Genbrugshjem i børnehøjde!
Børn

Genbrugshjem i børnehøjde!

Trine // Lortemor.dk
Trine // Lortemor.dk

Genbrugshjem i børnehøjde

Vi kender det sikkert alle sammen. Følelsen af at træde ind i et hjem, hvor alt står så sirligt og fint – der er ikke en eneste støvkugle i hverken hjørner eller langs panelerne. Hvor køkkenting hører til i køkkenet, og legetøj hører til på børneværelset. De hjem, hvor rummelighed vinder over renlighed – og hvor det er helt synligt, at her leves der!

Mit hjem går klart ind under den sidste kategori! Min spindevævssamling er enorm, og alt for ofte vinder sofaen (med en kop kaffe) over støvsugning og tømning af opvaskemaskinen. Ville sådan ønske, at jeg var født med et rengøringsgen – eller måske bare evnen til at spotte rodet, inden det vokser til en uoverskueligt tjans.

Jeg har altid ejet ting der kommer fra andre. Bevares – i ny og næ sniger der sig ting ind der er spritnye. F.eks ville jeg aldrig købe en toiletbørste fra andre. Ej heller diverse ting til den personlige hygiejne. Her tænker jeg tandbørster.

De ting jeg omgiver mig med, og som mit barn omgiver sig med er sådan cirka 70 % genbrug. Og jeg har nogle gange spurgt mig selv om, at hvis nu jeg var mangemillionær – ville det så være anderledes? Jeg ved det ikke. Men glæden ved at gå på jagt, spare penge og eje ting der er værdifulde på en helt anden måde end rent pengemæssigt, dét tiltaler mig!

Et sneakpeek ind på Alfreds værelse
Et sneakpeek ind på Alfreds værelse
glæden ved at gå på jagt, spare penge og eje ting der er værdifulde på en helt anden måde end rent pengemæssigt, dét tiltaler mig!
Trine Maria Larsen

Der findes meget få ting hos os, som Alfred ikke må pille ved. Det betyder ikke at man gerne må svinge sig i Orientlampen.  Eller at vi smider Panthellaen  ned og tager os en frisk omgang limbo.

Se flere lamper fra DBA

 1. Gulvlampe, Panthella, Louis Poulsen lampe Panthella designet af Verner Panton. Skærm mangler desværr

  Gulvlampe, Panthella, Louis Poulsen lampe Panthella designet af Verner Panton. Skærm mangler desværre, og afbryderne skal lige drejes inde man tænder, derfor prisen. Men fungere som den skal. jeg har

  600,00 kr.13-04-2024
 2. Gulvlampe, Louis Poulsen. Panthella, Reservedele. Louis Poulsen. 'Panthella' gulvlampe. Type 128715.

  Gulvlampe, Louis Poulsen. Panthella, Reservedele. Louis Poulsen. 'Panthella' gulvlampe. Type 128715. Har fået nogle skrammer, derfor prisen.

  400,00 kr.12-04-2024
 3. Gulvlampe, Panthella Louis Poulsen, Sælges som reservedel…
Giv et bud

  Gulvlampe, Panthella Louis Poulsen, Sælges som reservedel… Giv et bud

  1.000,00 kr.12-04-2024
 4. Verner Panton Panthella gulvlampe, standerlampe , hvid

  Verner Panton Panthella gulvlampe, standerlampe , hvid

  Gulvlampe, Verner Panton Panthella gulvlampe, Verner Panton Panthella gulvlampe. Lampens organiske form, er typisk for Verner Pantons design. Verner Panton designede Panthella bord- og gulvlampen i

  3.500,00 kr.15-03-2024
 5. Gulvlampe, Verner panton panthella, Panthella lampe i god stand.

  Gulvlampe, Verner panton panthella, Panthella lampe i god stand.

  3.000,00 kr.10-04-2024
 6. Gulvlampe, Verner panton, Panthella, Panthella lampe i god stand. Afhentes i Vejle eller levering ka

  Gulvlampe, Verner panton, Panthella, Panthella lampe i god stand. Afhentes i Vejle eller levering kan aftales

  3.500,00 kr.09-04-2024

Det betyder, at når aftensmaden skal serveres, så er det for mig fuldstændig ligegyldigt om det er på hans snuble-sikre service eller om det er på arvestellet.

Det kan sagtens (SAGTENS) lyde som om jeg er en frelst hippie-mor, der forsøger at ophøje min 3 årige og sende ham ud i verden med en følelse af ekstrem selvglæde…. Men i virkeligheden handler det nok om, at jeg virkelig gerne vil have at han føler sig hjemme i sit hjem.

Det fineste lille teakskrivebord og skolestol - begge dele fundet på DBA
Det fineste lille teakskrivebord og skolestol - begge dele fundet på DBA

Find de populære Skolestole på DBA

 1. Spisebordsstol, Træ og metal, To gamle skolestole som har fået nyt liv. Smuk farvekombination og pat

  Spisebordsstol, Træ og metal, To gamle skolestole som har fået nyt liv. Smuk farvekombination og patina. Solide og kan stables. Prisen er pr stk.

