De mest eftertragtede legesager på DBA lige nu
Børn

De mest eftertragtede legesager på DBA lige nu

Louise Guldager
Louise Guldager

Legetøj er lidt som forårskåde kaniner: Det formerer sig i uendelighed, helt uden at man opdager det. I særlig grad hvis man har flere børn. Derfor kan det også være en ide en gang imellem at få ryddet lidt ud. Særligt nu, op mod jul, hvor de fleste af os ved, at der kommer masser af nyt ind. Her er en top ti over de mest søgte legeting på DBA lige nu – hvis du ligger inde med noget af dette, kan du altså godt regne med, at få det solgt i en fart.

En grundig oprydning i børnenes legetøj kan være en god ide med mellemrum. Ofte vil du opdage en del, der ikke længere bliver brugt, men som kan bringe glæde i et nyt hjem. Og de ekstra penge, du tjener, kan jo passende bruges på julegaver, nu hvor december banker på døren.

Men inden du går i børnenes legetøjskasser eller hiver stigen ned fra loftet, så læs med her. Her kommer nemlig en oversigt over de ti mest søgte ord i legetøjskategorien – altså de ti ting, som allerflest sidder og leder efter her på DBA. Har du noget af dette liggende, så er der en god chance for, at du får det solgt lige nu.

Top 10 søgeord i børnelegetøjs-kategorien

1. Lego

Et af de allermest søgte ord blandet legetøjet på DBA er måske næppe en overraskelse: Lego.

Legetøjet, vi alle sammen kender og kan huske fra egen barndom. Det går aldrig af mode, er evigt aktuelt, og så holder det i mange år.
Dette har to klare fordele:

1) det vokser med barnet, der ofte har langsigtet glæde af det og
2) det giver god mening at købe brugt, fordi det sjældent slides, og holder sig godt.

Noget Lego er sågar med tiden blevet rigtig mange penge værd. Men uanset, om du håber at kunne ramme en dedikeret samler eller en glad 6-årig, så tyder alt på, at dine Lego-ting nemt kan få ny ejermand, hvis du sætter til salg her på DBA netop nu.

Husk: Har du store serier, så kan det være en fordel at få dem samlet i poser eller kasser, så køber nemt kan overskue, hvad der hører sammen.

Lego salg på DBA:

 1. Lego Star Wars, 75159, Death Star UCS (2nd edition) 100% komplet sæt inkl. 27 minifigurer og velhold

  Lego Star Wars, 75159, Death Star UCS (2nd edition) 100% komplet sæt inkl. 27 minifigurer og velholdt manual. Udgået model fra 2016 på hele 8 kg. Fra ikke-ryger hjem. Køber betaler fragten.

  4.200,00 kr.29-05-2023
 2. Lego Friends, Blandet, 4,5 kg blandet Lego sælges inkl. mange byggeplader.

  Lego Friends, Blandet, 4,5 kg blandet Lego sælges inkl. mange byggeplader.

  1.000,00 kr.29-05-2023
 3. Lego Star Wars, 10240, LEGO Star Wars UCS 10240 X-Wing. Skilt ad og lagt i poser svarende til brugsa

  Lego Star Wars, 10240, LEGO Star Wars UCS 10240 X-Wing. Skilt ad og lagt i poser svarende til brugsanvisningen.

  2.000,00 kr.29-05-2023
 4. Legetøjs sav (str. 20 cm)

  Legetøjs sav (str. 20 cm)

  Lego Legetøj, Legetøjs sav (str. 20 cm), Legetøjs sav (str. 20 cm) Brand: Ukendt Farve: Grøn og grå Størrelse: 20 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop:

  27,00 kr.16-05-2023
 5. Legetøjsværktøj (str. 12 cm)

  Legetøjsværktøj (str. 12 cm)

  Lego Legetøj, Legetøjsværktøj (str. 12 cm), Legetøjsværktøj (str. 12 cm) Brand: Ukendt Farve: Grøn og grå Størrelse: 12 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores web

