De mest eftertragtede legesager på DBA lige nu
Børn

De mest eftertragtede legesager på DBA lige nu

Louise Guldager
Louise Guldager

Legetøj er lidt som forårskåde kaniner: Det formerer sig i uendelighed, helt uden at man opdager det. I særlig grad hvis man har flere børn. Derfor kan det også være en ide en gang imellem at få ryddet lidt ud. Særligt nu, op mod jul, hvor de fleste af os ved, at der kommer masser af nyt ind. Her er en top ti over de mest søgte legeting på DBA lige nu – hvis du ligger inde med noget af dette, kan du altså godt regne med, at få det solgt i en fart.

En grundig oprydning i børnenes legetøj kan være en god ide med mellemrum. Ofte vil du opdage en del, der ikke længere bliver brugt, men som kan bringe glæde i et nyt hjem. Og de ekstra penge, du tjener, kan jo passende bruges på julegaver, nu hvor december banker på døren.

Men inden du går i børnenes legetøjskasser eller hiver stigen ned fra loftet, så læs med her. Her kommer nemlig en oversigt over de ti mest søgte ord i legetøjskategorien – altså de ti ting, som allerflest sidder og leder efter her på DBA. Har du noget af dette liggende, så er der en god chance for, at du får det solgt lige nu.

Top 10 søgeord i børnelegetøjs-kategorien

1. Lego

Et af de allermest søgte ord blandet legetøjet på DBA er måske næppe en overraskelse: Lego.

Legetøjet, vi alle sammen kender og kan huske fra egen barndom. Det går aldrig af mode, er evigt aktuelt, og så holder det i mange år.
Dette har to klare fordele:

1) det vokser med barnet, der ofte har langsigtet glæde af det og
2) det giver god mening at købe brugt, fordi det sjældent slides, og holder sig godt.

Noget Lego er sågar med tiden blevet rigtig mange penge værd. Men uanset, om du håber at kunne ramme en dedikeret samler eller en glad 6-årig, så tyder alt på, at dine Lego-ting nemt kan få ny ejermand, hvis du sætter til salg her på DBA netop nu.

Husk: Har du store serier, så kan det være en fordel at få dem samlet i poser eller kasser, så køber nemt kan overskue, hvad der hører sammen.

Lego salg på DBA:

 1. Lego Duplo, Krokodille, der kan lukke gabet rigtigt højt op og ’sluge’ selv store duplo-dyr, her en

  Lego Duplo, Krokodille, der kan lukke gabet rigtigt højt op og ’sluge’ selv store duplo-dyr, her en fisk. Den kan skilles ad, og hovedet sættes på igen magnetisk. Man kan bygge den op, så den kan få f

  70,00 kr.03-12-2023
 2. Lego Disney Asha i Byen Rosas - Lego Disney Hos Coop

  Lego Disney Asha i Byen Rosas - Lego Disney Hos Coop

  Lego Lego Disney Asha i Byen Rosas - Lego Disney Hos Co, Lego Disney Asha i Byen Rosas - Lego Disney Hos Co, Asha i byen Rosas fra LEGO Disney Leg med LEGO Disney sættet, der er baseret på Disney-film

  127,00 kr.06-10-2023
 3. Lego Duplo, Minibussen ankommer til stoppestedet, hvor to børn venter på den. De skal i børnehaven.

  Lego Duplo, Minibussen ankommer til stoppestedet, hvor to børn venter på den. De skal i børnehaven. I bussen sidder buschaufføren og tager imod dem. Det er en speciel microbus for børn. Fra røgfrit hj

  90,00 kr.03-12-2023
 4. Lego Star Wars, Mini, 11 stk sælges byd venligst under 300kr ingen interesse. Mvh

  Lego Star Wars, Mini, 11 stk sælges byd venligst under 300kr ingen interesse. Mvh

  9,00 kr.03-12-2023
 5. Lego Duplo, Pizzaria. En far og hans datter er på pizzaria. Han har bestilt pizza, men den lille pig

  Lego Duplo, Pizzaria. En far og hans datter er på pizzaria. Han har bestilt pizza, men den lille pige er mere interesseret i is. Man kan få vaffelis eller softice. Ejeren af pizzariaet serverer selv,

  120,00 kr.03-12-2023
 6. Lego Exclusives, 40199, Helt ny og uåbnet Lego Billund airport.

