernes garde og svampebob, snoopy, Løvernes garde og svampebob, Løvernes garde figurer 6 stk. 1 Svampebob 1 Snoopy snurrer top Sælges samlet for 100 kr. Pengene går til mit barns sparegr

  100,00 kr.20-05-2023
 5. Taske, ., Snoopy, NY PRIS: 20 KR.
Fin lille pige taske 25 kr.
I den absolutte gode ende af brugt. 
K

  Taske, ., Snoopy, NY PRIS: 20 KR. Fin lille pige taske 25 kr. I den absolutte gode ende af brugt. Kan afhentes nær Svendborg hvor alle mine annoncer befinder sig, eller ved aftale I København. Se evt

  20,00 kr.13-05-2023
 6. Taske, ., Snoopy, NY PRIS: 20 KR.
Fin lille pige taske 25 kr.
I den absolutte gode ende af brugt. 
K

  Taske, ., Snoopy, NY PRIS: 20 KR. Fin lille pige taske 25 kr. I den absolutte gode ende af brugt. Kan afhentes nær Svendborg hvor alle mine annoncer befinder sig, eller ved aftale I København. Se evt

  20,00 kr.13-05-2023

Her på DBA er Snoopy dog ikke så populær som Hello Kitty. Mens der 1.100 annoncer med den fine japanske kat her på DBA, så er der kun 175 annoncer med Snoopy, og 199 med nuser.

 

Den peruvianske bjørn, der bor i London

Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.
Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.

Hvis du er på jagt efter sengetøj, som vækker minder, så kan du lige nu være så heldig at få fingrene i et af slagsen med Bjørnen Paddington.

Den gule, peruvianske bamse-bjørn med den gule hat, den blå jakke og den brune kuffert har haft hovedrollen i hele 20 litterære værker, tre børne-tv-serier og to film.

Han udkom for første gang i bogen ’A Bear Called Paddington’ i 1958 og senest i filmen ’Paddington 2’ i 2017.

Paddington til salg på DBA:

 1. Bjørnen Paddington, meget fin engelsk original Paddington Bamse. Kun siddet på en hylde

  Bjørnen Paddington, meget fin engelsk original Paddington Bamse. Kun siddet på en hylde

  200,00 kr.30-05-2023
 2. Paddington i Paris, puslespil, Paddington puslespil fra Masterline 1984. 23 x 23 cm. 99 brikker.

  Paddington i Paris, puslespil, Paddington puslespil fra Masterline 1984. 23 x 23 cm. 99 brikker. Retro puslespil, spil fra 80’erne, samleobjekt , puslespil for børn.

  45,00 kr.29-05-2023
 3. Bjørnen Paddington, meget fin engelsk original Paddington Bamsen. Kun siddet på en hylde.

Sender ge

  Bjørnen Paddington, meget fin engelsk original Paddington Bamsen. Kun siddet på en hylde. Sender gerne - køber betaler fragt.

  200,00 kr.18-05-2023
 4. Paddington, Original Paddington med gummistøvler sælges.
Måler 24 cm.
God stand

Sender gerne evt po

  Paddington, Original Paddington med gummistøvler sælges. Måler 24 cm. God stand Sender gerne evt porto koster: 41 kr som pakke uden omdeling med Gls. 39 kr som pakke uden omdeling med Dao. Har evt mo

  150,00 kr.18-05-2023
 5. Bjørnen Paddington, meget fin engelsk original Paddington Bamsen. Kun siddet på en hylde.

Sender ge

  Bjørnen Paddington, meget fin engelsk original Paddington Bamsen. Kun siddet på en hylde. Sender gerne - køber betaler fragt.

  200,00 kr.15-05-2023
 6. Figurer, Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer.
De har stået som udstilling i

  Figurer, Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer. De har stået som udstilling i min stue. Sælges samlet. Sender gerne køber betaler. SKRIV HER PÅ ANNONCEN..

  60,00 kr.08-05-2023

I Skrivende stund kan du altså få fat på et sengetøj, hvor Bjørnen Paddington pryder, men der er også 176 andre annoncer med bjørnen, der bor i London. De fleste annoncer indeholder bøger, der er til salg.

 

Motiver, der trender i 10’erne og nu

Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.
Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.

