Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen
Børn

Husker du motiverne? Sødt sengetøj fra barndommen

Sophie Schou Jensen
Sophie Schou Jensen

Der var engang, hvor det handlede om at have så mange merchandises som muligt med sin yndlings-børnefigur. Heriblandt sengetøj. Vi har dykket ned i de nostalgiske gemmer og fundet frem til en hulens masse søde sengesæts, som er til salg på DBA netop nu, og som du sikkert ikke troede, du stadig kunne få fingrene i.

Var du også ét af de børn, der bare måtte eje så meget merchandises som overhovedet muligt med din yndlingsfigur? Eksempelvis Bamse og Kylling, Kaj og Andrea, Action Man, Disney-prinsesser eller noget helt femte?

Så har du helt sikkert også haft ét eller flere forskellige slags sengetøj med netop din yndlingsfigur. Sengetøj, du måske troede for længst var gået af mode eller som slet ikke fandtes mere.

Men den er god nok. Her på DBA bliver der fra tid til anden sat massevis af sødt og sejt sengetøj til salg med diverse børnemotiver på. Meget af det bliver ikke produceret mere, og det er måske én af grundene til, at sælgerne kan få penge for aflagt og brugt sengetøj.

Her tager vi dig med ned af ’memory lane’, hvor du kan lade dig inspirere og samtidig se, om du kan genkende motiverne på det fine sengetøj.

Hvis du selv er på jagt efter sødt sengetøj, så er der helt sikkert gevinst, hvis du skriver ’juniorsengetøj’, ’sengetøj’, ’børnesengetøj’, ’sengesæt’, ’dynebetræk’ og ’pudebetræk’ i søgefeltet på DBA.

Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.
Vækker det her retro Bamse og Kylling-sengesæt mon også minder hos dig? Sættet er i skrivende stund sat til salg her på DBA af Caroline fra Kolding. Det kan blive dit for 125 kroner.

Hvis du er barn af 80’erne, 90’erne eller 00’erne, husker du med garanti det blå hus med den røde skorsten, som falder ned igen og igen. Den store honningkrukke, som aldrig løber tør for den søde smørelse og billedbogen, som gemmer på mange forskellige historier og sange.

Bamse optrådte for første gang på tv i 1982 i børneprogrammet ’Døren går op’ på DR1. Fra 1983 optrådte han sammen med vennerne Kylling, Ælling, Snupse, Luna, Akse, Pernille og Viola i ’Bamses Billedbog’. Siden da har han været en meget populær herre.

Bamse og Kylling til salg på DBA:

 1. Bamse, sanglege og dyrebøger m.fl., bøger, 
PS. SE OGSÅ annoncer med flere børnebøger - SE FOTO HER

  Bamse, sanglege og dyrebøger m.fl., bøger, PS. SE OGSÅ annoncer med flere børnebøger - SE FOTO HER OGSÅ AF DISSE. Læs venligst teksten - sender med GLS til 45 kr op til 1 kg eller op til 5 kg = 50 kr

  20,00 kr.20-05-2024
 2. Puslespil med Bamse, Kylling og Ælling, 2 stk. puslespil.
God stand, men desværre mangler der en bri

  Puslespil med Bamse, Kylling og Ælling, 2 stk. puslespil. God stand, men desværre mangler der en brik. Aldersgruppe fra 3 år. Hentes i Horsens.

  20,00 kr.20-05-2024
 3. Weekendseng, Børnegæste senge i kraftig kvalitet

Med DR: Bamse og kylling.