  Lego Exclusives, 40199, Helt ny og uåbnet Lego Billund airport.

  600,00 kr.03-12-2023

DBA, og til trods herfor, er det blandt de mest søgte ord i legetøjskategorien.  50 af disse annoncer ligger med en pris på over 15.000 kroner, så du kan være heldig, at dit Lego er mange penge værd.

2. Maileg

I en travl hverdag, hvor nye historier konstant påvirker os, har Mailegs legetøj vist sig at være ret populært. Måske fordi, det åbner for en verden, hvor mus sover i tændstikæsker, prinsesser inviterer til te-selskab, og hvor katte og mus er bedste venner.

Det er klassisk kvalitetslegetøj, det er dansk ligesom Lego, og det forener fortællingernes magi med skandinavisk design, der muligvis også gør de voksne mere begejstrede. Har I noget liggende, som I ikke bruger, så er der en del, der efterspørger at kunne købe det. Lige nu er især nisser og julegavesæk meget efterspurgte.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Dette Lego er meget værd

Kommer du forbi Nykøbing Falster, kan du hente disse 2 ældre, store Maileg-gæs via DBA. De koster 400 kroner samlet. Pia fra Holbæk sælger sin julegavesæk, der er den store model, og som måler 110 x 75 centimeter. Denne er for inkarnerede Maileg-samlere og koster 450 kroner. Kaninen befinder sig i Stensved, og Cecilie sælger den ubrugt på DBA for 300 kroner
Kommer du forbi Nykøbing Falster, kan du hente disse 2 ældre, store Maileg-gæs via DBA. De koster 400 kroner samlet. Pia fra Holbæk sælger sin julegavesæk, der er den store model, og som måler 110 x 75 centimeter. Denne er for inkarnerede Maileg-samlere og koster 450 kroner. Kaninen befinder sig i Stensved, og Cecilie sælger den ubrugt på DBA for 300 kroner

3. Schleich

En anden legetøjsproducent, der for mange hører til i klassiker-kategorien, er Schleich. En tysk producent af legetøjsfigurer, der siden 1935 har huseret på børneværelserne. I 1950erne kom de kendte Schleich-figurer med Nuser fra Radisserne og Smølferne. Og siden 1980'erne har især de velkendte bondegårdsdyr og andre dyr, der siden kom til, været blandt de mest populære.

Alle Schleich-dyr er håndmalede og meget naturtro. Måske derfor elsker børn dem så meget? Uanset, så interesserer langt de fleste børn sig for dyr. Hvad siger de? Hvor bor de? Hvad spiser de? Derfor er Schleich et evigt populært produkt - også brugt. De er meget robuste, så selvom de har været leget godt med, så kan det sagtens svare sig at købe brugt. De har generelt meget lang levetid. Da de fra ny er lidt dyre, og de fleste gerne vil have store samlinger, er 'schleich' derfor yderst populært at søge efter på DBA.

Schleich-legetøj til salg på DBA:

 1. Stald, Schleich ridecenter , Schleich, Schleich ridecenter med tre heste og diverse tilbehør. Er i g

  Stald, Schleich ridecenter , Schleich, Schleich ridecenter med tre heste og diverse tilbehør. Er i god stand og passet godt på.