  27,00 kr.16-05-2023
 6. Legetøjs sang (str. 13 cm)

  Legetøjs sang (str. 13 cm)

  Lego Legetøj, Legetøjs sang (str. 13 cm), Legetøjs sang (str. 13 cm) Brand: Ukendt Farve: Grå og grøn Størrelse: 13 cm Klik på knappen "Gå til varen" for at se mere om varen i vores webshop

  27,00 kr.16-05-2023

DBA, og til trods herfor, er det blandt de mest søgte ord i legetøjskategorien.  50 af disse annoncer ligger med en pris på over 15.000 kroner, så du kan være heldig, at dit Lego er mange penge værd.

2. Maileg

I en travl hverdag, hvor nye historier konstant påvirker os, har Mailegs legetøj vist sig at være ret populært. Måske fordi, det åbner for en verden, hvor mus sover i tændstikæsker, prinsesser inviterer til te-selskab, og hvor katte og mus er bedste venner.

Det er klassisk kvalitetslegetøj, det er dansk ligesom Lego, og det forener fortællingernes magi med skandinavisk design, der muligvis også gør de voksne mere begejstrede. Har I noget liggende, som I ikke bruger, så er der en del, der efterspørger at kunne købe det. Lige nu er især nisser og julegavesæk meget efterspurgte.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Dette Lego er meget værd

Kommer du forbi Nykøbing Falster, kan du hente disse 2 ældre, store Maileg-gæs via DBA. De koster 400 kroner samlet. Pia fra Holbæk sælger sin julegavesæk, der er den store model, og som måler 110 x 75 centimeter. Denne er for inkarnerede Maileg-samlere og koster 450 kroner. Kaninen befinder sig i Stensved, og Cecilie sælger den ubrugt på DBA for 300 kroner
Kommer du forbi Nykøbing Falster, kan du hente disse 2 ældre, store Maileg-gæs via DBA. De koster 400 kroner samlet. Pia fra Holbæk sælger sin julegavesæk, der er den store model, og som måler 110 x 75 centimeter. Denne er for inkarnerede Maileg-samlere og koster 450 kroner. Kaninen befinder sig i Stensved, og Cecilie sælger den ubrugt på DBA for 300 kroner

3. Schleich

En anden legetøjsproducent, der for mange hører til i klassiker-kategorien, er Schleich. En tysk producent af legetøjsfigurer, der siden 1935 har huseret på børneværelserne. I 1950erne kom de kendte Schleich-figurer med Nuser fra Radisserne og Smølferne. Og siden 1980'erne har især de velkendte bondegårdsdyr og andre dyr, der siden kom til, været blandt de mest populære.

Alle Schleich-dyr er håndmalede og meget naturtro. Måske derfor elsker børn dem så meget? Uanset, så interesserer langt de fleste børn sig for dyr. Hvad siger de? Hvor bor de? Hvad spiser de? Derfor er Schleich et evigt populært produkt - også brugt. De er meget robuste, så selvom de har været leget godt med, så kan det sagtens svare sig at købe brugt. De har generelt meget lang levetid. Da de fra ny er lidt dyre, og de fleste gerne vil have store samlinger, er 'schleich' derfor yderst populært at søge efter på DBA.

Schleich-legetøj til salg på DBA:

 1. Andet legetøj, Ridehus , schleich, ridehus inkl. hegn, spring, hest, rytter og ridelærer.
som ses på

  Andet legetøj, Ridehus , schleich, ridehus inkl. hegn, spring, hest, rytter og ridelærer. som ses på billederne.

  95,00 kr.29-05-2023
 2. Andet legetøj, Stald , schleich, Stor stald med tilbehør, med 3 heste og udstyr plus en rytter.
som

  Andet legetøj, Stald , schleich, Stor stald med tilbehør, med 3 heste og udstyr plus en rytter. som set på billedet.