Har udgang, så barnet k

  Weekendseng, Børnegæste senge i kraftig kvalitet Med DR: Bamse og kylling. Har udgang, så barnet kan kravle ud. Har også: Ny madras - aldrig brugt kr. 400,- Helt nyt tisselagen kr. 50,- Helt nyt

  200,00 kr.19-05-2024
 4. Stort ældre træpuslespil med Bamse og Kylling fra KREA (str. 50 x 37 cm)

  Stort ældre træpuslespil med Bamse og Kylling fra KREA (str. 50 x 37 cm)

  Stort ældre træpuslespil med Bamse og Kylling fra , Brætspil, Stort ældre træpuslespil med Bamse og Kylling fra , Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Pus

  142,00 kr.19-05-2024
 5. Dukkehus, Bamsehus, Krea, Bamse hus med tilbehør. Bamse, kylling og ælling. Husets tag er defekt og

  Dukkehus, Bamsehus, Krea, Bamse hus med tilbehør. Bamse, kylling og ælling. Husets tag er defekt og skorsten. Men kan godt leges med. Se billeder

  100,00 kr.19-05-2024
 6. Kyllinger hæklet, Hjemme lavet, Disse kyllinger er lavet af acryl og uld og vat som fyld og er helt

  Kyllinger hæklet, Hjemme lavet, Disse kyllinger er lavet af acryl og uld og vat som fyld og er helt nye de er 10cm høje og sælges samlet for 50 kr

  50,00 kr.19-05-2024

Bamse og Kylling er stadig populære børnefigurer, og hvis du skriver ’Bamse og Kylling’ i søgefeltet her på DBA, kommer der hele 426 annoncer frem. Annoncerne gemmer blandt andet på sengetøj, bamser, bøger, det blå dukkehus, puslespil, udklædningstøj og meget mere.

 

Frøen og papegøjen

Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.
Det er nostalgi på stof. Det fine sengetøj her med Kaj, er i skrivende stund til salg på DBA. Det er Mette fra Aalborg, der har sat det til salg for 50 kroner. Sengesættet med Andrea er sat til sag af Linda fra Karlslunde for 65 kroner.

’Bamse og Kylling’ er blot nogle af de populære, danske figurer, som den dag i dag stadig hitter. Hvis du var barn i 70’erne, 80’erne, 90’erne eller 00’erne, kan du helt sikkert også huske frøen, der elsker jazz, og papegøjen, der elsker solsikkefrø.

Dukkeparret ’Kaj og Andrea’ rullede over skærmen for første gang i 1971 på DR1. Men selvom de har 51 år på bagen, er de altså stadig populære hos unge som gamle.

Kaj og Andrea til salg på DBA:

 1. Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 18 cm)

  Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 18 cm)

  Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 1, Legetøj, Pusle spil med Kaj og Andrea fra Krea (str. 32 x 1, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Pusl

  43,00 kr.22-02-2024
 2. Kaj og Andrea - Bamse og Kylling, Familiespil, brætspil, Ludospil med de populære figurer Kaj og And

  Kaj og Andrea - Bamse og Kylling, Familiespil, brætspil, Ludospil med de populære figurer Kaj og Andrea samt Bamse og kylling. Spillet er næsten nyt Sendes med DAO

  50,00 kr.14-05-2024
 3. Andrea fra Kaj og Andrea (str. 20 x 8 cm)

  Andrea fra Kaj og Andrea (str. 20 x 8 cm)

  Legetøj, Andrea fra Kaj og Andrea (str. 20 x 8 cm), Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Andrea fra Kaj og Andrea (str. 20 x 8 cm) Brand: Krea Farve:

  32,00 kr.14-05-2024
 4. Kaj og Andrea beanbamser 15 cm. , DR/Krea, God stand, røg- og dyrefrit hjem.

  Kaj og Andrea beanbamser 15 cm. , DR/Krea, God stand, røg- og dyrefrit hjem.

  75,00 kr.12-05-2024
 5. Figurer, Kaj og Andrea , Krea, Begge i uåbnede pakker.