  350,00 kr.03-12-2023
 2. Dyr, Dinosaur , Schleich

  Dyr, Dinosaur , Schleich

  110,00 kr.03-12-2023
 3. Dyr, Schleich, Pr stk 75,-

  Dyr, Schleich, Pr stk 75,-

  123.456,00 kr.03-12-2023
 4. Dyr, Schleich, Pr dyr 40,-

  Dyr, Schleich, Pr dyr 40,-

  123.456,00 kr.03-12-2023
 5. Dyr, Små Dinosaur , Schleich, Fem mindre Schleich Dinosaur

  Dyr, Små Dinosaur , Schleich, Fem mindre Schleich Dinosaur

  300,00 kr.03-12-2023
 6. Dyr, Schleich, Pris pr dyr 50,-

  Dyr, Schleich, Pris pr dyr 50,-

  123.456,00 kr.03-12-2023

I skrivende stund er der 1.015 annoncer med Schleich-legetøj til salg på DBA. Søger du noget bestemt, så skriv eksempelvis ’Schleich hestestald’ i søgefeltet, ’Schleich dyr’ eller ’Schleich smølfer’, så dukler en defineret søgning frem.

4. Dukkehus

Lad os starte med at slå fast, at dukkehuse er for både piger og drenge. De giver børn mulighed for at efterligne dagligdagen, og den slags tiltrækker de fleste børn. Et dukkehus er både godt for finmotorikken, træning af rumfornemmelsen, afstandsbedømmelse, evne til at fordybe sig og til at sidde stille. Kort sagt en klassiker på ethvert børneværelse.

Dukkehuse kan have en utrolig lang levetid. Det er ikke unormalt, at børn leger med et dukkehus i op til 10 år. Et dukkehus i træ går sjældent i stykker og kan derfor let sælges, når børnene mister interessen for det, eller pladsen bliver for trang. Faktisk stiger nogle dukkehuse ligefrem i værdi, hvis de ikke produceres mere og betragtes som samleobjekter.

Men uanset, om du har en klassisk model i træ eller et praktisk i plastik, så er det lige nu et af de mest søgte ord på DBA. Står dine børns dukkehus bare og samler støv derhjemme, så er det måske på tide, at I giver det ny adresse?

Dukkehuse til salg på DBA:

 1. Dukkehus, Dukkehus fra 50’erne i original farver
Inkl. Møbler og tilbehør som vist på foto.
Mål H 45

  Dukkehus, Dukkehus fra 50’erne i original farver Inkl. Møbler og tilbehør som vist på foto. Mål H 45 B 48,5 D 30 cm I super fin stand

  450,00 kr.03-12-2023
 2. Dukkehus, Lisa 3 etager hus, Lisa hus med underetage 
Mangler et lille stykke tæppe
På øverste etage

  Dukkehus, Lisa 3 etager hus, Lisa hus med underetage Mangler et lille stykke tæppe På øverste etage hvor der skal limes det lille gelænder. Skal hentes i hvidovre

  325,00 kr.03-12-2023
 3. Dukkehus, Lundby, Der medfølger fjernbetjening til at styre lyset. 
Ekstra møbler medfølger også.

  Dukkehus, Lundby, Der medfølger fjernbetjening til at styre lyset. Ekstra møbler medfølger også.

  350,00 kr.03-12-2023
 4. Dukkehus, Parkerings hus, garage, Legetøj loppe marked

MICKI retro, træ legetøj
Parkerings hus, gar

  Dukkehus, Parkerings hus, garage, Legetøj loppe marked MICKI retro, træ legetøj Parkerings hus, garage, helikopter landingsplads, elevator Med brugsspor, alt fungerer på det. Afhentes i Vanløse, med

  175,00 kr.03-12-2023
 5. Dukkehus, Dukkehus med løse genstande., Dukkehus med tilhørende genstande. Sælges samlet.

Dukkehuse

  Dukkehus, Dukkehus med løse genstande., Dukkehus med tilhørende genstande. Sælges samlet. Dukkehuset er overtegnet, men med en gang ny tapet kunne det få nyt liv. Kan hentes på adressen.