  200,00 kr.29-05-2023
 3. Andet legetøj, diverse bondegårdsdyr , schleich, som set på billedet med hegn.

  Andet legetøj, diverse bondegårdsdyr , schleich, som set på billedet med hegn.

  80,00 kr.29-05-2023
 4. Andet legetøj, Stævneplads, schleich, Stævneplads, makeupstand inkl. hest og stævnedeltager. som se

  Andet legetøj, Stævneplads, schleich, Stævneplads, makeupstand inkl. hest og stævnedeltager. som set på billedet.

  110,00 kr.29-05-2023
 5. Andet legetøj, Lille hestevogn, schleich, Hest, vogn, pige og hund og lidt tilbehør - som set på bil

  Andet legetøj, Lille hestevogn, schleich, Hest, vogn, pige og hund og lidt tilbehør - som set på billedet

  85,00 kr.29-05-2023
 6. Andet legetøj, Strigleplads og tilbehør , Schleich, Strigleplads med tilbehør og 1 hest, 1 pige og

  Andet legetøj, Strigleplads og tilbehør , Schleich, Strigleplads med tilbehør og 1 hest, 1 pige og 1 hund.

  90,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 1.015 annoncer med Schleich-legetøj til salg på DBA. Søger du noget bestemt, så skriv eksempelvis ’Schleich hestestald’ i søgefeltet, ’Schleich dyr’ eller ’Schleich smølfer’, så dukler en defineret søgning frem.

4. Dukkehus

Lad os starte med at slå fast, at dukkehuse er for både piger og drenge. De giver børn mulighed for at efterligne dagligdagen, og den slags tiltrækker de fleste børn. Et dukkehus er både godt for finmotorikken, træning af rumfornemmelsen, afstandsbedømmelse, evne til at fordybe sig og til at sidde stille. Kort sagt en klassiker på ethvert børneværelse.

Dukkehuse kan have en utrolig lang levetid. Det er ikke unormalt, at børn leger med et dukkehus i op til 10 år. Et dukkehus i træ går sjældent i stykker og kan derfor let sælges, når børnene mister interessen for det, eller pladsen bliver for trang. Faktisk stiger nogle dukkehuse ligefrem i værdi, hvis de ikke produceres mere og betragtes som samleobjekter.

Men uanset, om du har en klassisk model i træ eller et praktisk i plastik, så er det lige nu et af de mest søgte ord på DBA. Står dine børns dukkehus bare og samler støv derhjemme, så er det måske på tide, at I giver det ny adresse?

Dukkehuse til salg på DBA:

 1. Dukkehus, Lol dukkehus, Lol dukkehus med møbler og ting.
Kæmpe samling af dukker og kæledyr fra LOL

  Dukkehus, Lol dukkehus, Lol dukkehus med møbler og ting. Kæmpe samling af dukker og kæledyr fra LOL Der medfølger en masse tøj, sko og accessories. Håber et andet barn vil blive lige så glad for det,

  750,00 kr.29-05-2023
 2. Dukkehus, Prinsesseslot, Super lækkert prinsesseslot i træ. Samlevejledning medfølger. Snor til vind

  Dukkehus, Prinsesseslot, Super lækkert prinsesseslot i træ. Samlevejledning medfølger. Snor til vindebro skal laves.

  250,00 kr.29-05-2023
 3. Dukkehus, Gurli Gris, Dukkehus med Gurli Gris og lidt møbler.

  Dukkehus, Gurli Gris, Dukkehus med Gurli Gris og lidt møbler.