Samlet pris

  Figurer, Kaj og Andrea , Krea, Begge i uåbnede pakker. Samlet pris

  150,00 kr.12-05-2024
 6. Alias, med bamse, Kylling, Kaj og Andrea, huskespil, Super hyggeligt gættespil med Bamse, kylling, A

  Alias, med bamse, Kylling, Kaj og Andrea, huskespil, Super hyggeligt gættespil med Bamse, kylling, Anne, Lotte

  75,00 kr.11-05-2024

På DBA er der i skrivende stund 569 annoncer, som indeholder søgeordet ’Kaj og Andrea’. Hvis du ikke lige er på jagt efter sengetøj, men derimod bøger med dukkeparret, så er der lige nu nok at vælge imellem. I skrivende stund er der 112 annoncer med Kaj og Andrea-bøger på DBA.

 

Den verdenskendte, danske ’Klump’

Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.
Det fine Rasmus Klump-sengesæt her er lige nu til salg på DBA for 50 kroner. Det er Kent fra Vestbjerg, der gerne vil af med sengesættet.

Rasmus Klump og hans venner så for første gang dagens lys i 1951 i tegneserien ’Rasmus Klump’, som er lavet af Carla og Vilhelm Hansen fra Danmark.

I tegneserien og de mange bøger, der efterfølgende er udkommet, oplever vi den pandekageelskende, brune bamse, som altid er iført røde smækbukser med polkaprikker og en blå tophue, på jordomrejse sammen med sine venner.

Rasmus Klump er en populær herre, og tegneserien er udkommet i mere end 20 lande, og ifølge Wikipedia er der solgt over 20 millioner Rasmus Klump hæfter.

Her på DBA er Rasmus Klump også populær. Han pryder på flere forskellige sengesæt, som netop nu er til salg. Lige nu er der 15 annoncer med Rasmus Klump-sengetøj her på DBA.

Rasmus Klump til salg på DBA:

 1. Stabelkasser med Rasmus Klump, (3600), aktivitetslegetøj, "Stabelkasser med Rasmus Klump
Krea
Fin st

  Stabelkasser med Rasmus Klump, (3600), aktivitetslegetøj, "Stabelkasser med Rasmus Klump Krea Fin stand

  50,00 kr.20-05-2024
 2. Bamse, Rasmus Klump, Fin stor ca 60 cm brugt bamse. Siddet til pynt. Skal afhentes.

  Bamse, Rasmus Klump, Fin stor ca 60 cm brugt bamse. Siddet til pynt. Skal afhentes.

  125,00 kr.18-05-2024
 3. abc toget Rasmus klump, puslespil, fint puslespil med 59 brikker, 2m langt når det er samlet

  abc toget Rasmus klump, puslespil, fint puslespil med 59 brikker, 2m langt når det er samlet

  35,00 kr.16-05-2024
 4. Byggesæt, Fødselsdag, Rasmus klump, Et rigtig fint Rasmus klump futtog, som kan stilles på bordet, n

  Byggesæt, Fødselsdag, Rasmus klump, Et rigtig fint Rasmus klump futtog, som kan stilles på bordet, når du har fødselsdag. fra et til seks år, toget er aldrig blevet brugt, da vi har glemt det og nu er

  50,00 kr.12-05-2024
 5. Rasmus Klump huskespil, Børnespil, huskespil, Rasmus Klump huskespil
LOT ASSA 44

  Rasmus Klump huskespil, Børnespil, huskespil, Rasmus Klump huskespil LOT ASSA 44

  20,00 kr.11-05-2024
 6. Rasmus Klump, Træpuslespil , puslespil, M.15 brikker
Kan tages med til Viborg og Amager

  Rasmus Klump, Træpuslespil , puslespil, M.15 brikker Kan tages med til Viborg og Amager

  15,00 kr.10-05-2024

Hvis du ikke kan få nok af Rasmus Klump, er der lige nu hele 1.143 annoncer med tegneseriefiguren her på DBA.

 

Populærere 90’er figurer

Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.
Tabita fra Rødding har netop nu sat sengesættet med Bananer i Pyjamas til salg for 30 kroner. Hyacint fra Dronninglund håber på at kunne får 85 kroner for Teletubbies-sengesættet.