  100,00 kr.03-12-2023
 6. Dukkehus, Monster High slot, Monster High slot med tilbehør.

  Dukkehus, Monster High slot, Monster High slot med tilbehør.

  250,00 kr.03-12-2023

I skrivende stund er der 2.059 annoncer med dukkehuse og dukkehus-tilbehør til salg på DBA. De ligger i mange prisklasser og modeller, men generelt er prisen halv pris eller under af nypris. De er særligt populære lige nu, da det er en oplagt julegave.

5. Playmobil

Playmobil-legetøj har ligesom andre producenter som eksempelvis Lego en lang historik bag sig, som de fleste husker fra deres egen barndom. Det er især populært for børn, fordi det kan sammensættes på et utal af måder og har en høj holdbarhed. Det kan gå i arv generationer imellem, og gamle modeller kan snildt bruges sammen med nye. Produkterne holder i mange år, og derfor betragtes det af mange som en god investering.

De små plastik-figurer og deres tilhørende universer indbyder til timers leg og fantasi, og det er stadig blandt det legetøj, som fint kan konkurrere med moderne tiders computerspil og TV. I dag er nogle af de ældre serier og sæt blevet til samlerobjekter.

Ligger du til eksempel inde med et Noahs Ark-sæt fra 2003, vil samlere måske være interesserede i dette. Det victorianske dukkehus fra 1980 er også i meget høj kurs, og det samme er de gamle udrykningskøretøjer tilbage fra 1970érne og 1980érne. Har du nogle af disse, så kan du tjene gode penge på at sætte dem til salg.

- Hemmeligheden bag Playmobil ligger i de historier, der bliver skabt i børnenes fantasi, har stifteren af Playmobil engang udtalt.

Og det er vel i grunden årsag nok til dets popularitet.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du det rigtige regntøj til dine børn

Det store victorianske dukkehus fra Playmobil fra 1980 er meget populært. Det er for længst udgået og kan udvides med ekstra etager, fundament, hus og møbler. Bo fra Broby sælger sit for 3.500 kroner, mens eksempelvis Terese fra Albertslund ligger inde med en enkelt ekstra etage. Denne ene etage kan også være svær at finde, da det som nævnt ikke produceres mere – hun skal have 900 kroner for sin etage. Det er med intakte gardiner og tapet. Har du sådan ét hus stående her, du ikke bruger, så kan du tjene gode penge på det på DBA
Det store victorianske dukkehus fra Playmobil fra 1980 er meget populært. Det er for længst udgået og kan udvides med ekstra etager, fundament, hus og møbler. Bo fra Broby sælger sit for 3.500 kroner, mens eksempelvis Terese fra Albertslund ligger inde med en enkelt ekstra etage. Denne ene etage kan også være svær at finde, da det som nævnt ikke produceres mere – hun skal have 900 kroner for sin etage. Det er med intakte gardiner og tapet. Har du sådan ét hus stående her, du ikke bruger, så kan du tjene gode penge på det på DBA

6. Bobles

Hvem vil ik' gerne rulle, kravle, hoppe og balancere, når de er børn? Ja ik’?.

Bobles tumlemøbler er motorisk udfordrende legetøj til børn i alle aldre, der især lægger vægt på barnets udvikling, på kvalitet og design. Bobles handler med andre ord om fantasifuld leg, motorisk udvikling, kropsbevidsthed og om glade børn.

Siden lanceringen i 2006 har Bobles udviklet et hav af tumlemøbler, der er højt elsket af både børn og forældre. De er ofte på manges ønskelister til barnedåb og børnefødselsdage, og da prisen også er i den lidt høje ende, er det populært at finde brugt.

Tumlemøblerne er i tykt skum, der er utroligt holdbart, så selvom de har været brugt, vil det ofte ikke kunne mærkes, når de er i brug. De understøtter dit barn helt fra kravlestadiet til de store børnehave- og skolebørn. Bobles har derfor, ligesom meget af det nævnte legetøj på listen her, ofte en meget lang levetid.

