Her bor en dreng på 5 år

Her bor en dreng på 5 år

14. juni 2015

Jeg har fået lov at knipse løs på Pelles værelse! Yay!

Pelle er 5 år, og hans mor er min kollega Sofie, som arbejder sammen med mig på DBA :)

Pelle elsker at lege med Lego, så derfor har Sofie (og muuuligvis Sofies bedre halvdel) bygget et langbord så han kan stå op, og har rigeligt med plads, samt mulighed for at brede sig over et større område.

drengeværelse 5 år

Det er så hyggeligt at kigge på de små, mens de fordyber sig i en leg, og det er endnu mere dejligt at opleve, at de møbler de har fungerer, til det de ved første tanke er lavet til.

Det meste af Pelles Lego og mange af hans spil, er gemt lidt væk under bordet i gamle trækasser, så det er nemt og overskueligt at rydde op. Man kan finde lignende kasser her, og man kan overveje at sætte hjul på, hvilket gør det nemt for ungerne at hive dem frem og tilbage under bordet.

Senere hen kan man jo snildt bruge det lange bord som skrivebord, med masser af plads til computer og fødderne oppe :)

drengeværelse 5år indretning inspiration

Små sættekasser i plexiglas gør, at væggene ikke synes overfyldte selvom der jo er en anseelig mængde legetøj derinde. Pelle går i hvert fald ikke ned på hverken biler, superhelte eller forhistoriske dyr! 

drengeværelse 5 år indretning inspiration

Pelle har siden han var helt lille, sovet i en gammel original Juno seng. Den er ved at være klar til at ryge på DBA, så han kan få en seng, der er lidt mere alderssvarende og som kan bruges de næste mange år.

drengeværelse 5år indretning inspiration

Næste gang jeg besøger et børneværelse, så kommer vi til at se mere lyserødt, mere glimmer og gøgl. Der besøger vi nemlig en lille pige