Hvis du er barn af 90’erne, husker du helt sikkert den australske børne-tv-serie om de to bananer i blåstribet pyjamas, som udkom i 1992. Du husker helt sikkert også de fire Teletubbies Laa-Laa, Dipsy, Tinky Winky og Po, som blev udgivet i 1997.

I skrivende stund er det også muligt at få fingrene i et sengesæt med de populærere 90’er figurer her på DBA.

Bananer i Pyjamas til salg på DBA:

 1. Bananer i Pyjamas, blød sutteflaske og lille dovendyr/abe (str. 24 x 11 cm ti...

  Bananer i Pyjamas, blød sutteflaske og lille dovendyr/abe (str. 24 x 11 cm ti...

  Legetøj, Bananer i Pyjamas, blød sutteflaske og lille doven, Klik på knappen "Gå til varen" for at se den i vores webshop: www.orderly.shop. Bananer i Pyjamas bamse med blå og hvide striber, lille

  38,00 kr.02-05-2024
 2. Bananer i pyjamas figur, Tøjdyr fra Bananer i pyjamas

H: 21 cm

Sender gerne på købers regning
Jeg

  Bananer i pyjamas figur, Tøjdyr fra Bananer i pyjamas H: 21 cm Sender gerne på købers regning Jeg har DBA+ = billigere fragt Prisen er ikke til forhandling

  24,00 kr.11-03-2024
 3. Små bamser, pr.stk 20 kr
- Bananer i pyjamas 
- Peter Plys 
- Diddl
- Shaun the Sheep / Shaun das Sc

  Små bamser, pr.stk 20 kr - Bananer i pyjamas - Peter Plys - Diddl - Shaun the Sheep / Shaun das Schaf Kan godt sendes

  20,00 kr.11-02-2024
 4. B1, B1 fra Bananer i Pyjamas. Har brugsspor.

Højde: ca. 17 cm

Afhentes på Nørrebro eller sendes på

  B1, B1 fra Bananer i Pyjamas. Har brugsspor. Højde: ca. 17 cm Afhentes på Nørrebro eller sendes på købers regning

  20,00 kr.01-11-2023
 5. Andet legetøj, Måler, Bananer i pyjamas, 1 højde måler, ubrugt..
Ser ud som på billede..
Er fra ikke

  Andet legetøj, Måler, Bananer i pyjamas, 1 højde måler, ubrugt.. Ser ud som på billede.. Er fra ikkeryger hjem. Fast Mindste Pris NU 50,- Afhent el. Kan sende med Gls 41, afhent i pakkeshop. Til pakk

  50,00 kr.29-10-2023
 6. Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sj

  Bananer i Pyjamas huskespil, Huskespil / vendespil, huskespil, Fimt vendespil. / huskespil med de sjove bananer i pyjamas. Aldrig brugt så i perfekt stand.

  50,00 kr.30-10-2021

Lige nu er der 78 annoncer med Bananer i Pyjamas, mens der er 119 annoncer med Teletubbies.

 

Disney-klassikere for enhver smag

Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.
Alle fire sengesæts her på billedet er i skrivende stund til salg på DBA. Helle fra Næstved vil gerne have 50 kroner i bytte for sengesættet med Toy Story.

Her på DBA gætter vi på, at det er de færreste, som ikke har været - og måske stadig er - bare lidt fan af minimum én af Disneys mange eventyrlige figurer.

Disney favner nemlig alt fra dem, der er er vilde med prinsesser og mandlige helte til dem, der ikke kan få nok af talende dyr og plaprende legetøj.

Hvis du eller dine børn er vilde med Disney-universet, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde én eller flere af dine favoritter her på DBA – også på et dyne- og pudebetræk.  

Disney til salg på DBA:

 1. Minnie mouse , Disney

  Minnie mouse , Disney

  15,00 kr.20-05-2024
 2. Minnie mouse , Disney

  Minnie mouse , Disney

  15,00 kr.20-05-2024
 3. Udklædningstøj, 158/164. Phineas and Ferb, Disney, Ingen huller eller synlig slitage. Brugt 5 gange.