Hvis du ikke er på jagt efter sengetøj med motiver fra din egen barndom, så frygt ej. Der sættes nemlig også en masse forskelligt sengetøj med morderne børnemotiver til salg her på DBA.

Så hvis du (eller dit barn) ikke er til de gamle, nostalgiske klassikere, men derimod mere er til figurerne fra Disney-filmen Frozen, som for første gang udkom i 2013, er der også rig mulighed for at få fingrene i forskelligt merchandises fra filmen.

Det kan også være du og/eller dit barn er på jagt efter merchandises med de overraskende og underholdende L.O.L Surprise-dukker, som blev lanceret i 2016.

Hvis du er fan af de otte hunde og drengen Ryder fra PAW Patrol, som blev lanceret i 2013, kan du altså også være heldig at finde sengesæt med motiverne her på DBA.

Paw Patrol til salg på DBA:

 1. Paw patrol scooter , Paw patrol, Fed Paw patrol knallert scooter med klistermærker med af siden. Lid

  Paw patrol scooter , Paw patrol, Fed Paw patrol knallert scooter med klistermærker med af siden. Lidt istykker i klistermærket på den ene side. Fejler ellers intet.

  450,00 kr.03-06-2023
 2. Paw Patrol Lastbil - Big Trucks - Skye - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Lastbil - Big Trucks - Skye - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Lastbil - Big Trucks - Skye - Biler, Sk, Paw Patrol Lastbil - Big Trucks - Skye - Biler, Sk, Lastbil med Skye fra Paw Patrol Skye er på sagen! Hun er klar i sin lastbil, som nemt kan transf

  170,00 kr.11-10-2022
 3. Paw Patrol Brandbil - Big Trucks - Marshall - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Brandbil - Big Trucks - Marshall - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Brandbil - Big Trucks - Marshall - Bile, Paw Patrol Brandbil - Big Trucks - Marshall - Bile, Brandbil med Marshall fra Paw Patrol Marshall er på sagen! Han er klar i sin brandbil, som nemt

  170,00 kr.11-10-2022
 4. Paw Patrol Kranbil - Big Trucks - Rubble - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Kranbil - Big Trucks - Rubble - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Kranbil - Big Trucks - Rubble - Biler, , Paw Patrol Kranbil - Big Trucks - Rubble - Biler, , Kranbil med Rubble fra Paw Patrol Rubble er på sagen! Han er klar i sin kranbil, som nemt kan tr

  170,00 kr.11-10-2022
 5. Paw Patrol Skraldebil - Big Trucks - Rocky - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Skraldebil - Big Trucks - Rocky - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Skraldebil - Big Trucks - Rocky - Biler, Paw Patrol Skraldebil - Big Trucks - Rocky - Biler, Skraldebil med Rocky fra Paw Patrol Rocky er på sagen! Han er klar i sin skraldebil, som nemt ka

  170,00 kr.11-10-2022
 6. Paw Patrol Politibil - Big Trucks - Chase - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Politibil - Big Trucks - Chase - Biler, Skibe & Tog Hos Coop

  Paw Patrol Politibil - Big Trucks - Chase - Biler,, Paw Patrol Politibil - Big Trucks - Chase - Biler,, Politibil med Chase fra Paw Patrol Chase er på sagen! Han er klar i sin politibil, som nemt kan

  170,00 kr.11-10-2022

I skrivende stund er der 776 annoncer med Paw Patrol, mens der er 389 annoncer med LOL Dukker her på DBA.

 

Det er ikke alle, der bruger sengetøjet, til det som sengetøj oftest bruges til. Flere og flere skræddere er nemlig på jagt efter brugt stof, fordi de med en bæredygtig tanke i baghovedet hellere vil sy tøj af stof, der allerede er produceret, fremfor at støtte ’køb og smid væk-kulturen’. Én af dem er Sille, der forvandler brugte broderi-duge til meget smukke skjorter. Du kan læse om Sille og skjorterne lige her.

Der er ingen tvivl om, at du får et personligt udtryk, når du hopper i en patchworkskjorte. Hos Ditte fra København er det ikke skjorter, som hænger på bøjlerne, men derimod smukke vintagekjoler. Kom med ned ad fortidens runways, når Ditte viser klædeskabet frem i videoen herunder.

Relaterede artikler