  75,00 kr.29-05-2023
 4. Dukkehus, Ældre dukkehus i træ, Stabilt og fint og velholdt ældre hus 54,28, h.40 cm

  Dukkehus, Ældre dukkehus i træ, Stabilt og fint og velholdt ældre hus 54,28, h.40 cm

  200,00 kr.29-05-2023
 5. Dukkehus, Kig kasse kigkasse, Kig kasse til dine bedste ting
1 skuffe til dine småting
40kr ekskl in

  Dukkehus, Kig kasse kigkasse, Kig kasse til dine bedste ting 1 skuffe til dine småting 40kr ekskl indholdet Lænestol + bord = 25 kr Plastik mus 15kr Afhentes Vanløse... efter aftale.. /Eller sendes

  40,00 kr.29-05-2023
 6. Dukkehus, Sylvania, Et SylvaniaHule og et sommerhus.
12 stk Sylvania bamser
Sælges samlet for 250kr.

  Dukkehus, Sylvania, Et SylvaniaHule og et sommerhus. 12 stk Sylvania bamser Sælges samlet for 250kr. Afhentes i 2610 Rødovre

  250,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 2.059 annoncer med dukkehuse og dukkehus-tilbehør til salg på DBA. De ligger i mange prisklasser og modeller, men generelt er prisen halv pris eller under af nypris. De er særligt populære lige nu, da det er en oplagt julegave.

5. Playmobil

Playmobil-legetøj har ligesom andre producenter som eksempelvis Lego en lang historik bag sig, som de fleste husker fra deres egen barndom. Det er især populært for børn, fordi det kan sammensættes på et utal af måder og har en høj holdbarhed. Det kan gå i arv generationer imellem, og gamle modeller kan snildt bruges sammen med nye. Produkterne holder i mange år, og derfor betragtes det af mange som en god investering.

De små plastik-figurer og deres tilhørende universer indbyder til timers leg og fantasi, og det er stadig blandt det legetøj, som fint kan konkurrere med moderne tiders computerspil og TV. I dag er nogle af de ældre serier og sæt blevet til samlerobjekter.

Ligger du til eksempel inde med et Noahs Ark-sæt fra 2003, vil samlere måske være interesserede i dette. Det victorianske dukkehus fra 1980 er også i meget høj kurs, og det samme er de gamle udrykningskøretøjer tilbage fra 1970érne og 1980érne. Har du nogle af disse, så kan du tjene gode penge på at sætte dem til salg.

- Hemmeligheden bag Playmobil ligger i de historier, der bliver skabt i børnenes fantasi, har stifteren af Playmobil engang udtalt.

Og det er vel i grunden årsag nok til dets popularitet.

LÆS OGSÅ: Sådan vælger du det rigtige regntøj til dine børn

Det store victorianske dukkehus fra Playmobil fra 1980 er meget populært. Det er for længst udgået og kan udvides med ekstra etager, fundament, hus og møbler. Bo fra Broby sælger sit for 3.500 kroner, mens eksempelvis Terese fra Albertslund ligger inde med en enkelt ekstra etage. Denne ene etage kan også være svær at finde, da det som nævnt ikke produceres mere – hun skal have 900 kroner for sin etage. Det er med intakte gardiner og tapet. Har du sådan ét hus stående her, du ikke bruger, så kan du tjene gode penge på det på DBA
Det store victorianske dukkehus fra Playmobil fra 1980 er meget populært. Det er for længst udgået og kan udvides med ekstra etager, fundament, hus og møbler. Bo fra Broby sælger sit for 3.500 kroner, mens eksempelvis Terese fra Albertslund ligger inde med en enkelt ekstra etage. Denne ene etage kan også være svær at finde, da det som nævnt ikke produceres mere – hun skal have 900 kroner for sin etage. Det er med intakte gardiner og tapet. Har du sådan ét hus stående her, du ikke bruger, så kan du tjene gode penge på det på DBA

6. Bobles

Hvem vil ik' gerne rulle, kravle, hoppe og balancere, når de er børn? Ja ik’?.

Bobles tumlemøbler er motorisk udfordrende legetøj til børn i alle aldre, der især lægger vægt på barnets udvikling, på kvalitet og design. Bobles handler med andre ord om fantasifuld leg, motorisk udvikling, kropsbevidsthed og om glade børn.