  Udklædningstøj, 158/164. Phineas and Ferb, Disney, Ingen huller eller synlig slitage. Brugt 5 gange. Vi ryger ikke og har ingen dyr. Kan sendes for 40 kr eller hentes på Østerbro. Købt i Disneyland, P

  125,00 kr.20-05-2024
 4. Andet legetøj, Disney Frost, Armbånd, taske, sælges samlet, 35 kr.
Frost mikrofon der spiller spille

  Andet legetøj, Disney Frost, Armbånd, taske, sælges samlet, 35 kr. Frost mikrofon der spiller spiller Let it go. 40 kr.

  40,00 kr.20-05-2024
 5. Bil, Ny generation racer. 
Helt ny, uåbnet. 
1:55 
Disney cars biler
Lynet mcqueen 
Disney Pixar
Mat

  Bil, Ny generation racer. Helt ny, uåbnet. 1:55 Disney cars biler Lynet mcqueen Disney Pixar Mattel Cars bil Se også mine andre annoncer med cars

  100,00 kr.20-05-2024
 6. Cars, Ny generation racer. 
Helt ny, uåbnet. 
1:55 
Disney cars biler
Lynet mcqueen 
Disney Pixar
Ma

  Cars, Ny generation racer. Helt ny, uåbnet. 1:55 Disney cars biler Lynet mcqueen Disney Pixar Mattel Cars bil Se også mine andre annoncer med cars

  100,00 kr.20-05-2024

Lige nu er der hele 16.485 annoncer med Disney-ting, der er til salg her på DBA. Du kan blandt andet blive den heldige ejer af bamser, dvd’er, udklædningstøj, spil, sengetøj og meget andet.

 

Dukken, der tabte til Barbie

Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.
Mette fra Kastrup vil gerne have 30 kroner i bytte for det sengesættet her med de smarte Bratz-piger på.

Hvis du var barn i 00’erne og vild med dukker – særligt Barbiedukker – så husker du helt sikkert også Barbies konkurrent, som blev lanceret i 2001.

Bratz-dukken fik i den grad legetøjsfirmaet Mattel, som står bag Barbiedukken, op i det røde felt. Den nye pige i byen, som havde ’Passion for Fashion’, smal talje, svulmende barm og struttende læber, var nemlig pludselig mere populær end Barbie.

Det fik Mattel til at sagsøge firmaet MGA Entertainment, som står bag Bratz-dukkerne, og deres fremtid var pludselig i fare. Bratz tabte retssagen i 2008, men efter at have været taget af markedet i 13 år, vendte de tilbage i sommeren 2021.

Dukkerne har dog fået et anderledes look, end dét du kender fra 00’erne. Hvis du mere er til den ’gamle’ Bratz-dukke og de ’gamle’ merchandises, så frygt ej. Der er rig mulighed for at få fingrene i de første udgaver af Bratz her på DBA.

Bratz til salg på DBA:

 1. Bratz, Dukker og tøj, Blandet tøj og dukker og andet tilbehør

  Bratz, Dukker og tøj, Blandet tøj og dukker og andet tilbehør

  100,00 kr.20-05-2024
 2. Badelegetøj, Bamser Dukker Legetøj, Barbie Bratz Baby Born, Stor samling af legetøj - bamser, Bratz,

  Badelegetøj, Bamser Dukker Legetøj, Barbie Bratz Baby Born, Stor samling af legetøj - bamser, Bratz, Barbie, Baby Born og mere Jeg sælger en stor samling af legetøj, som inkluderer: Bamser Tilbehør

  50,00 kr.19-05-2024
 3. Bratz, 6 stk. Bratz Heste, 6 stk. Bratz Heste.

Inkl. børste lavet som en hestesko.

Brugt.