Bobles til salg på DBA:

 1. bObles, Gynge, bold, donut, Bobles, Bobles donuts (stor og lille), gynge og bold. Det hele er i pæn

  bObles, Gynge, bold, donut, Bobles, Bobles donuts (stor og lille), gynge og bold. Det hele er i pæn stand. 3 Store Bobles Donuts. Det er modellen der hedder 55-60 cm i diameter. De er alle 3 i pæn st

  50,00 kr.03-12-2023
 2. bObles, Dino, BObles, bobles, Dino, grå. 

Billede fra Kids World 
Link https://www.kids-world.dk/bo

  bObles, Dino, BObles, bobles, Dino, grå. Billede fra Kids World Link https://www.kids-world.dk/bobles-dino-cloudy-blue-p-285006.html?source=google_shopping&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIsva55pb0gg

  600,00 kr.03-12-2023
 3. bObles, Balancesko, Helt nye bobles balancesko.

  bObles, Balancesko, Helt nye bobles balancesko.

  100,00 kr.03-12-2023
 4. bObles, Swing Parts, Bobles, Swing Parts til Bobles donuts
Standen er næsten som ny. Den har kun vær

  bObles, Swing Parts, Bobles, Swing Parts til Bobles donuts Standen er næsten som ny. Den har kun været brugt 1 gang, da vi har 2 andre i forvejen. Nu kan du lave din donuts om til en gynge, ved at mon

  180,00 kr.03-12-2023
 5. bObles, Gynge, Bobles, Bobles gynge med mellem donut.
Det sælges for 350 kr
Den kan hentes i 2730 He

  bObles, Gynge, Bobles, Bobles gynge med mellem donut. Det sælges for 350 kr Den kan hentes i 2730 Herlev eller sendes på købers regning.

  350,00 kr.03-12-2023
 6. bObles, Fly mrk Bobles. sælges . Fra ikke ryger hjem
Kan hentes i støvring
RING 25 39 60 14

  bObles, Fly mrk Bobles. sælges . Fra ikke ryger hjem Kan hentes i støvring RING 25 39 60 14

  250,00 kr.03-12-2023

I skrivende stund er der 324 Bobles-produkter til salg på DBA. De er oplagte til både drenge og piger og bruges af børn i mange aldre. Måske derfor er de så populære på DBA? Har du nogen stående, som I ikke bruger mere, så er der mange, der søger efter dem brugt.

7. Barbie

Det ville næsten være mærkeligt, hvis den ikke var på listen. Barbie er måske et af de mest kendte varemærker, og der er næppe mange, der ikke kender til Barbie. Lige nu er der over 2.000 annoncer på DBA med Barbie, og det er samtidigt et af de mest søgte ord i legetøjskategorien.

Barbiedukken blev opfundet af Mattel i 1959 og er måske især folkekær på grund af sin afspejling af små pigers drømme om voksenlivet. Og selvom Barbie også ofte har været kritiseret for sin fortolkning af kvindekroppens mål og sin fremstilling af kønsroller, så har det ikke haft den store betydning på dukkens popularitet. 

Den allerførste dukke blev lavet den 9. marts 1959 og er i dag på museum. Både Barry Williams og Andrew Meyers har prøvet at købe den. Meyers bød en formue for den, men Ruth Handler, der er stifter og ejer af Barbie, vil ikke sælge den.

Mindre kan dog også gøre det, for at dømme ud fra søgehistorikken på DBA, så kan du nemt komme af med dine gamle Barbiedukker, når du sætter dem til salg. Det samme gør sig i øvrigt gældende for meget af det Barbie-tilbehør, der siden er lavet.