  300,00 kr.13-04-2024
 2. Stole

  Stole

  Andet, Teak, b: 31 l: 31, 6 stk. Gamle skolestole I teak. Der er 45 cm. Fra gulv til sædet. De sælges kun samlet for 1000 kr. For alle 6 stole. Prebensgenbrugsshop-Nakskov. Lolland Falster

  1.000,00 kr.16-03-2024
 3. Køkkenstol, Træ metal, 31 skolestole stole, kraftig kvalitet. God siddekomfort.

Sælges kun samlet

  Køkkenstol, Træ metal, 31 skolestole stole, kraftig kvalitet. God siddekomfort. Sælges kun samlet Konfirmation Fest

  1.300,00 kr.13-04-2024
 4. Spisebordsstol, Retro Skolestol, Vintage Køkkenstol, Teaktræsstol

5 Stk. Skønne Gl. Retro Skolestol

  Spisebordsstol, Retro Skolestol, Vintage Køkkenstol, Teaktræsstol 5 Stk. Skønne Gl. Retro Skolestole Med Skøn Patina Samlet Pris - 2500kr Kan leveres mod betaling SMS besvares ikke

  2.500,00 kr.06-04-2024
 5. Spisebordsstol, 2 blå skolestole fra Randers møbler. Den ene kan justeres i højden, den anden kan ik

  Spisebordsstol, 2 blå skolestole fra Randers møbler. Den ene kan justeres i højden, den anden kan ikke. Charmerende ældre stole, dog med lidt patina og derfor den lave pris. Prisen er pr. stol.

  100,00 kr.06-04-2024
 6. Spisebordsstol, Træ, Skolestole, To retro skolestole som kan bruges til spisebordsstole eller køkken

  Spisebordsstol, Træ, Skolestole, To retro skolestole som kan bruges til spisebordsstole eller køkkenstole. Prisen er samlet for dem begge to.

  1.000,00 kr.30-03-2024

At det er helt okay at togbanen  er i stuen, eller at hans bøger står side om side med mine egne i bogreolen. At hans ting og hans udfoldelser ikke kun hører til på hans eget værelse.

Find billige og fine togbaner på DBA

 1. Togbane

  Togbane

  175,00 kr.13-04-2024
 2. Togbane

  Togbane

  450,00 kr.13-04-2024
 3. BRIO togbane skinner med diverse små mænd og tog., Flotte BRIO togbaneskinner med diverse tilbehør.

  BRIO togbane skinner med diverse små mænd og tog., Flotte BRIO togbaneskinner med diverse tilbehør. Hel kasse med lige og buede skinner, små mænd, grotte, togstation mv. Til leg i hele stuen - gør et

  2.000,00 kr.13-04-2024
 4. BRIO, Brio togbane med tilbehør og toge

  BRIO, Brio togbane med tilbehør og toge

  200,00 kr.13-04-2024
 5. Togbane, Super flot stor togbane med elektrisk tog, et tog med lyd samt andre tog og køretøjer, broe

  Togbane, Super flot stor togbane med elektrisk tog, et tog med lyd samt andre tog og køretøjer, broer, speciel skinner mm

  399,00 kr.13-04-2024
 6. Diverse, Supplement til Brio togbane
Krydsskinne, sporskifte, færgeleje, stopskinne, vogne, trafikly

  Diverse, Supplement til Brio togbane Krydsskinne, sporskifte, færgeleje, stopskinne, vogne, trafiklys, bil m.m. Noget er ikke Brio, f.eks. vejskilte Sælges samlet Fra røgfrit hjem uden dyr

  275,00 kr.13-04-2024

Jeg har virkelig forsøgt at lave hans værelse mange gange, men sandheden er, at hans ting på mystisk vis altid ender alle mulige andre steder i huset. Heldigvis er der en balance! For når jeg hver mandag afleverer ham hos farmand, så går oprydningen i gang. Ugens lege bliver pakket lidt væk, og så bliver støvsugeren svinget og opvasken gjort op og taget. For søndag aften starter hele svineriet forfra. Nye lege, nye togbaner – en ny uge.

Jeg tror at det er vigtigt at føle sig hjemme. Både for de store og for de små. At vi kan bygge en langt større og langt mere sej togbane, der kan brede sig ind mellem skænken og under sofabordet. At gryderne i køkkenet kan findes i sofaen om aftenen, fordi de gør sig ganske udmærket som slagtøj og at jeg dermed aldrig undrer mig over, at jeg finder biler og lokomotiver i mine vindueskarme eller i min seng.  At mit skrivebord ikke kun bruges når jeg arbejder, men også må få farverige streger og tegneri udenfor malebogen.

Naturligvis må man sætte grænser – en LP er ikke en frisbee, og mine krystalglas står også på øverste hylde. Mor vil gerne have pæne ting. Og også gerne ting for sig selv J

Relaterede artikler