Forskel

  Bratz, 6 stk. Bratz Heste, 6 stk. Bratz Heste. Inkl. børste lavet som en hestesko. Brugt. Forskellig stand. Sælges kun samlet. Ved forsendelse Betaler køber alle udgifter til porto ellers afhente

  600,00 kr.19-05-2024
 4. Bratz, 16 x Bratz dukker 0g tilbehør, 16 x Bratz dukker 0g tilbehør.

Bratz Limousine der kan spille

  Bratz, 16 x Bratz dukker 0g tilbehør, 16 x Bratz dukker 0g tilbehør. Bratz Limousine der kan spille radio - tude i hornet og har lys i lygterne. Kufferter med plads til 8 bratz dukker. 2 Enkel task

  1.600,00 kr.19-05-2024
 5. Bratz, Bratz Sminkehoved, Bratz Sminkehoved.

Cloe.

Brugt.

Nypris 629 kr.

Ved forsendelse Betaler

  Bratz, Bratz Sminkehoved, Bratz Sminkehoved. Cloe. Brugt. Nypris 629 kr. Ved forsendelse Betaler køber ALLE udgifter til porto ellers afhentes på adr.

  50,00 kr.19-05-2024
 6. Bratz, 1 par Bratz sko (1904), "Bratz sko/støvler 
1 par"

Fin stand

  Bratz, 1 par Bratz sko (1904), "Bratz sko/støvler 1 par" Fin stand

  10,00 kr.18-05-2024
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.
Elizabeth fra Munkebo vil gerne have 60 kroner for Hello Kitty-sengesættet, mens Hyacint fra Dronninglund vil have 75 kroner for Snoopy-sengesættet.

Den japanske tegneseriefigur med den røde sløjfe i venstre øre, Hello Kitty, blev skabt i 1974. I dag er den pigede kat blevet et populært brand, som både udkommer som bamse, men også pryder på sengetøj, make-up og mobiltelefoner.

Hello Kittys diametrale modsætning er hunden Snoopy, som her i Danmark også går under navnet Nuser. Snoopy, som er en Beagle, er kendt fra tegneserien ’Radiserne’ af Charles M. Schulz. I serien er det egentlig Snoopys ejer, Søren Brun, der er hovedpersonen, men Snoopy er blevet den mest populære karakter fra serien.

Snoopy til salg på DBA:

 1. Figurer, Nuser - samlet, United Fearture Hong Kong 1958-66, Snoopy figurer sælges samlet. 40kr. ishø

  Figurer, Nuser - samlet, United Fearture Hong Kong 1958-66, Snoopy figurer sælges samlet. 40kr. ishøj. Nuser, og bedre kendt som Snoopy, er en figur fra tegneserien Radiserne af Charles M. Schulz, er

  40,00 kr.07-04-2024
 2. Sjældent retro puslespil med SNOOPY, Puzzle Nathan, puslespil, Retro puslespil med Snoopy. 150 brikk

  Sjældent retro puslespil med SNOOPY, Puzzle Nathan, puslespil, Retro puslespil med Snoopy. 150 brikker. Puzzle Nathan. Alle brikker er i æsken. Sjælden. Sælges for 60 kr.

  60,00 kr.28-03-2024
 3. Biler, Snoopy  /, Pr stk 60 kr
Fragt 47 kr

  Biler, Snoopy /, Pr stk 60 kr Fragt 47 kr

  60,00 kr.26-02-2024
 4. Figurer, Legetøj . Nuser . Snoopy, Figurer, Figurer . Nuser . Snoopy Nuser med note holder og Sn

  Figurer, Legetøj . Nuser . Snoopy, Figurer, Figurer . Nuser . Snoopy Nuser med note holder og Snoopy's bedste ven Woodstock med stempel. Kr 20,- stk OBS 2X smølfer SOLGT. Se flere fotos og mine

  20,00 kr.19-02-2024
 5. Figurer, pr.stk 5 kr ( rabat gives ved køb af flere )
- Smallfoot
- 2019 Burger King Feisty Pets 
-