LÆS OGSÅ: Guide til dig, der vil købe Lego brugt

Det fine Barbie-brudepar sælges af Kirstine fra Ansager til 280 kroner, mens den pink Fiat med Barbie og 2 hunde kan hentes for 120 kroner hos Stine i Roskilde. Barbie-huset står i Frederikssund, og Anders sælger det med tøj, 2 dukker og tilbehør for 250 kroner
Det fine Barbie-brudepar sælges af Kirstine fra Ansager til 280 kroner, mens den pink Fiat med Barbie og 2 hunde kan hentes for 120 kroner hos Stine i Roskilde. Barbie-huset står i Frederikssund, og Anders sælger det med tøj, 2 dukker og tilbehør for 250 kroner

8. Lego Technic

At side og bygge gearkasser, stempelmotorer, kranarme og styresystemer lyder måske mest som noget, ingeniører og mekanikere holder af. Med mindre du er hard-core Lego-fan, der elsker at bygge og konstruere, for så er det Lego Technic-serien, der hitter.

Serien, der ofte er lidt dyrere end det ‘klassiske’ Lego, er udtænkt til dem, der virkelig vil nørde og gå i dybden med konstruktioner. Det er ofte til de lidt større børn, ja faktisk er der mange voksne, der elsker denne serie og samler på de store modeller herfra. I mange hjem er det slet ikke indkøbt som legetøj til børnene.

Ofte er det kendetegnet ved at være en del mere krævende end det klassiske Lego og ved at have avancerede og meget virkelighedstro konstruktioner. Eksempelvis døre, der åbner automatisk, muligheden for at sætte biler i bakgear og realistisk affjedring.
Inden for Lego Tecnics er der flere modeller, der med tiden er blevet samlerobjekter, og da nyprisen på Lego Tecnics ofte kan være høj, er det noget af dét, der er i høj kurs i brugt stand. Med samlerobjekterne har det betydning for prisen, om modellen er i ubrudt æske, har været samlet og indeholder alle dele samt instruktionsbog. Men uanset hvad, så kan det godt betale sig at sætte det til salg, hvis du er blevet træt af det.

Lego Technic til salg på DBA:

 1. Lego Technic, 42114, Lego 42114 Volvo dumper. Ny aldrig åben

  Lego Technic, 42114, Lego 42114 Volvo dumper. Ny aldrig åben

  1.800,00 kr.03-12-2023
 2. Lego Technic, 42055, Fin model. Kan bygges som 2 forskellige maskiner.
Er bygget som sorteringanlæg,

  Lego Technic, 42055, Fin model. Kan bygges som 2 forskellige maskiner. Er bygget som sorteringanlæg, klodser til ombygning, følger med. Inkl manual til mineudgraver. Alle manualer er tilgængelige på

  1.300,00 kr.03-12-2023
 3. Lego Technic, 42040, Sælger denne vandflyver/transportflyver

Obs! Uden kasse har været samlet. 

-

  Lego Technic, 42040, Sælger denne vandflyver/transportflyver Obs! Uden kasse har været samlet. - delene er opdelt i 1 pose til “starten” og anden pose til “slutningen” DE BLÅ “VAND” MANGLER BYD

  200,00 kr.03-12-2023
 4. Lego Technic, 42025, Lego technic fly i fin stand, alle klodser er der samt byggevejledning. Flyet e

  Lego Technic, 42025, Lego technic fly i fin stand, alle klodser er der samt byggevejledning. Flyet er skilt ad. Kan sendes, Se mine andre annoncer for flere lego technic modeller, rabat ved køb af fle

  200,00 kr.03-12-2023
 5. Lego Technic, 42039, Lego technic bil i fin stand, alle klodser er der samt byggevejledning. Bilen e

  Lego Technic, 42039, Lego technic bil i fin stand, alle klodser er der samt byggevejledning. Bilen er skilt ad. Inkl motor og lys. Kan sendes, Se mine andre annoncer for flere lego technic modeller, r