Siden lanceringen i 2006 har Bobles udviklet et hav af tumlemøbler, der er højt elsket af både børn og forældre. De er ofte på manges ønskelister til barnedåb og børnefødselsdage, og da prisen også er i den lidt høje ende, er det populært at finde brugt.

Tumlemøblerne er i tykt skum, der er utroligt holdbart, så selvom de har været brugt, vil det ofte ikke kunne mærkes, når de er i brug. De understøtter dit barn helt fra kravlestadiet til de store børnehave- og skolebørn. Bobles har derfor, ligesom meget af det nævnte legetøj på listen her, ofte en meget lang levetid.

Bobles til salg på DBA:

 1. bObles, Bobles

  bObles, Bobles

  125,00 kr.29-05-2023
 2. bObles, Frø, elefant, trædesten, Bobles, Sælges samlet. Klassiske bobles brugsspor, men fejler eller

  bObles, Frø, elefant, trædesten, Bobles, Sælges samlet. Klassiske bobles brugsspor, men fejler ellers intet.

  500,00 kr.29-05-2023
 3. bObles, Fisk, BObles, Bobles fisk sælges. Med mærker efter brug, men til mange timers leg endnu.

Af

  bObles, Fisk, BObles, Bobles fisk sælges. Med mærker efter brug, men til mange timers leg endnu. Afhentes i Hareskovby, Værløse.

  40,00 kr.29-05-2023
 4. bObles, bObles, Kan afhentes i Bagsværd.

  bObles, bObles, Kan afhentes i Bagsværd.

  200,00 kr.29-05-2023
 5. bObles, WWF tumle panda, Bobles, Bobles WWF tumle panda. Nypris 599,95. Fin stand. Fra røgfrit hjem

  bObles, WWF tumle panda, Bobles, Bobles WWF tumle panda. Nypris 599,95. Fin stand. Fra røgfrit hjem uden husdyr.

  400,00 kr.29-05-2023
 6. bObles, Skildpadde, Bobles, Bobles blå skildpadde. 4 forskellige blå nuancer. Pæn stand. Nypris 849,

  bObles, Skildpadde, Bobles, Bobles blå skildpadde. 4 forskellige blå nuancer. Pæn stand. Nypris 849,- Fra røgfrit hjem. Fra hjem uden kæledyr.

  400,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 324 Bobles-produkter til salg på DBA. De er oplagte til både drenge og piger og bruges af børn i mange aldre. Måske derfor er de så populære på DBA? Har du nogen stående, som I ikke bruger mere, så er der mange, der søger efter dem brugt.

7. Barbie

Det ville næsten være mærkeligt, hvis den ikke var på listen. Barbie er måske et af de mest kendte varemærker, og der er næppe mange, der ikke kender til Barbie. Lige nu er der over 2.000 annoncer på DBA med Barbie, og det er samtidigt et af de mest søgte ord i legetøjskategorien.

Barbiedukken blev opfundet af Mattel i 1959 og er måske især folkekær på grund af sin afspejling af små pigers drømme om voksenlivet. Og selvom Barbie også ofte har været kritiseret for sin fortolkning af kvindekroppens mål og sin fremstilling af kønsroller, så har det ikke haft den store betydning på dukkens popularitet. 

Den allerførste dukke blev lavet den 9. marts 1959 og er i dag på museum. Både Barry Williams og Andrew Meyers har prøvet at købe den. Meyers bød en formue for den, men Ruth Handler, der er stifter og ejer af Barbie, vil ikke sælge den.

Mindre kan dog også gøre det, for at dømme ud fra søgehistorikken på DBA, så kan du nemt komme af med dine gamle Barbiedukker, når du sætter dem til salg. Det samme gør sig i øvrigt gældende for meget af det Barbie-tilbehør, der siden er lavet.

