Funktionel, Feinschmecker & familievenlig

Funktionel, Feinschmecker & familievenlig

22. februar 2016

Funktionel, Feinschmecker & familievenlig

Når man venter en lille en, er der tusind ting, som pludselig skal ordnes, købes og gøres klar.

Hvis det er det første barn, er det en endnu større jungle, end hvis det er nummer to eller tre i rækken. For hvad skal man prioritere – skal barnevognen købes secondhand, og hvad skal den kunne?

Jeg insisterede på, at barnevognen skulle være ny. Set i bakspejlet og når jeg ser hvor flotte brugte vogne, der findes, ville jeg have lavet den beslutning om. Hvad skulle det have gjort, at et barn eller to havde benyttet den før vores?

Mine krav til barnevognen var, at den skulle være smart, have flere funktioner, samt nem at få med rundt. Dels fordi vi på det tidspunkt havde en lille bil, og dels fordi jeg gerne ville kunne have den med i de offentlige uden at fylde alt for meget.

Vi havde kig på den hollandske Bugaboo. En, på det tidspunkt, feinschmeker-vogn, som både er dyr, men også virkelig smart. Vi valgte at købe en Bugaboo Cameleon og har været umanerlig glad for vores valg.

Det er en kombivogn med mulighed for at tilknytte alt muligt ekstraudstyr. Den er nem at komme rundt med og nem at montere. Eneste minus er, at den ikke har særlig stort liggemål (ca. 80 cm), men alternativet kan være at købe en stor brugt vogn som sovevogn, og som kan stå ude.

Vi kunne have sparet en del – vognene findes brugte fra 1000 kroner og opefter. Vi gav selv 10.000 for en ny!

Dertil kommer, at man kan købe tilbehøret brugt. Fleecesæde, fixere til autostole, soveposer og andet ekstra udstyr.

Jeg kan kun anbefale, at man kigger nærmere på Bugaboo, hvis man gerne vil have en solid, god, anvendelig og nem kombivogn. Nu bruger vi den som klapvogn, og den står faktisk stadig, som var den ny. Så de holder altså også godt!

Er du på jagt efter andre ting til babyen, kan du starte her.

Af Marlene