  Figurer, pr.stk 5 kr ( rabat gives ved køb af flere ) - Smallfoot - 2019 Burger King Feisty Pets - Star Wars (uden mærker ) - Transformers bil 2015 Hasbro Sa Tomy - 2019 Mattel dreng figur med skateb

  5,00 kr.16-12-2023
 6. Puslespil, Vintage puslespil med snoopy, Gammelt vintage puslespil med snoopy og Woodstock, brikkern

  Puslespil, Vintage puslespil med snoopy, Gammelt vintage puslespil med snoopy og Woodstock, brikkerne er lavet af træ. I fin stand trods alder. Pris 25 kr

  25,00 kr.01-12-2023

Her på DBA er Snoopy dog ikke så populær som Hello Kitty. Mens der 1.100 annoncer med den fine japanske kat her på DBA, så er der kun 175 annoncer med Snoopy, og 199 med nuser.

 

Den peruvianske bjørn, der bor i London

Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.
Anita fra Vejle har sat dette søde sengesæt til salg på DBA for 60 kroner.

Hvis du er på jagt efter sengetøj, som vækker minder, så kan du lige nu være så heldig at få fingrene i et af slagsen med Bjørnen Paddington.

Den gule, peruvianske bamse-bjørn med den gule hat, den blå jakke og den brune kuffert har haft hovedrollen i hele 20 litterære værker, tre børne-tv-serier og to film.

Han udkom for første gang i bogen ’A Bear Called Paddington’ i 1958 og senest i filmen ’Paddington 2’ i 2017.

Paddington til salg på DBA:

 1. Bøger, Bjørnen Paddington, Bjørnen Paddington. Vær så venlig at tage dem af denne bjørn, tak. Histor

  Bøger, Bjørnen Paddington, Bjørnen Paddington. Vær så venlig at tage dem af denne bjørn, tak. Historie om Paddington af Michael Bond. 1983. Hent gerne på adressen. Sender på købers regning. MobilePa

  30,00 kr.20-05-2024
 2. Bøger, Padington, Paddington børnebog på Engelsk af Michael Bond . Siderne er i hård tyk pap og utro

  Bøger, Padington, Paddington børnebog på Engelsk af Michael Bond . Siderne er i hård tyk pap og utrolig flot. Hent gerne på adressen. Sender på købers regning. MobilePay eller kontant.

  30,00 kr.20-05-2024
 3. Figurer, Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer.
8 cm høje.
De har stået som u

  Figurer, Paddington bjørn, Schleich comic, 2 paddington bjørn figurer. 8 cm høje. De har stået som udstilling i min stue. Sælges samlet. Sender gerne køber betaler. SKRIV HER PÅ ANNONCEN..

  60,00 kr.19-05-2024
 4. Andet legetøj, 2 blikdåser og 1 bog Michael Bond, Pattington, 2 metaldåser Pattington.
Meget søde og

  Andet legetøj, 2 blikdåser og 1 bog Michael Bond, Pattington, 2 metaldåser Pattington. Meget søde og anvendelige. 1 bog. Paddington vinder guld. Indbunden bog. Mål. Dåser Diameter ca19 cm. Højde ca.

  15,00 kr.11-05-2024
 5. Fishing Game, Fiske- og Kuglespil, andet spil, Fishing Game. Har aldrig været brugt. + Paddington ku

  Fishing Game, Fiske- og Kuglespil, andet spil, Fishing Game. Har aldrig været brugt. + Paddington kuglespil er som nyt. Begge spil er for børn ikke under 3 år. Sælges samlet.

  150,00 kr.06-05-2024
 6. Original Bjørnen Paddington, 

søde engelske Paddington Bamse. Som ny stand. Kun siddet på en hylde.

  Original Bjørnen Paddington, søde engelske Paddington Bamse. Som ny stand. Kun siddet på en hylde. 20-25 cm høj. Sender gerne - køber betaler fragt. Kan afhentes ved Kvistgård/Helsingør eller i Hør

  225,00 kr.04-05-2024

I Skrivende stund kan du altså få fat på et sengetøj, hvor Bjørnen Paddington pryder, men der er også 176 andre annoncer med bjørnen, der bor i London. De fleste annoncer indeholder bøger, der er til salg.