LÆS OGSÅ: Guide til dig, der vil købe Lego brugt

Det fine Barbie-brudepar sælges af Kirstine fra Ansager til 280 kroner, mens den pink Fiat med Barbie og 2 hunde kan hentes for 120 kroner hos Stine i Roskilde. Barbie-huset står i Frederikssund, og Anders sælger det med tøj, 2 dukker og tilbehør for 250 kroner
Det fine Barbie-brudepar sælges af Kirstine fra Ansager til 280 kroner, mens den pink Fiat med Barbie og 2 hunde kan hentes for 120 kroner hos Stine i Roskilde. Barbie-huset står i Frederikssund, og Anders sælger det med tøj, 2 dukker og tilbehør for 250 kroner

8. Lego Technic

At side og bygge gearkasser, stempelmotorer, kranarme og styresystemer lyder måske mest som noget, ingeniører og mekanikere holder af. Med mindre du er hard-core Lego-fan, der elsker at bygge og konstruere, for så er det Lego Technic-serien, der hitter.

Serien, der ofte er lidt dyrere end det ‘klassiske’ Lego, er udtænkt til dem, der virkelig vil nørde og gå i dybden med konstruktioner. Det er ofte til de lidt større børn, ja faktisk er der mange voksne, der elsker denne serie og samler på de store modeller herfra. I mange hjem er det slet ikke indkøbt som legetøj til børnene.

Ofte er det kendetegnet ved at være en del mere krævende end det klassiske Lego og ved at have avancerede og meget virkelighedstro konstruktioner. Eksempelvis døre, der åbner automatisk, muligheden for at sætte biler i bakgear og realistisk affjedring.
Inden for Lego Tecnics er der flere modeller, der med tiden er blevet samlerobjekter, og da nyprisen på Lego Tecnics ofte kan være høj, er det noget af dét, der er i høj kurs i brugt stand. Med samlerobjekterne har det betydning for prisen, om modellen er i ubrudt æske, har været samlet og indeholder alle dele samt instruktionsbog. Men uanset hvad, så kan det godt betale sig at sætte det til salg, hvis du er blevet træt af det.

Lego Technic til salg på DBA:

 1. Lego Technic, Bulldozer, Uåbnet flere billeder kan sendes

  Lego Technic, Bulldozer, Uåbnet flere billeder kan sendes

  1.800,00 kr.29-05-2023
 2. Lego Technic, 42115 Lamborghini Sian, Uåbnet og aldrig samlet.
Fast pris.

  Lego Technic, 42115 Lamborghini Sian, Uåbnet og aldrig samlet. Fast pris.

  2.000,00 kr.29-05-2023
 3. Lego Technic, HOOK LOADER, LEGO SAMLESÆT (235)
’NR. 42084
HOOK LOADER
I UÅBNET PAKKE

  Lego Technic, HOOK LOADER, LEGO SAMLESÆT (235) ’NR. 42084 HOOK LOADER I UÅBNET PAKKE

  50,00 kr.29-05-2023
 4. Lego Technic, 364, 8859, 854 og 850, Lego retro fra 1970’erne. Nogle sæt er ikke komplette. Giv et b

  Lego Technic, 364, 8859, 854 og 850, Lego retro fra 1970’erne. Nogle sæt er ikke komplette. Giv et bud.

  1,00 kr.29-05-2023
 5. Lego Technic, 42126, Lego Technic 42126 Ford Raptor. Kassen er uåbnet/forseglet, men blev lidt mast

  Lego Technic, 42126, Lego Technic 42126 Ford Raptor. Kassen er uåbnet/forseglet, men blev lidt mast under opbevaring. Derfor den skarpe afhentningspris 625kr, som svarer til 50% af Legos vejledende pr

  628,00 kr.29-05-2023
 6. Lego Technic, 42035 - bulldozer/bil, Skil ad og saml igen - eller hvad du nu har lyst til :-)

  Lego Technic, 42035 - bulldozer/bil, Skil ad og saml igen - eller hvad du nu har lyst til :-)

  100,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 945 annoncer med Lego Technic til salg på DBA. Hvor meget du kan få for det afhænger af model, årgang, emballagen, manual med mere. Men 45 af disse annoncer ligger til mellem 2.000 – 15.000 kroner, så der kan være gode penge at tjene, hvis du ligger inde med det rigtige. 

