De bedste børneblogs
Børn

De bedste børneblogs

DBA Guide
DBA Guide

De bedste børneblogs

Endelig er DBAs blog live. Vi håber, at du vil få glæde af alle de indlæg, som vi løbende vil poste. Vores mål er at gøre bloggen endnu bedre, og i den proces har vi søgt inspiration hos andre bloggere. Vi har fundet en del blogs og websites, som vi synes er super interessante – både i forhold til indhold og præsentation. Nogle af dem har været særligt interessante, og derfor synes vi de fortjener at blive fremhævet her på bloggen.

Vi har udvalgt disse blogs og websites, fordi de adskiller sig fra andre blogs på flere punkter. For det første er indholdet brugbart, originalt, fantasifuldt og ikke mindst vedkommende. Samtidig er det meget let at spore passionen for det, afsenderen formidler. Passion har derfor været et vigtigt parameter for om vi har fundet bloggen spændende eller ej.

Blogs om børn
Vi har fundet spændende sites med alt fra børnemode, børnemøbler til gør-det-selv-tips fra kreative mødre, som ønsker at dele deres passion med andre mødre. På dette område har det været ekstra svært at vælge – simpelthen fordi niveauet har været så højt.

Ind med de små – ud med de store
Vi har med vilje fravalgt store og veletablerede websites og blogs, da vi ønskede at finde noget lidt mere alternativt, unikt og personligt. Hver og en har virkelig imponeret os, og derfor har det også været ekstra svært at afgøre, hvilke vi ville fremhæve her på bloggen. Efter længe betænkningstid og snak frem og tilbage har vi valgt at nævne følgende blogs/websites:

Bella Modebørn

Denne blog formår at være super informativ på alle områder inden for børnemøde.

Baby DK

Bloggen fremstår meget professionel og er fyldt med gode råd.

Farmands blog

Gennem tekster og billeder ’dokumenterer’ faderen sine børns liv. Det er tydeligt at fornemme hans, hvor meget han beundrer og elsker sine børn.

Baby Byte 

Vi kunne ikke stå for denne blog, som sætter små fashionista-børn i centrum.

Barn til Barn

Bloggen sætter fokus på at hjælpe børn i nød, hvilket vi tager hatten af for.

Moder Liv

Virkelig flot design/layout som springer i øjnene. Afsender formidler en masse relevante informationer vedrørende livet som mor.

Morbloggen.dk

Bloggen her formidler gode tips til livet som mor – alt fra hvordan du rejser med børn til håndtering af forældremøder.

Babyklar.dk

Føler du dig klar til at være mor? Hvis ikke, så besøg denne blog, som er fyldt med brugbare artikler til kommende mødre.

Baby Business

En skøn fusion af velskrevne tekster om børn og en webshop med spændende og kreative produkter.

Øko Barn

Fed, kreativ og virkelig spændende blog.

Dele Barn

Værdifuldt forum som giver et godt og nuanceret billede af, hvordan det er at være forældre på halv tid.

 Yogish Mamma

Pernille er en aktiv, sund og yogadyrkende mor som i den grad inspirerede os – både os med og uden børn.

Blogs på min-mave.dk

Rigtig fin og spændende informative blog for gravide kvinder eller dem, der allerede har født.

Bedste Blog

Så skøn blog, hvor man følger børnebørnene gennem bedstemorens øjne. BedsteBlog formidler samtidig forskellige aspekter i forhold til livet som bedstemor.

Min Graviditet

Her kan enhver kvinde finde værdifulde informationer om alt, hvad der er at vide om livet som gravid. Det er ligeledes muligt at dele sine tanker, billeder og få gode råd af andre gravide.

Handicap barn

En meget professionel og værdifuld blog, hvor forældre med et handicappet barn kan netværke med andre i samme situation.

Kender du andre gode børneblogs, som er værd at fremhæve, så skriv dem endelig nedenfor.


Find det på DBA

 1. Andet legetøj, Blingles gems and pearls , Blingles, 2 helt nye sæt Blinges gems, der ikke har været

  Andet legetøj, Blingles gems and pearls , Blingles, 2 helt nye sæt Blinges gems, der ikke har været brugt. Stort sæt med 285 gems og pearls, og lille sæt med glimmer og gems. Kun æskerne har været åbn

  125,00 kr.23-03-2023
 2. Andet, Nanchen, 3 økologiske dukker fra Nanchen sælges samlet for 300 kr. Fremstår som nye. Kan send

  Andet, Nanchen, 3 økologiske dukker fra Nanchen sælges samlet for 300 kr. Fremstår som nye. Kan sendes med GLS til nærmeste pakkeshop for 43 kr.

  300,00 kr.23-03-2023
 3. Kjole, med lange ærmer, gavin, str. 110, (der står ikke str. i) - rød kjole i bomuld. Fuld længde 55

  Kjole, med lange ærmer, gavin, str. 110, (der står ikke str. i) - rød kjole i bomuld. Fuld længde 55 cm brystmål 66 cm. Fra røgfrit hjem. Se også mine andre pigekjoler. (Caro) (blå taske)

  30,00 kr.23-03-2023
 4. Kjole, Langærmet kjole, Abercrombie and fitch, str. 170, Str 15/16 år, men jeg passer den fint og e

  Kjole, Langærmet kjole, Abercrombie and fitch, str. 170, Str 15/16 år, men jeg passer den fint og er en str xs/s. Pæn fra ikkerygerhjem

  50,00 kr.23-03-2023
 5. Blandet tøj, Tøjpakke , Mads Nørgaard, Calvin Klein, Zara, str. 146, Pakke med super fint tøj i str.

  Blandet tøj, Tøjpakke , Mads Nørgaard, Calvin Klein, Zara, str. 146, Pakke med super fint tøj i str. 11-12 år. Tøjet er i pæn stand og flere dele næsten som nyt. Slid er beskrevet ud for de enkelte de

  300,00 kr.23-03-2023
 6. Vinterjakke, Skijakke, Pomp de Lux, str. 152, Superfin mørkeblå jakke i str. 146/152.
Snefang i mave

  Vinterjakke, Skijakke, Pomp de Lux, str. 152, Superfin mørkeblå jakke i str. 146/152. Snefang i mave og ærmer og derfor oplagt som skijakke. Brugt MEGET LIDT! Fra røg-frit hjem!

  380,00 kr.23-03-2023

Relaterede artikler