 

Motiver, der trender i 10’erne og nu

Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.
Frost-sengesættet med Elsa og Anna kan i skrivende stund blive dit for 50 kroner. Det er sat til salg af Dorthe fra Roskilde. Paw Patrol-sættet er sat til salg af Jacob fra Søborg og koster også 50 kroner. LOL Surprise-sættet er sat til salg af Trine fra Brønshøj for 30 kroner.

Hvis du ikke er på jagt efter sengetøj med motiver fra din egen barndom, så frygt ej. Der sættes nemlig også en masse forskelligt sengetøj med morderne børnemotiver til salg her på DBA.

Så hvis du (eller dit barn) ikke er til de gamle, nostalgiske klassikere, men derimod mere er til figurerne fra Disney-filmen Frozen, som for første gang udkom i 2013, er der også rig mulighed for at få fingrene i forskelligt merchandises fra filmen.

Det kan også være du og/eller dit barn er på jagt efter merchandises med de overraskende og underholdende L.O.L Surprise-dukker, som blev lanceret i 2016.

Hvis du er fan af de otte hunde og drengen Ryder fra PAW Patrol, som blev lanceret i 2013, kan du altså også være heldig at finde sengesæt med motiverne her på DBA.

Paw Patrol til salg på DBA:

 1. Andet legetøj, Paw patrol tårn

  Andet legetøj, Paw patrol tårn

  100,00 kr.20-05-2024
 2. Blandet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol, Blandet legetøj fra Paw Patrol inkl stor brandbil

  Blandet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol, Blandet legetøj fra Paw Patrol inkl stor brandbil

  350,00 kr.20-05-2024
 3. Andet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol toppers. Jeg har 7 stk, og de er uåbnede. 15 kr/stk eller alle

  Andet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol toppers. Jeg har 7 stk, og de er uåbnede. 15 kr/stk eller alle 7 for 100 kr.

  15,00 kr.20-05-2024
 4. Andet legetøj, Paw patrol tårn, Paw patrol, PAW Patrol Mighty Pups udkigstårn med lyd og lys. 
Tilhø

  Andet legetøj, Paw patrol tårn, Paw patrol, PAW Patrol Mighty Pups udkigstårn med lyd og lys. Tilhørende bil og Chase figur. Rigtig fin stand. Alt virker

  350,00 kr.20-05-2024
 5. Rubbles lastbil, Paw Patrol, Med lyd og lys. Som ny. En Rubble figur kan godt følge med.

  Rubbles lastbil, Paw Patrol, Med lyd og lys. Som ny. En Rubble figur kan godt følge med.

  65,00 kr.20-05-2024
 6. Paw Patrol Rubble, Paw Patrol

  Paw Patrol Rubble, Paw Patrol

  75,00 kr.20-05-2024

I skrivende stund er der 776 annoncer med Paw Patrol, mens der er 389 annoncer med LOL Dukker her på DBA.

 

Det er ikke alle, der bruger sengetøjet, til det som sengetøj oftest bruges til. Flere og flere skræddere er nemlig på jagt efter brugt stof, fordi de med en bæredygtig tanke i baghovedet hellere vil sy tøj af stof, der allerede er produceret, fremfor at støtte ’køb og smid væk-kulturen’. Én af dem er Sille, der forvandler brugte broderi-duge til meget smukke skjorter. Du kan læse om Sille og skjorterne lige her.

Der er ingen tvivl om, at du får et personligt udtryk, når du hopper i en patchworkskjorte. Hos Ditte fra København er det ikke skjorter, som hænger på bøjlerne, men derimod smukke vintagekjoler. Kom med ned ad fortidens runways, når Ditte viser klædeskabet frem i videoen herunder.

Relaterede artikler