  400,00 kr.03-12-2023
 6. Lego Technic, 42043, Lego technic lastbil i fin stand, alle klodser er der samt byggevejledning og m

  Lego Technic, 42043, Lego technic lastbil i fin stand, alle klodser er der samt byggevejledning og motoren virker. Lastbilen er skilt ad. Inkl chauffør:) Kan sendes,

  950,00 kr.03-12-2023

I skrivende stund er der 945 annoncer med Lego Technic til salg på DBA. Hvor meget du kan få for det afhænger af model, årgang, emballagen, manual med mere. Men 45 af disse annoncer ligger til mellem 2.000 – 15.000 kroner, så der kan være gode penge at tjene, hvis du ligger inde med det rigtige. 

9. Legekøkken

Har I også leget masterchef derhjemme ved legekøkkenet? Små børn elsker legekøkkener, fordi det giver dem mulighed for at lege små voksne, og uanset om der bliver serveret hjemmelavet pizza, kage og kaffe til mor eller slik-tårne, så vil de fleste børn kunne bruge timer foran de små køkkenlåger.

De findes i et hav af udgaver, materialer og ikke mindst prisklasser, men pointen med dem er, at de som regel er bygget til at være en fast bestanddel af et børneværelse i en længere årrække. Derfor giver det også god mening at søge efter den slags brugt. Ofte vil den smule slid og patina, de har fået gennem tiden, ikke betyde andet end lidt øget charme, og så vil der være gode penge at spare.

Måske derfor er legekøkken blandt de ti mest søgte ord i legetøjskategorien, måske fordi vi voksne også godt kan se fornuften i dem. De er nemlig ikke bare sjove, det er også et oplagt sted for læring. Børn observerer nemlig, hvad de voksne foretager sig i køkkenet og prøver typisk at gøre det samme. Et legekøkken er dermed med til at udfordre deres hjerner, og det er trods alt et meget godt argument for legetøj, ikke?

Legekøkkener til salg på DBA:

 1. Køkken, Legekøkken sælges med vogn og mad osv
Byd!!!!! Da det skal væk hurtigt muligt

  Køkken, Legekøkken sælges med vogn og mad osv Byd!!!!! Da det skal væk hurtigt muligt

  300,00 kr.03-12-2023
 2. Køkken, Legekøkken, Ikea, Ikea legekøkken beklædt med farvet klæbefolie i blå, hvid og træmønster.

  Køkken, Legekøkken, Ikea, Ikea legekøkken beklædt med farvet klæbefolie i blå, hvid og træmønster. Små brugsspor, som ny i stand. Snor på til at skrue køkkenet fast til væggen vis man vil det

  700,00 kr.03-12-2023
 3. Køkken, Legekøkken, IKEA, Fint legekøkken i babyblå. Med en del tilbehør i træ og plastik.

  Køkken, Legekøkken, IKEA, Fint legekøkken i babyblå. Med en del tilbehør i træ og plastik.

  800,00 kr.03-12-2023
 4. Køkken, Legekøkken , Inea duktig, Ikea duktig legekøkken med en bunke tilbehør og legemad. Der er pl

  Køkken, Legekøkken , Inea duktig, Ikea duktig legekøkken med en bunke tilbehør og legemad. Der er plastiklegemad og legemad i træ både fra Spire og Mamamemo. Der er nok trælegemad for omkring 400-500

  650,00 kr.03-12-2023
 5. Køkken, Legekøkken, Legekøkken i fin stand med enkelte mærker efter brug. Se billeder.

  Køkken, Legekøkken, Legekøkken i fin stand med enkelte mærker efter brug. Se billeder.

  200,00 kr.03-12-2023
 6. Køkken, Legekøkken

  Køkken, Legekøkken

  5,00 kr.03-12-2023

I skrivende stund er der 81 annoncer med legekøkkener til salg på DBA. Rigtig mange smider bare de gamle, brugte legekøkkener til storskrald, men der er faktisk stor interesse for dem, så husk at oprette dem på DBA, hvis du et stående, som I ikke længere bruger.

