Pas på dine børns ipad
BørnTech

Pas på dine børns ipad

DBA Guide
DBA Guide

Pas på dine børns ipad

Det er helt sikkert, at hver gang der vises et billede af Molly My med hendes iPad og smarte iGuy (den på billedet) som den røde holder hedder, kommer der flere spørgsmål om hvor den er købt. Ligesom det også tit sker med hendes hovedtelefoner, det er selvfølgelig fordi de fleste børn eller familier efterhånden har en tablet af en art i husstanden, og denne skal gerne beskyttes, ligesom børnenes ører også skal det.

Men en tablet er dyr og det er tilbehør for den sags skyld også. Har i tænkt over at der er rigtig meget at finde på dba.dk?

Det er ikke kun gamle og slidte ting, mange er helt nye ved f.eks. fejlkøb eller også er de blot udskiftet fordi der lige er kommet en ny model, ved i hvad det ser børnene ikke. Der er jo altid nogle der altid skal have nyeste nye model, og det kan komme os andre til gode.

Vi er selv på udkig efter en ny iPad / tablet til Molly My, fordi den hun har hele tiden melder om plads problemer, det er den første udgave af Ipad'en, så den har også nogle år på bagen, og har bestemt gjort sit i dens levetid.

Jeg har derfor søgt på dba.dk og der er rigtig mange at finde, både fra Apple, Microsoft og andre producenter. Find dem fra Apple, lige her og fra andre, lige her.

Beskyt dine børns ipad

Der findes også et hav af forskellige holdere at finde, ligefra de store med håndtag, til dem fra Fischer Price eller de mere enkle og tynde, find dem alle,lige her.

Hovedtelefoner til børn, er også praktisk, dels hvis man er ude og resten af selskabet ikke syntes det er en fest at følge med i f.eks. Winx Club, men også fordi de fleste har en funktion, så det ikke kan blive for højt, og dermed beskytter børnenes øre. Find alle hovedtelefoner til børn, lige her.

Billederne nedenfor er alle ting der er til salg nu på dba.dk, så det er vejledende, da de jo kan blive solgt løbende, men så kan der jo være kommet nyt til :-)

Jeg bruger selv app'en når jeg søger på dba.dk, det er let og jeg har min telefon lige ved hånden, specielt er jeg glad for at se hvad der er til salg nær mig, så er det nemlig bare en tur på cyklen (eller i bilen) og så kan vi hente det personligt, og lige se varen an, og slippe for eventuelle forsendelsesomkostningerne.

App'en fåes både til iPhone (lige her) og til Android (lige her).


Find det på DBA

 1. Gulvtæppe, ægte tæppe, Uld, b: 205 l: 295, Flot Hay uld gulvtæppe i grøn/blå farve
Fra røgfrit hjem

  Gulvtæppe, ægte tæppe, Uld, b: 205 l: 295, Flot Hay uld gulvtæppe i grøn/blå farve Fra røgfrit hjem og ingen dyr

  2.300,00 kr.26-03-2023
 2. Rullesko, Hellys, str. 38, Hellys rullesko i str. 38
Bemærk at der ikke følger hjul med.
Rigtig pæn

  Rullesko, Hellys, str. 38, Hellys rullesko i str. 38 Bemærk at der ikke følger hjul med. Rigtig pæn stand. Afhentes i 6862 Tistrup, eller sendes ved fremsendt portokode.

  40,00 kr.26-03-2023
 3. Computertaske, b: 38 l: 12 h: 28, Lækkert blødt skind med flere rum

  Computertaske, b: 38 l: 12 h: 28, Lækkert blødt skind med flere rum

  300,00 kr.26-03-2023
 4. Lego Duplo, Duplo mænd
10kr pr.stk

  Lego Duplo, Duplo mænd 10kr pr.stk

  10,00 kr.26-03-2023
 5. Fritidssko, str. 36, Camper, drenge, Camper læder sko i sort med snører.
Str 36.
Brugt en enkelt dag

  Fritidssko, str. 36, Camper, drenge, Camper læder sko i sort med snører. Str 36. Brugt en enkelt dag, da de blev for små. Meget lette.

  150,00 kr.26-03-2023
 6. Stillads, Corda, 
Praktisk og alsidigt stillads i aluminium med to hjul. Stilladset kan også benytte

  Stillads, Corda, Praktisk og alsidigt stillads i aluminium med to hjul. Stilladset kan også benyttes på trapper og afsatser, inkl. platform med skridsikkert underlag samt skråstivere. Mål: 1,95 x 0,

  850,00 kr.26-03-2023

Relaterede artikler