9. Legekøkken

Har I også leget masterchef derhjemme ved legekøkkenet? Små børn elsker legekøkkener, fordi det giver dem mulighed for at lege små voksne, og uanset om der bliver serveret hjemmelavet pizza, kage og kaffe til mor eller slik-tårne, så vil de fleste børn kunne bruge timer foran de små køkkenlåger.

De findes i et hav af udgaver, materialer og ikke mindst prisklasser, men pointen med dem er, at de som regel er bygget til at være en fast bestanddel af et børneværelse i en længere årrække. Derfor giver det også god mening at søge efter den slags brugt. Ofte vil den smule slid og patina, de har fået gennem tiden, ikke betyde andet end lidt øget charme, og så vil der være gode penge at spare.

Måske derfor er legekøkken blandt de ti mest søgte ord i legetøjskategorien, måske fordi vi voksne også godt kan se fornuften i dem. De er nemlig ikke bare sjove, det er også et oplagt sted for læring. Børn observerer nemlig, hvad de voksne foretager sig i køkkenet og prøver typisk at gøre det samme. Et legekøkken er dermed med til at udfordre deres hjerner, og det er trods alt et meget godt argument for legetøj, ikke?

Legekøkkener til salg på DBA:

 1. Køkken, Legekøkken, IKEA, Brugt, men fint køkken. Inkl en masse ekstra køkkentøj, tallerkner, kopper

  Køkken, Legekøkken, IKEA, Brugt, men fint køkken. Inkl en masse ekstra køkkentøj, tallerkner, kopper, bestik, træmadvarer inkl legekniv og skærebrætter med mere mest i træ eller metal. Alt til den lil

  450,00 kr.29-05-2023
 2. Køkken, Legekøkken, Hape, Evig dejlig leg med legekøkken og legemad. Pizza, der kan bygges, bages og

  Køkken, Legekøkken, Hape, Evig dejlig leg med legekøkken og legemad. Pizza, der kan bygges, bages og “spises”. Stegepande, køkkenredskaber og andet mad. Alt på billedet følger med. Køkkenet er i fin s

  500,00 kr.29-05-2023
 3. Køkken, Legekøkken

  Køkken, Legekøkken

  300,00 kr.29-05-2023
 4. Køkken, Legekøkken m. tilbehør; brugt men er i god stand.
Nypris for det hele: ca. 1000 kroner. 
Kan

  Køkken, Legekøkken m. tilbehør; brugt men er i god stand. Nypris for det hele: ca. 1000 kroner. Kan afhentes i Brøndby Strand.

  300,00 kr.29-05-2023
 5. Køkken, Legekøkken, Hjemmebygget, Legekøkken børnekøkken
Stort hjemmebygget Legekøkken. Bygget af Ik

  Køkken, Legekøkken, Hjemmebygget, Legekøkken børnekøkken Stort hjemmebygget Legekøkken. Bygget af Ikea møbler og Micki legekomfur Legekøkkenet med masser af bordplade til at lege på. Indeholder 8 sku

  750,00 kr.29-05-2023
 6. Køkken, Legekøkken, IKEA, Legekøkken fra IKEA.

Køkkenet er i fin stand. Der er dog lidt rester af n

  Køkken, Legekøkken, IKEA, Legekøkken fra IKEA. Køkkenet er i fin stand. Der er dog lidt rester af nogle klistermærker inde i ovnen, som vi har bøvlet lidt med at få af. Der medfølger diverse pander,

  400,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 81 annoncer med legekøkkener til salg på DBA. Rigtig mange smider bare de gamle, brugte legekøkkener til storskrald, men der er faktisk stor interesse for dem, så husk at oprette dem på DBA, hvis du et stående, som I ikke længere bruger.