10. Paw Patrol

Den superseje hundepatrulje redder dagen! Sådan lyder det faste slogan for den canadiske tv-tegnefilmsserie, der siden 2013 har vundet mange børns hjerter. Serien om de seks redningshvalpe, der sammen med drengen Rider arbejder for at beskytte Adventure Bay, har faktisk vundet så stort indpas, at der siden er skabt et helt univers omkring det - med figurer, legetøj, merchandise og andet - alle med Paw Patrol-logo på selvfølgelig.

Hundehvalpe og redningsaktioner taler til de fleste blødsødne børnehjerter. Og altså efter alt at dømme også deres forældres søgekriterier på DBA. Også tøj med Paw Patrol er populært hos både piger og drenge.

Paw Patrol til salg på DBA:

 1. Andet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol - true metal
Skyd bilen af sted og red Kyletta
Består af banen

  Andet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol - true metal Skyd bilen af sted og red Kyletta Består af banen og et ekstra sæt biler Derfor med 7 biler i alt, se billederne Nypris ca 500,- Fra dyre- og røgfr

  145,00 kr.03-12-2023
 2. Andet legetøj, Paw patrol legetøj, Paw patrol, Div. Køretøjer + figurer
2 store køretøjer med alt ti

  Andet legetøj, Paw patrol legetøj, Paw patrol, Div. Køretøjer + figurer 2 store køretøjer med alt tilbehør og lys og lyd 1 flyver Div. Mindre køretøjer Div figurer 2 bamser Alt i fin stand og alt vir

  850,00 kr.03-12-2023
 3. Blandet legetøj, Puslespil og bøger , Paw Patrol, Puslespil 20,-
Bøger 20,-
Begge 30,-

Idé til kale

  Blandet legetøj, Puslespil og bøger , Paw Patrol, Puslespil 20,- Bøger 20,- Begge 30,- Idé til kalender- eller adventsgave Se også mine andre annoncer.

  30,00 kr.03-12-2023
 4. Andet legetøj, Hund, Paw patrol, ASSA 16

  Andet legetøj, Hund, Paw patrol, ASSA 16

  15,00 kr.03-12-2023
 5. Andet legetøj, Paw patrol hovedkvarter , Paw patrol

  Andet legetøj, Paw patrol hovedkvarter , Paw patrol

  550,00 kr.03-12-2023
 6. Blandet legetøj, Paw patrol udkogstårn, Paw patrol, Den lille udgave af Paw Patrol udkigstårn.
Kan o

  Blandet legetøj, Paw patrol udkogstårn, Paw patrol, Den lille udgave af Paw Patrol udkigstårn. Kan også afspille lyde. Medfølger ingen figurer Fin stand Nypris - set til 499,-

  199,00 kr.03-12-2023

I skrivende stund er der 95 annoncer med Paw Patrol til salg på DBA. Uanset om du har ’bamser’, ’biler’ eller ’tøj’ med Paw Patrol, så er der lige nu stor efterspørgsel på det, så måske det var på tide at gå på opdagelse på børneværelset?

Begynder dit Lego med sætnummeret 10.000, eller er der eksempelvis kun 3 cifre i nummeret? Så kan det vise sig at være en fordel for dig, der overvejer, om det Lego, I har liggende på børneværelset, på loftet eller i kælderen, er guld værd. Læs mere her, hvor du kan se, om dit Lego er penge værd.

Julen nærmer sig, og måske er du én af dem, der overvejer, om ikke brugte gaver til børn kunne være god stil. Ikke bare for miljøet og pengepungen, men også for modtager og giver. Det kan faktisk giver rigtig god mening. Her får du 8 bud på oplagte gaver til børn, du med fordel kan købe brugt. 

Relaterede artikler