10. Paw Patrol

Den superseje hundepatrulje redder dagen! Sådan lyder det faste slogan for den canadiske tv-tegnefilmsserie, der siden 2013 har vundet mange børns hjerter. Serien om de seks redningshvalpe, der sammen med drengen Rider arbejder for at beskytte Adventure Bay, har faktisk vundet så stort indpas, at der siden er skabt et helt univers omkring det - med figurer, legetøj, merchandise og andet - alle med Paw Patrol-logo på selvfølgelig.

Hundehvalpe og redningsaktioner taler til de fleste blødsødne børnehjerter. Og altså efter alt at dømme også deres forældres søgekriterier på DBA. Også tøj med Paw Patrol er populært hos både piger og drenge.

Paw Patrol til salg på DBA:

 1. Andet legetøj, Figurer,biler, Paw Patrol, Paw Patrol figurer, biler & HQ.
Nul dyr & røg.
Alt lys & l

  Andet legetøj, Figurer,biler, Paw Patrol, Paw Patrol figurer, biler & HQ. Nul dyr & røg. Alt lys & lyd virker (Brandbil, Politibil, Bulldozer & HQ). Sender ikke. Sælges samlet. Fast pris.

  1.199,00 kr.29-05-2023
 2. Andet legetøj, Paw Patrol, Brugt lidt.
Og i fin stand

  Andet legetøj, Paw Patrol, Brugt lidt. Og i fin stand

  100,00 kr.29-05-2023
 3. Blandet legetøj, Paw Patrol biler og figurer , Paw Patrol, Masser af Pow Patrol. 
Der er for en hel

  Blandet legetøj, Paw Patrol biler og figurer , Paw Patrol, Masser af Pow Patrol. Der er for en hel del penge. Min søn ønsker 900kr for det hele.

  900,00 kr.29-05-2023
 4. Andet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol, Blandet Paw Patrol legetøj. Mange figurer, badges, forhindrin

  Andet legetøj, Paw Patrol, Paw Patrol, Blandet Paw Patrol legetøj. Mange figurer, badges, forhindringsbane, og en bil der kan laves om til fly. Rigtig fin stand og fra røg- og dyrefrit hjem.

  350,00 kr.29-05-2023
 5. Andet legetøj, Paw Patrol , Paw Patrol, Brugt Paw Patroller. Masser af leg tilbage. 

De små biler o

  Andet legetøj, Paw Patrol , Paw Patrol, Brugt Paw Patroller. Masser af leg tilbage. De små biler og figurer sælges seperat på anden annonce. 125 kr.

  125,00 kr.29-05-2023
 6. Figurer, Paw Patrol , Paw Patrol, 7 forskellige Paw Patrol biler inkl. figurer. 

Den store PawPatro

  Figurer, Paw Patrol , Paw Patrol, 7 forskellige Paw Patrol biler inkl. figurer. Den store PawPatroller En ubrugt Marshall og Rubble

  50,00 kr.29-05-2023

I skrivende stund er der 95 annoncer med Paw Patrol til salg på DBA. Uanset om du har ’bamser’, ’biler’ eller ’tøj’ med Paw Patrol, så er der lige nu stor efterspørgsel på det, så måske det var på tide at gå på opdagelse på børneværelset?

Begynder dit Lego med sætnummeret 10.000, eller er der eksempelvis kun 3 cifre i nummeret? Så kan det vise sig at være en fordel for dig, der overvejer, om det Lego, I har liggende på børneværelset, på loftet eller i kælderen, er guld værd. Læs mere her, hvor du kan se, om dit Lego er penge værd.

Julen nærmer sig, og måske er du én af dem, der overvejer, om ikke brugte gaver til børn kunne være god stil. Ikke bare for miljøet og pengepungen, men også for modtager og giver. Det kan faktisk giver rigtig god mening. Her får du 8 bud på oplagte gaver til børn, du med fordel kan købe brugt. 

Relaterede artikler